Astroloji: Mars Boğa geçişi (14 Şubat – 31 Mart) burç yorumları

Astroloji: Mars Boğa geçişi (14 Şubat – 31 Mart) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Mars Boğa geçişi (14 Şubat - 31 Mart) burç yorumları
Astroloji: Mars Boğa geçişi (14 Şubat – 31 Mart) burç yorumları

Mars Boğa burcunda (14 Şubat – 31 Mart)

Mars 14 Şubat itibari ile Koç burcundan çıkıp 31 Mart’a kadar Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak. Tabii Mars’ın Boğa burcundaki etkisini algılayabilmek için öncelikle MARS’ı ve sembolize ettiği konular hakkında fikir sahibi olmamız gereklidir.

Mars Boğa burcuna zararlı pozisyondadır. Bu yüzden de çok olumlu özelliklerini ortaya koymasını beklemeyiz. Mars Boğa burcunda ister istemez hızını düşürür, yavaşlar, harekete geçmesi zorlaşır. Burada harekete geçilen konular daha çok para, finans ile ilgili konular olacaktır.


Daha çok para kazanmak, parasal konulardaki sorunları çözmek adına harekete geçilecektir. Fakat Mars bu burçta zaten parasal krizler, sorunlar, problemler ister istemez meydana getirecek ve stresler yaratacaktır. Bu dönem kişisel güvenliğimize çok daha fazla önem vereceğiz, kişisel güvenliğimizi oluşturmak adına harekete geçeceğiz demektir.

Güvenli duygusunu tehdit eden bir durumla karşılaşıldığında bastırılmış bir öfke, kriz, tepkiler ortaya çıkacaktır bu süreçte. Cinsel enerjinin de arttığı, enerjinin daha çok cinsellikle ilgili konulara harcanacağı bir dönem bizleri bekliyor. Bu dönem hem maddi hem de güvenlik duygusunu yaratmak çok kolay olmayabilir, huzur çok daha kolay bir şekilde kaçabilir.

Bir tarafta sabır ve istikrar gücü diğer taraftan agresyon ve hareke geçilmesi için sabırsızlanan bir prensip Mars var. Bu iki prensibi dengelemek ne yazık ki çok zor. Gaz, fren mekanizmasının ardı ardına çalışması gibi durum meydana getirecektir. Bu dönem başkalarından maddi bir takım beklentilerimiz var ise, yeteri kadar karşılanmayabilir, ödemelerde sıkça gecikmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden bir şeylere güvenerek yatırım yapmak için pek de olumlu bir dönem değil.

Eğer ki kişisel olarak kendinize güveniyor, birikmiş bir paranız var ise, beklentisiz bir şekilde yatırım yapacaksanız, başkalarına bağlı kalmadan hareket edebilecekseniz harekete geçebilirsiniz tabii ki.

Sahiplenme ve kıskançlık duygusu

Bu dönem sahiplenme duygusu çok daha güçlü bir şekilde vurgulanabilir, daha kıskanç davranışlarda bulunabiliriz. Elimizdeki koşulları kaybetmemek adına biraz da olsa sertleşebiliriz. Kurduğumuz düzen tehlikeye girerse işte o zaman saldırganlaşabiliriz. Dayanıklılık ve büyük bir kararlılıkla harekete geçilir, güçlü ve odaklı bir enerjidir, yolundan kolay kolay sapmaz ve hedef odaklıdır.

Yarış “Yavaş ve İstikrarlı” bir şekilde yol alarak kazanılır bu dönemde. Uzun vadeli hedefler belirlemek ve uzun vadeli hedefler adına harekete geçmek için harika bir dönemdir. Mars ameliyat gibi durumları da simgelediğinden dolayı, özellikle bu dönemde boyun, boğaz, bademciklerle ilgili operasyonlar için uygundur.

Özellikle boğaz enfeksiyonlarında artışlar meydana gelebilir. Bu dönem toprakla ilgili sorunlar, toprakların verimliliği, depremler söz konusu olabilir. Yine toprak kaymaları, heyelanlarda aynı şekilde. Vergilerle ilgili yeni uygulamalar, yaptırımlar söz konusu olabilir. Fakat bu biraz tepki yaratacak uygulamalar olabilir.

Bankalar, bankacılık sektörü, faizler, merkez bankası gibi para ve finans odaklı noktalarda yeni uygulamalara gidilebilir. Özellikle toprak verimliliği düşebilir, tarım ürünleri konusunda stresli durumlar oluşabilir.

Mars Uranüs etkileşimi

Önümüzdeki 10 gün Mars ve Uranüs arasındaki etkileşim gücünü en güçlü şekilde ortaya koyacaktır. Özgürlük için savaşmak demektir. Sizi kısıtlayan, bağlayan koşullar her ne ise bundan kurtulmak için fırsatlarınız olacak bu 10 gün. Siz istediğiniz kadar plan program yapın, son dakika golleri her defasında olacaktır. Biraz daha spontane takılın bu aralar.

Hızlı davranacağız, hızlı harekete geçeceğiz, hızlı çözümler üreteceğiz ve oldukça tez canlı davranacağız bu bir kaç gün. Kazalar çok ani gelişebilir, hayatınızı riske atacak aktivitelerden uzak durmakta fayda var, hız içeren özellikle.

Yine patlamalar, silahlı durumlar meydana gelebilir bu bir kaç gün içinde. Maceralara atılmak için oldukça hevesli olabiliriz, denemediğimiz şeyleri denemek, risk alma fikri hoşumuza gidebilir ve alabiliriz de.

Koşullara çok çabuk isyan edebiliriz, ani tepkiler verebilir, köprüler çok hızlı yıkabiliriz. Yine grevler, isyanlar, iş bırakmalar da olabilir. Düşüncesizce, anlamsızca riskler almayın. Ölçün, tartın, biçin, planlayın ve risklerinizi öyle alın, kendinize zarar vermeyin, dikkat edin.

Emin değilseniz iddialaşmayın!

Fazlaca iddialı davranışlarda bulunabilir veya böyle davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizden çok emin değilseniz iddialaşmayın. Cinsel anlamda da tabularınızı yıkabilir, yapmam dediklerinizi yapabilir, hayatınızda cinsel devrimler yaşayabilirsiniz.

Çevremizde baskı gören, haksızlığa uğrayan birini gördüğümüz anda hızlı bir şekilde tepkimizi ortaya koyacağızdır. İnsan haklarına karşı çok daha hassas olacağımız, haksızlıklar karşısında hızlı eyleme geçip sesimizi çıkartacağızdır. Hayatımızda yapamadığımızı yapmak, devrimler yaratmak, kendimizi özgürleştirmek için rahatça harekete geçebileceğiz.

Hareketinizi boşaltacağınız aktiviteler yapın

Sınırları aşmak, özgürlük elde etmek, bizi kısıtlayan konu ve koşullardan uzaklaşmak, kurtulmak için harika günlerdir. Başkalarını harekete geçirmekte, motive etmekte bugünlerde oldukça başarılı olabiliriz. Kontrol edebileceğimizden çok daha fazla büyük bir enerjiye sahibizdir. Bu yüzden hareketi bol eylemlerde olmak, spor yapmak, enerjimizi boşaltacak her türlü aktiviteye girişmek için uygundur.

Çılgınlıklar dönemi

Normalde yapmayacağımız davranışlar sergileyebiliriz, çılgınlıklar yapabiliriz. Aracınızla hız yapabilirsiniz, ama siz yine de ani, sürpriz ve beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun. Hangi eylemi yaparsanız yapın, her türlü emniyet ve korumayı ihmal etmeyin.

Mars ve Uranüs birlikteliği Koç burcunun 29. derecesinde meydana gelecek. 29 dereceler astrolojik olarak ekstra önemli ve anlamlı derecelerdir. Tehlikeli ve anaretik derecelerdir. Daha zararlı çalışmaya, zorluklar çıkarmaya eğilimlidirler. Sert tepkiler vermek, kavgalara karışmak, kazaya eğilimli olmak, sürpriz ameliyat gerektiren durumlar, kalp sorunlarını tetikleyebilir. Kendimizi baskı altında ve sıkışmış hissedebiliriz.

Bireysel olarak bu 10 gün ilişkiler açısından oldukça zor ve krizler deneyimleyeceğimiz, mevcut ilişkiler ve ortaklıklarda ani kopmalar, ayrılıklar, büyük kavgalar söz konusu olabilir.

Dünya açısından ise biraz tehlikeli bir haftaya giriyoruz. Volkanik hareketlenmeler, dünyada bir yerlerde patlamalar, ateşli silahlar, büyük yangınlar söz konusu olabilir. Askeri hareketlilik, meydan okuma, savaş seslerinin yükselmesi gibi dünyada olaylarla karşılaşabiliriz. Olabildiğince yapıcı ve özgürleştirici bir şekilde geçiririz bu dönemi!

Astroloji: Mars Boğa geçişi ve Mars / Uranüs etkileşimi burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu Mars Uranüs burç yorumları

Bu hafta Mars/Uranüs etkileşimi devrede olacak arkadaşlar. Bunun olası etkilerinden bir tanesi, 1. evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir, eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise.

Bir diğer etki bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir.

Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat! Ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var. Çok kolay bir şekilde risk almaya eğilimli ve yatkın da olabilirsiniz.

Bu hafta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Lütfen plan ve projelerinizi ay sonuna kadar güvenmediğiniz kimselerle paylaşmayın, çalınabilir, başkaları tarafından kullanılabilir.

Özellikle bu süreçte sezgilerinizin artabileceği gibi rüyalarınız daha ön planda olabilecektir. Çok sık hakkınızda yapılan dedikodular kulağına gelebilir, ama çok da fazla sallamamanızı tavsiye ederim.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konularla ilgili özellikle harcamalarınız artabilir, bütçenizi dengede tutmak biraz daha zor bir hale gelebilir, dikkatli olmakta yarar var. Maddi konularla ilgili hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu Mars Uranüs burç yorumları

Bu hafta Mars/Uranüs etkileşimi devrede olacak arkadaşlar. Öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşı da dikkatli olmanızda yarar var.

Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir, panik atak, anksiyete gibi durumlarınız var ise tetiklenebilir. Yalnız güzel yanı ise bilinç anlamında yaşamınızda artık bir şeylerin çok net bir şekilde farkına varabilirsiniz.

Hiç ummadığınız birinin düşmanlığı veya kötülüğü ile de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Merkür balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim odağınız daha çok arkadaşlarınıza doğru kaymaya başlıyor, onlarla ortaklaşa projelere girişebilirsiniz.

Arkadaşlıklar arası yardımlaşma teması daha ön planda olmaya başlıyor. Arkadaşlarınıza sürekli onların yaşamlarına ilişkin tavsiyeler vermeniz gerekebilir, arkadaşlarınızın gözüm ablası olabilirsiniz bir nevi.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evet üzerinizdeki ölü toprağı bir çırpıda atacak olan Mars enerjisi, istek ve arzularınıza ulaşabilmeniz için gerekli destek ve motivasyonu sağlayacaktır size. Fakat aşırı hırs, sinir ve inat sizlere zarar olarak geri dönebilir, buna dikkat etmekte yarar var.

Mars yüzünden gereksiz gerginlikler, kavgalar, tartışmalarda söz konusu olabilir. Kazalara da açık olabileceksiniz. Sakarlıktan doğan kesiklere sebep olabilir. Bir şeyleri doğrarken kendinizi kesmeyin mesela veya ateşle fazla oynamayın. Mars size motivasyon verse de kazalara da açık olmanızı sağlayacaktır.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burç yorumları

Arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz.

Arkadaşlarınızla beraber riskli girişimlerden de uzak durulmasında yarar var. Bir dostunuz yaşamında beklenmedik, sürpriz çok ani bir değişim meydana gelebilir ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerden dolayı tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.

Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim odağınız, zihniniz daha çok iş ve kariyerle ilgili konular için çalışmaya başlayacak.

Yeni iş teklifleri, iş projeleri gündeme gelebilir. Bu dönem iş konularında kafanızı toplamanız zorlaşabilir, zihniniz sürekli dalgın olabilir. İş bulmak için ideal bir dönemdir sizler için.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu bir dinlenme, içe dönme süreci olarak düşünebilirsiniz.

Önemli başlangıçları ve girişimleri 31 Mart ve sonrasına bırakmakta yarar var, sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Çok fazla istek ve arzunuz olabilir, ama bunları ortaya çıkartacak enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Daha kolay rahatsızlanabilir, ameliyatlar olabilir, eski kronik rahatsızlıklarınız gündeme gelebilir. Özellikle boyun tutulması, boğaz ile ilgili sorunlar, ses kısılmaları gibi sorunlar görülebilir. Bu dönem girişimlerinizde boşa çıkabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burç yorumları

Lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın. Aslında bu süreçte yükselmeniz, terfi almanız veya daha iyi bir iş teklifi almanızda olası, ama iş yerinizde bu hafta kazan fena kaynayacağa benziyor.

Sabırsızca davranışlar sizi hata yapmaya itebilecektir, lütfen dikkatli olun. Beklenmedik, ani değişimlere hazır olun bu hafta. Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Hayatın biraz daha felsefi belki de inançlar ile ilgili konularına ilginiz artabilir, bu konular için okumalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla fikir tartışmalarınız, fikir alışverişleriniz daha çok bu konular üzerine dönebilir.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. 31 Mart’a kadar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinizde ağırlayacağınız Mars, sizleri daha sosyal, girişken bir hale sokabilir.

Sosyal çevreniz ile aranızda zaman zaman gerginlikler oluşabilir, sözünüzü geçirmekte zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmak yerinde olacaktır. Özellikle erkek figürlerle bu dönem ilişkiler daha gergin olabilir, onlarla anlaşmanız zor olabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burç yorumları

Bu dönemde lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun; trafikte dikkat edin, uzun yola çıkacaksınız arabanızın bakımını ve muayenesini yaptırın öyle çıkın.

Hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır içinde olabilirsiniz bu hafta. Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalarda söz konusu olabilir.

Bu hafta sakinliğinizi korumanızı, düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim. Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek.


Zihninizi dolduracak konular daha çok para, finans, ortaklaşa kazançlar üzerine olabileceğine işaret etmekte. Kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz, para kazandıracak projeler üretebilirsiniz.

Bunun yanı sıra kredi araştırmasına da girebilirsiniz. Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek.

İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gözle görülür bir hareketlenme başlıyor, tabi yanında eşantiyon stres ve mücadeleyi de getirmekte.

Aşırı inatçı ve ısrarcı olmadığınız takdirde iş hayatında hızlı bir yükseliş grafiğini yakalamanız an meselesidir. Yalnız iş hayatınızda erkek figürlerle anlaşmakta daha da  zorlanabilirsiniz, mücadeleci ama zafer kazanabileceğiniz keyifli bir süreç olacağına benziyor kariyer konusunda.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burç yorumları

Bu hafta etkin olacak Uranüs/Mars etkileşimi beklenmedik, aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç, finansal bir krize işaret edebilir.

Para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir. Bankacınızın, muhasebecinizin…vb yaptığı bir hatadan dolayı faturası size ağır bir şekilde çıkabilir. Kısacası maddi olarak kontroller sizde pek olmayabilir bu dönemde.

Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz daha çok ilişkiler ve ortaklaşa yapılan işler alanına doğru çevrilmeye başlıyor.

Kendinizi sürekli birilerine tavsiye verirken bulabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akılcı çözümler getiren genelde siz olabileceksiniz. Ortaklık teklifleri, imza gerektiren işler, sözleşmeler, anlaşmalarda gündeme gelebilir.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınızda seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor. Hatırı sayılır, önemli kişilerden destekler alabileceğiniz gibi bu kişilerle de diyaloglarınızda zaman zaman gerginlikler ortaya çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var.

Bu dönem aracınızın bakımını, muayenesini yaptırmayı ihmal etmeyin ki sorun yaşamayın. Bir de illegal işlerden uzak durun, özellikle para ile ilgili, fatura..vs mesela.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burç yorumları

Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler.

Özellikle bu alanda Mars/Uranüs etkileşimi hakim olacağından dolayı ortağınızla, partnerinizle ani incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin.

İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer iyi organize edilmez ise boşanmaya kadar gidebilir bu tartışmalar.

Gelen ortaklık tekliflerini de rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. İnsanlar sizlerle iş yapmak isteyecekler. Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Zihniniz daha çok sağlık ve iş konuları üzerine çalışabilecek. Yeni iş üretmek, iş arkadaşlarınıza sürekli tavsiyeler vermek, sağlıkla ilgili konular üzerine araştırmalar yapmak bu dönemin etkinlikleri arasında yer almaktadır. Merkür etkisi ile yeni iş başvuruları da yapmayı düşünebilirsiniz.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Paranızı daha çok sağlıkla ilgili konular için harcamanız gerekebilir. Finansal konularda kadınlar daha destekleyici, destek alabileceğiniz kişiler gibi görünürken erkek figürlerle zorlanmalar söz konusu olabilecektir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burç yorumları

Bu hafta Mars/Uranüs etkileşimi ile size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir.

Bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayınız lütfen!

Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz daha çok aşk meşk, yaratıcılık gerektiren konular ve varsa çocuklarınız üzerine yoğunlaşmaya başlayacak.

Daha çok bu konulara kafa yorabileceksiniz. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş ise, bu süreçte ilham perileri hep çevrenizde olacaktır. Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek.

İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili mücadeleli ve stresli bir süreç sizleri beklemekte. Eğer ilişkiniz var ise veya ortağınız onunla ilişkilerde gerginlikler oluşabilir, dikkatli olmakta yarar var. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir.

Genel anlamda Mars’ın girişken ve motive edici tarafı ile ilişkilerinize hareket ve enerji de katabilirsiniz. Bu süreçte kadınların ilişkileri, kadın tarafının problemli gözükürken, erkekler daha rahat bir süreçte olacaklar.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Yay burç yorumları

Bu hafta Uranüs/Mars etkileşimi olduğundan dolayı incir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kaosa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. Rastgele cinsel teklifler, cinsel içerikli görüşmeler gündeminizde yer alabilir.

Varsa çocuklarınızın hayatına ilişkin beklenmedik, çok acil ve ani kararlar almanız gerekebilir. Bu onların eğitim veya sağlıkları ile ilgili olabilir.

Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz daha çok ev, yuva, aile, yerleşim konularına odaklanmaya başlayacak. Bu konular üzerinde konuşmalarınız şekillenebilecek, kararlar almanız gerekebilecek.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Enerji, motivasyon, güç ve cesaret getirecek iş yaşamınıza! Fakat bunun yanında eşantiyon olarak agresyon ve mücadele de eklenecektir.

Birlikte çalıştığınız kişiler ile zaman zaman ipler gerilebilir, inatçı ve dediğim dedik bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeniliklere ve yeni fikirlere karşı açık olmalısınız.

Yine sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Mars 6. evinizde hazır hareket ediyor iken, bence hemen bir spor salonuna yazılmakta yarar var.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Oğlak burç yorumları

Bu hafta Uranüs/Mars etkileşimi olduğundan dolayı ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının; kiracı iseniz ev sahibiniz dellenip evden çıkmanızı isteyebilir de, evinizde sigortalar ve elektrik, elektronik teçhizatında problemlerde oluşabilir, dikkatli olun.

Evden çıkarken ocağı, yanıcı olan her şeyi söndürüp çıktığınızdan emin olun. Ev içinde hiçbir şeyi riske atmayın.

Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Zihninizi odaklayacağınız konular eğitim, yakın çevre ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili konular üzerine olabilecek.

Bu dönem bol bol seyahat planları yapabilir, seminer verebilir, dil eğitimine başlayabilirsiniz. Sadece iletişimde yanlış anlama, hatalı algılama yüzünden bir takım aksaklıklar problemler yaratabilir.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk hayatınızda zaman zaman agresyon gündeme gelebilir, çocuk sahibi olanlar özellikle onlarla ilişkilerde zorlanmalar gündeme gelebilir, spor sakatlıklarına karşı dikkat etmekte fayda var.

Mars’ın 5. evinizdeki hareketi sürpriz hamilelikleri de gündeme getirebilir.Riskli finansal yatırımlardan uzak durmakta fayda var.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Kova burç yorumları

Bu hafta Uranüs/Mars etkileşimi olmasından dolayı da trafikte kazalara, sosyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Özellikle bu hafta aracınızla hız yapmamaya özen göstermelisiniz. Yalnız bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, yazılarda yazabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızın şifreleriniz kaybolabilir, kırılabilir. Duyacağınız her habere hemen atlamayın. Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi geçinmeye bakın, kimseyle kapışmayın, sakinliği elden bırakmayın.

Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek. Zihniniz ve konuşmalarınız daha çok para üzerine olabilecek.

Daha iyi nasıl para kazanırım, köşeyi nasıl dönerim, bu işten ne kadar kazanırım gibi sorgulamalar oluşabilir sürekli.

Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda ortak yürütmek üzere yeni bir iş teklifi gelebilir, elbette değerlendirin, ama koşullar ancak birkaç aya kadar netleşmiş olabilecektir.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evde birlikte yaşadığınız kişilerle veya ailenizle olası gerginliklere ve tartışmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir.

Evinizde tadilat işlerine başlamak için de oldukça güzel zamanlar! Özellikle ailede erkek figürlerle çatışmalar söz konusu olsa bile kadın figürlerle ilişkileriniz daha iyi olabilecektir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Balık burç yorumları

Uranüs/Mars etkisi ile para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz, beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevgilinizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir. Ama Mars adama harcatır da, beklenmedik bir para ödemesi yapmanızda beklenebilir sizden.

Bu hafta siz iyisi mi cep telefonunuza, cüzdanınıza, tabletinize sahip çıkın, çaldırmayın veya bozulmasın. Bu hafta Merkür Balık burcuna giriş yapacak ve ileri, geri hareketi derken 17 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Zihninizi daha işlek bir hale getirebilecek bu. Her zamankinden daha düşünceli olabilir, kendinizi sorgulayabilir, çeneniz düşebilir, sürekli kendinizi ifade etme veya anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Herhangi bir sözleşme, anlaşma imzalamak için de çok uygun bir süreçte olacaksınız.

Bu hafta Mars artık Boğa burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Mars etkisi yüzünden bu süreçte erkek figürlerle iletişim veya fikir alışverişlerinde zorlanmalar söz konusu olabilir, kadınlarla daha iyi anlaşabileceksiniz.

Bir de Mars etkisinden dolayı trafikte lütfen dikkat edin, arabanızın orasını burasını çarpmayın, kimse ile dalaşmayın, tartışmayın!


Yazar: Dinçer Güner – sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Numeroloji 2019: Doğumgünü ve isminize göre analiz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.