5 yaşındaki çocuk geçmiş yaşamını anlattı: Annesi şokta!

ABD’nin Ohio eyaletinde yaşanan tuhaf, tuhaf olduğu kadar da ürkütücü olay, televizyon yapımcılarının ilgisini çekip haber videolarına konu olunca bir anda gündeme bomba gibi düştü. 5 yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkan cümleler adeta duyan herkesin tüylerini diken diken etti. Luke, geçmiş yaşamını anlatıyordu ve bu ayrıntıları bilmesi mümkün değildi. Annesi araştırdı ve gerçeğe ulaştı.

geçmiş yaşamını Şimdi 5 yaşında olan küçük Luke’un annesi Erika, oğlunun daha iki yaşındayken kendisine anlattığı şeyler karşısında dehşete kapılmış.

Erika, Ohio’da yayın yapan Fox 2 adlı televizyon kanalına oğlunun daha küçücük bir bebekken Pam adında bir kadından bahsetmeye başladığını, ancak ailenin bu isimde kimseyi tanımadığını söyledi.


Oğlunun anlattığı şeylere inanamadı

Erika Ruehlman, oğlu Luke, Pam adında gizemli bir kadın hakkında konuşmaya başladığında korkmaya başladığını söyledi. Ve Luke’un inanılmaz hikâyesini anlattı.

Oğlunun anlattıkları yüzünden kafası karışan kadın, çocuğa sürekli bahsettiği bu Pam adındaki kadının kim olduğunu sorduğunda aldığı cevap karşısında afalladı.

Luke annesine döndü ve “Ben Pam’dim dedi.”

“Ben eskiden Pam’dim”

Erika, duyduğu şeye inanamadı. Luke anlatmaya devam etti:

“Eskiden öyleydim ama öldüm ve cennete gittim. Sonra geri geldim, ben artık bir bebektim ve sen bana Luke adını verdin.”

Luke, 1993 yılında gerçekleşen bir yangından kurtulmak için bir binadan atladığını ve bu şekilde öldüğünü iddia ediyordu.

Erika, oğlunun sık sık geçmiş hayatından ‘hatırladığı’ diğer ürkütücü ayrıntıları da anlattı.

“Kızken saçlarım siyahtı demişti Luke. “Kızken böyle küpelerim vardı”.


Bu ayrıntıları bilmesi mümkün değildi!

luke pam

Erika’ya göre, oğlunun bahsettiği bu olağanüstü ayrıntıları kendisinin öğrenmiş olması mümkün değildi. Hiç bilmediği bir geçmişe dair doğru detaylardan bahsediyordu.

Bu yaşananların ardından Luke’un annesi, Chicago’da, 1993 yılında Paxton Oteli’nde çıkan bir yangında ölen Pamela Robinson’dan bahseden eski bir haber keşfetti.

Pam Robinson, otel yangınında hayatını kaybeden 19 kişiden biriydi…

Anne, oğlunun sık sık, akrabalarını görmek için Chicago’ya giden bir trende seyahat ettiğini, ancak hakkında hiçbir şey bilmediği bu şehir hakkında bir sürü ayrıntıyı bildiğini anlattı.

TV programına katıldı

Ruehlman ailesi, yapımcıları Luke’un şok edici iddialarını da araştıran Paranormal soruşturmalar TV programı “Çocuğumun İçindeki Hayalet” programına katıldı.

Çekimler sırasında Luke’a, biri rahmetli Pam Robinson da dahil olmak üzere, 30’lu yaşlarında farklı siyah kadınların olduğu tam sayfa resimler gösterildi.

Çocuktan Pam’i göstermesi istendi ve Luke, doğru kadını seçmeden önce hiç tereddüt etmedi.

Pam’in ailesi konuşmak istemedi

Erika, sonunda aile üyeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Pam’in ailesiyle iletişime geçmek istedi.

Oğlu ve Pam arasında, ortak Stevie Wonder sevgisi ve klavye çalma da dahil olmak üzere garip benzerlikler keşfetti.


Ruehlman’lar ürkütücü hikayelerini paylaşmaya açıktı, ancak Pam’in ailesi yorum yapmaktan kaçındı.

Resimdeki 16 kaplanı bulabilecek misiniz?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.