Astroloji: 18 – 24 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 18 - 24 Şubat 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 18 – 24 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Şubat haftası burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Şubat 2019 haftalık burç yorumları: 18 Şubat, 19 Şubat, 20 Şubat, 21 Şubat, 22 Şubat, 23 Şubat ve 24 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları

Dolunay 6. evinize denk düşmekte. Bu ev, iş ve çalışma ortamınızı, sağlığınızı, birlikte çalıştığınız kimseleri, çok ama çok çalışmayı ama az karşılık görmeyi, evcil hayvanlarını sembolize eder.


Demek ki Dolunay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir, yeni evcil hayvanlar alabilir, ev hayvanlarımızla ilgili konulara odaklanabilir, iş konusunda daha üretken, daha titiz, daha detaycı olabilir, kişisel sağlığımıza da ekstra dikkat kesileceğimiz bir hafta olacak.

Venüs/Plüton kontağı ile de iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, zorlanma, kayıp, kadın figürler yüzünden sıkıntıya düşmeye işaret edebilir. İş hayatınız bu hafta ekstra stresli gözükmekte, iş vasıtası ile tanışacağınız kimselerle flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Venüs’ün sert görünümleri nedeni ile kendinizi yeteri kadar değerli göremeyebilir veya birileri sizi çileden çıkartabilir işinizi yaparken.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda krizler, gizli konuların açığa çıkması, engel, işten veya patrondan soğuma, kadın figürlerle ilişkilerde problemler söz konusu olabilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumu

Bu Dolunay aşk, çocuklar, yaratıcılık, spekülatif kazançlar, hobiler, yaratıcılığı ilgilendiren bölgede meydana gelecek. Bu konularda genel olarak titiz, detaycı, mükemmeliyetçi olabilirsiniz.

Özel hayatınızı daha fazla sorgulayabilir, hatalar arayabilir, sık sık eleştirileri dile getirebilirsiniz. Venüs/Plüton kontağı ile de yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, uzak akrabalar, hukuksal konulardan yana gergin bir hafta olabileceğine işaret etmekte.

Özellikle kadın akrabalar, işinizi gördürebileceğiniz kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir. Kadın figürler bu hafta motivasyonunuzu düşürebilir açıkçası.

Sağlığınıza da dikkat etmenize yarar var, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize özellikle dikkat etmenizde yarar var. Fiziksel anlamda değişimler yapmak için pek de uygun bir hafta değil, estetik müdahaleler için önümüzdeki haftayı beklemenizde yarar var.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet, tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır.

Dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Mali, finansal konularda fikir ayrılıkları, kararsızlıklar, anlaşmaların bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları

Dolunay ev, yuva, aile, yerleşim, kökler, gayrimenkul konular, toprak, arsa, arabayı sembolize eden bir alanda meydana gelecek. Evinizde şöyle bir detaylı temizlik yapmak, köklerinizi araştırmak, aile büyükleriniz ile bir araya gelmek için harika!

Evinizi, yaşadığınız alanı düzenlemek, tertiplemek, elden geçirmek, bakım ve onarım gerektiren noktalara halletmek için de gökyüzü destekleyici olacaktır. Ailenize karşı veya aynı evi paylaştığınız kişilere karşı biraz daha az eleştirel olmaya dikkat ederseniz iyi olur. Veya en azından eleştirilerinizi ifade ederken kalp kırmamaya özen gösterin.

Venüs/Plüton kontağı ile de ilişkisel anlamda, sağlık, psikoloji konusunda krizlere işaret etmekte. Özel hayatınız pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir, sağlık olarak genital bölgeye dikkat edilmesinde yarar var.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de finansal anlamda ekstra harcamalar, mali krizler, borçlar, lüks tüketimin artması, sağlık için para harcama, varsa ilişkinin krizden geçmesi gibi durumlar söz konusu olacak.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumu

Dolunay, eğitim, yayıncılık ,seyahat, iletişim, yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşuları sembolize eden bölgede gerçekleşecek.

Dolunay etkisi ile hayatınızda bilgileri tasnif etmek, düzenlemek, ajandanızı temize çekmek, telefonunuzun datasını düzenlemek, maillerinize düzene sokmak, kardeş veya kuzenlerinizle vakit geçirmek, yeni bir eğitime başlamak, bir şeyleri satmaya ve pazarlamaya hazırlanmak için destekleyici olacaktır. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelecek.

İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.

Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

Venüs/Plüton kontağı ile de ortaklık gerektiren konularda zorlanmalara, kadınlardan beklediğiniz desteklerin gelmemesine, evliyseniz eşinizin iş sıkıntısına işaret edebilir. Bu hafta eğer bir ortaklık kuracaksanız, lütfen bu kadınlarla olmasın, bu hafta kadınlarla iş yapmak çok stresli ve zahmetli gözükmekte.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar, ilişkiler, özel hayatta problemler, uzaklaşma, soğuma, mesafe gibi durumlara işaret etmekte. İlişkiler arenasında istediğinizi bulmakta zorlanabilir, sizi tatmin edebilecek kadar yanıt alamayabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları

Bu Dolunay kazançlarınız, paranız, maddi durumunuzu ilgilendiren alanda meydana gelecek. Parasal konularda daha titiz, özenli, detaycı davranabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken, bir süredir peşinde olduğunuz bir iş veya projenin de sonuna gelmiş olabilirsiniz.

Bu Dolunay döneminde odak noktanız daha çok kazançlarınız üzerinde olacak. Bakmak ve kollamak zorunda olduğunuz kişilere daha fazla destek olmanız gerekebilir. Diğer yandan birikimlerinizi değerlendirmek kazançlarınızı doğru kullanmak adına yeni kararlar alabilirsiniz.

Kendinize duyduğunuz öz değeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir, kendiniz için de bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Aile ve eşle ilgili konularda bütçe kazanç ve birikimleri kullanmak değerlendirmek ve daha akıllıca harcamak önemli olacak. Bu dönemde kendiniz için bir yatırım yapmak isteyerek adım atmak isteyebilirsiniz.

Venüs/Plüton kontağı ile de birlikte çalıştığınız kadın figürlerle aranızın açılması, koşulları zorlayıcı bir kadın müşteriye işaret etmekte. İşinizle ilgili kadınlar yüzünden ekstra stresli durumlar oluşabilir. Bir de sağlık olarak özellikle kişisel bakım, ağız bakımınıza dikkat edilmesinde yarar olduğunu düşünüyorum.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, bacaklarınızda, kaslarınızda sorunlar oluşabilir, dikkat edin. Özellikle kadın iş arkadaşları veya müşterilerle gerginliklerden kaçınmakta yarar var.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumu

Kişisel hayat hedefleriniz, kimliğiniz, amaç duygunuz, sağlığınız, fiziksel koşullarınızı ilgilendiren alanda meydana gelecek bu Dolunay. Öncelikle iyi haberle başlayalım, Dolunay’dan hemen sonra diyete başlayabilir ve hızla kilo verebilirsiniz.

Hayatınıza çeki düzen vermek, kendinizi toparlamak, yeni kararlar almak, yarım kalan işlerinizi bitirmek, fiziksel olarak yeni bir şeyler denemek için destekleyici olacaktır. Evlilik ve ortaklık konularında yaşadığınız ikilemler varsa bu dönemde yaşadığınız çelişkileri su yüzüne çıkaracak duygusal stresler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızda daha fazla romantizm ve aşk yaşamak için istekli olacaksınız. Dış görünümünüzü değiştirmek, sosyal hayatınızı güçlendirmek yeni birliktelikler kurmak için plan yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek önem kazanıyor. Zayıflamak diyet yapmak gibi konularda motivasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

Venüs/Plüton kontağı ile de aşk anlamında ve çocuklarla ilişkilerde sıkıntılar işaret etmekte. Belki de bir kadın figür yüzünden ilişkinizde pürüzler ortaya çıkabilir, belki aldatılma durumları da olabilir. Bu hafta mali anlamda risk almak için de pek uygun bir hafta değil. Hamile olanlar doktor kontrollerini aksatmamasında yarar var. Özel hayatınızda şok edici gelişmeler, skandal durumlar oluşabilir, özel hayatınızda risk almamanızı tavsiye ederim.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile özel hayatınızın karmaşaya düşeceğinin işaretin vermekte. Gizli konuların açığa çıkması, cinsellik, çocuk, hamilelikle ilgili olası sorunlar, ilişkilerde krizlere işaret ettiği gibi, finansal anlamda risk alınmaması gereken bir hafta olduğuna işaret etmekte.


terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları

Dolunay 12. evinizde meydana geliyor. Korkular, arkanızdan dönen işler, hastalıklar, bilinçaltı, psikoloji ile ilgilendiren alanda. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var.

Bağırsaklarınız, midenizle ilgili sorunlar çıkabilir, ilaçların yan etkileri daha güçlü bir şekilde görülebilir, zehirlenmeler olabilir, uyku bozuklukları oluşabilir..vb. Bunun yanı sıra sizi ruhsal anlamda rahatsız eden konular gün yüzüne çıkabilir.

Venüs/Plüton kontağı ile de ile ailevi konularda gerginliklere, anne ile ilgili problemlere, ev sahibinizle ilgili sıkıntılı durumlara işaret etmekte. Ev içinde değişiklikler yapmak, taşınmak, mülk alıp satmak için pek de uygun bir hafta değil. Keza ev içinde tadilatlar için de uygun değildir.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev alım veya satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Aile içinde hastalıklar, kadın figürlerle iletişimde problemler, evin tuvaletinde veya banyosunda sorunlar söz konusu olabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumu

Dostluklar, arkadaşlıklar, içinde olduğunuz gruplar, sosyal gruplar, kulüpler, dernekler, sosyal hayatınız üzerinde etkileri olacaktır.

Bu Dolunay haftasında dostlarınızın dertlerine derman olmak, onların sorunlarına çözümler yaratmak, yeni insanlarla tanışmak, dostlarınızda sevmediğiniz özellikleri dile getirmek, kalabalık gruplarla eğlenceli aktiviteler içinde olmak için harika etkiler mevcut.

Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir durumda olabilir. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir.

Venüs/Plüton kontağı ile de iletişim kazaları, kadın figürlerle gereksiz gerginlikler, trafikte sorunlar veya varsa aracınızda arızalar, kardeş ilişkilerinde problemler söz konusu olabilir. Öğrenme şeklinizi, elinizdeki bilgileri kullanım şeklinizi değiştirebilirsiniz. Yalnız komşularınızla tartışmalı ortamlara girmemeye de özen gösterin.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret edebileceği gibi, bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilirsiniz. Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var.Bunun yanı sıra kız kardeşlerle ilişkilerde veya komşularla ilişkilerde sorunlar söz konusu olabilir, bu alanlarda sizi kısıtlayan, sınırlayan durumlar söz konusu olabilir veya gizli saklı konular su üstüne çıkabilir.

yay günlük haftalık aylık yorumları astroloji mars

Yay burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları

İş, kariyer, statü, hayat amacı, saygınlık, kariyer hedefleri, üstler, patronlarla ilişkilere işaret eden alanda meydana gelecek. Genel olarak iş ve çalışma ortamınızda daha pratik, sistemli, kontrollü bir hafta sizleri bekliyor. Patronlarınız sizden daha mükemmel olmanızı bekleyebilir, bazı minik eleştiriler getirebilirler.

Son 10 – 15 gündür üzerinde uğraştığınız işleriniz varsa artık bu hafta o işleri tamamlama, toparlama zamanı olacaktır. Yeni iş başvuruları yapabilir ya da işinizle ilgili konularda kendinize çeki düzen verebilirsiniz. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda!

Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Venüs/Plüton kontağı ile de finansal anlamda gereksiz harcamalardan kaçmanız gerektiğine, para mevzuları yüzünden özellikle de kadınlarla aranızı açmamanız gerektiğine işaret etmekte. Bu hafta parasal konularla ilgili hem iyicil hem de kötücül etkiler bir arada, özellikle para mevzularında hakkınızı savunmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir, fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir.

Yalnız finansal konularla ilgili riskli girişimlerden uzak durmanızda yarar var. Lüks tüketime bir süreliğine ara vermeniz gerekebilir, özel hayatınızda para meselesi yüzünden problem söz konusu olabilir.

oğlak günlük haftalık aylık astroloji

Oğlak burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumu

Yurt dışı işleri hukukla ilgili işler, eğitim, yabancılarla yapılan işler, inançlar, uzak yerlere seyahatlerle ilgili alanda etkili olacak. Hafta boyunca seyahatler organize edebilir, eğitimlere, seminerlere katılabilir, vize ve pasaport işlerinizi halledebilir, hukuksal anlamda destek alabilirsiniz.

Hafta boyunca ruhsal konular, spiritüel konular üzerine çokça araştırmalar ve okumalar yapabilir, bu konularda işin ehli kişilerden destekler alabilirsiniz. Hafta boyunca sık sık hayatı, bu hayata neden geldiğinizi sorgulayabilir, kendinize yeni idealler, fikirler, amaçlar arayabilirsiniz. Özellikle hafta boyunca rüyalarınız haberci nitelikte olabilir, fal baktırabilir, gelecekle ilgili bilgiler almak isteyebilirsiniz.

Venüs/Plüton kontağı ile de estetik yaptırmak, güzelleşmek uğruna adımlar atmak, saç rengini değiştirmek, fiziksel olarak değişiklikler yapmak için pek de uygun değil.Estetik müdahaleler için bir 10 gün kadar beklemenizde yarar var. Çevrenizdeki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, hayatınıza zorluk çıkarabilirler.

Venüs/Satürn etkileşimi ile fiziksel anlamda bir takım değişiklikler yapmak için çok da ideal zamanlar değil, bu hafta sonuna kadar ertelemenizde yarar var. Bir check uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için biraz daha sabretmenizde yarar var. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz.

kova günlük haftalık aylık burç astroloji mars

Kova burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumları

Krediler, ödenmesi gereken tutarlar, borçlar, bankacılık işleri, vergi işleri, nafaka, primler, burslar, miras gibi konular üzerinde etkili olacak.

Kredi araştırmaları işine girebilir, para konularını ilgilendiren davalarını varsa onlar üzerine yoğunlaşabilir, dışarıya olan borçlarınızı gözden geçirip kendinize bir ödeme planı oluşturabilir, kullandığınız kredi kartlarınızla ilgili kararlar alabilir, harcamalarınız konusunda kendinize biraz çeki düzen verebilirsiniz.

Açıkçası finansal bir kriz söz konusu diyebilirim biraz ama panik yapmayın. Ödemelerinizi ve harcamalarınızı iyi planlamalısınız. Krediler ve borçlarla ilgili konular aklınızı meşgul edebilir.

Venüs/Plüton kontağı ile de ilişkisel anlamda zorlanmaya, sağlıkla ilgili genital bölge problemlerine, gizli saklı ilişkilere, ilişkilerde hak etmediğiniz davranışlara, aldatmalara, aldatılmalara işaret etmekte. Gizli saklı yürüttüğünüz işleriniz varsa bu hafta ortaya çıkabilirler.

Venüs/Satürn etkileşimi ile ilişkilerde kriz zamanı! Gereksiz kıskançlıklar, paranoya davranışlardan uzak durun. Platonik veya gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak, genital ve üreme organlarınıza dikkat etmenizde yarar var.

balık günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Balık burcu 18 – 24 Şubat haftalık burç yorumu

Ortaklıklar, ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar konuları üzerinde etkili olacak bu Dolunay. Kurduğunuz ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda bir takım kararlar vermenin arefesinde olabilirsiniz, bu bir ortaklığı veya ilişkiyi bitirmek veya yeni bir şeyler başlatmak adına olabilir.

Yeni anlaşmaların, sözleşmelerin gündemde olacağı bir hafta sizleri bekliyor. Eğer ki yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalanacaksa tüm maddeleri dikkatli bir şekilde okuyun, işinize gelmeyen noktalar varsa bunları değiştirmeye çalışın.

Hafta boyunca dışarıdan gelen her türlü etkiye açık olacaksınız, diğer insanların ne söylediği, fikirleri sizlerin kararlarında etkili olacaktır. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Bırakılması gereken bir takım temalar olduğunu göstermekte. Bu ilişki, ortaklıklardaki aynı devam alışkanlıklar olabilir, tavır ve davranışlar olabilir ya da en kötü ihtimalle ilişki veya ortağın kendisi olabilir.

Venüs/Plüton kontağı ile de özellikle kadın dostlarınızla aranızın açılması, arkadaşlık ilişkilerinde zorlanma, dostluk ilişkilerinin zarar görmesi söz konusu olabilir. İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir.

Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile dostluklar, arkadaşlıklar testten geçebilir, özellikle kadın arkadaşlıklarla ilişkilerde krizler söz konusu olabilir, bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir, soğuyabilir, mesafe koyabilirsiniz. Gizli konular, sırlar açığa çıkabilir. Bu hafta arkadaşlarla iş yapmak, iş kurmak için pek keyifli olmamakla beraber, katılacağınız sosyal aktivitelerin, organizasyonlarında tadı pek olmayabilir.


Yazar: Dinçer Güner – sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Numeroloji 2019: Doğumgünü ve isminize göre analiz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.