Astroloji: 21 – 27 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Ocak 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 21 - 27 Ocak 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 21 – 27 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü 21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ile hareketleniyor. Aslan Burcunda oluşan Dolunay ile en sert, en acımasız ve can alıcı kararların alınacağı bu süreçte yaşamı dengeye almaya hazırlanmak gerekiyor.

Rayına oturmayan her şeyi bu dönemde dengeye alma fırsatımız olacak. İlişkiler, aşk, ortaklıklar, devam etmekte zorlananlar, bitmesi gerekenler, gördüklerimiz ve göremediklerimiz. Birliktelikler ön plana çıkıyor. Eski aşklarla, ilişkilerle karşılaşma ihtimalimiz oldukça yüksek. Bazılarına yeni şanslar verildiğinde evliliğe kadar gidebilir. Çok farklı bir Ay Tutulması ile karşı karşıyayız.


Kendinizde şüphelendiğiniz sağlık sorunlarınız varsa kesinlikle üzerine gidin ve kontrol ettirin. Yanı sıra çevrenizde anne, baba ve kardeşlerinizde benzer sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dolunay etkisi burçlar üzerinde daha çok ev, aile ve yaşam alanına yansıyor. Beklenmedik ayrılıklar, vedalar olabilir.

Yaşanan ayrılıklara üzülmemek gerek. Bu dönemde yaşanan ayrılıklar hayatın bizim için daha iyi bir planı olduğunu gösteriyor. Bekar burçların hayatında hızlı değişimler ve başlangıçlar yer alıyor.

İş ve ortaklıklarda yeni fırsatlar, beklenmedik sürprizlerle kendimizi çok daha güvenli hissedeceğimiz bir zamana giriyoruz. Medya ve basında olan yazarlar yeni kitap yazamaya başlayarak, hazır olanlar basabilirler. Sanatsal aktiviteler belirgin şekilde yükselişte.

Diğer yandan 24 Ocak 2019 tarihinde ise Merkür Kova burcuna geçiyor ve 10 Şubat 2019’a kadar bu burçta seyahat ediyor. Ancak bu bir Merkür Retrosu değil; tam aksine Merkür’ün Kova burcundayken oluşan iyi etkilerinden yararlanabileceğimiz bir dönem.

Merkür Kova burcundayken iletişim ve bilgi paylaşımı artar. Yaşamımıza günlük olarak etki eder. Hem kişisel hem de toplumsal alanda işleyişe düzen getirir. Grup çalışmaları, iş birlikleri, sosyal toplum projeleri de ön plana çıkar. Kova Burcundaki Merkür özgür düşünmek ister, sıradanlıktan çıkarır. Senden, yaşama kendinden olanı katmanı ister.

Merkür Kova seyahati döneminde tüm burçların kafası farklı çalışacak. Şu zamana kadar düşünülen ve yapılandan farklı şeyler elde etmek isteyeceğiz. Risk almaktan, denemekten korkmayacağız. Aksine sıradan olarak kalmak ve o şekilde devam etmek bizi ürkütecek.

Astroloji: 21 – 27 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta beklentilerine karşılık bulamıyorsun. Duygusal tatminsizlik söz konusu. İstediğinin ne olduğunu sorgulayacaksın. Duyumsadığın şeyin aşk mı, sevgi mi, merhamet mi olduğuna karar vermen gerekiyor.

Sana göre olmayan bir ilişkinin içindeysen ve bitirmek isteyip bitiremiyorsan kendini geri çekiyorsun. Partnerinin anlam veremediğin davranışları seni ayrılık kararına itebilir. Evliysen eşinin sevgisini sınamak isteyeceksin.

Onda ne kadar olduğunu merak edecek bu ilişkide verici tarafın sen olup olmadığını anlayacaksın. Bekar Koç Burcu aşk hayatında bu hafta geçmişin yargıları geleceğe engel olur nitelikte. Yeni bir şeye başlamak için önce geçmişinden sıyrılman gerekiyor.

Evliliğe meyilli olanlarınız yaşanan ani gelişmelerle birlikte evlilik kararı alabilir. Yeni, ailesel olaylar gündeme geliyor. Evliliklerde çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Kaygı ve endişeye yer vermeden sonuç odaklı hareket etmelisin. Özellikle kariyer ve kazancında oluşabilecek değişimler her şeyi komple harekete geçirebilir.

Pek çok yeni fırsat seçimlerinle birlikte sana yol gösterici nitelikte. Sosyal açıdan biraz zorlanabilirsin. Yaşamındaki kaotik oluşumların kısa süreceğini ve tutulmanın güzel etkilerini hissedeceğini söyleyebiliriz. Maddi olarak rahatlayacaksın.

Beklemediğin yerlerden gelen küçük paralar gelişmeleri lehine çevirecek. Aynı zamanda yakınlarında bazılarının düşmanın mı dostun mu olduğunu çok daha rahat algılayacağın bir döneme giriyorsun.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta biraz daha sabretmen gerekiyor. Huzurunu korumak istiyorsun. Hayatın tüm karmaşasına karşı sadeleşiyorsun. İstediğin şey güven ortamı yaratmak, denge kurmak ve iletişim içinde olmak. İnat ettiğin bir konuda iradeni koruyacak sonunda sen kazanacaksın. Baskı ve diretmelerden tümüyle uzaklaşıyorsun.

Birlikteliğinde sana diretilenleri kabul etmeye hiç niyetin yok. Değişmesi gereken şeyler üzerine yeterince esneksin, gelişime gönüllüsün. Ancak sınırlarının ihlal edilmesi ve hayatına müdahale edilmesine müsaade etmeyeceksin. Evliysen evinin içine kadar girip söz sahibi olmaya çalışan diğer insanları kim olursa olsun uzaklaştırmalısın. Bekar Boğa Burcu aşk hayatında bu hafta saplantılı durumlar söz konusu. Sana ilgi duyan birinin tavırları seni rahatsız edebilir.

Sosyal çevren hareketleniyor. Düğün, nişan, toplantı ve organizasyon gibi etkinliklere yapacağın harcamalar artıyor. Eski arkadaşlarından bazıları ile bir araya geliyorsun. Aralarında eski aşkların da yer alabileceği ortamlarda davranışlara dikkat etmek gerek. Yanlış anlaşılabilir, bunun karşılığında istemediğin sözler işitebilirsin.

Geçmişte kalan hiçbir şeye şans vermemeye çalış. İş, statü, kariyer ve kazancında çok önemli gelişmeler yaşıyorsun. Konumunda çok daha iyi yerlere sıçrayabilirsin. Kadersel bazı değişiklikler seni hiç beklemediğin yerlere taşıyabilir.

Her ne olursa olsun sonunda senin adına iyi şeyler oluyor. Bir yerden gelen büyük bir destek seni rahatlatıyor. Önemli bir meselenin sonuna geleceksin. Ev veya büyük bir eşya alma düşüncen varsa, taşınmak, yer değiştirmek istiyorsan bunun için de son derece iyi bir zamandasın.

the_ad id=”149585″]

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burçları bu hafta durup biraz nefes almalılar. Genel olarak şanslısınız. Sadece çabuk kararlar almamanız gerekiyor. Sonrasında yaşayacağın pişmanlık ve eksilen şeyler geri dönüşü zorlaştırabilir. Birlikteliğindeki sıkıntılara gösterdiğin ani tepkiler yıkıcı olabiliyor. Arkanı dönüp gitmemen gereken şeyler var.

Bu hafta sosyal ortamlarda daha çok bulunacaksın. Seni sevenlerin sayısı oldukça fazla. Buna güvenip hareket etmesen iyi olur. Evliysen veya partnerin varsa onun isteklerine cevap vermeye çalışıyorsun.

Birlikte katıldığınız davetler sonrası yapılan tartışmalar oldukça basit şeyler ve birbirinizi yıprattığınıza değmiyor. Bu gibi zamanlarda susmayı denemelisin. Bekar İkizler Burcu aşk hayatında bu hafta önemli bir süreç başlıyor. Tanışmaları önemsemelisin. Karşına çıkanlardan biri gelecekteki eşin olabilir.

Umulmadık yerlerden destek alıyor, umulmadık başarılar elde ediyorsun. Bu özel dönemde çok kuvvetli ve kudretli etkilere sahipsin. Sağlığınla ilgili çok güzel şeyler yapabilirsin. Diyete başlayabilir, kendini görmek istediğin şekle sokabilirsin. Bu dönemi doğru kullanarak estetik planlaması yapabilirsin.

Yaşamında farklı farklı sebeplerden dolayı çok fazla harcama var. Parasal konular çok fazla ön plana geliyor. Kazancındaki yükseliş devam ediyor. İstikrar ve denge bozulmuyor. Aşk hayatında ertelememen gereken konular üzerine fikir ayrılıkları ve karışıklıklar olabilir.

Ani çıkabilecek problemlere dikkat etmen gerekiyor. Boşanmaya kadar gidebilir. Dışarıdan gelecek haber ve gıybetlere karşı temkinli olmalısın. Birlikteliğini bozmak isteyenler gün yüzüne çıkabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta duyguların derinleşiyor. Sevdiğini ve sevildiğini daha iyi hissederken bu duyguların olumsuz yönleri ile de karşılaşıyorsun. Onu kıskanıp kimseyle paylaşmak istemeyeceksin. Bazı tavır ve davranışlarına tepki gösterebilirsin. Bu da aranızda güvensizlik olgusu yaratabilir. İşte bu noktada iletişim çok önemli. Birbirinize açık olmanız gerekiyor. Karşılıklı şekilde beklediğiniz ilgiyi dışarıda bulmak ilişkinizi yıpratabilir.

Varmak istediğin hedefe adım adım gitmek istiyorsun. Senin sakinliğin partnerinin aceleci ve heyecanlı yönü ile çatışabilir. Dengeleyebilirseniz muhteşem günler sizi bekliyor. Evliysen çocuk temalı konuşmalar yapacaksın. Sorun oluşturan bir duruma çözüm getiriyorsun. Bekar Yengeç Burcu aşk hayatında bu hafta rastlantısal karşılaşmalardan yeni birliktelikler doğabilir.

Aile, ev yaşamı, sevgi ilişkileri ve kariyer hayatında eski hesaplaşmalar ön plana çıkacak. Eski bir borç ortaya çıkabilir, eski bir çalışanla gelişen konular gündeme gelebilir. Eskide kalan bir ilişki tekrar karşına çıkarak sana evlenme teklif edebilir. Tüm bu gelişmelerde realist davranıyor, sorunları akılcı ve kolay aşıyorsun.

Ekonomik olarak zorlanmalar azalıyor. Kariyer hayatında yeni bir işe sıçrayabilirsin. Sağlığına biraz daha dikkat et. Enerjin düşük olabilir. Aynı zamanda anne baba sağlığı ile de uğraşabilirsin. Yaşamındaki değişimlere daha çabuk adapte olabileceğin bir süreç.

Eğitimde farklı bir yola girebilirsin. Ekstra bir durumla ilgili uzun bir yol yapabilir hatta belli süre için şehir değiştirebilirsin. İkili ilişkilerinde ani çıkışlara ve alacağın hızlı kararlara dikkat etmelisin.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Öncelikle aşk hayatında bu hafta sarsıntılı günler yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. İnceldiği yerden kopar ama en azından ne olduğunu bilirim modundasın. Hem senin hem de karşı tarafın ne hissettiğini anlamak adına sert bir konuşma yapabilirsin.

Sebebini anlayamadığın bazı şeyler uykularını kaçırabilir. Buna engel olmak ve yaşama dahil olmak adına gerekirse birlikteliğinde ayrılık kararı alabilirsin. Yanı sıra geçmişin izleri ile de karşılaşacaksın.

Hiçbir şey hissetmiyor gülüp geçiyorsun. Geride kalana bir şans daha vermiyorsun. Bekar Aslan Burcu aşk hayatında bu hafta sürpriz tanışmalar var. Spontane gelişen durumlar başta sana çekici gelebilir ama hemen sonra ne hissedeceğini bilmeden adım atmıyorsun.

Kanlı Ay Tutulması Aslan burçlarına çok dikkatli hesaplar yaptırıyor. Özellikle aşk senin hayatında belirgin hale geliyor. Bir yanda sürdürmeye çabaladığın ilişkin, bir yanda gelen teklifler ve diğer taraftan yaşanan saçma gelişmelerle boğuşmak zorunda kalabilirsin. Hiçbiriyle uğraşmak istemeyerek hepsini terk edebilirsin de.

Ruh halin çok önemli. Bugüne kadar yaşadıkların yaşayacağın şeyleri ve alacağın kararları belirliyor. Aniden çıkacağın seyahatlerin var. İnsan ilişkilerinde yoğunlaşıyorsun. Parasal harcamalarına çok dikkat ediyorsun. Kaynaklarını tüketmek istemiyorsun. Yanı sıra gelen iş, fırsat ve para artıyor.

Yetişmekte zorlanacağın bir program içine gireceksin. Sağlığın çok iyi ama yaşanabilecek ufak kazalarda temkinli olmak lazım. Bir şey almak ve satmak için bir süre daha beklersen daha doğru kararlar verebilirsin. Yapacağın yatırımlardan istediğin sonuçları alamayabilirsin. Aslan burçları bu dönemde önemli sınavlara tabi tutuluyor, hemen hemen hepsinden de geçiyor.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Başak burçları bu hafta aşk hayatında ani gelişmelerle hızlı kararlar almanız gerekebilir. Yaptığınız planların sırası değişebilir. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorsun. Bu da hedefe ulaşmanı zorlaştırıyor. Kalbindeki insanla yanındaki insan bir değilse ciddi anlamda bir karar alman gerekiyor. Bir kısır döngü içine düşebilirsin.

Vicdanın sana engel olmasın. Merhametle aşk bir arada yapamaz. Hissettiğinin ne olduğunu bilerek davranmalısın. Değer görmediğini düşündüğün, zoraki yürüttüğün, bitirmek isteyip de bir türlü bitiremediğin bir ilişki içindeysen bu hafta bitirebilirsin. Bunu yaparken varsa bir sorumluluğun gözden çıkarmaman gerekiyor.

Her şey olması gerektiği şekilde olmalı. Çünkü diğer türlü gittiğin yerde de mutlu olamazsın. Sorunsuz bir ilişkin varsa, artan içsel derinlikle sevdiğin insana bambaşka gözlerle bakacaksın. Bekarsan çevrenin yönlendirmesi ile yeni biriyle tanıştırılabilirsin.


Kanlı Ay Tutulması karakter ve kişiliğine yansıyor. Ruhsal ve fiziksel anlamda dönüşüyorsun. İlişkinde, evliliğinde, yaşadığın yerde bile önemli değişikliklerin olabileceği bir dönemin eşiğindesin. Bu tutulma senin hayatınla ilgili önemli mesajlar veriyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Tabi bu doğum haritana göre değişebilir. Bir kısım Başaklar için her şey çok iyi olacak.

Sağlıkta büyük bir iyileşme bekleniyor. Bir kısım paraya ihtiyacın olacak ve gereken finansal kaynağı bulmakta zorlanmayacaksın. Atacağın imzalar, yapacağın sözleşmeler veya alacağın kararlarla ilgili kafan biraz dalgın olabilir.

Sosyal statün atacağın adımlara göre değişecek. Bakış açında farklılıklar oluşuyor. Yaşam enerjin artıyor ve güçleniyorsun. Alacağın sonuçlar senin için de sürpriz oluyor. Hayatında olan insanla arandaki bağı güçlendiremiyorsan terk edebilirsin ya da o gidebilir. Tutulmayla yaşayacağın her şey o an için olumsuz da olsa sizin hayrınıza olacak.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burçları bu hafta belirsiz duygular içinde kalabilir. Kendini bile anlamakta zorlandığın bu günlerde karşı tarafı anlaman pek mümkün görünmüyor. Haftanın ilk günlerinde ne istediğini bilmez tavırlar içine girebilirsiniz. Uyumun ve dengenin kaçması ile içe kapanabilirsiniz. Yani ilişkinde bir anlamda rol yapacaksın.

Mutlu değilsen mutluymuş gibi devam edebilirsin. Evliysen bu ruh hali ile sıradan davranarak eşinin ilgisini üzerine çekebilirsin. Onunla aranda farklı etkileşim ve duyumsal yaklaşımlar söz konusu olabilir. Tabi onun ne hissettiği ve hangi burç olduğu da çok önemli. Bekar Terazi Burcu aşk hayatında bu hafta ödün verilmiyor. Nasılsan öyle davranıyorsun. Tanışmalar yeni de olsa rahatsın. Beni seven böyle sevsin deyip geçeceksin.

Kanlı Ay Tutulması hayatını daha çok parasal anlamda etkiliyor. Sosyal yaşantında önemli değişikliklerin gündeme geleceği bir döneme giriyorsun. İlişkiler, aşk ve birlikteliklerde yeni tanışmalar yaşayacaksın. Kavramsal karmaşalar oluşabilir. Maddiyat önem kazanıyor. Yeni iş imkanları ve kazanç alanları oluşuyor.

İş değiştirmek, yeni iş kurmak, ekip çalışması ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Evliliklerde çocuk düşüncesi ve varsa çocuğun artan masrafları. Yaşadığın alanda evin varsa kentsel dönüşüme girebilir, kiraya çıkmak, ev değiştirmek zorunda kalabilirsin. Finansal krizlerin olabilir ama önünü görmekte zorlanmayacaksın.

Sevdiğin arkadaş, dost ve ailenden gelecek desteklerle kendini güvende hissedeceksin. Yanı sıra birikimin varsa ciddi anlamda borç isteyenler olabilir. Yani Terazi burçları bu Ay Tutulması ile birlikte bu dönemde ekonomik kaoslara karşı hazırlıklı olmalı.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta sahtelikleri yok etme çabasındasın. Birlikteliğinde yalanı dolanı, gerçeği ve sahteyi ayıklamak niyetindesin. Bunu yaparken bilinç altının derinliklerinde kaybolmamaya bak. Yaşamını dönüştürebilecek büyük etkilerin tam kalbindesin.

Yalnızca gördüklerini değil, hislerini, duyduklarını ve konuşulanları da önemsiyorsun. Gerçeğin bildiklerinden fazlası olduğundan eminsin. Derin bir araştırma içine gireceksin. Bu hafta Akrep burçlarındaki merak ve kararlılık kimsede yok.

Evliysen eşinin ilgisini üzerine çekmek adına kendine yeni stratejiler belirliyorsun. Karmaşık ve çözülmeyen durumları farklı yollardan çözeceksin. Aklının ve yeteneklerinin sınırlarını zorlayacaksın. Bekar Akrep Burcu aşk hayatında bu hafta mütevazi tanışmalar yaşanıyor. İlk etapta öyle görünse de ateşli ilişkileri işaret eden bir zaman dilimi işaret ediliyor.

Kanlı Ay Tutulması yaşam alanına yansıyor. İlişkilerin iyi gidiyor. Bol seyahatli, bol yolculuklu bir dönem başlıyor. Akrabalarla ilgili yeni gelişmelere odaklanıyorsun. Tutulma döngüsü ile fazlasıyla sosyalleşeceksin. Yaşamında çok renkli, güçlü değişimler oluşuyor ve değerlerin artıyor. Kontrolün dışında yaşanan şeylerin içine çok girmiyorsun.

Tutulmanın olumsuz etkilerini üzerinde hissetmeyeceksin. Kendi içinde, işinde ve çalışmalarında mutlu oluyorsun. Değişik konuların yanındasın ama aşırı şekilde dahil olmuyorsun. Yakın çevrende renkli ve keyifli ortamlara gireceksin. Sorunlu kişiliklerden mümkün mertebe uzak duruyorsun.

Bu dönemde ortaklıklara dikkat etmek gerekiyor. Ortağının hayatındaki değişimler seni yorabilir ve kafan karışabilir. Sonuca hızlı gitmek adına ortaklığa son verebilirsin. Sağlığını korumak adına bol vitaminli yiyecekler tüketmeli, kemik ve eklem rahatsızlıklarına karşı gerekli önlemleri almalısın.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta hayatın anlamını keşfetmek isteyeceksin. Duygularını gelişigüzel yaşamak istemiyorsun. Düzen içinde ilerlemek ve deneyimlerinin bir anlamı olması senin için son derece önem kazanıyor.

Özgürlüğünde taviz verebileceğin ilginç bir dönemin başlangıcındasın. Kalbin boşsa hayatına yön verecek etkili biri girebilir. Kendini farklı hissedeceksin. Yeni ve esas olan duygularla yol alıyorsun. Evli Yay Burcu aşk hayatında bu hafta eşler birbirini dönüştürecek şekilde etkiliyor.

Taviz vermek istemediğin noktalarda tam tersi davrandığında sende bazı duyguların eksilmesi olası görünüyor. Eşinin sana güvensizlik duygusu ile yaklaşmasına kırılabilirsin ancak onu anlamaya çalışmak daha yerinde olacaktır. Aynı şekilde zaman zaman senin de ona bu şekilde yaklaştığını unutmamalısın. Bekar Yasy Burcu aşk hayatında bu hafta olası ilişkilerde hızlı kararlar alınabilir ve başladığı gibi bitebilir de.

Kanlı Ay Tutulması ve Dolunay Etkileri hayatına bir güneş gibi doğuyor. Yaşanan olumsuzlukların altından bile senin için olumlu nitelendirebileceğimiz gelişmeler çıkıyor. Bu süreçte yaşamında saklı gizli kalmıyor. Buna ilişkin de dahil.

Senin ilişkilerinde sakladığın şeyler yoksa çekinecek bir şeyin de yok demektir. Ama varsa ve ortaya çıkmasını istemiyorsan zorlanabilirsin. Yaşanacak her durumda hayatının sınırları yeniden belirlenecek. Evliysen bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir ama alman gereken bir karar varsa onu hızlandıracaktır.

Bitirmek istediğin zoraki devam ettiğin bir birlikteliğe sahipsen son vereceksin. Ardından hemen başlaması olası birliktelikler var. İş, çalışma, para konumunda yeni girişimlerde şanslı olacaksın. Önemli virajları rahatlıkla dönüyorsun. Sağlığında mide ve bağırsak hastalıklarına dikkat etmek gerekiyor. Yaşanması olası küçük kazaları da önemsemelisin.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Kendince alacağın yeni kararlar seni bağımsızlığa itiyor. Daha özgür ve ne istediğini bilir şekilde ilerliyorsun. Ancak duygusal bağlamda pişman olabilirsin. Gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin biri varsa gurur yapmamalısın. Sonuç her ne olursa olsun denemelisin. Duygularınızı karşılıklı ifade etmediğinizde neyin en olduğunu asla bilemezsiniz. Senin soğukkanlılığın onun için farklı anlamlar içerebilir.

İlgiyi ve övgüyü esirger, gerekli bağlantıları keserseniz geri dönüşü olmayan bir yola girebilirsiniz. Her şey yolunda ilerleyen birliktelikler için de bu geçerli. Görünürde bir şey olmayabilir ama yaşanan içsel çatışmalar bu şekilde görünüyor.

Şimdi değilse de yakın zamanda şekli şemali ortaya çıkacaktır. Evliliklerde samimiyet ve güven ortamı yaratmak her şeyden daha önemli. Bu olgular korunup kollanmalı. Bekar Oğlak Burcu aşk hayatında bu hafta yaşanan yakınlaşmalar ilerlemeyecek gibi görünüyor.

Kanlı Ay Tutulması ile hayatına disiplin ve düzen geliyor. Problemli kişilik ve konular ön plana çıkıyor. Karşılaştığın her şey yaşamını düzene sokman adına sana basamak oluyor. Etken güç sensin. Bu günlerde yapacağın çalışmaların meyvelerini bir sonraki aşamada alacaksın.

Gerginliklere temkinli yaklaşmalısın. Eşin, dostun, arkadaşın, tanıdık tanımadık herkesle iletişimde sivri dilli olmamaya gayret göster. Hayatında biri yoksa sıra dışı bir birlikteliğe başlayabilirsin. Bunun bir seyahat aşamasında olması muhtemel görünüyor. Evliliklerde çocuk sahibi olmakta zorlanan çiftler için olumlu zamanlar. Aile, anne, baba ve çocuklarla olan sorunlar azalıyor.

Parasal anlamda borç alacak ilişkilerinde riske girmemen gerekiyor. Kazançların berekete dönüşüyor. Yeni eğitim, seminer ve toplantılara giriyorsun. Oğlak burçları bu Ay Tutulması ile birlikte hayatı sorguluyor; yaşamı zaman zaman fazlasıyla ciddiye alıyor ve çok farklı dönüşümlerin oluşabileceği bir döneme giriyor.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta farklı şeylerle yüzleşmeye başlıyorsun. Aslında bir anlamda tahmin ettiğin ama gerçeği bilmediğin bazı durumlarla karşılaşman olası görünüyor. Sen hayatını aşkın da dahil çevreyle birlikte yaşıyorsun.

Partnerin bu anlamda senden şikayetçi olabilir. Diğer insanların hayatına bu derece müdahale etmesine müsaade etmen ilişkinizi ilginç bir noktaya getiriyor. Herkesin fikrini önemsemen ve onları dinlemen kafa karışıklığı yaratıyor. Bu durumdan bahsetmesen de davranışların bunu gösteriyor.

Daha önce yaşadığın ve sona ermiş olan bir ilişkiyle temasa geçmen mümkün görünüyor. Arada çocuk gibi bir bağlantı varsa görüşmek isteyebilir ancak farklı sorunlarla karşılaşabilirsin. Bekar Kova burçları aşk hayatında bu hafta yeni başlangıçlara yer yok gibi görünüyor.

Kanlı Ay Tutulması parasal konuları ön plana çıkarıyor. Kazancını beğenmeyerek artırmak isteyeceksin. Bu yöndeki girişimlerin sonuç veriyor. Eş, ortak, iş birliği yaptığın yakınlarınla aranda bazı gerginlik ve kırgınlıklar yaşanabilir. Miras, mal, mülk gibi konuların satışıyla ilgili yaşanabilecek anlaşmazlıkların olması muhtemel görünüyor.

Sen kendi yolunu çizmek isterken seni bazı durumlarla ilgili baskı altına almak isteyebilirler. İş, para, kariyer hayatında büyük bir aktivasyon oluşuyor. Yeni çalışmalar yapacağın çok iyi bir döneme giriyorsun.

Çocuk veya çocuklarla ilgili iyi haberler var. Hayatında uzun zamandan beri istediğin ama gerçekleştiremediğin şeyleri yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlıyorsun. Hayallerin ve hedeflerin artıyor. Yaşamında ilkleri yaşayabileceğin çok aktif ve kuvvetli bir döngüye geçiş yapıyorsun.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 21 – 27 Ocak haftalık burç yorumları

Geçmişin yanıltıcı etkilerinden kurtulamıyorsun. Bu nedenle çoğu zaman anda kalman ve ilerlemen mümkün olmuyor. Tartışma gerektiren konuları ya kesip atıyor ya da aşırı irdeliyorsun. Dengeyi bulman şart gibi görünüyor.

Yakın zamanda atlattığın bir sıkıntı dolayısıyla da tahammül seviyen son derece düşük. Bir süre yalnız kalarak, dinlenip kendi halinde vakit geçirmek sana iyi gelecektir. Birlikteliklerde uyumsuzlukları uzatmamakta fayda var.

Sevgilisi ya da eşi olan Balık burçlarının daha anlayışlı olması gereken bir haftadayız. Bekar Balıklar için bu hafta güzel tanışmalar tatlı yakınlaşmalar yer alıyor. Ancak bundan ciddi bir ilişki çıkacağını pek sanmıyoruz.

Kanlı Ay Tutulması yaşamına büyük şanslar tanıyor. Ev almak, yer değiştirmek gibi planların varsa gerçekleştireceksin. Yuva kurma, söz, nişan ve yapılmak istenen tekliflere uygun zemin oluşturan bir dönem.

Alacağın güzel haberler sonrası yaşanan gelişmelere sen bile şaşırabilirsin. Sıcak bir yuva, güzel yemekler ve aile paylaşımlarını yoğun şekilde yaşıyorsun. Günlük, çalışma ve kariyer yaşamındaki durgunluktan kurtuluyorsun.

İşlerinde, çalışmalarında hareketlenme oluşuyor ve fazladan paralar kazanmaya başlıyorsun. Parasal kaygıların azalıyor. Kredi ve borçlarını kapatıyor veya azaltıyorsun. Sanat alanında yaptığın, yapmak istediğin işler varsa bunları ilerleteceksin.


Sunum, söyleşi, sergi gibi etkinliklerin içinde olacaksın. Başarın artıyor ve hayatının her alanına iyi şekilde odaklanıyorsun. Balık burçları bu dönemde hiç beklemediğiniz teklif ve sürprizlere hazır olun. (Astroloji yorumları: kadinlarduysun.com)

Astroloji: Venüs Yay burcunda (7 Ocak – 4 Şubat) burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.