Astroloji: Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Başak burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Başak burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Başak burcunda Dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Bu dönemde sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Ofis ortamında sinirleriniz gergin olabilir. İş değiştirme durumu gündeme gelebilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Daha sonra bu durum başınızı ağrıtabilir.

Dolunay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Maddi konularınız için enerjinizi harcayacaksınız. Bu dönemde yeni yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Sağlığınızın gündemde olacağı bir döneme giriyorsunuz. Duygusal olarak başa çıkamadığınız konuları artık kafanızda netleştiriyorsunuz.


Evcil hayvanınıza da dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu dolunay psikolojik olarak da sizi negatif etkileyebilir. Bu dolunay ile kişisel gelişim çalışmalarına başlamanız size iyi gelebilir.

Dolunay Koç burçlarını en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor. Hem iş hem de günlük hayatında sizi rahatsız eden şeylerden kurtulmak için harekete geçebilir ancak istediğiniz sonuçlara ulaşamayabilirsin. Sabırlı olun.

İç dünyanda da karmaşa yaşıyor olabilirsin. Kendini kararsız ve melankolik hissetmen mümkün. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Ancak, sağlıklı yaşama başlamayı düşünüyorsan, bu kararı 28 Mart sonrasına bırakman daha iyi olabilir.

Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Bu döneme kadar hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Bulunduğunuz ortamda güçleneceksiniz. Belki kariyer başarınız belki eğitim başarınız hiç fark etmez zirvede olacaksınız. Şansa ihtiyacım var diyorsanız bu durumu iyi değerlendirin. Hayatınızı daha fazla sorgulayabilir, hatalar arayabilir, sık sık eleştirileri dile getirebilirsiniz.

Başak burcundaki Dolunay, Boğa burçlarını aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve ilişkide sorunlar yaşıyorsan, bu dönemde ilişkinin geleceği için kararlar almaktan kaçınmalısın.

Aşk hayatınıza ve çocuğunuza etki edecek bu dolunayda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda çözemediğiniz sorunlar oluşabilir. Çalışanlarınızla ilgili veya çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz.

Ani tepki vermemeye dikkat edin. Fazla detaylara takılmanız sorunu büyütebilir. Çocuğunuzla da sorunlar yaşayabilirsiniz.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

Kariyer hayatınızda güçlendiğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir dönem sizi bekliyor. Kariyerinizde de yeni kararlar alabileceğiniz ancak bu kararları uygulamakta zorluk çekeceğiniz veya yanlış kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Enerjiniz zama zaman düşük olabilir. Sağlığınıza vaktinizi harcayabilirsiniz. Doktor veya hastanelerde zamanınız geçebilir. Duygusal olarak da geçmişteki yaptıklarınız veya yapamadıklarınız için kendinizi suçlayabilirsiniz.

Finansal anlamda ekstra harcamalar, mali krizler, borçlar, lüks tüketimin artması, sağlık için para harcama, varsa ilişkinin krizden geçmesi gibi durumlar söz konusu olacak.

Bu Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz. Geçmişten gelen bazı konuları gündeme getirebilir, ailenle ilgili yaşadığın sorunları geçmişte bırakmak isteyebilirsin. Ancak yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne veya anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir.

Hem aile ilişkilerinde hem de kariyerinde dikkatli olmanda fayda var. Ailenizin içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişim kurarken dikkatli olmalısınız. Aile bireylerinden birinin sağlık problemiyle ilgili destek olmanız gerekebilir.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedebilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde her şeyin size pozitif yansıyacağını unutmayın. Felsefe, astroloji gibi konulara merakınız artabilir.

Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz. Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz.

İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.

Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. Yaptığınız işte üne kavuşabilirsiniz. Dostlarınızla paylaşımlar yapabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına üye olabilirsiniz.

Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar… Bu dönemde sevdiklerin ve yakın çevrenden beklentilerinin karşılanmadığını hissedebilir, onlarla ilişkilerin hakkında karar almak isteyebilirsin.

Bu kararların yanıltıcı olması çok mümkün. Bu yüzden fevri davranışlarda bulunmamanda fayda var. Ayrıca, öğrenim, yurt dışı veya hukuksal bir süreçle ilgili beklentilerin gerçekleşmeyebilir.

İnsanlarla kurduğunuz iletişim biraz sert olabilir. Küçük bir soruna bile gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili konularda detaycı davranmanız ortak bir noktada buluşmanızı zorlaştırabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay Aslan burçlarının en çok maddi alanlarına vurgu yapıyor. Kariyer hayatınızda çok çalışmanız, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Güzel yanı ise bu azimli kişiliğiniz sayesinde çok güzel iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda herhangi birinin yönlendirmesine karşı temkinli olmanızda fayda var.

Dolunay, Aslan burçlarını en çok maddi konularda etkiliyor… Finansal konularla ilgili endişelere kapılman, çalışmalarının karşılığını alamadığını düşünüp, yeni gelir kapıları aramaya, maddi alanlarda bir düzenleme yapmaya karar verebilirsin.

Fazla iyimser olman veya yanlış kararlar vermen mümkün olabilir. Bu nedenle sakin ve düşünerek hareket etmende fayda var. Yeni girişimler yapmak için uygun bir dönem değil. Bütçeni dengelemekte zorlanabilir, harcamaların nedeniyle güç duruma düşebilirsin.

Maddi gelirinize vurgu yapacak bu dolunayda finansal risk almamalısınız. İnternet üzerinden yapacağınız işlemlerde dikkatli olmalısınız. Paranız yanlış yerlere aktarılmış olabilir. Ayrıca birikimlerinizi değerlendirmek kazançlarınızı doğru kullanmak adına yeni kararlar alabilirsiniz.

Kronik bir rahatsızlığınız varsa ameliyat konusu gündemde olabilir. Eğer seçme imkanınız varsa Mart ayı başlamadan olmanız daha iyi olacaktır. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, bacaklarınızda, kaslarınızda sorunlar oluşabilir, dikkat edin.

Çalışmıyorsanız geleceğinizi garanti altına almak için savaşmanız gerekli olabilir. Sizin hakkınızın yendiği durumlar varsa mutlaka savaşınız verin. Kazanan siz olacaksınızdır.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay’da ruh haliniz karamsar ve içe dönük olabilir. Sezgilerinizin sizi bu dönemde yanıltması pekala mümkün. Önemli kararlar almak için uygun bir dönemde değilsiniz. Hayatınızla ilgili göremediğiniz bazı şeyler bu Dolunay’da önünüze çıkıyor. Biraz daha cesur olmalısınız.

İlişkilerin ve genel olarak hayatınla ilgili yeni düzenlemeler yapmak, sana faydası olmadığını düşündüğün konuları sonlandırmak, sana yeteri kadar değer vermediğini düşündüğün insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin.

Burcunuzda gerçekleşecek bu dolunayda sinirleriniz biraz gergin olabilir. Ani tepki vermekten kaçının. Hayatınızda bazı aksilikler ve gecikmeler olabilir. Öfkenizi gereksiz yere partnerinizden çıkartmayın. Bu dönemde sağlığına da dikkat etmen iyi olabilir.

Evlilik hayatınızda aranızdaki aşkın güçleneceği bir dönemde olacaksınız. İlişkisi olanlar ciddiyete giden adımlar atabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek ruhunuza iyi gelecektir. Akademik hayatınıza, yurt dışı bağlantılı işlerinize enerjinizi harcayabilirsiniz. Başvuru veya evrak teslimi yapacaksınız son dakikaya bırakmayın.


terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Dolunay Terazi burçları için iç dünyalarında iniş çıkışlar yaşamalarına sebep olacak. Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde sizden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir.

Yine bu dönemde maddi konularınız gündeminizde olabilir. Özellikle borçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eşiniz veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hakkınız olan tutar için savaşmanız gerekebilir.

İş ortamı ve günlük rutinler açısından sıkıntılı bir dönemdesin. Hatalı kararlar ve aşırı iyimserlik sorunlar yaşamana sebep olabilir. Sağlık konusunda da çok dikkatli olman gereken bir dönem. Sigarayı bırakmak veya spora başlama gibi sağlıkla ilgili kararlar alabilir ancak uygulayamayabiliriz.

Riskli işlerden sakının. Sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Duygusal olarak geçmişe takılmanız bir sebep yokken enerjinizi düşürebilir. Diğer yandan mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir.

Çalıştığınız ortama mevkiniz yükselebilir. Yöneticilik pozisyonuna yükselebilirsiniz. Sağlığınız güçleniyor. Zinde ve enerjik olacağınız bir dönemdesiniz. Psikolojik olarak da mutlusunuz, karamsar olmadığınızda güzellikleri hayatınıza çektiğinizi göreceksiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay Akrep burçlarını sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor… Arkadaşların veya sosyal çevrenden bazı insanları sana değer vermediklerini düşündüğün için hayatından çıkarmak isteyebilirsin.

Finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

Aşk hayatınızda kendinize güveniniz artıyor. Karşı taraftan sevginize karşılık gördükçe sizin de yüzünüz gülmeye başlıyor. Çocuğunuza destek olmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz.

Yakın olduğun kişilerle aranda bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Bu dönemde aşk ilişkileri de inişli çıkışlı olabilir. Hayatındaki kişinin sana ne faydası olduğunu sorgulayabilirsin. Yine de hemen karar vermekten kaçınmalısın. Çünkü yanılma payın çok yüksek.

Bulunduğunuz topluluk içerisinde insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum eleştiriler almanıza sebep olabilir. Dostlarınıza karşı da agresif olabilirsiniz. Tepkilerinizin dozajına dikkat etmelisiniz.

İlişki ve evlilik hayatınızda hem aşk dolu hem de tutkulu bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle birbirinize daha fazla bağlanabilirsiniz. Bu tutku bazen kıskançlığa dönüştüğünde ufak tartışmalar yaşanabilir.

yay günlük haftalık aylık yorumları astroloji mars

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay Yay burçlarını ev ve iş hayatı konularında etkiliyor. Özellikle iş kariyer alanında sakin olmanız gereken bir dönemdesiniz. Yöneticinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Vereceğiniz tepkiler ileride sizi zor duruma sokabilir. Sakin olmanız en iyi çözüm olacaktır.

İşle ilgili konular sık sık gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili bir yol ayrımına geldiğini hissedebilirsin. Üstlerinizin sizi hak ettiğini düşündüğünüz değeri vermediğini düşünmeniz veya ailenizin sizi yeterince takdir etmediği hissine kapılmanız canınızı sıkabilir.

Bu dönemde ailenin yanından ayrılmak veya işini değiştirme konusunda ciddi bir karar vermeniz mümkün. Ancak bu Dolunay’da önemli kararlar almaktan kaçınmalısın. Sezgileriniz ve düşünceleriniz bu dönemde sizi yanıltabilir. Sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Evinizle, ailenizle ilgili beklentilerinizde Güneş size destek olacaktır. Ailede beklediğiniz bir sağlık haber olabilir. Bu kişinin güçleneceği bir döneme gireceğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir ev almak için harekete geçebilirsiniz.

Ofis hayatınızda çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Emekleriniz karşılığını almak için önce savaşmanız gerekse de sonunda zafer sizin olacaktır. Yeni bir iş arayışına da girişebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da dikkatli olmalısınız.

oğlak günlük haftalık aylık astroloji

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Bu Dolunay Oğlak burçlarını özellikle eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun.

İletişim yönünüzün baskın olduğu bir meslekteyseniz güzel bir gelişme önünüze çıkabilir. Daha güçlü kılacak bir pozisyona geçebilirsiniz. Eğitim yaşantınızda başarılara imza atabilirsiniz. Entelektüel yönünüz daha fazla ön plana çıkabilir.

Halihazırda devam eden bir hukuksal süreç varsa, beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Yurt dışı veya eğitimler ile ilgili kararlar almak, bu konularda başlattığın çabaları kestirip atmak için uygun bir zaman dilimi değil. Neptün ile kavuşum yapan Merkür muhakeme yeteneğini zayıflatabilir.

Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan sebeplerle aksilikler yaşanabilir. İyimser yönünüzü kaybedebileceğiniz bir gündesiniz. Karamsar olmanız enerjinizi daha da düşürebilir.

Aşk hayatınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz. Enerjinizi ilişkinize ayırabilirsiniz. Çocuğunuzda vaktinizin çoğunluğunu alabilir.

kova günlük haftalık aylık burç astroloji mars

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay, Kova burçlarını finansal konularda etkiliyor… Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Ancak genel olarak ekonomik durumunuzun güçlenebileceği bir zaman diliminde olacaksınız.

Ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz. Ailenizde sağlık problemi olan birisi varsa ona destek olmanız gerekebilir. Fikirlerinize ihtiyaç duyulan zamanlarda olabilirsiniz.

Aile bireyleri, eşin veya partnerin ile çatışmalar yaşamana sebep olacak yeni düzenlemeler yapabilir veya yeni kararlar alabilirsin. Ancak çok dikkatli hareket etmen gerekiyor.

Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz. Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız. Kariyerinizde asla hırsla hareket etmeyin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Bu dolunay daha sonra bunun hesabını sorabilir.

Aldığın kararları uygulayamayabilir veya yanlış kararlar alabilirsin. Borç almaktan veya borç vermekten de kaçınmalısın. Harcamalarınızda çok açılmayın. İnternetten üzerinden kartla ödeme yapmanız pek iyi bir karar olmayabilir.

balık günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Balık burcu Dolunay yorumları

Karşıt burcundaki Dolunay Balık burçlarını özellikle ilişkiler konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Almak zorunda kaldığınız sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Ama merak etmeyin; hayatınızda hangi konuda desteğe ihtiyacınız varsa Güneş hep arkanızda olacak.

İlişkilerini veya iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın, belki yeni düzenlemeler yapacağın veya bazı kişileri hayatından çıkarmak istediğin bir döneme giriyorsun.

Yeni kararlar alırken çok dikkatli olmalısın çünkü geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilir, daha sonra pişman olabilirsin. Çalışkanlığınız ve azminiz başka şirketlerinde ilgisini çekebilir. Yine bu dönem eğitim hayatınızda da savaşıp, emek verip karşılığını kat kat göreceğiniz bir süreç olacak.

Bu dolunayla beraber partnerinize karşı gergin olabilirsiniz. Nedensiz başlayan bir tartışma yok yere büyüyebilir; düşman kazanmamaya özen gösterin. Endişe etmeyin. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız.


Tempolu ve iletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir dönemde olacaksınız. İşinizde toplantılar, mailler, telefonlar ardı ardına gelebilir. Fakat bu durum iletişim kurduğunuz yeni kişiler sayesinde artıya dönebilir.

Numeroloji 2019: Doğumgünü ve isminize göre analiz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.