Astroloji: Venüs Yay burcunda (7 Ocak – 4 Şubat) burç yorumları

Astroloji: Venüs Yay burç yorumları (7 Ocak – 4 Şubat) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Venüs Yay burç yorumları (7 Ocak - 4 Şubat)
Astroloji: Venüs Yay burç yorumları (7 Ocak – 4 Şubat)

7 Ocak’ta başlayan Venüs Yay yolculuğu, 4 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek. Bu dönemde tüm Burçlar aşk hayatına, ilişkilerine odaklanıyor. Hayatımızı isteklerimiz doğrultusunda idealize ederek farklı bakış açıları kazanabiliriz.

Oturup beklemiyoruz. Hareket ve dinamizm oluşuyor. Şu zamana kadar ilişkinizden şikayet ediyorsanız, belirsizlik içinde ilerleyen şeyler varsa ve ne karar alacağınızı bilmiyorsanız şimdi bileceksiniz. 4 Şubat tarihine kadar hayanızdaki çoğu şey şekil almış olacak.


Venüs Yay Burcundayken özgür ruhlar daha da özgürleşmek isteyecek. Buna bağlı olarak ilişkideki süreçler değişebilir. Uyarmalıyız ki aynı zamanda restlere, blöflere ve oyunlara gelmeyecek olan bir zaman dilimi.

Terk ettiğinizi düşünürken gerçekten terk edilebilirsiniz. Aldatma potansiyelinin de çok yüksek olacağını söylemeliyiz. Zihinsel ve düşünsel faaliyetler en üst seviyeye ulaşıyor. Son olarak yanılsamalara dikkat etmeliyiz. Aşık olduğumuzu sanabilir, sonradan anlayacağımız yalanlara maruz kalabiliriz. Yeni başlangıçlara hemen bel bağlamamakta fayda var.

Astroloji: Venüs Yay burcunda (7 Ocak – 4 Şubat) burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Venüs Yay burç yorumları

Rahatlayacağınız bir döneme girdiniz. Özel hayatınız, ilişkiniz, evliliğiniz, iş, eğitim, ticari konularda, seyahatler ve yeni tanışmalar açısından moral yükseltici gelişmelere gebe. Yenilikler, yeni ilişki, hoşuna gideceğin sosyal çevre, yeni kişilerle tanışmak ve olumlu düşünme yönünde harika bir dönemdesiniz Koç burçları.

Özel hayatında ise şartlar değişiyor. Evliysen evliliğinde belirgin değişimler yaşanıyor. Eşinle aranda problem varsa çevrene sığınmaman onlardan yardım almaman gereken bir döneme giriyorsun. Sorunlar uzun vadeli değilse bir uzman yardımıyla her şey daha güzel olabilir. Birlikteliklerde çiftlerden birinin baskısıyla evlilik kararı alınabilir.

Özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak istediğin bir dönemdesin. Yaşam sevincin yükseliyor. Yeni başlangıçlarda dikkatli seçimler yapmakta fayda var.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Venüs Yay burç yorumları

Birliktelikteki sorumlulukların ön plana çıkıyor bu dönemde. Partnerinin ailesinin getireceği sorun veya sorumluluklar o kadar yoğunlaşacak ki, bunun sonunda belli bir düzene ulaşacaksın.

Desteklenmek ve rahat etmek isteyeceğin, seni rahat ettirecek kişilerin çevrende olmasını isteyeceğin bir dönemdesin. Ortaklıklar ve iş konusunda bazı belirsizlikler canınızı sıkabilir. Ancak bu ilişkilerin bozulmasını istemeyeceksiniz. Ortaklıkları bozma riskine girmemekte fayda var.

Bu dönemle birlikte taşınabilirsin. Yer değişimi yapma ihtimalin çok yüksek. Birlikteliği olanlar evlenip başka bir şehre veya ülkeye yerleşebilir. Venüs’ün şok edici etkilerine hazırlıklı olmalı yeni bir aşka başlayacaksan sakin ilerlemelisin.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Venüs Yay burç yorumları

Venüs Yay kavuşumu, İkizler burcunu maddi ve ekonomik olarak geliştirir nitelikte. Kişisel girişimlerin, ürettiğin değerler ve parasal kaynaklar artıyor. Yeni bir iş teklifi veya girişim söz konusu ise artıları eksileri ile dikkatlice değerlendirmelisin.

Fırsatların arttığı, sosyal bağlantılar kurabileceğin bir dönemdesin. Pozitif yaklaşımlar ön planda olacak. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtesin.

Aşk hayatında çok değişken şartlarla karşılaşacaksın. Maddi ve ekonomik olarak gelişirken aşk hayatında doğru seçimler yapmadığını fark edebilirsin. Dolayısıyla sorunların üzerine giderek baskıyla çözmeye çalışabilirsin. Yanlış kararlar almamak adına bu sürecin geçmesini sakince beklemelisin. Bu dönemde yeni biriyle de tanışabilirsin. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Venüs Yay burç yorumları

Bu dönem Yengeç burçlarına umulmadık değişimler getirebilir. Hayatında en önemli değişimlerin temellerini atacağın bir döneme giriyorsun. Karşılaşacağın şok edici olaylar seni bireyselleştirecek, eğitecek ve geliştirecek.

İş hayatında yenilikler ön plana çıkıyor. Hali hazırda çalıştığın işten memnunsan, yeni projeler ve yeni planlar yapabilirsin. Bazı Yengeç burları ise yeni bir işe başlayabilir, girişim yapabilir veya yeni bir iş kurabilir. Hukuksal veya resmi bir işiniz varsa lehinize sonuçlanacak.

Bazı Yengeç burçları evlenebilir, bazıları ise yeni ilişkiye adım atabilir. Genel olarak Yengeçler bu dönemde ilişki anlamında ciddi girişimlerde bulunabilirler. İlişkiniz üzerinizdeki baskılardan kurtulmalısınız. Aşkın ve kazancın dengede ilerleyeceği bir süreçtesiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Venüs Yay burç yorumları

Aslan burçları kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri; iyimser, pozitif, hevesli ve coşkulu olduğu bir döneme giriyor. Senden gizlenen bazı şeylerin senin lehine olduğunu fark edeceksin. Duygusal değişimlerde ani kararlara ve çıkışlara dikkat etmelisin. Kendini daha iyi tanımlayabileceğin bir süreçtesin.

Bu dönemde seyahatler, yeni ortamlar, yeni kişilerle tanışma ve iletişim anlamında önemli bir zamandasınız. Hayatın eğlenceli tarafını görecek, geçmiş dönemde yaşadığınız sıkıntıların stresli enerjisinden kurtulacaksınız.

Aşk hayatında aklının ucuna gelmeyen olasılıklara hazır ol. Karşına çıkacak fırsatlar hayatını öyle bir renklendirecek ki, her şeyi çiçek böcek olarak göreceksin. Bir süredir beklediğin ve ümidini kestiğin insanla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Venüs Yay burç yorumları

Başak burçları evlilik, ilişkiler, resmileşmemiş birlikteliklere yönelik bir dönemdesiniz. Maddi, ekonomik ve psikolojik olarak rahatlıyorsun. Birlikteliğinde yaşadığın inişler çıkışlar neticeye ulaşıyor. Çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyorsun.


Kararlı hareket ederek çizgini belirleyeceksin. Kendini parasal anlamda güvende hissetmen daha rahat yol almanı sağlayacak. İletişim en üst seviyeye ulaşıyor. İfade sorunları yaşamıyorsun. Düşüncelerini hayatında bulabileceğin olumlu bir süreçe giriyorsun.

Ailede hareketlilik olabileceği bir dönem; sorunlar geride kalıyor. Fiziksel ve psikolojik olarak iç dünyanızda; bir iç yüzleşmede bulunabilirsin. Bu size pozitif katkı sağlayacak. Hayata karşı güven duygusunun yükseldiği bu dönemdesin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Venüs Yay burç yorumları

Venüs Yay kavuşumu, Terazi burçlarının maddi ve ekonomik kaynaklarının artacağını işaret ediyor. İmkan ve şartların genişlemesi ruhsal olarak rahatlamanı sağlıyor. Moralin yükselecek, toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağların da genişleyecek. Beklenmedik ve seni mutlu eden sürprizler yaşayabilirsin. Seyahatler, görüşmeler, tanışmalar olabileceği bir dönem. Sosyal çevren genişleyebilir, hayatında pek çok yenilik yaşayabilirsin.

Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız.

Birlikteliğinde ciddi adımlar atabilirsin. Evli değilsen teklif alabilir, teklif edebilirsin. Yüzük takma ihtimalin çok yüksek. Evliysen kendini daha iyi hissedecek hayata umutla bakacaksın. Bekarsan ve aşkta yeni bir yola gireceksen yanıltıcı etkiler altında olduğunu unutma ve lütfen dikkatli ol.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Venüs Yay burç yorumları

Yaşamında daha derin ve daha emin adımlar atmaya başlıyorsun. İstikrarlı bir döneme giriyorsun. Seyahatler, dil öğrenme, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destek görebileceğin bir dönemdesin. Bu süreçte bir işe girebilir, maaşında zam görülebilir. Ancak dikkat! Harcamaların da artabilir. İhtiyaçlar belli ölçülerde yapılmalıdır.

Jüpiter-Yay yolculuğunda kazanma hevesi, maddi olarak fırsatların önüne çıkacağı bir dönem Akrep burçlarını bekliyor. Endişelerin kalmayacak ve pozitif bakışın artacak. Bu da siz Akrep burçlarına yeni kapılar açacak.

İlişkindeki iniş ve çıkışların sebebini anlayacaksın. Sosyal dinamiklerden bir süre uzaklaşıyor, partnerinle geçireceğin yoğun zamanlara doğru ilerliyorsun. Ne olacaksa olsun kabulüm, hayatımda belirsizlik istemiyorum diyeceksin. Evliysen de gelişmeler bu yönde şekil alıyor. Yeni birliktelikler uzun vadede devam etmeyebilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Venüs Yay burç yorumları

Ailevi sorumlulukların artıyor. Hayatında ciddi yollar katetmeye başlıyorsun. Önündeki engeller seni durdurmaya yetmeyecek. Gerektiğinde büyük riskler alacaksın. Beğenmediğin bir yaşantın varsa yalnız kalmak adına da olsa değiştireceksin. Bunun için gerekli şartları oluşturmaya başlıyorsun.

Bu dönemde zorlanabilir, yorulabilirsin ama attığın her adımın da ödülünü alacaksın. Yeni birlikteliklerde hayatla ilgili yeni tecrübeler var. Maddi olarak fırsatlar dönemindesin diyebiliriz. Yaşamınızda aktif olma, yeni ilişkiler kurma, girişimcilik, ticari ve iş fırsatları konusunda uygun bir dönemdesin.

Venüs’ün burcunuzda ilerlemesi, pozitif yaklaşımların sana yeni bir çevre kazandırabileceği; yaptığın işlerde mükemmel fırsatlar getirebileceğine işaret ediyor. İnsanlar bu dönemde sizinle tanışmaktan her anlamda zevk duyarlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz de yükseleceği bir dönemdesiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Venüs Yay burç yorumları

Venüs Yay burçlarına bu dönemde dürtüsel davranışlar yüklüyor. Ürettiğin değerleri sağa sola çarçur eden biri varsa hayatında vay haline. Tepkilerin bu yönde çok sert olabilir. Birlikteliğinde ciddi sorunlar oluşabilir.

Kaynaklarını doğru kullanmayı ve ilerlemeyi hedefliyorsun. Bu yönde desteklendiğin sürece herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksın. Evliysen çocuk veya çocuklarla ilgili yeni kararlar alacaksın. Yeni başlangıçları ilk etapta çok ciddiye almıyorsun.

Oğlak burçları iç dünyalarında özgür hissedecekleri bir dönemde. Pozitif düşünüp rahatlıyorsunuz. Her şeyin düzenli ilerlemesini istiyorsunuz fakat biraz kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor. Sürekli yaşamı denetlemekten vazgeçmekte fayda var. Kendini geliştirme, hayatı farklı pencerelerden görebilme konusunda doğru zamandasın. Yaşam derslerini deneyimleyen Oğlak burçları için zorlukları geride bırakıp önüne bakma zamanı.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Venüs Yay burç yorumları

Hayatında daha güçlü ve istikrarlı devam edebilmenin yolu açılıyor. Özlem duyduğun şeylerle ilgili harekete geçiyorsun. Bu dönemde kafana koyduğun ne varsa ve sonu ne olursa olsun yapacaksın. Büyük deneyimler, büyük heyecanlar ve beklenmedik sonuçlar elde edebilirsin.

Aldığın riskin boyutu değerince kazanıyor veya kaybediyorsun. Duyguları kontrol altında tutabilir, dengede kalırsan büyük keyif alırsın. Aktif olma isteği Kova burçlarına yeni ve beklenmedik fırsatlar getirebilir. Sosyal ilişkiler ve özel hayatında canlanmalar olabilir.

Sizinle aynı yolda ilerleyecek güçlü insanlarla tanılabilirsiniz. Fazla çabalamadan birçok şey yapabilirsin. Başkalarına yardımcı oluyorsun. İnsanları bir araya getiriyor, çeşitli etkinlikler düzenliyorsun. Bilgini sürekli geliştiriyorsun. Yabancı ülke bağlantılı işlerde başarı yakalayabilirsin.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Venüs Yay burç yorumları

Bu dönem Balık burçları duygusal zorlanmaya son veriyor. Duygusal dünyanda yaşadığın ciddi sorunlarda yeni farkındalıklara ulaşıyorsun. Öğreneceğin şeyler seni şaşırtacak. Bugüne kadar yaşadığın bazı sonuçların nedenlerini bilmediğini anlayacaksın.

Baştan almak istediğin şeylere ulaşamamak seni üzebilir. Bunun yerine telafi edebileceğin alanlara yönelmelisin. Yaşanan kırgınlıkları ortadan kaldırmak için fırsat içeren bir döngüye giriyorsun. Yeteneklerini gösterme fırsatı bulabilirsin. İş veya pozisyon değişiklikleri gündeme gelebilir.


Genelde geriye çekilmek, iç gözlemde bulunmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman sizi kimsenin anlamadığını düşünebilirsiniz. Oysaki fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize özen gösterme vaktinizdir. Yeni biriyle tanışırsak temkinli olalım. (kadinlarduysun.com)

Hint Astrolojisine göre 2019’da burçları neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.