21 Ocak 2019 Kanlı Ay Tutulması ve burçlara etkileri

Astroloji: 21 Ocak 2019 Kanlı Ay Tutulması burç yorumları: Kanlı Ay Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Astroloji: 21 Ocak 2019 Kanlı Ay Tutulması burç yorumlarıKoç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Koç burçlarına ilk önemli etkisi; ailemiz, yuvamızla ilgili konuların önümüzdeki 6 aylık süreçteki önemini vurguluyor. Sahiplenmek, korumak ve kollamak, yuvanızı güvence altına almak, ailevi ilişkileri önemsemek gerekiyor. Bunu es geçemeyiz. Evet siz kişisel olarak bu tutulmada kendinizi merkeze koymak niyetindesiniz.


Başkalarının dikkatini çekeyim, eğleneyim, gezeyim, göreyim, bana ilgi göstersinler diyorsunuz. Tabii ki siz de kendinize göre haklısınız. Ancak görünümler, iş hayatınız ve sorumlulukların üstünüzdeki baskısını da işaret etmektedir. Girişimde bulunarak, cesur ve atak davranarak, işlerinizi iyi organize etmelisiniz.

Anne-baba olmak, çalışmak, çabalamak gerekiyor. Özgürlüğün bedeli vardır derler. Bu tutulmada sizler her ne kadar kendiniz için bir şeyler yapmak isteseniz de, buna gönüllü olsanız da, ileriye dönük plan ve projelere sıcak bakmalı, hedef belirlemeli ve hem özel hem toplumsal yaşamı dengede tutmalısınız. Kendinize zaman ayırmalı, hobilerinize ağırlık vermeli fakat işinizi, gücünüzü, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Bu Tutulma ağustos böcekliğine izin vermiyor. Bilakis yaratıcı becerilerinizi, girişken davranarak bir çalışmaya, projeye dönüştürmenizi sağlıyor. İlişkilerde, hayal kırıklığı yaşamamak için, karşınıza çıkan kişileri iyi tanıyın. Eğlenceli, keyifli olsun derken, bu kişi ne kadar güvenilir, doğru biri midir diye bakın. Bu Tutulma aşk hayatınız, çocuklar, sanatsal çalışmalar yönünde sizi hevesli kılıyor ve hedef belirlemekten, girişimci olmaktan uzaklaşmayın diyor.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, yeni tanışacağınız insanlarla kurulan olumlu paylaşımlar özellikle internet dünyasındaki etkinliğiniz yükselecek. Fikirleriniz, sohbetiniz, yazma ve konuşma yeteneğiniz, zekanız, insanların sizden etkilenmesini sağlayacaktır.

Bu geçiş, kendinizi geliştirmenin yanı sıra, iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisidir. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşır.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Boğa burçlarına en önemli etkisi çevremizle olan yakın ilişkimizi geliştirmesi, kardeşlerimizle olan bağımızı güçlendirmesi, başkalarının duygu ve düşüncelerine, ruh hallerine göre bir duruş belirlememizi sağlamasıdır. Evet geçmişte yaşadığınız kırgınlıkları unutmadınız. Sizi hayal kırıklığına uğratan insanları affetmek zor.

Neler geldi neler geçti hayatınızdan bunların hepsi doğru. Fakat bunlar bitti ve şimdi yeni bir çevre, yeni bir görüş ve düşünce yapısındasınız. Ona göre kendinize bir dünya kurmuştunuz. Şimdi bu Tutulmayla sizin de geçmişe bir sünger çekip, barışmak istediklerinizle barışmanız, çizgi çektiğiniz insanlarla yollarınızı ayırmanız gerekiyor.

Tutulmanın bir başka önemli etkisi, kendi gücünüzü kanıtlama çabanız, kendi sözünüzün kabulünü istemeniz, kendi arzu ve isteklerinize göre her şeyi ele almanız şeklinde çıkışlara neden olabilir. Ancak unutmayalım, toplumsal hayatta bu türden çıkışlar pek yer bulmayabilir. Sorumluluklar gereği öyle fazla özgür olmayabilirsiniz.

Kendinize göre düşünürken, bir şeyleri gözden kaçırabilirsiniz. Tabii ki kimsenin baskısına boyun eğmeyiniz. Birileri sizi takdir etsin, beğensin diye, yanlışlara susmayınız. Bu Tutulma özellikle finansal konularda dikkatli olmak, iyi niyetinizin sınırlarını bilmek gerektiğini söylüyor. Şuradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek hayaller kuramayız.

Gerçekçi olmalıyız. Önemli plan ve projeler karşımıza çıkabilir. Teklif alabiliriz, fırsatlarla karşılaşabiliriz. Bunları şartlar çerçevesinde ele alarak değerlendirmeliyiz. Boş sözlere karnımız tok olmalı. İşe yarar, elle tutulur, doğru işlere emek ve zaman harcamalıyız.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova burcu geçişi, iş hayatında bilginizi tecrübenizi yenilikçi tarzda ve yaratıcı şekilde ortaya koymanız gerektiğini gösterir. Zekanız, iletişim beceriniz, gruplar içindeki etkinliğiniz, dış dünya ile güçlü temasınız ilerlemenizde yararlıdır.

Mali konularda kazandırıcı işlere yönelmeyi sağlayıcıdır. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorunumuzun çözülmesi sonucu bir akışın sağlanması yönünde de etkilidir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması İkizler burçlarına en önemli etkisi; maddi-manevi açıdan kendimizi güvence altına almak arzumuzdur. Kazanç getirici işlere, plan ve projelere, yeniliklere önem veririz. Çünkü hayatımızı garanti altına almak istiyoruz. Bütün bu girişim arzumuzun özünde para olgusu bir hayli kıymetli.

Parasal açıdan rahat olursam, her konuda huzur bulurum diye düşünmektesiniz. Tabii ki bunda haklısınız. Fakat sürekli bir şeyleri paraya endeksleyip, buna göre değerlendirmeyin. Bazen uzun vadeli düşünmek, sabırlı olmak gerekir. Tutulmanın bir başka önemli etkisi, fikirlerinizin kabulü yönünde coşkulu olmanızdır. Size göre doğrular ve yanlışlar vardır. Birileri bunu onaylar veya onaylamaz kendi bilir.

Bu bakış açısı, dış dünyada karşılık bulmayabilir. Öyle projeler, durumlar, insanlar karşınıza çıkar ki, ekip olarak çalışmak, başka insanların ne dediğini anlamak lazımdır. Konuşmak kadar dinlemeyi de bilelim. Eğer dışa açılmak, kendimizi geliştirmek istiyorsak, dünyayı tanıyalım. Bu Tutulma, ilişki ve iş hayatınızla ilgili konularda gerçekçi olmanın önemini vurgulayacak.

Partnerin ilişkideki davranışları, yaklaşım biçimi ile sizinki örtüşmeyebilir. İdealleri farklı olabilir. Sizin fikirlerinizi onaylamayabilir. Böyle durumlarda konuşmak anlamak gerekiyor. Her iki tarafın da benim dediğim dedik yaklaşımı sorun yaratabilir. Bu Tutulma bir çevre değişimi, eğitimden iş hayatına ve yakınlarımıza kadar geniş bir alanda bir gelişmenin işaretçisidir. Bunların her yönüyle ele alınması, artı ve eksilerine göre incelenmesi faydalıdır.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu geçişi, hem bilgimizi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme, hayatın anlamını ve hedefimizi gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmamızı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder.

Açık ve geniş bakış açımız, bilgimiz, konuşmamız, yazılarımız, öğreticiliğimiz insanlar üzerinde etkili olmamızda yardımcıdır. Merkür-Kova burcu geçişi, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgimizi ölçmemizi, daha başarılı olmak için yenilikçi düşünmemizi, entelektüel yanlarımızı öne sürmemizi sağlıyor.

İşlerimizi hızlı bir şekilde bitirmemizde de yardımcıdır. Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme veya başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Yengeç burçlarına en önemli etkisi; kendimizi her anlamda güvence altına alma arzumuzdur. Ne istediğimizi biliriz, neye ihtiyacımız olduğunun farkındayızdır. Böyle de olunmalıdır. Kendinizi hapsetmek yerine, kendi güvenliğinizi oluşturmalısınız. Kararlı olmalısınız. Değişen şartlara göre işinizi, gücünüzü bilmelisiniz.

Sadece dilemek, istemek yetmiyor, azimli olmalısınız. Yeniliklere açık ve son derece akıllı bir şekilde yolunuzu tespit etmelisiniz. Bu Tutulma değişen ruh hallerini işaret ediyor. Sabırsızlık yaratıyor. Yaşam hakkında görüşlerinizi bir temel üzerine oturtmada sorun çıkartıyor. O zaman bize düşen kendimize bir bakmak, kararlı olmaktır.

Yoksa böyle bir o yana bir bu yana salınıp, sadece duygusal hareket eden bir kişi haline gelirsiniz. Bundan kaçının. Gelişmeyi, büyümeyi hedef alın. Tutulmanın bir başka önemli yanı, maddi konularda harcama meylinizi yükseltmesidir. Arzu ve isteklerinizi daha fazla merkez alırsınız. Ancak ayarınızı bilmezseniz, borçlanır, zorlanırsınız.

Görünen o ki, bireysel harcamalar daha sonra sıkıntıya yol açabilir. Kredilerinizi zamanında ödeyin. Bütçenize göre hareket edin. Tamam sizi baskı altına almalarına iş ortaklığı ve ilişkinizde izin vermeyeceksiniz. Ancak gerektiğinde beraber düşünmenin yararlarını da gözeteceksiniz.

Bu Tutulma, ideallerinize göre bir yaşam kurmanızı söylüyor. Bunları gerçekçi bir şekilde dizayn etmenizi vurguluyor. Hayalci düşünmeyeceğiz. Günlük hayatımızı, verimli hale getirmek için bilinçli tercihler yapacağız. Gereksiz işlerle zaman kaybetmeyeceğiz. Güvende olmak istiyorsak, güvenilir işlere, ilişkilere, düzenlemelere ihtiyacımız olacak.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Eşimiz, iş ortağımız, mali durumumuzla yakından ilgilenmemizde yarar var. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi veya hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz. Ancak burada önemli olan çözümcü düşünmektir. Böylece huzursuz olmayız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Burcunuzda gerçekleşen Kanlı Ay Tutulması’nın Aslan burçlarına en önemli etkisi; öncelikle iç dünyamız üzerinde etkili olup, bizi hassas ve güvensiz hissettiren her şeyi geride bırakmak arzumuzdur. Kendi duygularımızla temas edip, nerelerde güçsüzüz veya hangi konularda hassasız bunları tespit edeceğiz. bu çok önemli. Çünkü insan kendisini tanımazsa, attığı adımın, verdiği kararın farkında olmaz.

Tutulmanın etkin görünümleri var. Yenilik ve değişim konusunda bizi heyecanlandırıyor. Farklı bir şeyler yapmak, belki başka bir yere yerleşmek, eğitimden uzmanlaşmaya kadar kendimize bir dünya kurmak. Ancak diğer taraftan duygular, geçmişimiz, ailemiz, yaşadıklarımız bizi durduruyor. Bu çelişkilerden kurtulmak yorumun en başında söylediğim gibi, ne istediğinizi bilmek ve gerçekçi olmakla mümkündür.

Tutulma, ilişki hayatınıza ışık tutuyor. Siz ilişkide kendi arzu ve isteklerinizi kabul ettirmeye çalışırken, partnerin isteklerini, beklentilerini görmezden gelemezsiniz. Benim dediğim olacak, ben böyle istiyorum diyemezsiniz. Beraberlikte her iki tarafın da aynı hayatın yolcusu olması gerekir. Bir taraf başka havada, diğeri başka dünyada bir ilişki uzun ömürlü olmaz. Onun için ilişki kriterlerimizi mutlaka gözden geçirelim.

Eğer uygun değilse, her iki kişi de farklı görüşteyse, bu Tutulma ilişkide kopmanın ve ayrı yollara gitmenin işaretçisidir. Hayatınıza başka biri girebilir. Kimileri aşık olabilir. Başka bir ülkeye (şehre) aşkı için, ekmeği için gidebilir. Çocuk sahibi olabilir. Başka bir yerde iş kurabilir. Bütün bu gelişmeler hayatımızda bir devrin bitmek, yeni bir sayfanın başlamakta olduğunu gösteriyor. Zoraki sürdürülen aşklara, evliliklere son veriyor. Bizi gerçeklerle yüzleştirip, hayalcilikten uzak tutuyor.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu söylemeliyim.

Partneriniz ne söylüyor, birbirinizi dinliyor musunuz, anlaşıyor musunuz? Bunların tümü çok önemlidir. Kazanç anlamında eşimiz, iş ortağımız veya birileriyle olan ilişkimize önem vereceğiz. İşi şansa bırakmayacağız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Başak burçlarına en önemli etkileri; hedeflerimizi belirlemek ve her anlamda güvenceye kavuşmak arzumuzdur. Neye ihtiyacımız olduğunu biliriz. Bu ihtiyaçları nasıl elde edeceğimizi tespit ederiz. Sosyal ilişkilerimizi, ailevi durumları, güvensizlik ve endişelerimizi sağlam bir temel oluşturduğumuzda, yeniden doğru tanımladığımızda çözümlemiş oluruz. Bu bizim gelişimiz yolumuzdur.

Gelelim Tutulmanın bir başka önemli etkisine. Finansal ortaklıklar veya başkalarından beklediğimiz destekler artık gelmeyebilir. Yeni bir hedef ve yol belirlememiz gerekir. Ona susayım, buna uyayım yerine, ne yapmalıyım sorusu çok önemli. Görüyoruz ki, kimseden fayda yok. Yolumuzu çizmeliyiz. Kaldı ki, bu Tutulma Aslan burcunda oluşuyor.

Psikolojik ve fiziksel anlamda özgüvenimizi yeniden kazanmamız lazım. Kimseye derdimizi anlatmıyoruz ancak sıkıntılıyız. Bir şeyler yapmak istiyoruz fakat korkuyoruz. Kendimizi yerden yere vuruyoruz sonra da aşırı gururlu tepkilerde bulunuyoruz. Yapmamız gereken kendimize gelmek ve hedef belirlemek.

İdeallerimiz olmalı. Geçmişe takılmak yerine geleceğe uzanmak gerekiyor. Ailevi konulardan özel hayatımıza kadar her meseleyi gerçekçi ele almalıyız. Bir kurtarıcı beklemek yerine, mücadele etmeliyiz. Değişen ruh hallerimizin dürtüsel gerginliklere davetiye çıkarmasına izin vermemeliyiz.

Beklentili değil, kendi hedefinin farkında kişi olmalıyız. Yoksa kendi kendimizi üzeriz, yeteneklerimizi köreltiriz ve rahatsız oluruz. Bütün bunlar bizi hapseder, güdükleştirir ve yorar. Bunlardan kaçınalım. Yorumunuzda sözünü ettiğim kendini keşfetmek, hedef belirlemek ve mücadele etmek noktalarını mutlaka göz önüne alınız.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek ve sizler çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Terazi burçlarına en önemli etkileri; iş hayatımızdan toplumsal yaşantımıza kadar her anlamda kendimizi güvende altında hissetme arzumuzdur. Gelişim yolumuz, öncelikle yaşadığımız toplumu, aile yapımızı, hedeflerimizi belirlemektir. Sübjektif değil gerçekçi olmalıyız.

Yaşadığımız tecrübeler bizi ilişkilerimiz konusunda sınavdan geçiriyor. Bencil insanlara, kendi egosunu bize dayatan kişilerle işimiz olmamalıdır. Biz bu Tutulma ile bir devri kapatıyor, yeniye yer açıyoruz. Kendimizi yeniden tanımlıyoruz. Amacımızı belirliyoruz. Sosyal ilişkilerden aşk hayatımıza kadar, çocuklarımız varsa onlarla ilgili konulardan eğlence anlayışımıza kadar her şeyi yerli yerine oturtuyoruz.

Hayalci değiliz. Düşüncelerimizi ifade edeceğiz ama hayalci olmayacağız. Girişken olacağız fakat sıradan bir hayatın içinde kaybolup gitmeyeceğiz. Sağlığımıza önem vereceğiz. Verimli ve gerçekten doyumlu işlerle uğraşacağız.

Bu Tutulma, birileri bizi onaylasın, takdir etsin, alkışlasın diye, kendi arzularımızdan uzak durmak anlamına gelmiyor. Hem sosyalleşeyim hem de kendime göre bir yaşamım olsun diyeceğiz. Sadece dışarıyla değil, kendi özel hayatımızı da önemseyeceğiz.

Kanlı Ay Tutulması, ilişkileri zorluyor. Kimsenin bencilliğine tahammülümüz yok. Bir şeyleri sırf insanlar bizi güçlü görsün diye sürdürmeyeceğiz. Eğer mutsuzsak ve aradığımızı bulamıyorsak, devam etmeyeceğiz. Güçlenmek, güvende olmak istiyorsak bunlar şarttır. Aile demek, paylaşmaktır, güvendir. İlişki uyumdur, güzelliktir. Bunlar yoksa, bu Tutulma birileriyle özel veya ailevi olsun bir yol ayrımıdır.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda geçişini sürdürecek. Yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir. Bu geçişte birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Akrep burçlarına en önemli etkileri; kendimizi güvende hissetmek ve hayatımızı sağlam temeller üzerine inşa etme arzumuzdur. Kendimizi geliştirmek ve açılımda bulunmak sürecidir. Bir devrin kapanışı ve yeni bir sayfanın açılması halidir. Burada kendi varoluşumuzun anlamını keşfedeceğiz.

Kendimize yeni bir yol, hedef ve amaç belirleyerek ilerleyeceğiz. Bu Tutulma anlamsız, stres yaratıcı, zihnimizi ve bedenimizi yoran, bizi rahatsız eden her şeyden uzaklaşmamızı sağlayacak. Öylesine, mecburen değil içimize sindirerek karalar vereceğiz. Dediğim gibi eski bitiyor, yeniye yer açıyoruz. Bakış açımız değişiyor.

Bu Tutulma aileden uzaklaşmak, oturduğunuz yerde başka bir yere taşınmak anlamına gelirken, bunlar zoraki değil, yeni bir yaşam kurmak için olacak. Gurur, kibir, benim dediğim tarzda değil, benim için ihtiyaçlarım bunlar, şu yolda ilerlemeliyim diyerek kendiniz bu yeniliğe evet diyeceksiniz. Har vurup harman savurmayacak, paranızı hesabınızı bileceksiniz. Girişimde bulunarak, kariyer hedefinizi belirleyerek ilerleyeceksiniz.

Toplumda kendinizi ifade edeceksiniz ancak bu boş bir ifade olmayacak. Gerçekten bir hedefiniz olmalıdır. Sadece yapmış olmak, birilerine kendinizi ispatlamak veya üstünlük sağlamak için değil, ne istediğinizi bilerek hedef koyacaksınız. Bunlar olmadığı takdirde işten ayrılabilir, aileden kopabilir, egonuz yüzünden zarar görebilirsiniz. Bilinçli olmalısınız. Zihin ve beden uyumunuzu sağlayan işlere yönelmelisiniz. Gereksiz zaman kayıplarından uzak durmalısınız.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içi ilişkilerimizde ister eş ister büyüklerimizle yaşıyor olalım, arkadaşlık etmek, yoldaş olmak önemlidir. Çocuğunuzun, eşinizin, büyüklerinizin, dost bildiklerinizin sorunlarını birlikte aşabilmek, çözüm bulmak önemlidir. Birbirimizle konuşmalıyız.

İçimizdekileri paylaşmalıyız ve bundan da pişman olmamalıyız. Bu geçiş, mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Yay burçlarına en önemli etkileri; başkalarıyla olan bağımızı maddi-manevi anlamda güçlendirme arzumuzu vurguluyor. Ancak, biz de kaynaklarımızı doğru şekilde yönlendireceğiz. Har vurup harman savurmayacağız.

Bu Tutulma, bir devrin bitimi, yeni bir sayfanın açılımı olarak önem taşıyor. Daha iyi yaşamak istiyorsak, yeni bir şeylere açık olmak gerekiyor. Kendimizi geliştirmek lazım. Sağlıklı bir zihin ve bedene sahip olmak önemli. Bu konularda kendimizi geliştireceğiz. Günlük yaşantımız değişecek. Zararlı alışkanları geride bırakacağız.

Kanlı Ay Tutulması, ailevi yaşamdan, oturduğumuz yere kadar her şeyin gerçekçi şekilde tasarlanması gerektiğini vurguluyor. Ne kadar özgür olmak istiyorsak, o kadar akıllı olmalıyız. Yapılacak değişimler, oldubittiye getirilmemelidir. Temeli mutlaka güçlü olmalıdır. Bizi haklı bulsunlar diye düşüncemizden vazgeçemeyiz veya birileri istiyor diye hayatımızı allak bullak edemeyiz.

Sözgelimi eğitim tercihimizi, oturmak istediğimiz yeri, yakınlarımızla ilişkimizi, çevremizi gerçekçi gözle analiz edeceğiz. Eğer bir değişim yapmak istiyorsak, bunun kökleri sağlam olmalı. Gerçekten gerekli olmalı.

Kanlı Ay Tutulması sizi alıştığınız çevreden uzaklaşmaya, acil karar verip başka bir yere yerleşmeye itebilir. Ancak bu doğru bir tercih mi bunu iyi anlamak, analiz etmek gerekiyor. Yatırımların doğru yapılması şarttır. Eğer bir karar verilecekse bu kısa değil uzun vadeli olmalıdır. Önce küçük adımlar atın duruma bakın sonra adımlarınızı büyütün. Aceleye getirmeyin.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Bu geçiş, iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir.

Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da ben gayet olumlu buluyorum.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Oğlak burçlarına en önemli etkileri;, ilişkilerde güven olgusunu sorgulamak, sorumlukları paylaşmak, birbirimizin hayatında ne anlam ifade ettiğinizi tespit etmektir. Bu yeni bir anlayış ve bakış açısı geliştirilerek yapılır.

Evet birbirinin duygularını anlamak önemli ama bu sürekli bir tarafın gösterdiği anlayışla olmaz. Her iki kişi de bunu istemeli. Zaten bundan sonraki Tutulmalar da bunu vurguluyor. Artık yeni bir devir başlıyor. Gündemde ilişkiler yer alıyor. Gelelim bu Tutulmanın bir başka etkisine, dürtüsel kararlar almaya neden olabilir.

Aileden ayrılmak, kendi başımıza yaşamak, evliliği bitirmek veya evlenmeye karar vermek gibi. Bunlar doğaldır. Ancak en başta söylediğim gibi, hayati konularda aceleci olunmamalı, eğer bir adım atıyorsak, güvenilirlik, sağlamlık ilkeleri gözetilmelidir. Kızdım boşandım, istedim evlendim gibi dürtüsel hareket edilmelidir.

Kanlı Ay Tutulması finansal ilişkilerde egomuza yenilmemize, sadece kendi isteklerimize düşkünlük göstermemize neden olabilir. Sırf güçlü görüneyim, param olsun, herkes beni zengin bilsin diye kredi çekilmez, borçla hayat sürdürülmez, birilerine güvenilmez. İhtiyaçlarınıza göre bütçenizi ayarlayın.

Başkasından gelir veya gelmez, elimize geçene göre hareket etmeliyiz. Tabii ki güzel yaşayalım istiyoruz. Fakat bu kredi kartlarımıza yüklenmekle, kredi çekip ödemekle, kazandığımızdan daha fazla harcamakla olmaz.

Kanlı Ay Tutulması böyle kişiler için zorlayıcı olabilir. Beklediğiniz para gelmez, borçlar sıkıştırır, güvendiğimiz dağlara kar yağabilir. Akıllı olalım. Özellikle ailevi konularda, ev ve yerleşim yerimizle ilgili meselelerde, parasal her anlamda bilinçli olalım.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova geçişinde, kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Kova burçlarına en önemli etkileri;, sağlıklı yaşam, verimli çalışma ve kendimizi güvende hissetmek arzumuzdur ve bütün bunlar gelişim yolumuzda bundan sonra çok daha önemli olacaktır. Zihin ve beden sağlığımıza önem vereceğiz. İnsanlara bu yönde yardımcı olacağımız meslek veya aktivitelere yöneleceğiz.

Gelelim Kanlı Ay Tutulması’nın diğer etkilerine. Özellikle ilişkide aşırı gurur ve benmerkezcilik sorunlara yol açabilir. Bu partneriniz veya sizin için geçerlidir. Ortaklaşa bir yaşam kurulmuşsa veya kurulacaksa eğer, kişilik haklarınız tabii ki kıymetlidir. Fakat sabit fikirlilik, farklılıklara saygısızlık, bir tarafın özgürlük arzusu, diğerinin baskın kimliği daima sorunlara yol açar.

Kanlı Ay Tutulması uzun zamandır problem yaşayan çiftlerin ayrılmalarına neden olabilir. Özellikle aldatma, mali problemler, iş sorunları varsa dikkatli olunmalıdır. Kimi çiftlerde soğukluğa, problemlerle yüzleşmekten kaçınmaya sebep olur. Kimi Kovalar için ani bir evlilik kararı anlamına gelir. Fakat bunun çok iyi düşünülmesinde yarar var. Kimdir, neyin nesidir, iş durumu nasıldır bunları anlamak gerekiyor.

Tutulmanın görünümleri, finansal açıdan dikkatli olmayı gerektirir. İş yaptığınız veya bir araya geldiğiniz kişilerle aranızdaki parasal konuları söz ile değil hukuken sağlama almanızda yarar var. Oldubittiye getirmemek lazım. Bütçenizi aşan harcamalardan kaçının. Kime söz verdiğinizi veya kimden söz aldığınızı iyi bilin.

Çevre veya iş değişikliğinde bulunacaksanız, her yönüyle gözden geçirin. Nerede oturacaksınız, işe gidip gelmede sorunlar yaşanır mı bunlara bakın. Sigortasız çalışmayın ve çalıştırmayın. İş ortaklığı kuracaksanız güvenilir insanları tercih edin. Bu kişilerin geçmişine bir bakın.

24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor.

İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız. Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

the_ad id=”149585″]

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Kanlı Ay Tutulması Balık burçlarına en önemli etkileri; aşk hayatımızdan çocuklarımız ve finansal açıdan kendimizi güvende hissetmek arzumuzdur. Önümüzdeki süreçte bu meseleler son derece önemli olacak. Balıklar garantili işleri, geleceğe dönük projeleri ve hayatı sağlam temeller üzerine inşa edecekler. Çocuk sahibi olmak, yeni bir çevrede yaşamak, eğitim-iş-yakınlarıyla ilgili konularda kendilerini geliştirecekler.

Gelelim Kanlı Ay Tutulması’nın asıl önemli etkisine, bireysellik, iradeyi güçlendirmek, özgüveni sağlamak için birilerine ihtiyacınız yok. Siz kendinizi psikolojik ve fiziksel anlamda canlandırmalı, toparlamalı ve arındırmalısınız. Aynı şekilde aşırı gurur, kibir ve sürekli kendinizi merkezde görmek gibi olumsuz duygulardan kurtulmalısınız.

Kanlı Ay Tutulması bir iş değişikliği, bir tedavi ve teşhis süresi, sizi rahatsız eden bir problemden kurtulmak ihtiyacıdır. Kendinizi ait hissetmediğiniz, verimsiz olduğunuz, psikolojik açıdan doyumsuz ve sıkıntılı gördüğünüz ortam ve kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Belki bir iyileşme süreci diyebiliriz. Toparlanma zamanı olarak görebiliriz. Beden ve zihin arasındaki uyumu sağlama dönemi olarak görebiliriz.

Çalışan bir kişiyseniz, mutlaka sigorta v.b hukuki haklarınızı gözetiniz. İyi niyetinizi kullanmalarına izin vermeyiniz. Çocuklarınız veya işiniz nedeniyle bir çevre değişikliği özellikle mart ayı sonrası yaşanabilir. Maddi açıdan sizi zor duruma sokacak işlere kalkışmayınız. Uzun vadeli olmayan işlerden, ilişkilerden uzak durunuz.


24 Ocak saat 08:49 – 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu ilerleyişi, ilişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz. Astromeri.com – Mynet.com

Astroloji: 21 – 27 Ocak 2019 haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.