Hint Astrolojisine göre 2019 burç yorumları

Hint Astrolojisine göre Dünya, Türkiye ve kişisel burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Hint Astrolojisine göre 2019 burç yorumları
Hint Astrolojisine göre 2019 burç yorumları

Hint Astrolojisine göre 2019 yılında Dünya, Türkiye ve kişisel burç yorumlarını Astrolog Dr. Şenay Devi yorumladı…

2019 Öğretmen Satürn’ün disipline edici enerjileri ile başladı. Gökyüzü enerjileri Kitleleri bireyleri toplumları dönüştürücü öğretici ciddi sınavlara tabi tutulacağımız etkiler ile dolu.


Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde:

Dünya genelinde hükümetler liderlere yönelik sözlü ve fiziki saldırılar görebiliriz ve bazı yönetimler ya baskıları yaptırımları artıracak ya da şiddeti arttırarak, başlayacak 2019’a. Artan sağlamlık birçok ülkede var ve her ne kadar finansal yapılar bir miktar stres göstermeye başlasa da, Güneş ve Satürn, en azından yılın ilk üç ayı için zengin üretim kombinasyonunda. Ay düğümleri Ketu, Mart ayında ekonomileri etkileyecek ve korkulan ticaret çatışmaları Mart ve Mayıs ayları arasında ve yine Kasım ayında ortaya çıkacak gibi görünmekte.

Genel olarak iç huzursuzluk olmaya devam edecek, özellikle Avrupa’da, Mart ve Mayıs’a kadar dördüncü evdeki gezegen yerleşimleri  su baskınları, yangınlar ve depremlerden kaynaklanan sorunların etkili olacağına işaret etmekte. Ketu Mart ayının sonlarında ateşli bir enerji ile etkili olacak, bu da siyasi veya dini nedenlerle patlama ve şiddet yaratacak enerjiler anlamına gelmekte.

Geleneklerde büyük kırılmalar zamanı

Araştırma ve felsefe ile uğraşan birçok eğitim kurumu ciddi yıpranma ile karşı karşıya kalacağı için, 2019 Mart ayından 2020 yılının Mart ayına kadar olan sürenin tamamı, dini veya ideolojik çatışmalar, geleneklerde büyük kırılmalar ve hatta yüksek öğretimin yeniden düşünülmesi ve değişikliklerin yapılması ile  sonuçlanacaktır. Kutsal yerlerde ve öğrenme yerlerinde daha da fazla şiddet ile karşı karşıya kalabilir dünyamız. Avrupa genelinde, özellikle Doğu Avrupa’da statükoya birçok saldırı ve Avrupa’da ekonomiye duyulan memnuniyetsizlik artacaktır.

Brexit devam edebilir

Avrupa’daki alt orta sınıf (özellikle Güney Avrupa) oldukça zorlayıcı sınavlardan geçebilir ve Avrupa Birliği’ndeki bazı ülkeler İngiltere’nin örneğini takip edecek ve AB’den ayrılma konusunda referanduma gidebilecekler. Olumlu tarafı, manevi ilgi ve teknolojik yenilik gelişecektir. Dünyanın hemen her yerindeki hükümetlere meydan okuyacak  halklar ve  çatışmalardan kaynaklı huzursuz bir yıl olacak. Kasım, dış seyahatler için tehlikeli görünüyor ve terörist saldırı kümeleri için güçlü bir olasılık var; fakat başka büyük bir saldırı öngörmüyorum.

Güneş tarafından yönetilen hükümetler, Güneş ve Satürn’ün birleşmesinden dolayı bu yıl artan muhafazakârlık ve kısıtlamalara yönelebilirler ve dünya muhafazakar, daha az insancıl ideallere, bazı istisnalar dışında daha fazla odaklanabilir finansal problemler.

Hükümetlere olan güvensizlikler artabilir

Genel olarak ülkelere bakacak olursak, ABD’deki sıkıntıların California’da ve Teksas’ın sınırlarında olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, ülkenin doğusundaki orta bölgeyi daha militan ve devrimci hale getirmeyi ve daha liberal olmalarını beklemiyorum. Nitekim, devletler ile ilgili sorunlar güvensizlikler 2019 yılında artacaktır.

Aynı şekilde, Avrupa, özellikle Almanya, Avusturya ve Yunanistan bu yıl yavaşlama yaşayacaklar. İngiltere, ilginç bir şekilde, anakara Avrupa’dan daha iyisini yapacak, ancak orta doğu ekonomik olarak iyi olacak ve Türkiye, özellikle bir tür lider olmak üzere, eğlence alanında çok başarılı olacak. Hindistan statüsünde artış yaşayacak, ancak Hindistan’ın batı yarısı ekonomik yavaşlamalarla karşı karşıya kalacak, ancak mevcut parti iktidarda kalacak.

Deprem riskleri

Deprem riskleri bu yıl Doğu Rusya ve Alaska’da ve Güney Pasifik Bölgesi’nde güçlü görünmekte.

Brezilya yenilenen bir büyüme yaşayacak ve çoğu ülkenin yaşadığı genel muhafazakar ve göçmen karşıtı eğilimleri devam edecek. En az iki yıl bu yönelimde bir değişiklik olmayacak. Kolombiya ve Peru gibi yerlerde sosyal reform belirgin olacak, ancak Kuzey Amerika, Avrupa veya Asya’da giderek artan muhafazakar hükümetler bu bölgelerde göç paranoyası nedeniyle etkili olacaktır.

Hint Astrolojisine göre Türkiye

Türkiye önümüzdeki yıl kritik bir değişim geçirecek. Türkiye, 12 Ocak 2019 tarihinden itibaren Venüs’ün büyük gezegen döneminin Ketu alt periyoduna girecek. Bu genellikle ülkelerin uygunsuzluk, yaratıcılık ve isyancılıkla daha fazla ilgilenecekleri enerjileri içeren bir zamandır.

Bu yıl gerçekleşecek reformlar için pek çok gösteri yaşanabilir ve eskimiş düşüncelerden  uzaklaşılacak ve özgürlük ve manevi büyüme arayışına girilecek enerjiler hakim. Ayrıca, yerleşik düzen için tehditler olacak ve Türkiye’mizin uzun vadeli sorunlarının birçoğu, özellikle de 21 Mart ve Kasım 2019 tarihleri arasında ortaya çıkacak. Mart ayından itibaren bir istikrarsızlık dönemi söz konusu olsa da 2020, itibari ile Ülkemiz ve liderlerle ile ilgili gelişmeler çok etkili bir uluslararası güce dönüşmemizi sağlayacak.

Türkiyemiz’de 12 Ocak – 6 Şubat arasında hükümette beklenmeyen şaşırtıcı gelişmelerin yanı sıra bazı dini çekişmeler yaşanabilir. Türkiye, 6 Şubat – 18 Nisan tarihleri arasında sanat, eğlence ve bilim alanlarında güçlü bir güç olarak ortaya çıkacağımız enerjiler ile karşı karşıyayız.


Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Koç burç yorumları

İş ve eğitim hayatlarında otorite konumundaki kişiler ile sorunlar yaşayabilirler, ancak özellikle Nisan ayında yeni şanslar ve beklenmeyen kariyer sorunları ile ilgili dengeleri korumaları gereken enerjiler söz konusu. Evlilik ve özel hayatlarında da sorun yaratacak enerjiler söz konusu, 3ncü şahıslar ilişkilerde gerginlikleri tırmandırabilir. Ayrıca, Koç burçları bu yıl ün elde edebilir veya kariyerinde tanınması için güçlü bir hırsa sahip olabilirler. Yeni ilişki ve iş fırsatları şubat ayından mart ayına kadar etkili olacak.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Boğa burç yorumları

Yılın ilk ayı ödemeleri almakta ve para toplamakta zorlanacak, fakat ilerleyen zamanla birlikte iyi finansal fırsatlar yaşayacaklar. İlişki için Şubat ve yine Mayıs 2019’da son derece olumlu enerjiler ile karşı karşıyalar. İşte de Aşkta da istikrar ve başarı hakim. Arkadaşlar, ilişki ortakları ve emlak aracılığıyla, özellikle sonbaharda kazançlar olabilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 İkizler burç yorumları

Büyük ün ve iyi iş olanakları yaşayacakları enerjiler ile karşı karşıyalar, ancak uzun vadeli ilişkiler zorlaşabilir ve beklenmedik ayrılıklar yaşayabilirler. Ancak, çocuklar, arkadaşlar, ödüller ve hatta kısa süreli romantizm ile güzel zamanlar da İkizlerin yaşayacakları arasında. Kariyer hayatı bu yıl canlanacak ve kariyerlerinde büyük bir yükseliş içinde olabilecekler.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Yengeç burç yorumları

Bu yıl kıskanç bireylerle ilgili sorunlar onların neden olacağı masraflar ve bazı küçük sorunları yaşayabilirler. Küçük sağlık sorunlarına dikkat etmeliler. Ancak çalışma hayatınızda, hedeflerinizi disiplinli bir şekilde takip ederseniz, işinizde iyi bir şans ve başarı sağlayabilirsiniz. Özel yaşamlarında ise Mayıs ayından itibaren olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Aslan burç yorumları

Bu yıl iyi eğitim ve iş hayatlarında tanıtım fırsatlarını yaşayacaklar. Güneşin çocukları ve geçmiş eylemlerden olumsuz etkileri hakkında dikkatli olması gerektiğinin bilinci ile karşılaştıkları güzellikleri sahiplenmeli ve geçmişin izlerini silmekte cesaretli olmalılar. Sevgili Aslanlar şans kapıyı 2 kere çalmaz. İş ve Aşk hayatınızda doğruyu bulmuşken yanlış yapan siz olmayın. Kısa seyahatler özellikle ekim ayında çok verimli olacaktır sizler için.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Başak burç yorumları

Bu yıl harika seyahat fırsatları yaşayabilirsiniz ancak ilişkideki partnerinizle aşk hayatınızda fikir ayrılıklarından dolayı zorluk çekebilirsiniz. İş hayatınızda ise büyük başarıların altına imza atacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Finans hayatınız bu yıl mükemmel olmalı, ancak sadece özellikle tavsiye ve öğretmek için düzenli seyahat etmeye odaklanın.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Terazi burç yorumları

Bu yıl  büyük bir cesarete sahip olacak ve bazı uzun vadeli emelleri yerine getirme finansal ilerleme sağlama fırsatına sahip olacaksınız. Bununla birlikte, bu yıl babanız veya hükümet ile ilgili bazı zorluklar yaşanabilirsiniz yaptığınız işe bağlı olarak denetçiler den kaynaklı stresler yıl boyunca yorabilir sizleri.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Akrep burç yorumları

Bu yıl kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Ancak iç sorunlarınızı aşmak sizin elinizde başkalarını suçlamak yerine kendinizi geliştirip yenilikçi davranın. Bu yıl boyunca iş hayatınızda önemli fırsatlar ile karşılaşacaksınız fakat harcamaları daha dikkatli izlemeniz gerekebilir. İlişki ortakları ile ilgili bazı problemler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yeni insanlar tanımaktan korkmadan hareket edip cesaretle yaklaşırsanız AŞK nedir yaşayarak öğrenebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Yay burç yorumları

Bu yıl kişisel hedeflerinize müdahale etmek isteyen kişilere tepki vermezseniz zor bir yıl geçirebilirsiniz. Jüpiter’in yansıması ile mesafeden ve son dakikada kurtarılan finansal fırsatlar karşınıza çıkabilir fark edebildiğiniz takdirde. Mars’ın enerjisi ile taşınmaz mallar ile ilgili karlı alıp satımlar getirebilir sizlere. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin bencillikleri sizler için yorucu olabilir ve kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Oğlak burç yorumları

Bu yılın ilk iki ayı sizler için beklenmedik masraflar yorucu olabilir. (Özellikle mart ayından sonra), ancak bu yıl finansal büyüme yaşayarak toparlanacaksınız. Özellikle Mart ayından sonra aşk hayatınızda beklenmeyen sorunlar olacak dikkatli olmalı tek taraflı kararlar almamalısınız. Ancak iş hayatınız eğitim hayatınız iyi olacak ve bu yıl finansal risk almaya istekli olacaksınız fakat risk alırken gerçeklerden uzaklaşmamalısınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Kova burç yorumları

Bu yıl çok fazla enerji tüketeceksiniz bazı arkadaşlık ilişkilerinizi onların gerçek yüzünü görerek bitirebilirsiniz. Bu sizin hayrınıza olacaktır gitmesi gerekenler gidiyor doğru insanlar ile ilişkileriniz güçlenmeye başlıyor. Çalışma hayatınız ve genel olarak şansınız daha önce olmadığı kadar güzel tam ve zengin olacaktır. Özel yaşamınızda ise ailelerden kaynaklı gerginlikler sizler için zorlayıcı olabilir. Dengeleri sağlamak için keskin çıkışlar içinde olmanız gerekebilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Hint Astrolojisine göre 2019 Balık burç yorumları

Bu yıl zorlu bir çalışma enerjisi sizleri karşılasa da genel olarak iyi şanslar ve iyi ödüller kazanabileceğiniz etkiler söz konusu. Enerji seviyeniz yüksek olacak bir şeyler yapma arzunuzu kimsenin durdurmasına izin vermeyin. Aşk hayatınızda ise özellikle haziran ve ekim aylarında zor deneyimler yaşayabilirsiniz. Ev hayatı zorlu ve biraz tartışmalı olacak sizler için.


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Astroloji 2019 yıllık burç yorumları: İş, para ve kariyer


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.