Astroloji: Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

Astroloji: Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları
Astroloji: Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması ve Yeniayı Oğlak Burcu’nda gerçekleşiyor. İçsel baskıların ve dürtülerin harekete geçeceği bir dönem. Yakın zamana kadar bu tür durumlarda ne yapacağımızı bilemiyorduk. Şimdi yüzleşme vakti. Acımasızca hem de. Kendimize de acımıyoruz. Sonuç ne olursa olsun, en dibe de insen, bitsen tükensen de tekrar yükselmek adına hepsini yaşayacaksın.

6 Ocak 2019 Güneş Tutulması Etkileri yaşamın akışı içinde bizi tatmin etmeyen şeyleri yüzümüze vuruyor. O anda cesurca davranmak gerekiyor. İçinde bulunduğumuz durum bizi bir yere vardırmıyorsa son vermek en iyisi olsa gerek. Oğlak Burcu Yeniayı bize bu gerçekçiliği veriyor. Kurban senaryolarına pabuç bırakmıyoruz. Olası senaryolardan uzak ve olabildiğince mantıklı kararlar alıyoruz. Zaman bize akılcı, samimi, güçlü ve tutarlı şekilde devam etmemiz gerektiğini işaret ediyor.


6 Ocak 2019 Yeniay Etkileri ile Parçalı Güneş Tutulması Etkileri bir araya geldiğinde yepyeni başlangıçların ayağımıza serildiğini görüyoruz. Gelip geçici doyumların değil, uzun vadede kalıcı kazanımların peşindeyiz. Gerekirse yalnız kalın, içinizde sessizliğe bürünün, yaşamınızı belli bir süre nadasa bırakın ve sadeleşin.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

KOÇ Burcu ve Yükselen Koçlar yeniayda ortak işler ve para alanında güzel gelişmeler yaşanıyor. Beklentilerinin üzerinde bir maddi kazançla rahatlayacaksın. Çalışıyorsan değişime hazır ol. Yönetici konumdaysan alacağın yeni kararlar işlerini ileri götürüyor.

Yasal bir sorun ya da dava konusu hallediliyor. Karşına çıkan boş hedefleri ve oyalayıcı etkileri yolunda kaldırıyorsun. Koç Burcu aşk hayatında duygularını tazeliyorsun. İlgisiz bir ilişkiye sahipsen hiç düşünmeden bitirme kararı alabilirsin. Yapacağın yüzleşmeler sonucu belirleyen şey oluyor.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

BOĞA Burcu ve Yükselen Boğalar yeniayda iş birliklerine önem veriyor. Gelen teklifleri değerlendirirken yalnız yol almıyorsun. Güvendiğin insanların yardımına ihtiyacın olacak. Bu aşamada dost bildiğin birine sırtını dayayacaksın. Katıldığın ortamlarda ağırlığın hissediliyor.

Maddi anlamda geleceğe odaklısın. Dış görüntüne verdiğin önem artıyor. Harcamalar da. Alışverişi abartabilirsin. Boğa Burcu aşk hayatında karşı taraftan ilgi alaka bekliyorsun. Onun bu anlamda çaba sarf etmesi senin için önem kazanıyor. Sen bazı şeyler için elinden geleni yaptığını düşünecek adım atmayacaksın.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

İKİZLER Burcu ve Yükselen İkizler yeniayda çalışma alanın yoğunlaşıyor. İşler ve günlük hayat seni yorabilir. Sağlığına ayrıca dikkat etmen gerekiyor. En ufak şeyden nem kapacaksın. Sırt, bel, eklem ağrıları ve boğaz enfeksiyonları konusunda hassassın.

Yaşamında mücadele ettiğin alanlarda gördüğün takdir artıyor. Birlikte çalıştığın insanlarla ortak paydada buluşuyorsun. Kazancındaki artış abartılacak derecede iyi olabilir.

İkizler Burcu aşk hayatında partnerine ulaşamayabilirsin. Onunla ruhsal bağlantı kurmakta zorlanacaksın. Farklı ve gizemli yollara girmekten kaçınmalısın. Gereksiz yere yapılan kıskanç tavırlar pişmanlık getirebilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

YENGEÇ Burcu ve Yükselen Yengeçler yeniayda kalabalık organizasyonların içindeler. Büyük ve yeni bir başlangıca adım atıyorsun. İdari sorunlar büyümeden halloluyor. Çalışma hayatında yaşanan değişimler işleri yoluna koyacak nitelikte.

Normal kazancın dışında farklı bir yerden gelen gelir seni her anlamda rahatlatıyor. Yakın çevrenden biriyle arandaki husumet alevlenebilir, dikkat etmelisin. Ani bir seyahat planı oluşuyor. Yengeç Burcu aşk hayatında sert çıkışlar yapmamanda fayda var. Güzel giden her şeyi mahvetmemek adına dikkat etmelisin. Partnerinle birlikte aile ziyaretlerini sıklaştırman olası görünüyor.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

ASLAN Burcu ve Yükselen Aslanlar yeniayla birlikte kariyer ve kazançta yeni bir yol açılıyor. Çalışmalarını yapılandırıyor, hızlandırıyor ve eskiye oranla daha çok kazanıyorsun. Kendini tümüyle yenileyeceksin.

Yolunda gitmeyen şeylere düzen veriyorsun. Düzene girmeyeni ise hayatından söküp atıyorsun. Rutinden hoşlanmayacaksın. Sıradan olan hiçbir şey ilgini çekmiyor. Aslan Burcu aşk hayatında gözle görünür bir canlanma var.

Sen içindeki yaraları iyileştirip sarıp sarmalama aşamasında olabilirsin. Çevrenin sana olan ilgisi artıyor. Evliysen bazı gerçekleri görerek ilişkine daha sıkı sarılacaksın. Bekarsan bir ilişkiye başlayıp başlamamak konusunda arada kalabilirsin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

BAŞAK Burcu ve Yükselen Başaklar yeniay zamanında aile ve yakınlarla bir araya geliniyor. İletişim ve ziyaretler belirgin şekilde artıyor. Sahip olduklarını gözden geçireceksin. Aile üyeleri ile birlikte vermeniz gereken kararlar var.

Mal, mülk, gayrimenkul ve miras konulu şeyler devreye giriyor. Bir şeyi elden çıkarıp çıkarmamakta kararsızsın. Bunu yaparsan karşına daha büyük fırsatların çıkacağını söyleyebiliriz.

Evlenip yuva kurmak için iyi bir dönem değil, bir süre daha beklemelisin. Yeni bir iş, projeye, çalışmaya ya da kursa başlayabilirsin. Sağlıksız ortamlardan uzak durmanda fayda var. Aynı şekilde riskli ortamlara da girmemen gerekiyor.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

TERAZİ Burcu ve Yükselen Teraziler yeniay ile para alanın canlanıyor. İçinde bulunduğun mücadele ve çalışmanın kazanca dönüşmesi kendine olan güvenini artıracak. Hedeflerini gözden geçirerek yeniden belirliyorsun.


İkili ilişki ve iletişimde olası çatışmalar oluşuyor. iş veya evle ilgili taşınma, tadilat veya yer değişikliği oluşuyor. Yatırım için uygun bir zamanda değilsin. Bir süre beklemen sana daha fazla kazanç getirecektir. Terazi Burcu aşk hayatında tamamlanmak isteyeceksin.

Dönem dönem içine düştüğün karamsarlıktan kurtuluyor yeni kararlar almak istiyorsun. Ancak bu aşamada karşı tarafın ne istediği de önemli. Onun içsel belirsizliklerini fark ettiğinde bir andan her şeyden soğuyabilirsin.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

AKREP Burcu ve Yükselen Akrepler yeniayda tuttuğunu koparıyor. Şu ana kadar hazırlandığın ve planladığın bir konuyu devreye sokuyorsun. Maddi beklentilerin artıyor ve beklentin yönünde gelişmeler yaşıyorsun.

Para konumunda ağır ama emin adımlarla yol alıyorsun. Bu aşamada duygusal davranmamak ve olumsuzluklarda karamsarlığa düşmemekte fayda var. Akrep Burcu aşk hayatında şartları düşünerek hareket etmek gerekiyor.

Aşırı beklenti ve hırs sana hiçbir yarar sağlamaz. Hatta bu beklentilerin karşılık bulmadığında sinirlerin bozulabilir ve sen farklı bir kişiliğe bürünebilirsin. Ailede birinin sağlık sorunları ile ilgilnemke durumunda kalacaksın.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

YAY Burcu ve Yükselen Yaylar yeniayda gözler üzerinde. Karşına çıkan gelişmeler moralini yükseltecek nitelikte. Hayattan keyif almaya başlıyorsun. İlk yapacağın şey dış görüntüne çeki düzen vermek ve yeni bir tarz yapmak olacak. Yeni tarzınla trend bile olabilirsin.

Hakkında konuşanlar seni çekemedikleri ya da sana yetişemedikleri için konuşuyor. Bunun farkındasın ve umursamıyorsun. Uzun zamandır beklenti içinde olduğun bir konuda şartlar oluşuyor. Çalışıyorsan iş yerinde kısa süreli anlaşmazlık ve güç çatışmaları yaşanabilir. Galip gelen sen olacaksın.

Yay Burcu aşk hayatında seninle ilgilenen birinin tutkusu ile karşı karşıya kalıyorsun. Onun yakınlaşma isteğine ilk etapta karşı koyacaksın. Emin olmadan adım atmıyorsun. Birlikteliğin varsa her şey ancak bu kadar güzel olabilirdi.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

OĞLAK Burcu ve Yükselen Oğlaklar yeniayda çok istediğin bir dileğin gerçek oluyor. Hedefine odaklısın ve arz ettiğin konuda hırslısın. Motivasyonunu kendi içinde bulacaksın. Bu dönemde sıkıldığın şeylerden hızla uzaklaşıyorsun.

Çaba sarf ettiğin, mücadele içinde olduğun şeylerin karşılığını alacaksın. İleride rahat etmek ve daha kolay para kazanmak için yeni girişimlerde bulunuyorsun. Bu kişi sen de olabilirsin, senin hayatına etki eden biri de olabilir. Yapacağın iş birlikleri son derece önemli görünüyor.

Bir taşınma veya yer değiştirme durumu oluşuyor. Bunu bir süre erteleyebilirsin. Oğlak Burcu aşk hayatında güçlüsün. Çünkü kendinden yanasın. Seninle yakın temasa geçen birini ciddi anlamda değerlendirebilirsin. Evliysen eşinle ortak fikirde buluştuğun bir konuda el ele veriyorsun.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

KOVA Burcu ve Yükselen Kovalar yeniayda para evin canlanıyor. Mücadele gerektiren konularda başarı elde ediyorsun. İş arıyorsan şartları sana uygun bir işe başlayacaksın. Üzerinde çalıştığın projede beklentinin çok üstünde gelişmeler yaşanıyor.

Şartların istediğin gibi olması sana diğer sorunları unutturuyor. Çünkü artık kendine olan güvenin daha yüksek. Kova Burcu aşk hayatında zorlanmaların sebebi çevresel etkiler gibi görünüyor.

Duygusal dünyanda gezinmekten hoşlanmıyorsun. Seni rahatsız eden bir geçmişin öyle veya böyle sürekli karşına çıkması ilerlemene engel oluyor. Gizli düşmanlıklara dikkat etmek gerekiyor. Aynı şekilde sağlığına da.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Güneş Tutulması ve Yeniay burç yorumları

BALIK Burcu ve Yükselen Balıklar yeniayda yenilenme zamanı. Niyet ettiğin bir konuda beklentin gerçekleşiyor. Bu, bir iş, aşk veya başarı olabilir.

Eğer bir ilişkiye başlamak üzereysen asla acele etme. Çünkü duygularında emin değilsin. Karşı tarafı her açıdan tanımalısın. Birlikteliğin varsa gelecekle ilgili ciddi oluşumlar yaşanabilir. Bunun tam tersi olarak evliysen ve evliliğin bir türlü düzene girmeyorsa tek celsede boşanabilirsin.

Dostluk ve arkadaşlıkların artacağı onlarla aradaki bağın güçleneceği bir döneme giriyorsun. Bir çoğundan önemli destekler alacaksın. Yanı sıra kavgalı olduğun biriyle barışmaya yanaşmayacaksın. Maddi yönden temkili hareket ediyorsun. Masraflar artabilir.


Burç yorumları derleme: kadinlarduysun.com

Astroloji: Ocak 2019 aylık burç analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.