Astroloji: 11 – 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 11 - 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları... Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?
Astroloji: 11 – 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları: 11 Şubat, 12 Şubat, 13 Şubat, 14 Şubat, 15 Şubat, 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık astroloji

Koç burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:


Hafta boyunca işinizle ilgili yeni ve zorlu sorumluluklar alabilir telaşa düşmediğiniz takdirde başarı merdivenlerini hızlı adımlar ile çıkmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta özel yaşamınızda da güçlü etkiler söz konusu.

Krizleri çözüme kavuşturacak aşkla yeniden uyandıracaksınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç burçları küçük krizleri büyütmeyin. Çocuklarınızla aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İlahi adalet doğrudan yana güçleniyor ve hakkınızı almanın mutluluğunu yaşamaya başlıyorsunuz.

Koç burcu; Ruhunuzun derinliklerinde yer eden dünden bugüne yaşadıklarınızı daha iyi kavrayacak kızgınlık öfke ve kin duygunuzu ardınızda bırakıp gücünüzün yeteneklerinizin farkındalığına ulaştıracak sizleri.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü hafta boyunca sakinliğinizi korumanızı olayları akıllıca davrandığınız sürece doğru şekilde yöneteceğinize işaret ediyor. Kariyer ve eğitim hayatınızda çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

İş hayatınızda ise güçlü insanlarla zamanı doğru değerlendirerek büyük girişimleri başarı ile gerçekleştirebileceksiniz çarşamba gününden itibaren tanıyacağınız insanlar iş ve özel yaşamınızda şans getirecek sizlere.

Özellikle aşk hayatınızda kimse yoksa bilin ki kalbiniz gerçek sahibini bulacak. Dolunay enerjisi ile ailevi konularda geçmişle ilgili meselelerde sorunlar veya olumlu etkiler yaşanabilir.

Adaletli ve gerçekçi davranmalısınız. Yaratıcılık gerektiren bir meslek sahibiyseniz bu dönem sizin için biçilmiş kaftan sahne sizin olabildiğince ön planda olun ve kazanın.

Boğa burcu; bu süre içinde iş ve eğitim hayatınızda seyahatler eğitim programları içinde yer almak için ekstra çaba sarf etmekten geri kalmayın. Özel yaşamınızda  geçmişte yaşanan sorunların tekrar etmemesine dikkat edin.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta üzerinizden yüreğinizden büyük bir yük kalkabilir ve kendinizi kuş gibi özgür hafif rahatlamış hissedebilirsiniz.

Geçmiş tamamen dünde kalırken size olgunlukları bırakıyor şimdi bu olgunluğu iş hayatınıza başarı ile yansıtabilir.

Maddi olarak kazançlı çıkacağınız iş birlikleri ile yükselişe geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda da kendinizi keskin bir virajın yol ayrımında gibi hissedebilir tamam veya devam sorusunun cevabını vermekte zorlanabilirsiniz.

İkizler burcu; hastalıklar günlük yaşamınızda sorunlar ve ev kazaları yaşanabilir. İş yaptığınız kişilerden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Özel yaşamınızda uzun bir süredir devam eden karabulutların dağılmasına gerçekçi davranarak çözüm bulabileceksiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Haftaya güçlü dinamik bir başlangıç yapabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak için duygusal yaklaşımlardan uzak durmalı ve daha profesyonel düşünerek hareket etmelisiniz.

Finansal gelirlerinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli istemeyi bilmelisiniz! Evli Yengeçler eşinizle onun yakınları yüzünden şiddetli tartışmalar yaşayabilir ilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayarak yola devam veya tamam kararı alabilirsiniz.

Bu hafta finansal sürprizler veya sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Risklerden uzak dururken yeniliklere de açık olmalı ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz.

İş birliklerine öğrenmeye yeni fikirlere açık olmayı başarabilirseniz önünüzde engel teşkil eden pek çok şeyi aşacak güçlü bir çıkış yakalayarak istikrarlı ve kazançlı bir dönemin kapılarını aralayabileceksiniz.

Yengeç burcu; bu sure içinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek kazalar olmalı. Araç kullanırken tüm dikkatinizi buna vermeli dikkat dağıtacak her türlü davranıştan uzak durmalısınız.

aslan

Aslan burcu 11 – 17 Şubat burç yorumu

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

İşinizle ilgili özellikle finansal konularda rahatlamalar söz konusu düştüğünüz yerden ayağa kalkabileceksiniz. İnançlarınızın zayıfladığı her konuda yaşanacak gelişmeler haftaveyamgasını vuracak.

Özel yaşamınızda krizler söz konusu ise kıskanç insanların etkisi altında kalmamalısınız. Aslanlar hafta boyunca dikkatli olmalı kararlar almadan önce yaşanan güzel günleri de hatırlamanızda fayda var.

Çocuk sahibi Aslan burçları onları anlamakta kararlarını kabullenmekte zorluk çekebilirsiniz. Unutmamalısınız ki her birey kendi yaşamının mimarıdır.

Aslan burcu; siz üzerinize düşeni yapıp yanlarında olmalı fikirlerinizi de ifade ederek seçimlerine müdahale etmeden hareket etmelisiniz.

başak

Başak burcu 11 – 17 Şubat burç yorumu

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda yaşanacak önemli gelişmelerle emek verdiğiniz işlerin mükâfatını alacak ve yeni bir statü kazanacaksınız.

Kendi işinizi kurmak istiyorsanız ya riske girin ve kazançlı çıkmayı umun veya geride kalıp bir fırsat kaçırın tercih sizin.

Bu hafta cevap aramanız gereken konu Hangi insanlara güvendiğiniz ve hangi sözlerin yerine getirileceğidir. Hafta sonunda Aşk hayatınızda ise cesur davranmanız gereken bir haftadasınız.

Başak burcu; sevdiğiniz kişiyi anlamaya çalışmalı sorunları aşmak için mücadele etmelisiniz. Ruhsal ve psikolojik sorunlar yaşanabilir gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş değişikliği düşünüyorsanız acele kararlar vermemelisiniz.

terazi

Terazi burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Gökyüzü hafta boyunca iş eğitim ve ikili ilişkilerinizde kontrollü davranmanız sapla samanı karıştırmamanız için uyarıyor sizleri. Kimseye gereğinden fazla güvenmemeniz gerektiğinin farkındalığını kazanacaksınız.

İş hayatınızda bir yaşanan gerginlikler kısa süreli krizler daha büyük ve güçlü fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Hızlı düşünün tereddütte kalmadan hareket edin ve kazanın. Aşk hayatınızda ise duygusal gelişmelerle keyifli gelişmeler yaşayacağınız bir haftadasınız.


Kişisel anlamda büyük ve etkili değişimler yasayabilirsiniz. Bitmesi gerekenin bitip yeni başlangıçlarla yol alacağınız özel bir süreç. Arınma güçlenme ve farkındalık. Fiziksel ve ruhsal olarak arınmak için bir adım atmalı kendiniz için bir şeyler yapmaya başlamalısınız.

Terazi burcu; aşk hayatınızda eş veya sevgilinizle tutku ve heyecan artacak fakat inatçı tavırlar yüzünden ufak tefek gerginlikleri büyütmemelisiniz.

akrep

Akrep burcu 11 – 17 Şubat burç yorumu

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Haftaya iş hayatınızda pozitif etkilerle başlayabilir birlikte çalıştığınız insanlarında motive olmalarını sağlayarak ve uğraş verdiğiniz konularda onlarında desteğini alabilirsiniz.

Yenilikler taşların  yerli yerine oturmaya başlamasını sağlayacak ve siz yaratıcı yönlerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız.

Özel yaşamınız da eşinizle süregelen sorunlarda ortak değerlerde buluşabileceğiniz bir haftadasınız, İlişkinizde ki samimiyet sürpriz bir tatille daha keyifli bir hal alabilir.

Birlikteliği olmayan Akrep burçları sizler de aileniz aracılığı ile tanışacağınız biri ile  özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Haftanın ilerleyen günlerinde evlilik hayatınız ve ortaklıklarla ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir veya tam tersi sıkıntılarınız çözüme kavuşturabilirsiniz. İş hayatınızda söz sahibi olabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmek için elinizden geleni yapın.

Akrep burcu; özel yaşamınızda ise evli Akrep burçları ilişkinizde sorunlar durmaksızın aynı tekrarlarla sizi yoruyor ve artık bu duruma dayanamıyorsanız ya noktayı koyacak veya birlikte olduğunuz insanın duygularınızla oynamasına izin verip yaptıklarından şikayet etmekten vazgeçeceksiniz.

yay

Yay burcu 11 – 17 Şubat burç yorumu

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Hafta boyunca hangi alanda bilgi sahibi olmak istiyorsanız o alana yönlenerek bilgi sahibi olabileceksiniz bu sayede iş ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Özel hayatınızda ise aile ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek elinizde yeter ki bir adım atın. Aşk hayatınızda bir beraberlik içindeyseniz yeni bir arayış hevesi bir anlık öfke ile sonrasında büyük pişmanlık duyacağınız bir ilişki deneyimleyebilir ve var olan ilişkinizin kötü bir şekilde bitmesine sebep olabilirsiniz.

Değer verip her zaman önemsediğiniz insanlar ile birlikte acı tatlı olaylar deneyimleyebilir. Yeni insanlarla yeni başlangıçlar yapabiliriz. İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay burcu; bu enerjileri güçlü ve pozitif bir hale getirebilmek için meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalarda yer alarak kendinizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerde yer alabilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 11 – 17 Şubat burç yorumu

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Hafta boyunca iş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanların görüşlerine önem vermeli ve yeni fikir ve önerilerin içinde yer almaktan çekinmemelisiniz.

Aşk ve sosyal ilişkilerinizde değer verdiğiniz sevdiğiniz kişilerin beklenmedik davranışları ile bocalayacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta ikna kabiliyetiniz güven veren tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz her konuda.

Aşk ve iş hayatınızda pişmanlık veya mutluluk getirecek deneyimler yaşayabilirsiniz.

İş ve ailevi meselelerde beklenmedik durumlarla karşılaşabilir ve bireysel anlamda oldukça fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak burcu; bu süre içinde dikkat etmeniz gereken konu ticari olarak risk gerektiren işlerden uzak durmalı kendinizi ispatlamak arzusu ile yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız.

kova günlük haftalık aylık burç

Kova burcu 11 – 17 Şubat yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta işinizle ilgili her konuda dürüst olmalı yapabileceklerinizi net bir şekilde ortaya koyarak kimsenin size engeller çıkarmasına fırsat vermemelisiniz.

Sağlığınızla ilgili konularda  ise endişe duymamalı öfke kuruntu  ve kaygılarınızı kontrol etmeli sağlığınızı önemsemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise  eş veya sevgilinize haksızlık ettiyseniz özür dilemeli ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Sonrasında pişman olmak istemiyorsanız şayet. Yurt dışı ile bağlantılı işler eğitsel konular uzun yolculuklar la ilgili sıkıntılar veya sürprizler söz konusu olabilir.

Bu hafta akrabalarınızla ile ilgili sorunlar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu enerji sizleri zorlayacak olsa da arkanızdan çevrilen oyunları fark edebilir iyi niyetinizi suiistimal edenlerin farkına vararak onları size oynamaya çalıştıkları oyunun baş rolüne taşıyabilirsiniz.

Kova burcu; aşk hayatınızda ise eş veya sevgilinizle duygusal bağınızı güveninizi tazeleyebileceğiniz enerjiler sizleri desteklemekte.

balık burç

Balık burcu 11 – 17 Şubat yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

İş hayatınızda güveninizi suiistimal edecek iş arkadaşları yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir.

Gerçeklerden uzaklaşmadan yaşananlara bahaneler üretmeden insanları olduğu gibi kabullenmeli ve herkese hak ettiği değeri vermelisiniz. Ancak bu sayede kendinizi koruyabileceksiniz.

Özel yaşamınızın yeniden yapılandığı keyifli bir haftadasınız. Evliliğe giden yolda ilk adımı atabilir beraberliğinde sorunlar olan evli Balıklar ise aşkı karşılıklı fedakarlıklar ile anlayışla aşkla taçlandırabilirsiniz.

Uzun zamandır sürüncemede devam eden bir ilişki içindeyseniz siz ne söylerseniz söyleyin anlamamakta ısrar eden tavırlara devam edecek olan eş veya sevgilinizin sabit fikirlerini değiştiremeyeceğinizi kabullenin.

Balık burcu; finansal konularda şansınız oldukça yüksek hafta boyunca arkadaşlarınız aracılığı ile yeni iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz.


Yazar: Astrolog Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Numeroloji 2019: Doğum tarihi ve isme göre kişisel yıl sayısı hesaplama


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.