Numeroloji 2019: Doğum tarihi ve isme göre kişisel yıl sayısı hesaplama

Numeroloji 2019: Doğum tarihi ve isme göre kişisel yıl sayısı nasıl hesaplanır? 2019 yılı için numeroloji değeriniz ve sizin için anlamı ne?

Numeroloji 2019: Doğum tarihi ve isme göre kişisel yıl numarası
Numeroloji 2019: Doğum tarihi ve isme göre kişisel yıl numarası

GÜNCELLEME: 2022 NUMEROLOJİ ANALİZİ YAYINDA – TIKLAYIN

“Omnia in numeris sita sunt” Yani Latince’de “Her şey sayılarda gizlidir.” Evrende her sayı, her harf bir gezegen ile ilişkilendirilmiştir. Türk İslam kültüründe EBCED, Avrupa’da ise NUMEROLOJİ olarak adlandırılır.


Her birimizin doğum tarihlerimize ve isimlerimize göre yaşamımızın kadersel etkileri ile betimlenen sayıları vardır.

Bu sayılar temsil ettikleri ile hayatlarımız da hangi gezegenle ilişkili ise o gezegenin temsil ettikleri ile ilgili konularda kendi şifrelerimizi çözmemize yardımcı olur.

Numeroloji: Doğum tarihine göre Kişisel Yıl Numarası hesaplama

Doğum tarihinize göre numeroloji sayınızı bulmak için doğum tarihinizi gün ay yıl yer olarak yazıyorsunuz.

13-11-1981 (13 Kasım 1981)

Aşağıdaki gibi tek haneli bir sayıya ay ve günü azaltın.

13 + 11 = 24

2 + 4 = 6

Sonraki bir tek haneye yılı azaltın:

1981

1 + 9 + 8 + 1 = 19

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

Yani 6 + 1 = 7 sizin doğum sayınızdır.

2019 yılı numeroloji değeri nedir?

2 + 0 + 1 + 9 = 12

1 + 2 = 3

2019 yılı numeroloji değeri olarak 3‘ü buluyoruz.

2019 yılına göre kişisel numeroloji sayınızı bulun

2019 yılı için Kişisel Yıl Sayısı‘nı bulmak için (yukarıdaki gibi) doğum sayınızı hesapladıktan sonra 2019 numeroloji sayısını ekleyin.

Yukarıdaki örnekte doğum sayımız 7 idi. (Kendi doğum sayınıza 2019’un numeroloji sayısı olan 3’ü ekleyeceksiniz.)

7 + 3 = 10 | 1 + 0 = 1 (örneğe göre kişisel yıl sayımız)

2019 numeroloji sayınız ne anlama geliyor?

İşte 2019 yılı için doğum tarihinize göre numeroloji yorumlarınız.

Olumlu faktörler, şanslı renkler, meslek hayatı, kişisel ilişkiler, aşk hayatı, iş ve daha fazlası hakkında daha fazla bilgi edinin. Gizemi çözmeye hazır olun ve 2019’un size nasıl davranacağını okuyun! Bu yılın en şanslı kişileri, numerolojik sayısı 3 olanlar olacak.

1 sayısının anlamı

Bir sayısı sembolik olarak herkesin ilk defada söyleyebileceği gibi TEK olanı, MUTLAK olanı sembolize etmektedir. İslam’da bir olan, tek olan Allah’tır. Allah sözcüğünün ilk harfi olan elif 1 şeklindedir ve ebcet hesabındaki değeri 1’dir. Bir sayısının bir başka özelliği de kendinden önce başka sayı gelmemesidir. Kendinden önce gelen sıfır hiçliği sembolize eder.

Bir ise hiçliği takip eder ve diğer sayılar ondan türer. Burada Bir’in yaratıcılık işlevi de ortaya çıkar. Bu bağlamda Yunan alfabesindeki alfa (a) da başlangıcı temsil eder. İbrani alfabesindeki alef ise başlangıç olduğu gibi, bir inanışa göre diğer bütün harfler ondan türer. Bir sembolizmi üretkenlikte de ortaya çıkmaktadır.

Ataerkil toplumlarda üreme sembolü olan fallus da 1 şeklinde sembolize edilir. Bazı yazarlar göre 1 ayakta duran insanı da sembolize etmektedir. Bir için başka sembol açıklamaları da vardır. Güneş de bir tanedir ve bu yüzden Mutlak Bir’in sembolü olarak Güneş de kullanılmıştır.

2019 Numeroloji sayısı 1 olanlar

Numerolojisi 1 olan insanlar bu yıl tamamıyla iyi bir yıl geçirecekler. Olumlu titreşimlerle birlikte etrafınızda dolaşan yeni bir enerji çizgisi hissedeceksiniz. Kendinize daha çok güvenecek ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacaksınız.

Devlet, kamu sınavlarına giriş şansınız bulunmakta ancak çok çalışmanız durumunda saygın bir işe sahip olabilirsiniz. Ofisinizde terfi edebilir ya da girişimlerinizi genişletmek hatta baştan başlamak için seçeneklere bakabilirsiniz.

Aşırı özgüveninizin aklınızın önüne geçmemesini aklınızda tutun. Aceleci kararlar almaktan kaçının  ve egonuzun hiçbir şekilde size engel olmasına izin vermeyin.

2019 yılı aile ve ev hayatı için biraz stresli olacaktır. Her hangi bir aile bireyi yada eşinizle tartışmaktan veya sözlü kavgalar yapmaktan kaçının. Kendi halinizde ve sakin olun.

2 sayısının anlamı

İki sayısının sembolizminde akla gelen kuşkusuz evrendeki düaliteyi sembolize ettiğidir. İlk toplumlarda etraftaki en ulu kavramlar tekti; Dünya, Güneş, Toprak Ana..gibi. Ancak erkeğin üremedeki rolünün ataerkil toplumlar tarafından ön plana çıkartılması evrendeki düailitenin de ön plana çıkmasına neden olmuştur.

Dünya/öteki dünya , Güneş/Ay, Toprak Ana/Erkek Tanrı (Kybele/Attis gibi) düalite, hatta kadın/erkek, dişil/eril, sıcak/soğuk, gündüz/gece gibi ikilikler vurgulanmaya başlanmıştır.

2019 Numeroloji sayısı 2 olanlar

2019 Numeroloji tahminlerine göre, şanslı numeroloji numarası 2 olan insanlar, kayıpların yanı sıra az kar ile ortalama bir yıla sahip olacaklar. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için her zamankinden daha çok çalışmalısınız.

Mühendislik, kamu yada tıbbi sınavlara hazırlanırken çalışmalarınıza odaklanın. Çalışma düzeninize sadık kalın ve konsantrasyonunuzu kaybetmeyin. Eğer, aktif bir çalışan iseniz, takdir almak için iyi performans göstermeli ve takımın bir parçası olma gayreti içinde olmaya odaklanın.

2019 yılı zorluklarla dolu olacak ve başarılı olmanız için mücadele vermeniz ile ilişkili ilerleyecek. Evli iseniz yada bir ilişki içerisindeyseniz ilerleme gelişme gösteriyorsunuz. Küçük farklılıklar ve tartışmalar olsa da, çözüm sakin kalmanızla gizlidir. Eşinizin duygularını anlayın onunla birlikte sakin, güzel bir yere seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

3 sayısının anlamı

“Allah’ın hakkı üçtür”. Küçüklüğümüzden beri duyduğumuz bu söz üç sayısının kutsallığı hakkında gereken bilgiyi vermektedir. Hıristiyan toplumda yetişen biri ise kutsal üçlemeden bu sayının kutsallığına aşinadır.

Üç sayısı eski toplumlarda gök-yer-yeraltı üçlemesi ile kutsaldı. Üçleme Mısır mitolojisinde İsis-Osiris-Horus şeklindedir. Yunan mitolojisinde ise bu Zeus-Poseidon-Hades (Gök ve yer-Deniz-Yer altı) şeklinde var olmuştur.

Hristiyan inancında ise Baba-Oğul-Kutsal Ruh üçlemesine dönüşmüştür. (Bazı yerlerde Baba-Oğul-Meryem şeklinde). Bu üçleme İslam’da bazı mezheplerde Allah-Muhammet-Ali şeklinde görülmektedir. Üçlemenin bir sembolik yanı da kutsal birleşme ve doğan çocuktur, bir başka deyişle baba-anne ve çocuk da bir üçlemedir.

Bir başka üçleme de Beden-can-ruh üçlemesi olarak gösterilebilir. Sayı olarak üç kendisinden önce gelen iki sayının toplamı olarak da (1+2=3) önemlidir. Üç sayısı sembolik anlamlarının bir bölümünü üçgen şekline de devretmiştir. Üçgen sembolizmi ile üç sayısının sembolizmi arasında benzerlikler vardır.

2019 Numeroloji sayısı 3 olanlar

2019 yılı numeroloji numarası 3 olan 2019 dönüşüm değişim ve başarı yılı.

Bu yıl hayatın her alanında başarı ve mutluluğa kavuşacaksınız. Aşk hayatınız, kişisel ilişkileriniz, meslek hayatınız ve geliriniz kesinlikle ilerleme kaydedecek. Bu yıl çalışmaya odaklanıp çok çalışmanız ve  tıp, mühendislik, kamu gibi sınavlara girmeniz durumunda başarı ile sonuçlanacaktır.

Özgüveninizin aklınızı yönetmesine izin vermeyin. Finansal yönden iş, işlem, faaliyet… vb. konularda devletten yarar sağlayabilirsiniz. Bir kamu, devlet çalışanı, iş girişimcisi veya çalışansanız, 2019 yılı sizin için iyi bir yıl olacak.

Terfi edebilir veya bir işletmeyle ilgilenirseniz, yabancı kişilerle tanışıp karlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu başarı gözünüzü kör etmesin. Her durum için mütevazı ve müteşekkir olun. Entelektüel olarak büyüyecek ve güçlü bir kararlılıkla yaşam yolunda ilerleyeceksiniz.

4 sayısının anlamı

Dört sayısının sembolizmi çok ilginçtir. Dört bir çok farklı şeyi ifade edebilir. Bir masayı gözümüzün önüne getirebileceğimiz gibi en sağlam denge dört ayak üzerinde olur. Bir çok hayvan da dört ayağı üzerinde durmaktadır. İnsan da emeklerken dört uzvu üzerinde emekler. Böylece dört sağlamlığı düşündürtmüştür.

Dilimizde varolan “dört elle sarılmak”, “gözünü dört açmak” gibi deyimler de yapılan işin sağlamlığını belirtmektedir. Dört ayrıca dört temel yön ile de alakalıdır. Böylece etrafımızın dört parçaya ayrıldığını kabul edebiliriz. Aynen “Dünyanın dört bucağı” deyiminde olduğu gibi.

Dört sayısı aynı zamanda dört elementi de (Ateş-Hava-Toprak_su) sembolize eder. Böylece dört, dünyanın yapı taşı olarak da yer alır. Hıristiyanlıktaki haç, dört İncil, İslam’daki dört büyük melek, dört halife bu sembolizmle alakalıdır.

2019 Numeroloji sayısı 4 olanlar

2019 yılı numeroloji numarası 4 olan insanlar için zor olabilir. Kısa yoldan yol almak yerine, hedefinize ulaşmak için çok çalışmak zorundasınız. Mühendislik, tıbbi veya kamu giriş sınavlarına girmeyi planlayan öğrenciler, başarılı olmak için gerçekten konsantre olmalı ve çok fazla çalışmalılar, aksi takdirde başarılı olmaları imkansız hale gelebilir.

Tüm yıl boyunca sürekli olarak zorluklarla karşılaşabilirsiniz ancak küçücük bir mutluluk kaynağı her zaman gününüzü değerlendirmeyi ve size daha çok çalışmanız için gerekli enerjiyi, ilham kaynağını sağlayacak.


Bu yıl ev yaşamınızı bir dereceye kadar etkileyebilir. Aşk hayatınız küçük yanlış anlamalar ve tartışmalarla dolu olacak ve biraz sıkıntılı olacaktır. Bu gibi durumlarda sakin ve sabırlı olun. Sert ve öfkeli olmayın ve eşinizi duygularını incitebilecek kaba sözler söylemeyin.

Gereksiz tartışmalara girmekten veya başkalarının meselesine karışmaktan kaçının. Aileniz ve akrabalarınızla harika zaman geçirebilmek elinizde. 2019 yılı sizin için sürprizlerle dolu olacak sizler için.

5 sayısının anlamı

Beş genelde yaşadığımız dünyayı ve insanı sembolize eder. Teozoflara göre günümüzdeki insanlık beşinci kök ırktır. Beş, elimizdeki beş parmaktan dolayı da önemlidir. Eski mağara yerleşimlerine bakarsak insanların erleştikleri bölgelerde beş parmak izlerini de görürüz.

Beş sayısı dört elementle de ilgilidir. Eski çağlarda dört elementi bir arada tutan bir beşinci elementin varlığı düşünülmüştür. Sembolizmde beş köşeli yıldız yaşamın sembolü olarak da kullanılmıştır. Beş vakit namaz, İslam’ın beş şartı, beş ile ilgili sembolizme örnek olarak verilebilir.

2019 Numeroloji sayısı 5 olanlar

Şanslı numeroloji numarası 5 olan insanlar 2019 yılında çok güzel olaylara şahit olacaklar. Bazı zorluklar olacak, ancak bunları  bilginiz ve kararlılığınızla azaltabileceksiniz.

Bu yıl akademik, spor, tıbbi veya kamu sınavlara hazırlanıyorsanız, bunu kolayca başaracaksınız. Daha iyi sonuçlar almak için sıkı çalışmaya ve her alanı keşfetmeye devam edin.

İletişim ve konuşma şekliniz, yaşamınızda önemli bir gelişme olduğunu kanıtlayabilir ve büyük fırsatlar getirebilir. Konuşmanız ve kelimeleri kullanmanız karşısında ki başarınız karşısında insanların ağzı açık kalabilir.

Evlilik hayatınızdan bahsedecek olursak, bağınız daha da güçlenecek ve birlikte iyi vakit geçireceksiniz. Girişimciler ve istihdam edilen profesyoneller için bu yıl son derece karlı olacak.

6 sayısının anlamı

Altı sayısının sembolizmi üzerinde düşününce kuşkusuz akla ilk gelen Süleyman’ın mührü olacaktır. İç içe geçmiş iki eşkenar üçgenden oluşan bu şekil altı köşelidir. Çok eski çağlardan beri kullanıldığı düşünülmektedir.

Yukarı bakan üçgenin tekamül ederek tanrıya ulaşan ruhu, aşağıya bakan üçgenin ise toprağa dönüşü temsil ettiği düşünülmektedir. Bir başka açıklamaya göre ise yukarı çıkan ateşi ve aşağıya akan suyu sembolize etmektedir.

Altı sayısı 3+3’tür. Bir özelliği de 1x2x3 olmasıdır. 6 sayısının ayrıca bölenlerinin {1,2,3} toplamı da kendisine eşittir. Böylece altı mükemmel bir sayı olarak düşünülmüştür. Rabbin dünyayı altı günde yaratması da altının mükemmel olma özelliği ile alakalı olabilir.

2019 Numeroloji sayısı 6 olanlar

Numeroloji numarası 6 olan insanlar 2019 yılında ortalama bir yıl yaşayacaklar, bu yüzden zorlukların üstesinden gelmeye hazır olmalılar. Kararlılığınızı ve kendinize olan güveninizi korumanız halinde hiç bir şey imkansız olmayacaktır.

Bir şirkette çalışan veya kendi işini yöneten kişilerin belli sıkıntılarla yüzleşmeleri gerekecek, ancak sabır ve kendine olan güvenleri bu gibi durumların üstesinden gelmeye kesinlikle yardımcı olacaktır.

Rekabet gerektiren sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarılı olabilmeleri için gerçekten çok çalışmaları gerekmektedir. Sıkı çalışma sonunda sonuç verecektir. Bu yıl, kişiliğinizin yeni, çekici ve etkili bir tarafını ortaya çıkaracak ve sizi herkesin favorisi haline getirecektir. Yeni insanlarla tanışacak, kamuoyunda tanınmış insanlarla bağlantı kuracaksınız.

Aşk hayatınızda ise daha güçlü bir bağ kuracak ve birlikte kaliteli zaman geçirecekler. Eşinizi dinleyin ama tartışmalara neden olabileceği için başkalarının söylemlerine fazla kulak asmayın. Meseleleri fazla düşünmeyin ve mantıklı olun.

7 sayısının anlamı

Yedi ile ilgili sembolizm her ana karşımıza çıkmaktadır. Yedi sayısı ile ilgili sembolizmin kökeninde eskiden yedi gezegen olduğuna inanılması vardır. Dünya sabit, bütün gezegenlerin onun etrafında döndüğüne inanıldığı için bu gezegenler Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Ay ve Güneş’tir.

Eskiden her gezegenin bir gök katında olduğu düşünülmekte olduğundan “Göğün yedi katı” deyimi o günlerden kalmadır. Aynı şekilde “yukarıda olan aşağıda olanla aynı olduğu” için yerin de “yedi katı” vardı.

Bazı ezoterik öğretilerdeki yedi basamaklı inisiyasyon da sembolik olarak göğün yedi katına ulaşmayı ifade etmektedir. Eskiden her gezegene bir kutsal gün olduğu için bir haftada yedi gün vardır. Haftanın günlerinden Pazartesi Ay, Salı Mars, Çarşamba Merkür, Perşembe Jüpiter, Cuma Venüs, Cumartesi Satürn, Pazar ise Güneş ile alakalıdır.

2019 Numeroloji sayısı 7 olanlar

2019 yılı numeroloji numarası 7 olan insanlar için ilerleyici bir yıl olacak.

Din, kültür, meditasyon ve ibadetlere karşı hafif bir eğilim hissedeceksiniz. Bu yıl sosyal olarak büyümenize ve toplum üzerinde görüş ve eylemlerinizle bir etki yaratmanıza yardımcı olacaktır. Hayır işleri işleyecek ve diğerlerinin izlemesi için bir ilham kaynağı olacaksınız.

Bu yıl sizi bekleyen birçok zorluk olduğundan, profesyonel yaşamınızda ve iş toplantılarında sabırlı ve sakin olun. Zamanınızın çoğunu ofiste iş yaşamınızda geçirdiğiniz için  aile yaşantınızdakiler rahatsız olabilir.

Doğum tarihinize ve numeroloji tahminlerine göre, ailenize öncelik verin ve onlarla kaliteli zaman geçirin. Psikoloji ve kamu eğitim alan öğrenciler çok güzel bir yıl geçirecek ve sınavlarında kolayca başarı sağlayabilecekler.

Bunun dışında dilbilimi okuyan öğrenciler de  başarılı sonuçlar elde edecektir. Yıl boyunca kendi halinizde ve sakin olun. İş girişimcilerinin çok iyi bir yıl geçirmesine  ve varlıklarını arttırmasına katkısı olacak.

8 sayısının anlamı

Sekiz, yedi kat gökyüzü inancının bir uzantısı olsa gerek tanrı katını temsil etmektedir. İslam’da sekizin Cennet‘i temsil ettiği de düşünülmüştür. Ayrıca sekiz cennet ve yedi cehennem olduğu inancı da bu sembolizmle alakalıdır.

Hristiyanlıkta ise gökyüzü tahtını sekiz melek taşır. Aynı inancın benzeri İslam’da da vardır. Sekiz aynı zamanda tutulan yolda sonuna gelmeyi de, mükemmelleşmeyi de ifade eder. Budizm’deki sekiz yapraklı lotus çiçeği de sekiz aşamalı bir sistemin sembolüdür.

2019 Numeroloji sayısı 8 olanlar

2019 şanslı numeroloji numarası 8 olan insanlar için, sorunlar ve anlaşmazlıklar ile dolu bir yıl olacak.. Hazırlanmakta olduğunuz sınavlarınızda başarılı olmak için gerçekten çok çalışmalısınız.

Sürekli artan çalışma baskısı nedeniyle üzerinizde yıl boyunca baskı, stres olacak. Bu sebepten ötürü numeroloji tahminlerine göre ofis yaşantınızda çok derinleşmemek ve sakin olmak sizin için iyi olacaktır. Evinizi veya şirketinizi değiştirebilirsiniz.

Aile ve aşk hayatınız, iş gezileri ve uzun süreli seyahatlerinizden ötürü rahatsızlık duyabilir ve bu, ailenizden ayrılmanıza neden olabilir.

Aşırı iş yükü sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden kişisel ve iş hayatınız arasında eşit zaman ayırmanız en iyisidir, yoksa yalnız kalacaksınız. Aile üyeleriyle zaman geçirmek sizin için iyi olacak.

9 sayısının anlamı

Dokuz eski sembolizm de bir bitişi göstermektedir. Zaten tek haneli sayıların sonuncusudur. Dokuz üçün karesi olduğundan da bir erişilen noktayı , tamam olmayı göstermektedir. Ancak dokuz sonun olduğu yerde başlangıcın da olması gibi başlangıcı da haber verir. Eskiden göğün dokuz katı olduğu inancı da yaygındı.

Buna göre dünya + 7 yıldız katı + sabit yıldızların olduğu kat, dokuz kat etmekteydi. İlginç olan bir başka husus da eski Türk inançlarında da göğün dokuz katı olduğuna inanılmasıdır. Aynı inanç Meksika’da da vardır. Aztekler yerin dokuz kat altı olduğuna da inanmaktaydı.

2019 Numeroloji sayısı 9 olanlar

2019 yılı şanslı numeroloji numarası 9 olan insanlar için etkili bir yıl olacak.

Hedeflerinizi güçlü bir kararlılıkla başaracak ve başkalarına da yardımcı olacaksınız. Bir iş ortaklığı durumunda, akıllıca davranıp ve engellerin üstesinden gelmek ve kar elde etmek için entelektüel fikirler önerirsiniz.

Bir şirkette çalışıyorsanız, size büyük bir zam veya prim önerilebilir. Ayrıca, meslektaşlarınızın görevlerini zamanında yapmalarında yardımcı olacaksınız. Arkadaşlarınız ve üst düzey yöneticiler davranışınızı takdir edecektir.

2019 numeroloji tahminlerine göre, her şeyi akıllıca planlayacak ve sonucu analiz ettikten sonra adım atacaksınız. Farklı çevrelerden faydalanabilirsiniz. Bir işletmeyi yöneten insanlar kesinlikle ekonomik faydalarla karşılaşacaklardır.

Evlilik hayatı küçük komplikasyonlarla atılan bir mutluluk olacaktır. Biraz dikkatli olun, sevgilinizin niyetlerinden şüphe etmeyin ve duygularını anlayın. Sağlığınız iyi olacak.

Numeroloji: İsme göre Kişisel Yıl Numarası hesaplama

Adımızın her harfinin karşılığı bulunan bir sayı vardır. Bu sayıların toplamı sahip olduğumuz kişilik özelliklerini gösterir. Sayılardan türetilen Numeroloji’de en çok kullanılan yöntem Pythagoran sistemidir. Aşağıdaki tabloda isim ve soyadımızı oluşturan harflerin hangi sayıya denk geldiği gösterilmiştir.

isme soy isim ad soyad göre numeroloji kişisel sayı hesaplama

Yukarıdaki tablolardan isminizin numeroloji sayısını çıkartabilirsiniz.

Örnek: İNDİGO DERGİSİ

İ(9) + N(5) + D(4) + İ(9) + G(7) + O(6) = 40

D(4) + E(5) + R(9) + G(7) + İ(9) + S(1) + İ(9) = 44

İsim (ad soyad) toplamı: 84 (8 + 4) = 12 (1+2) = 3

2019 yılı numeroloji sayısı 3‘tü.

Tıpkı doğum tarihinde yaptığımız gibi, isminizin sayısı ile 2019’un sayısını toplayın:

İsim (3) + Bu yılın sayısı (3) = 6 (isme göre kişisel yıl sayısı)

Bu örneği kendinizin ve sevdiklerinizin ismine göre hesaplayıp yukarıdaki numeroloji sayınızın karşılığını da okuyabilirsiniz.

*


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Hint Astrolojisine göre 2019 burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.