Astroloji: 4 – 10 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Şubat 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 4 - 10 Şubat 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 4 – 10 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Şubat 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Şubat 2019 haftalık burç yorumları: 4 Şubat, 5 Şubat, 6 Şubat, 7 Şubat, 8 Şubat, 9 Şubat ve 10 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:


Bu hafta olumlu değişimler sizleri karşılıyor. İş hayatınızda ekip çalışması yaparak isteklerinize ulaşmaya başlayabilirsiniz. İş hayatınızda sorunlar yaşadığınız kişiler ile arabulucular sayesinde karşılaştığınız tüm problemleri aşabileceksiniz.

Ayın 2nci haftası ile birlikte kişisel gelişiminize yönelerek sezgilerinizin rehberliğinde yol almanız faydanıza olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda aşırı duygusal yaklaşımlarla olayları gereğinden fazla büyütmemeli ve ben merkezli düşünmekten kaçınmalısınız.

Özel hayatınızda ise beraberlikleri devam eden Koçlar karşı tarafın haksız davranışları karşısında gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Hiçbir ilişkide fedakarlık tek taraflı olmayacağından sizde değiştiremeyeceğiniz olayların üzerine ya gitmeyecek veya giderek birlikteliğinizi sona erdireceksiniz.

Beraberliği olmayan Koç burçları ise size ilgisi olan kişinin yakınlaşması ile sürpriz bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, arkadaşlıklarınızda ve ittifaklarınızda birtakım değişiklikler yaşayabilirsiniz bu değişimlere güvenin ihtiyacınız olan şey güvenilir olanın ortaya çıkması.

İyi niyetli olmayan sözde arkadaşlarınızı tutulma enerjisi ile hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda bu etki ile yeni insanlarla tanışarak kalıcı arkadaşlıklar ve yeni insanlardan faydalarda görmeniz mümkün olacaktır.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü sizi özgürleştirecek güçlü kılacak enerjiler ile dolu bu hafta. Yapmayı planladığınız projelerinizi girişimlerinizi haftanın ilk gününden itibaren gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

İş hayatınızda finansal olarak ta şartlarının iyileşmeye başlaması ile iş ilişkilerinizi güçlendirmek için iletişime önem verin ve uzun zamandır ertelediğiniz görüşmelerinizi hafta boyunca yapmaya odaklanın.

Bu hafta işiniz ile ilgili  yeni teklifler alabilir aynı anda iki iş birden yaparak gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise siz bekar Boğalar işiniz gereği tanıyacağınız biri ile romantik bir başlangıç yaşayabilirsiniz.

Evli veya beraberliği devam eden Boğa burçları endişeleriniz ortadan kalkıyor birlikte olduğunuz insanın üzerine düşen fedakarlığı yapması ile  güven duygunuzu kazanacak ve ilişkinizi hayatınızın merkezine taşıyabileceksiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, iş hayatınızda yaşanacak büyük gelişmelere hazır olun. Zorlandığınız maddi konularda yaşayacağınız gelişmeler büyüme ve kalıcı işler için önem taşıyor.

Prestijinizin artacağı büyük işler fırsatlar yakalayabilirsiniz. AŞK hayatınızda ise cesaretli olmayı başarıp geçmişin korkularından uzaklaştığınızda AŞK güvenli bir şekilde kalbinizde hayatınızda yerini alacak.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Gökyüzü sizi büyük bir değişim enerjisi ile karşı karşıya bırakıyor bu hafta. Uzun zamandır baskı altında tutulduğunuz pek çok şeyden uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Daha önce ertelediğiniz pek çok konuyu bu hafta gündeminize alacaksınız.

İşinizle ilgili her konuda disiplinli davranışlarınızla hakimiyeti elinize alacak kendinize yüksek hedefler belirleyerek kararlı adımlarla ilerleyeceksiniz. Kendinize her konuda yeni bir yol çizerek ilerleyeceksiniz.

Özel yaşamınızda ise bu hafta ayrılık kararı aldığınız ilişkiniz ile ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilir ilişkinize bir şans daha tanıyarak olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Bekar İkizler bu hafta sonuna doğru etkilendiğiniz kişi ile romantik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, yeniliklere hazır olun. Kova Yeni ayı fırsatları görmeyi başarmanız için uyanışa geçiriyor sizleri yeni başlangıçlara yol alacaksınız pek çok konuda.

Belki başka bir ülke kültür yurtdışında seyahat etme (veya öğrenim görme) şansını yakalayabilirsiniz. Çalışmalarınızın, hayatınızda yepyeni ve heyecan verici bir rotaya getirecek karşılığını alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Genel olarak, olumsuz düşünce ve inanışları bırakma zamanı sizler için.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Gökyüzü finansal konularda istediğiniz gelişmelerin gecikmesi sebebiyle gergin enerjiler ile uğraşacağınız enerjilere dikkat çekmekte.

Sizin dışınızda gelişen olaylara müdahale etmemeli kendi sorumluluklarınızı yerine getirip beklemede kalarak hareket etmelisiniz.

Özellikle ortaklaşa yapılan işlerde kararlı tavrınızı koruduğunuzda hem saygınlığınızı hem kazanımlarınızı arttıracaksınız.

Hafta ortasından itibaren finansal akışınızda rahatlamalar söz konusu bu süre içinde hesaplarınızda incelemelerde bulunmanız gözden kaçırdığınız alacaklarınızı isteyebilirsiniz haftanın ilerleyen günleri ile birlikte önemli fırsatlar ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Aşırı güven ve sevginin karşılığını alamadığınız düşüncesi sizlere ayrılık kararı almanıza neden olabilir. Bekar Yengeçler bu hafta yakınlaşmalılar söz konusu olabilir.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, bir arkadaşınız veya sevgiliniz, sizden yapabildiklerinizden daha fazlasını talep ediyorsa sizden şimdi durup düşünmeli kapanmamış yaralarınızı daha fazla görmezden gelmeden kendi gerçekleriniz ile itiraf edemedikleriniz ile yüzleşmelisiniz sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Gökyüzü sizler için pozitif enerjileri barındırıyor bu hafta yolunda gitmeyen pek çok şeyin üstesinden geleceksiniz. Hayata karşı sorumluluklarınızda kazanımlarınızda artmaya başlıyor her bakımdan.

Hangi işi yapıyor olursanız olun zamanı doğru kullanabilmeniz için akılcı çözümler ve sizi seven kişilerin yorumlarını dikkate alarak uygulamanız da önem taşıyor. Bunu başardığınızda ne zamansızlıktan ne çaresizlikten şikayet etmeyecek ve çok daha verimli olabileceksiniz.

Sağlığınızla ilgili ise üşütmeye bağlı iltihapları önemseyin ve dikkatli davranın. Yeni bir  iş yapmayı düşünen Aslan burçları bu hafta beklediğiniz şartların oluşması ile olumlu girişimlerde bulunabilirler. Resmi ve bürokratik engelleriniz varsa bu hafta hepsi çözüme kavuşuyor.

Bu hafta yurt dışı ile ilgili eğitim veya işiniz ile ilgili başvuruda bulunduğunuz talepleriniz olumlu şekilde neticelenebilir.

Özel hayatınızda ise eş veya sevgiliyle ortaklaşa değerlerde buluşarak biz olabilmenin getirdiği güzellikleri yaşamın her alanında etkili ve pozitif şekilde deneyimleyemeye başlıyorsunuz kıymet bilin ve bu güzellikleri koruyarak ilerleyin.

Bekar ve ilişkisi devam eden Aslan burçları ise ilişkilerine resmiyet kazandırmak için kararlar alabilirler.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03’te karşıt burcunuz Kova’da Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, şans iş ve aşk hayatınızda sizden yana kader gayretleriniz doğrultusunda yeniden şekillenmeye başlıyor farkına varabildiğiniz cesaretli olabildiğiniz geçmişle kavgayı bırakıp şu anda kalabildiğiniz takdirde.

Tutumunuzu değiştirmenin  özünüzdeki güzellikleri dışarı yansıtabilmenin her şeyi daha daha iyi hale getireceğini fark ederek DOĞRU yolu bulabilirsiniz.

Ayrıca Kova Yeni Ayı ile her zorlukta yanlarında yer aldığınız arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini kendi çıkarları uğruna yaptıklarını öğrenecek görecek ve gerçek dostlarınızı ayırt etmeyi başarabileceksiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kurum ve kişilerin öneri ve görüşlerine önem vermelisiniz. Size doğru gelmeyen konulara karşı fikirlerinizi ifade etmekten çekinmemelisiniz. Uzun zamandır doğru zamanı beklediğiniz.

Atılımlarınızı bu hafta gerçekleştirebilirsiniz. Finansal ve hukuki konularda aleyhinize yaşanan girişimler doğru yol almanız ve dikkatiniz sayesinde lehinize dönebilir.

Özel hayatınızda ise iş ve ailevi stresinizi eş yada sevgilinize yansıttığınız takdirde ilişkinize zarar verebilirsiniz. Bekar Başak burçları ise hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Yine ilişkisi devam eden Başak burçları birlikte olduğunuz kişinin bir yalanını yakalayarak ondan tamamen uzaklaşabilirsiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, iş hayatınızda yerinde müdahaleler ve girişimler ile başarı kazanacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.


Kova Yeni ayı ile yerleşim değişiklikleri gündeminize gelebilir ev ve iş hayatınızda. Şimdi ne istediğinizi iyi belirlemeli ve yolunuzu çizmelisiniz. Özel yaşamınızda da kontrollü olmalı fevri yaklaşımların zararlı sonuçlar getireceğinin bilinci ile hareket etmelisiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Gökyüzü iş hayatınızda şartlarınızın iyileşmeye başlaması ile birlikte başvuru ve girişimlerinizin olumlu yaklaşımları beklentileriniz gerçekleşmeye başlıyor.

İş hayatınızda yaşanan olumlu enerjiler ile enerjinizde yükselecek ve ailenizle olan ilişkilerinizdeki problemleri de ortadan kaldıracaksınız. Ev ve iş hayatınızda yaşanan gerginlikler ortadan kalkıyor.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgiliniz ile  ne kadar özverili davransanız karşılığını aşk ile alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Özel hayatınızda bekar Teraziler için Aşk enerjileri hakim gökyüzünde sürpriz beraberliklere adım atabilirsiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, aşk hayatınızda gerginlikler yaşanabilir.

İlişkinizde dönemsel olarak benzer krizler sürekli tekrar ediyorsa tutulma enerjisi ile aynı şeyleri yaşayabilir ve duygusal bağınız zayıflayarak bitişlere neden olabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta eğitim ve finansal konularda yaşanacak gelişmelerle sevineceksiniz. İşiniz gereği cesaretli davranmayı bırakmadığınız takdirde zorluklar aşılabilir olacak sizler için.

Öfke kontrolü aile ve iş hayatınızda fazlası ile önemli sizler için. Bunun yanı sıra hukuki sorunlar problemler yaşayan Akrep’ler sakin kalmayı başarmalılar.

Özel hayatınızda eş veya sevgiliniz ile haklı çıkmak adına baskın davranışlar sergilememeli tek taraflı düşünmek yerine karşı tarafı anlamaya gayret göstermelisiniz.

Bu dönem çocuk isteyen çiftler için oldukça uygun bir zamandır.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde öfke ile yıkıcı bir tutum içinde bulunmamalısınız.

Aksi takdirde büyük pişmanlıklar yaşayabilir geri dönüşü olmayan durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Belki ilişkileri sınırlandırmak akıllıca olabilir fakat asla kestirip atmanın bir çözüm olmadığını unutmadan hareket edin.

Kova Yeni Ayı ile yeni bir eve taşınabilir hukuki konularda mücadele verdiğiniz sorunlu işleri uzlaşı içinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Şimdi ilişkilerde karşılıklı özveri ve saygıyı koruyarak hareket etmelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda maddi manevi kazanımlarınızı arttıracaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlardan da destek göreceksiniz.

Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta yakınlarınızın iş ilişkilerinize müdahil olmamanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde toparladığınız işleriniz bu müdahalelerden dolayı bozulabilir.

Özel hayatınızda önem kazanacak eş veya sevgiliniz ile bir birinize anlayışlı davrandığınız takdirde sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bu dönem çocuk isteyen çiftler için oldukça uygun enerjileri barındırıyor. Bekar ve ilişkisi devam eden Yay burçları ilişkinizde yanlış anlaşılmalar hızlı bitişlere yol açabilir.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, büyük değişiklikler ve fırsatlar sizleri karşılıyor.

Yolculuklar yurt dışı kaynaklı gelir ve eğitimler Kova Yeni ayının sizlere yansıyan enerjileri arasında. İş ve aşk hayatınızda da emek verdiklerinizin karşılığını alma zamanı.

Şimdi almak vermek dengesini sağlamalı önce kendinizi sevmeli ne kadar değerli olduğunuzu iş işten geçmeden fark etmelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu hafta iş ve finansal konularda hızla gelişen olaylara yetişmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle başkalarının etkisi altında kalarak iş ve özel hayatınızda anlık kararlar büyük pişmanlıklar ve zarar göreceğiniz olaylar yaşamanıza neden olabilir.

Bu hafta yatırım planlarınızda da  anlık kararlar pişmanlık ve zarar görmenize neden olabilir dikkatli olun.

Özel yaşamınızda ise Bekar Oğlaklar süpriz beraberliklere adım atabilirler. Süre gelen ilişkileri olanlar ise sorunları aşıp romantizmi yoğun olarak yaşayacakları enerjiler ile karşı karşıyalar bu hafta.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, sizi siz yapan değerlerinize özelliklerinize inanmaya başlama zamanı kurallara uymayan veya başkalarına mantıklı gelmeyen şeylerin sizin için ne kadar önemli olduğunu fark etmelisiniz.

Kova Yeni ayı ile yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kendiniz ile yüzleşin kendi değerlerinize ne kadar çok sahipseniz, o kadar özgür ve mutlu olacaksınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda hakimiyeti elinize alacak kendinize yüksek hedefler belirleyerek kararlı adımlarla başkaları ile değil kendinize güvenerek ilerleyeceksiniz.

Kendi yakınlarınızdan kaynaklanacak finansal zorluklara karşı zekice davranarak doğru davranışlarda bulunarak yaşanan olumsuzluklardan zarar görmemeyi başarabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise bu hafta şanslı bir haftanın içine giriyorsunuz. Evli ve ilişkisinde devam eden Kova burçları sevindirici gelişmeler ile karşı karşıyasınız. Bekar Kova burçları sizlerde duygu dolu bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03’te burcunuzda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, yaşamınızda pek çok alanda en iyi noktaya gelmek için gökyüzü destekliyor sizleri.

Mesleki ve ailevi konularda yaşadığınız sorunlardan sıyrılın ve kendinizi düşünerek kararlar alın. Eski veya çıkmaz bir noktada olan ilişkilerinizi sonlandırma zamanı geldi.

Özgürleşmek gerçek sizi yaşamaya başlamak için. Şimdi negatif insanlardan uzaklaşma arınma zamanı sizler için.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 4 – 10 Şubat haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta iş hayatınızda göreceğiniz destek ile karşılaştığınız tüm problemleriniz çözüme kavuşmaya başlayacak. Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda sezgilerinizin rehberliğinde yol almanız doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.

İş ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı duygusal yaklaşımlarla olayları gereğinden fazla büyütmemeli gerçekçi hareket etmelisiniz.

Özel hayatınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları eş veya sevgilinizin haksız yorumları ve suçlamaları yüzünden gergin zamanlar yaşayabilirler. Hiçbir ilişkide fedakarlık tek taraflı olmayacağını görmeli karalar almanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

5 Şubat 2019 Türkiye saati ile 00:03 Kova burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ise, mesleki konular özel hayatınızda yaşanan haksızlıklara dur deme zamanı oynanan oyunları bozacak haklılığınızı ortaya koyacaksınız. Kendinize güvenin ve hakkınız için mücadele edin.


*

Yazar: Astrolog Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Numeroloji 2019: Doğum tarihi ve isme göre kişisel yıl sayısı hesaplama


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.