Modanın tartışmasız tek adresi: Tommy Life

Modayı takip etmek ve yeni modellere hızlı bir şekilde ulaşmak isteyenlerin son günlerde sıklıkla ziyaret ettiği alışveriş sitesi Tommylife.com.tr oldu.

Modanın tartışmasız tek adresi: Tommy Life

Tommy Life alışveriş sitesinden alış veriş yapmak hem oldukça kolay ve güvenilir hem de hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu alışveriş sitesinde kadın ve erkek giyiminde aranılan her şey rahatlıkla bulunabildiği gibi kampanyalar ve indirim fırsatları sayesinde yapılan tüm alış veriler de avantajlı hale gelmektedir.

Tommy Lİfe müşterilerinin siteden aldıkları ürünleri 24 saat içinde kargoya vererek ürünlerin hızlı bir şekilde gönderimini sağlamaktadır. Tommy Life alışveriş sitesinde yer alan alış veriş kategorileri şunlardır:

Koleksiyon Kategorisi

Bu bölümde premium collection ve unique collection olarak iki alt kategori yer almaktır. Premium collectionda kadınlar için farklı renk ve modellerde tunik, tunik takım ve spor elbise satışa sunulmaktadır. Unique collection bölümünde ise yine kadınlar için yelek, panço takım, elbise modelleri yer almaktadır.

Kadın Kategorisi

tommy life kadın giyim kategorisi

Bu bölümde yer alan alt kategoriler ve ürün çeşitleri şu şekildedir:

  1. Kapüşonlu, etek ucu baskılı, yazılı, yazısız, havacı armalı, kamujlaj yazı detaylı gibi pek çok farklı tarzda tunik modelleri bulunmaktadır.
  2. Diğer kategoride kadın eşofman altı modelleri yer almaktadır. Ürünler nakış detaylı, gizli fermuarlı, klasik cep üç çizgili, cep üç şeritli, klasik cep fermuarlı, armalı, yan şeritli, düz paçalı, fasuli, manşetli gibi pek çok farklı modeldedir.
  3. Büyük beden tuniklerin yer aldığı bu kategoride ürünler takım olarak satılmaktadır. Ön garnili, klasik ve çizgili takımlar mevcuttur.
  4. Büyük bedende eşofman altları bulunmaktadır. Ürünler; klasik ve cep detaylı olarak farklı modellerdedir.
  5. Kadın eşofman takımı ise çizgili omuz garnili, kapüşonlu ön garnili, kapüşonlu uzun micro dalgıç, cep detaylı ve likralı modellerde satışa sunulmaktadır.
  6. Tayt modellerinde klasik, kamuflajlı, gizli fermuarlı tül detaylı, baskılı, baskılı file detaylı, kemerli, life baskılı, asimetrik panelli, yan garnili, çizgili ve tül detaylı olarak satıştadır.
  7. Tunik takım modellerinde ise yine nakışlı fermuar detaylı, cep baskılı, yazı baskılı, garnili yazı detaylı, kolları simli, baskılı cep detaylı, cepli kolları desenli ürünler bulunmaktadır.
  8. Bu kategoride tunik modelleri eşofman takımlıdır. Modeller kapüşonlu çizgili, şeritli ön garnili, fermuarlı ön garnili, kapüşonlu omuz garnili, nakışlı fermuar detaylı, baskılı cep detaylı, cepli kolları desenli, kolları simli cep detaylı, garnili yazı detaylı, cep baskılı, yazı detaylı, kapüşonlu ön şerit detaylı, kapüşonlu omuz kol renk detaylı, kapüşonlu omuz çift renk detaylı, kapüşonlu kol renk detaylıdır.
  9. Spor giyim olarak ise spor yırtmaçlı cep detaylı elbiseler bulunmaktadır.

Ayrıca sitede kadın eşofman üstü modelleri de yer almaktadır.

Erkek Kategorisi

tommy life erkek giyim kategorisiBu bölümde yer alan alt kategoriler ve ürün çeşitleri şu şekildedir:

  1. Erkek eşofman takımı modelleri yakalı ön garnili, yakalı omuz garnili, fermuarlı ön garnili, yakalı kol garnili, yakalı çizgili, yakalı, yakalı gögüs garnili, gögüs kol garnili, kol renk detaylı, kol alt garnili, bisiklet yaka ottoman, bisiklet yaka, havacı armalı, nervür detaylı olarak satışa sunulmaktadır.
  2. Erkek eşofman altı modelleri ise cep armalı, yan şerit detaylı, manşetli yan şeritli, air baskılı, T90 yazı baskılı, yan fermuarlı, air max, manşetli cep şeritli, manşetli ottoman, klasik çift şerit, double face diz nervür, cep nokta detaylıdır.

Ayrıca sitede erkek eşofman üstü de bulunmaktadır.

  1. Sweatshirt modelleri ise black parlak baskılı, kapüşonlu kanguru cepli, kapüşonlu panda model, yakalı polar, yazı baskılı, bisiklet yaka baskılı, air plus baskılı, şerit baskılı, biyeli yazı baskılı, klasik bisiklet yaka, nokta desenli, bisiklet yaka flamlı, kapüşonlu çavuş armalı, bisiklet yaka bükümlü, bisiklet yaka kapitone, kapüşonsuz omuz çizgili, kapüşonsuz boyun fermuarlıdır.
  2. T-shirt modelleri polo yaka petek kumaş, polo yaka gölge desenli, polo yaka jakar, polo yaka geometrik desenli, polo yaka bulut desenli, fermuar kamujlaj detaylı, parçalı deri detaylı, gögüs deri detaylı, gögüs fermuar file, boydan fermuarlı, kamuflaj şekillerindedir.
  3. Şort modellerinde star, kar tanesi, plato, kot, cam, noktalı, gölge, duman, mozaik, kristal desenlerdeki ürünler fermuarlıdır. Ayrıca ying yang, kot, plaj, renkli, kar tanesi desenleri de bulunmaktadır.
  4. Gömlek modellerinde desenli ve kareli modeller yer almaktadır.

tommy life çift kombinleri

Çift Kombinleri Kategorisi

Bu bölümde çiftler için özel olarak üretilmiş aynı renk ve desende eşofman takımları mevcuttur.

Fırsat Ürünleri ve Yeni Gelenler Kategorileri

Fırsat ürünleri bölümünde özel olarak indirime girmiş ürünler yer almaktadır. Yeni gelenler bölümünde ise Tommylife.com.tr sitesinde satışa yeni sunulan ürünlere yer verilmektedir.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.