Astroloji: Balık burcunda Neptünyen Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Balık burcunda Yeni Ay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Balık burcunda Neptünyen Yeni Ay burç yorumları
Astroloji: Balık burcunda Neptünyen Yeni Ay burç yorumları

Genel etkiler

Bu dönem siyasetin en istikrarsız olacağı dönemdir, alınan kararlardan hızlı bir şekilde vazgeçilebilir, verilen sözler tutulmaz, siyasi güvenin ve istikrarın olmayacağı bir sürece giriyoruz. Özellikle büyük dolandırıcılık hikayeleri ortaya çıkabilir.

Deniz kaynaklı depremler söz konusu olabilir. Sudan gelebilecek tehlikeler olabileceğini gösteriyor. Sel ve su taşmaları da aynı şekilde. Ya da boğulma haberleri çok sık yapılabilir bu aralar. Bulaşıcı ve salgın hastalıklarda artışlar meydana gelebilir.


Türkiye haritası

Yeni Ay Türkiye haritasında 10. evde olacak ve tam da Uranüs’ün üzerinde. 10. ev Cumhurbaşkanı, ülke yönetiminde söz sahibi kişiler, ülkenin ünlüleri, ulusal ticaret, ulusal itibar, kredibilite demektir. Uranüs ise teknoloji, gerginlik, skandallar, sürpriz ani gelişen durumlar, fırtına, sağ fikirler, bilimsel atılımlar demektir.

Hafta boyunca siyasi atmosferde gergin bir hava hakim olacağını gösteriyor. Siyasilerin sürpriz ve şok etkisi yaratacak açıklamaları olabilir. Özellikle uluslararası alanda gücümüzü ortaya koyabileceğimiz sürpriz siyasi hamleler yapılabilir. Diğer yandan sağ fikirlerin güç kazanması anlamına gelir. Ülke içinde önemli teknolojik, bilimsel gelişmeler söz konusu olabilir. Hava yolları ile ilgili stresli durumlar söz konusu olabilir.

Astroloji: Balık burcunda Neptünyen Yeni Ay burç yorumları

6 Mart’ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek ve etkisi bir ay sürecek Neptünyen Yeni Ay; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu nasıl etkileyecek?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak yeni ay

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu Yeni Ay zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir.

Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bu dönem bilinçaltınızın derinliklerinde kalan bir takım korkular, endişeler…vb konular için uzman birinden destek almak, terapi almak, ruhunuza iyi gelecek, ruhunuzu yumuşatacak teknikler uygulamak için de muhteşem aslında.

Bu dönemde meditasyon, yoga ve benzeri spiritüel çalışmalar ve beden egzersizleri ile dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Manevi tarafınızı rahatlatacak konularla ilgilenebilirsiniz. İş düzeninizde sizi yoran kafanızı dağıtan bir türlü toparlanamadığınız etkiler altındasınız. Kabul edip akışta kalmayı denemelisiniz.

Sağlık olarak özellikle ayaklar, ayak bilekleri, ayak parmaklarına dikkat edilmeli hem de psikolojik olarak travmatik bir durum söz konusu olabilir. Depresyona eğilim, yalnız kalma isteği, kabuğunuza çekilip yaşama biraz seyirci kalmak isteyebilirsiniz.

Bu Yeni Ay zamanı zihniniz fişek gibi çalışır ve sürekli projeler, fikirler üretebilirsiniz.Günlük hayat ve iş koşullarınızda elde olmayan stresler ortaya çıkabilir.

İlişkiler alanında sabırsız toleransız ve öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Diğer yandan kendinizi daha yorgun ve motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Zamanınızdan ve enerjinizden fedakarlık etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak yeni ay

Boğa burcu YeniAy burç yorumları

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir durumda olabilir.

Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suistimal edilmemesine de özen gösterin. Arkadaşlık ilişkilerinizde stresli durumlar yaşayabilirsiniz.

Gelecekle ilgili planlarınızda sürpriz değişimler ortaya çıkabilir. Bir gelecek projeniz olabilir bu konuda umutlarınız hayalleriniz olabilir. Ancak Neptün etkili bu Yeni Ay sizi gerçekleri görmekten alıkoyabilir.

Arkadaşlıklarda yeni başlangıçlar yapmak veya karşınızdaki insanlara ne kadar değer verdiğiniz ile ilgili yeniden karar almak zorunda hissedeceğiniz bir dönem olacaktır. Bazı arkadaşlarınızı daha farklı bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz ve arkadaşlığınızı tekrardan gözden geçirebilirsiniz.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji yeni ay

İkizler burcu YeniAy burç yorumları

İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Balık burcundaki Yeni Ay ile kariyerinizle ilgili konularda daha fedakar ve özverili olmanız gerekebilir.

Ya da yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir iş potansiyeli ile de karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. 20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek.

Güneş’in de 11. eve girmesi ile beraber önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece.

Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız. Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji yeni ay

Yengeç burcu YeniAy burç yorumları

Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat!

Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Ya da yurt dışına bir seyahat organize edebilirsiniz, bu seyahat daha çok bilgi alma amaçlı ve size bir şeyler katacak bir seyahat olabilir.

Hukuksal konularda desteğe ihtiyacınız olur ise eğer, rahatlıkla destek bulabilecek, olası bir sorunu hızlı bir şekilde çözümleyebileceksiniz.

Eğitimle ilgili konularda da bitirme sınavınız var ise, teziniz var ise veya eğitim konularında önemli bir dönemeçten geçiyor olabilirsiniz. Akademik anlamda çalışmalar yapabilirsiniz.

Eğer hukuki alanda işleriniz varsa bunları yoluna koymakta zorlanabilirsiniz, sonuç almak zor olabilir. Bu dönemde çokça resmi işler resmi evraklar vize işlemleri vs gibi konularla uğraşabilirsiniz. Basın, yayın, medya konularında hayatınıza sürpriz başlangıçlar girebilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji yeni ay

Aslan burcu YeniAy burç yorumları

Finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu Yeni Ay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır.

Bu Yeni Ay size ihtiyacınız olan finansal kaynağı, hayatınızın dinamikleri nasıl ise o şekilde getirecektir. Öğrenci iseniz burs olabilir, davalarınız var ise nafaka veya tazminat şeklinde olabilir, kredi arayışı içindeyseniz krediniz onaylanabilir, borç arayışınız var ise buna rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Eğer ki yatırım planlarınız varsa bu Yeni Ay zamanı elinizdeki kaynakları doğru bir şekilde kullanmanız konusunda önemli kişilerden desteklerde alabilirsiniz. Kredi çekmeyi ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız eğer bu konuda ehil insanların fikirlerinden yararlanmalı, kendi başınıza harekete geçmemelisiniz.

Ödemelerinizi ve harcamalarınızı iyi planlamalısınız. Krediler ve borçlarla ilgili konular aklınızı meşgul edebilir. Çevrenizdeki insanlar için ekstra fedakarlık yapmak durumunda kalabilir ve bu sizi biraz strese sokabilir.

Psikolojik, korkulara yönelik, terapiler veya şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetlerde bulunmak iş kurmak müşterilerinizi artırmak için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji yeni ay

Başak burcu Yeni Ay burç yorumları

Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat!

Bırakılması gereken bir takım temalar olduğunu göstermekte. Bu ilişki, ortaklıklardaki aynı devam alışkanlıklar olabilir, tavır ve davranışlar olabilir ya da en kötü ihtimalle ilişki veya ortağın kendisi olabilir.

Bu dönem atacağınız imzalara, vereceğiniz sözlere, kuracağınız ortaklıklarda daha temkinli olmanız yerinde olacak. Koşulların ve şartların her an değişebileceğine karşı hazırlıklı olmalısınız.


Bu dönemde evlilik, uzun ilişkiniz veya ortaklıkla ilgili yeni kararlar almak kalıcı değişimleri hayata geçirmek söz konusu olacaktır. 20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay bu burçta seyahat edecek.

Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte 8. evinizde ilerleyecek, bu da borç, kredi, ödemeler, alacak ve verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kilit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz.

Yalnız bu bir aylık süreçte yaşamı ve hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsiniz de, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir. Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu Yeni Ay burç yorumları

Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Kariyer ve iş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yalnız yine de eğer bir iş teklifi gelirse bunun ne kadar gerçekçi ve ayaklar yere sağlam basan bir modda olduğunu araştırın. Zira Neptünyen Yeni Ay bir yanılsama ile de karşılaşabilirsiniz.

Günlük hayatınızda sizi yoran, zamanınızı alan, enerjinizi tüketen konuları görmek kabullenmek ve şimdilik akışta kalmak en iyisi. Bu dönemde sağlığınıza özen göstermek, kilo vermek, diyet yapmak, bedeninizi korumak isteyebilirsiniz.

20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek. Güneş’in de 7.evinize girmesi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır.

Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir, ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Yeni Ay burç yorumları

Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Akrep burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler.

Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınızı bu Yeni Ay ile ister istemez daha fazla sorgulayacaksınız.

Siz gerçekten bir ilişki içinde nasılsınız, neler yapıyorsunuz, nasıl davranıyorsunuz, neye ihtiyacınız var…vb sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Hayatınıza daha fazla duygu, eğlence, aşk, romantizm ve keyif katmak harekete geçebilirsiniz. Fedakarlık etmek alttan almak ilişkide daha fazla toleranslı ve şefkatli davranmak gerekebilir.

Bu dönemde ilişkisi olmayan Akrep burçları yeni bir aşka yelken açabilirler. Yaratıcı çalışmalara start verebilir, hobilerinize eğilebilir ve kendinizi ifade etmek bakımından sezgileri duyguları ve yetenekleri daha fazla kullanmak isteyebilirsiniz.

Çocuklarınız varsa onları geliştirici çalışmalara hobilere bireysel sporlara ve etkinliklere başlatabilirsiniz. Kendiniz de yeteneklerinizi geliştirici hobilere veya çalışmalara başlamaları için adım atabilirsiniz.

yay günlük haftalık aylık yorumları astroloji mars

Yay burcu Yeni Ay burç yorumları

Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!

Yeni Ay su grubundan bir burç olan balık burcunda olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet, mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir.

Ya da diyelim ki yeni bir yer satın alacaksınız, alacağınız yerin tesisatını bir ustaya göstermeden, kontrol etmeden almayın. Ya da kiralama yapacaksanız da aynı şekilde evi veya ofisi iyice gözden geçirtin.

Bir de bu Yeni Ay zamanı evinizi yeniden düzenlemek, boyamak, evin şeklini, görüntüsünü değiştirmek, evinize yeni eşyalar, mobilyalar almak için de uygun bir zamanda olacaksınız.

Ebeveynlerinizle ilgilenmek, sağlıklarına özen göstermek zamanınızdan ve enerjinizden fedakarlık etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakarlık etmek ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir.

oğlak günlük haftalık aylık astroloji

Oğlak burcu Yeni Ay burç yorumları

Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir, fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat!

İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Yeni Ay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.

Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu Yeni Ay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Bu dönemde kendinizi ifade ederken iletişimde dikkatli olmakta fayda var.

Düşüncelerinizi ve planlarınızı net ve doğru bir şekilde ifade edemeyebilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Ve bu yüzden de komşular, yakın çevre, kardeşlerle iletişimde gerginlikler oluşabilir.

Kısa yolculuklar veya gezilerle ilgili planlarınız varsa karar almakta veya tam ne istediğinizi belirlemekte güçlük çekebilirsiniz. Kendinizi zihinsel anlamda daha fazla yorgun ve meşgul hissedebilirsiniz.

İletişim haberleşme ve ulaşım konularına özellikle eğileceğiniz ancak tedbirli ve planlı olmanız gereken bir zaman dilimi olacaktır. Yaratıcı zihinsel projeler içindeyseniz bir miktar dağılma ve gecikme beklenebilir.

Ya da en iyi hali ile şiir yazabilir, kitap yazabilir ve bu yazdıklarınızı yayınlayabileceğiniz yayın evleri ile yolunuz kesişebilir. İnternet, sosyal medya ile ilgili daha yaratıcı ve eğlenceli işler de yapabilirsiniz.

kova günlük haftalık aylık burç astroloji mars

Kova burcu Yeni Ay burç yorumları

Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Bakmak ve kollamak zorunda olduğunuz kişilere daha fazla destek olmanız gerekebilir. Diğer yandan birikimlerinizi değerlendirmek kazançlarınızı doğru kullanmak adına yeni kararlar alabilirsiniz.

Kendinize duyduğunuz öz değeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir, kendiniz için de bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Aile ve eşle ilgili konularda bütçe, kazanç ve birikimleri kullanmak değerlendirmek ve daha akıllıca harcamak önemli olacak.

Bu dönemde kendiniz için bir yatırım yapmak isteyerek adım atmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, bu yüzden de aslında büyük riskli bir takım girişimler ve yatırımlar için pek de uygun bir zaman değil en azından bu 10 günlük süreç. Mevcut koşullarınızı korumaya yönelik hareket etmenizde fayda var.

balık günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji mars

Balık burcu Yeni Ay burç yorumları

Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olcak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. İlişkilerinizi nasıl ele aldığınızı, hayata bakış açınızı ve gelecek hedeflerinizi belirleme konusunda kararlar alabilirsiniz.

Bazı bekar Balık burçları evlenme kararı alabilir, hayatlarındaki özel kişiyle daha ciddi bir gelecek planı yapmaya başlayabilir. Evlilik ve ortaklık konularında yaşadığınız ikilemler varsa bu dönemde yaşadığınız çelişkileri su yüzüne çıkaracak duygusal stresler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızda daha fazla romantizm ve aşk yaşamak için istekli olacaksınız. Dış görünümünüzü değiştirmek, sosyal hayatınızı güçlendirmek, yeni birliktelikler kurmak için plan yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek önem kazanıyor. Zayıflamak ve diyet yapmak gibi konularda motivasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.


Yazar: Dinçer Güner – sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Numeroloji 2019: Doğumgünü ve isminize göre analiz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.