Astroloji: Venüs Oğlak (4 Şubat – 2 Mart) burç yorumları

Astroloji: Venüs Oğlak (4 Şubat – 2 Mart) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Venüs Oğlak (4 Şubat - 2 Mart) burç yorumları
Astroloji: Venüs Oğlak (4 Şubat – 2 Mart) burç yorumları

İlişkileri, aşkı, değeri, sevgiyi sembolize eden Venüs Oğlak burcunda. 2 Mart’a kadar devam edecek süreçte kendi değerinizi bilmek; kendinizi sevmek bir parça zor olabilir. Bu nedenle sosyal ve özel ilişkilerinizde saygılı olmaya özen göstermenizde fayda var. Bu dönem ilişkilerde stratejik olmayı ön plana çıkaracak.

İlişkilerimizde Yay burcunun verdiği o rahat ve geniş havadan çıkıp artık biraz daha gerçekçi ve ciddi bir şekilde ele almanın zamanı geldi. Venüs Oğlak burcunda iken, ilişkiler arenasında sorumluluk almanın zamanının geldiğine işaret eder.


Hem mevcut ilişkilerde sorunlardan artık kaçamayız hem de yeni ilişkilere başlarken daha bilinçli ve uzun süreli ilişkilere başlama motivasyonumuz yüksek olur. Artık sevgi için emek harcama zamanı! Sevginin emek ve sabır gerektiren bir olgu olduğunun bilincine varmaya başlayacağız.

İlişkiler konusunda kendimizi zaman zaman yetersiz hissedebiliriz. Belki de hayatımızda bize bu duyguyu hissettiren birileri olabilir. Eğer böyle bir durum ile karşı karşıyaysanız; bunun size psikolojik olarak zarar verdiğini karşınızdakine açıklayın. Bu konunun üstesinden gelin ya da bir süreliğine ilişkinize ara verin.

Bu dönem kendi değerimizi bilmek, kendimizi sevmek bir parça zor olabilir.

Kendimizi sevmek için dışarıdan motivasyona ihtiyaç duyabiliriz. Tabii aslında Venüs’ün Oğlak burcunda çalışma prensibi, sevgiden çok saygı üzerine kurulu olacaktır. Belki sevgi ile ilgili bir takım konular halledilebilir, ama konu saygıya gelince tam da bu süreçte, pek de yumuşak davranmayabiliriz. Bu yüzden hem sosyal hem de özel ilişkilerinizde saygılı olmaya özen gösterin. Bu süreçte ilişkilerde stratejik olmak ön plana çıkacaktır.

Partner seçimlerine dikkat!

Bu dönem partner seçimlerimizde ise ayakları yere sağlam basan, işi gücü olan, bir mevkisi olan, kendine yetebilen, maddi anlamda biraz daha güçlü kişileri tercih edebiliriz. Venüs Oğlak burcunda iken kolay kolay, 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur diyemeyiz. İlişkilere yaklaşımımız biraz daha pragmatik olacaktır. Hatta biraz daha maço, tutucu tarafımız bile ortaya çıkabilir bu dönemde.

Biraz daha mesafeli, ciddi, ağırbaşlı, kurallarla ilişkiler gelişim gösterir.

Bu dönem yatırım yapmak, ticari girişimlerde bulunmak, tasarruf etmek, birikim yapmak, paranın değerini bilmek çok daha kolay olacaktır. Ticari anlamda ortaklıklar başlatmak için de harika bir dönemdir. Bu dönem iş aşkları çok görülebilir, partnerler aynı kurumda çalışan kişiler arasında seçilebilir, patronlara aşık olunabilir, iş yaptığımız kişilerle, müşterilerle yakınlaşmalar söz konusu olabilir. İş hayatında ilişkileri doğru strateji ile yönetebileceğimiz takdirde başarı yakalama oranımız çok daha fazla artacaktır.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Burcunuzda ilerleyen Mars sizi sinir ve ateş topuna çevirebilir eteğinizdeki taşları dökme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sadece ilişki, ortaklık alanı değil, iş ve kariyer konuları da kırmızı hat üzerinde olacak.

Eğer ki iş anlamında bir değişim, yeni bir teklif söz konusu ile bunu yapabilirsiniz, yalnız böyle bir adım atarken köprüleri de yıkmamaya özen göstermelisiniz.

Bir süredir iş arayışınız var ise tam da bu hafta teklifini alabilirsiniz. Aslında gergin olduğu kadar sorunların çözümü içinde motive edici bir etkileşim, ama önemli olan sizin tavrınızın nasıl olacağıdır.

Venüs/Uranüs etkileşimi ile beklenmedik ve ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden mesafe olarak uzakta veya yabancı asıllı birileri flört edebilirsiniz.

Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz. Bu hafta sizi aşk meşk konuları ile ilgili dizginlemek biraz zor olabilecek, heyecan verici aktivitelere atılmanız için fazlaca motive olabileceksiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılarla ilgili konularda sabrınız epey test edilebilir, bu konularda majör bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Keza sağlığınızda pek iyi gözükmüyor, bu dönem çok çabuk hastalanabilir, vücut direnciniz düşük olabilir, ateşli hastaklıklar, kan ve kan değerleri ile ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir.

Bu dönemde kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylar sizi epey yorabilir, ruhsal anlamda da gerginlik, huzursuzluk, depresyon gibi durumlar oluşabilir. Venüs /Uranüs etkileşimi ile beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz.

Bu hafta bir parça krizlerle mücadele haftası gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerindeki kişilerden saklayabilirler.

Özel hayatınızla ilgili kontrol dışı, sizi şaşırtacak ani ama endişe verici kötü sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızla ilgili beklenmeyeni, umulmayanı beklemekte yarar var.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Arkadaşlarınzla para meseleleri yüzünden tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim, kefil olmak, borç vermek için pek uygun bir zaman dilimi değil. Hem aşk hem para hem de sosyal hayat gergin hat üzerinde! Bu üç alanda ani öfke patlamaları yüzünden sıkıntılar ortaya çıkabilir, olaylar gereğinden fazla büyüyebilir.

Risk almak, borsada büyük paralarla girişimde bulunmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta olası aldatma gibi planlarınız var ise bence hemen rafa kaldırın, ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda karmaşa yaratacak durumlar yaratmamaya özen gösterin.

Çocuk sahibi olanlar, onların ihtiyaçlarına karşı yeteri kadar özen göstermeyebilirsiniz, çocuklarınızla ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilir.

Venüs ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim ile arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik ve sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Bu hafta sonuna doğru heyecan verici gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Bu sürpriz bir iş teklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir.

Eğer partneriniz yok ve mazbut bir bekarsanız aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir, özellikle bu hafta arkadaşlarınız sizleri kalabalık partilere ve organizasyonlara davet ederlerse hiç düşünmeden kabul etmenizi tavsiye ederim. Bu arada bu hafta özellikle arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık bile yapabilirler.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Kariyer ve ilişkiler konularında gerginliklere, büyük sorunlara, kavgalara, problemlere işaret etmekte. Kariyeriniz konusunda gereğinden fazla hırs ve baskıcı tutum zarar görmenize yol açabilir. Bu hafta eşinizi, ortağınızı veya partnerinizi anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kariyerinizde üstlerinizle çatışmamaya, zoraki bir şekilde hak iddia etmemeye özen gösterin. Ve bu hafta lütfen baskıcı, fazla dominant olmamaya özen gösterin.

Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim ile de mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir.

Bir diğer olası etkisi ise alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir. Ama en güzel yanı bence sürpriz beklenmedik ve sizi mutlu edecek bir iş gelişmesi.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Özellikle yurt dışı bağlantılı işlerde, yabancılarla ilgili konularda, uzun mesafeli yolculuklarda sıkıntılı, problemli durumlara işaret edebilir. Eğer ki öğrenci iseniz, lütfen gireceğiniz sınavlarda ekstra dikkat edin, sınav kağıdınızda kaydırmalar yapmayın, eğitmen ve öğretmenlerle gereksiz münakaşalara girmeyin.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla birbirinize girmemeye özen gösterin, küçük konuları gereksiz yere büyütmeyin. Özellikle sağlığınıza ekstra dikkat edin, dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize.

İşinizle ilgili müşterilerle gereksiz münakaşalara girmemeye de özen göstermenizde yarar var. İş konularında kimseyle kavga etmeyin.

Venüs ile  Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdesi de olabilir. Yalnız olanlar sizden uzakta, yabancı asıllı belki de biri ile flörtöz etkiler oluşabilir.

Beklenmedik, sürpriz bir aşk durumu söz konusu olabilir. Ya da özel hayatınızla ilgili kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Kişisel hobilerinize bu hafta yönelmenizi tavsiye edebilirim.


başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Finansal anlamda risk almak, kredi çekmek için pek de uygun bir süreç değil. Para ile ilgili konular yüzünden lütfen birileri ile papaz olmayın, kavga etmeyin, köprüleri yıkmayın. Finans konuları yüzünden kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz.

Hesapta olmayan çok ani bir ödeme ile finans dengeniz bozulabilir de ya da para kaynaklarınızın biri sekteye uğrayabilir. Her ne şekilde olursa olsun Mars/Plüton gergin etkilere sahip, fakat sizin tutumunuz, olaylara çözüm mü getireceksiniz yoksa ortalığı daha mı çok alevlendireceksiniz önem taşıyacaktır.

Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, beklenmedik ve sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu etki ile bir bankacının yaptığı hata ile hesabınızda çok yüklü miktarda para görebilirsiniz.

Tabi bu işin espri kısmı. Ama bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Ailenizle, eşinizin ailesi ile ilgili problemler su yüzüne çıkabilir. Eşiniz, partnerinizin iş durumu kırmızı alarm verebilir, onun işleri çok iyi gitmeyebilir ve bu yüzden ihale size kalabilir, partnerinizle aranızda problemler oluşabilir.

Eğer varsa aklınızda, estetik operasyon yaptırmak için pek de uygun bir zaman dilimi değil. Keza ortaklık kurmak, sözleşme imzalamak için de uygun değildir. Güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir veya insanların çok fazla sizinle uğraştığını düşünebilirsiniz.

Var olan ortaklıklarda son sözü söylemeden önce bir düşünün, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin. Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz.

Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak. Eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu hafta kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında veya gideceğiniz yerde tanışabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Venüs Oğlak burç yorumları

İletişim çatışmaları, yakın çevreniz, komşularınızla büyük gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konularda ekstra dikkatli olmanızda yarar var. Kan ile ilgili sorunlar, tansiyonla ilgili problemlerde oluşabilir.

İlişkiler arenası ekstra tehlikeli bir süreçte! Eğer bir partneriniz var ise aldanma, aldatma ya da onunla ilgili gizli bir takım işlerin ortaya çıkabilme ihtimali olduğunu da unutmayın. Arkanızdan dönen oyunlarda söz konusu olabilir, arkanızdan iş çeviren kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Venüs ile Uranüs etkileşim içinde olacaklar, bu sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Yalnız iş ile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız.

Finansal anlamda size sürpriz kazanç fırsatları yaratacak koşullar ve teklifler gündeme gelebilir. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde kontak kuracağınız kişilerle gönül ilişkilerine girebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Riskli işlere girişmek, finansal büyük yatırımlarda bulunmak için pek uygun değil. Para konusunda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Fakat merak etmeyin çözüm de beraberinde gelecektir. Önemli olan sizin değişime açık olmanızdır.

Para konuları yüzünden kimsenin kalbini kırmayın ve bu konuda despot bir şekilde davranmayın. Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz.

Yalnız olanlar, ayaklarınız yerden kesecek sürpriz bir aşkla sarsılabilirler.

Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. Harika bir aşk durumu söz konusu! Çünkü aşk, güzellik, sanat, estetik, gezegeni Venüs burcunuzda ilerliyor.

Aşkta heyecan verici bir süreç demektir bu. Fiziksel anlamda da güzelleşmek adına farklı, değişik metotlara da başvurabilirsiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Venüs geçişi burç yorumları

Özellikle iş ve kariyer konusunda değişimlere açık olmanız gerektiği konusunda vurgular yapmakta. Eğer daha iyi bir iş teklifi alırsanız değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ev, yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulla ilgili işlerde beklenmedik, ani, sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir.

Önemli olan, değişime açık olmak, gergin ortamlar yaratmamak bu konularla ilgili ve köprüleri yıkmadan yumuşak geçişler sağlamak yaşamınızda. İş ve aile arasında eğer sıkışıp kaldıysanız bir süredir çözümü kendinizde aramanın vakti gelmiş de olabilir.

Siz kendinizi değiştirdiğiniz anda sıkıntı yaşadığınız alanlarda da sorunların çözülmeye başlayabileceğine de şahit olabilirsiniz. Bir de bu hafta özellikle sağlığınıza ekstra dikkat etmenizi, fiziksel anlamda özellikle estetik anlamda bıçak altına yatmak için pek de uygun bir hafta olmadığına işaret etmekte.

Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar ve ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı.

Bu arada unutmadan, sağlığınıza da biraz dikkat! Bünyeniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir. Özel hayatınız çok muhteşem değil açıkçası, ilişkiniz var ise özgürlük, bağımsız teması daha güçlü bir şekilde vurgulanabilir, sevgi ve aşk konusu yaşamınızda daha çok ikinci planda kalabilir, ilişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya gizli ilişkilere çekilme ihtimaliniz çok daha yüksek!

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Venüs Oğlak burç yorumları

Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde dikkatli olmalı, incir çekirdeğini doldurmayacak konuları gereksiz yere büyütmemelisiniz. Bilmediğiniz, farkında olmadığınız gizli dedikodular, konuşmalar, bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizin sinirlerinizi oldukça bozabilir.

Bu hafta evrak kayıpları, belgeler ve sözleşmelerle ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olmanızı, kimseyle tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.

Bu hafta olası yapacağınız bir takım satışlarda da gecikmeler, problemler söz konusu olabilir. Seyahat planlarınızda aksaklıklar, son dakika gelişmeleri yüzünden büyük krizlerde söz konusu olabilir.

Bu hafta hem uyku düzeninize hem de ruh sağlığınıza ekstra dikkat edin. Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, sürpriz, beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz.

Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız. Arkadaşlarınız enteresan sürprizler yapabilirler size!

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burç yorumları

Değişimi tam da sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde yapabilirsiniz. Yaşamınızda düzeninizi, huzurunuzu bozan birileri varsa bunları temizlemek için en güzel zaman, ama bunu yaparken köprüleri yıkarak veya kendinizi de yoracak şekilde değil, daha diplomatik bir şekilde halledebilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaşamınızda finansla ilgili bir kriz, problem söz konusu ise de bunun için bir dostunuzdan da destek alarak çözebilirsiniz. Kesenizi zorlayacak girişimlerden de uzak durmanızda yarar var.

Venüs ve Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halükarda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız.

Kariyer anlamında sürpriz bir iş teklifi, paranızda artışı sağlayacak durumlar oluşabilir. Yalnız iş hayatınızda fazlaca bağımsız ve özgür hareket etme duygunuz yüzünden canınız biraz sıkılabilir, vereceğiniz tepkilere karşı da dikkatli olmanızda yarar var.


İş ile ilgili yöneticileriniz sizleri eleştirebilir ve böyle anlarda abartılı tepkiler yüzünden kendinizi zor duruma da düşürebilirsiniz, aman dikkat! Bu hafta yeni bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Yazar: Dinçer Güner – sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Astroloji: Şubat 2019 aylık burç yorumları (aşk, para, sağlık)


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.