Astroloji: Venüs Balık geçişi burç yorumları (26 Mart – 20 Nisan)

Astroloji: Venüs Balık geçişi burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Venüs Balık geçişi burç yorumları
Astroloji: Venüs Balık geçişi burç yorumları.

Astroloji: Venüs Balık geçişi (26 Mart – 20 Nisan)

Venüs 26 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda seyahat edecek. Bu süreçte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç Burcu Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları

Koç burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Koç burç yorumları: 20 Nisan tarihine kadar duygusal hayatınızın ön plana çıktığı bir dönem sizleri bekliyor. Daha romantik bir dönemde olacaksınız. Partnerinizden sevgisini daha fazla gösterdiğini göreceksiniz. Geçmişinizde bıraktığınız biri de karşınıza tekrar çıkabilir.


Hayatınızın her alanında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. Hem fiziki hem duygusal yorgunluğunuz, kafa karışıklıklarınız sona eriyor. Hafta sonu enerjiniz yükseliyor. Sosyal yönünüz ön planda olacak. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Şansınızın da açık olacağı bir dönemde olacaksınız. Evde oturmak yerine enerjinizi dışarıda harcamak isteyeceksiniz. Sadece Cumartesi sabahı riskli işlerden kendinizi sakının. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor.

16 Mayıs tarihine kadar iletişim trafiğiniz artacak. Yeni edindiğiniz çevrelerden güzel kariyer fırsatları bulabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili gelişmeler olabilir. Eğitim hayatında zorlu ve savaşmanızı gerektirecek durumlar meydana gelebilir.

Boğa burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Boğa burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Boğa burç yorumları: Maddi durumunuz, ödemeleriniz ön planda olabilir. Borçlarınız varsa kapatmak için elinize para geçebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat olma durumu varsa belki güzel ilerlemeler sebebiyle operasyon geçirmenize gerek kalmayabilir.

Hem maddi hem fiziki riskli hareketlerden kaçının. Beklemediğiniz bir anda maddi durumunuzla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. 20 Nisan tarihine kadar şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazılarınız yaptığı işte üne bile kavuşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bir arkadaş ortamında yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Bir şekilde ilerlemeyen işleriniz, yaşadığınız şanssız durumlar sona eriyor. Hafta sonu bazılarınızın aklında kariyer konuları olabilir. Belki de fazladan çalışmanız gerekebilir. Bazılarınız da geleceğiyle ilgili artık kesin kararlar almaya başlayabilir.

31 Mart Pazar günü Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar maddi konularda gelişme yaşayabilirsiniz. Fakat bu kolayca olmayabilir. Önce hak ettiğiniz para için savaşmanız gerekebilir. Siz emek verdikçe karşılıksız kalmayacaktır.

ikizler

İkizler burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

İkizler burç yorumları: İlişki ve evlilik hayatınız ön plana çıkabilir. Partneriyle sorun yaşayanlar bu hafta ile beraber çözüme kavuşturup, daha da güzel bir geleceğe adım atabilirler. Ortak iş açmışlar varsa ortağıyla beraber yeni işlere imza atabilirler.

Biraz daha alıngan olabilirsiniz, hemen tepki vermeyin. 20 Nisan tarihine kadar kariyerinizde parlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş başvurusu yapmayı düşünüyorsanız bu dönem idealdir.

İlişki hayatınızda şansınız çok açık. Yalnızlar yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir. İş hayatınızla veya geleceğinizle ilgili yaşadığınız karamsarlıklar sona eriyor. Hafta sonu enerjiniz düzeliyor.

Pozitif bir İkizler burcu ortaya çıkıyor. Seyahatlere çıkabilir veya gelecekler ilgili yeni tatil planları yapabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir.

31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar enerjiniz yerine geliyor. Kendinize önem vereceğiniz, sizi ne mutlu ediyorsa ona odaklanacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Karşı tarafın üstünde etki bırakacağınız bir dönemdesiniz. Size bakanlar gözlerini geri alamayabilirler.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ofis ortamınızda hoşunuza gitmeyen veya değiştirmek istediğiniz şeyler varsa bu hafta eyleme geçebilirsiniz. Çalıştığınız ekiple yeni projelere başlayacaksanız güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda da düzelmeler olsa da kendinizi ihmal etmeyin.

20 Nisan tarihine kadar yılın en mutlu dönemlerinden birini yaşayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve huzur anlatılamayacak kadar güzel olacak. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz. Seyahatlerinizde birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

28 Mart’ta Merkür retrosu sona eriyor. Akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde artık harekete geçebilirsiniz. Venüs’ün ve Merkür retrosunun bitmesiyle hiçbir şey sizi mutsuz edemeyecek. Olumlu haberler teker teker gelecektir. Hafta sonu ise maddi olarak pek fazla açılmamaya dikkat edin.

Cumartesi sabahı sağlığınızı riske atacak hareketlerden sakının. 31 Mart Pazar günü Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar sağlığınızla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. Hastanelerde vakit geçirebilirsiniz. Duygusal olarak artık arka planda kalmayacaksınız. Sevginizi, öfkenizi tüm duygularınızı karşı tarafa belli edeceksiniz. Yoga, meditasyon gibi aktivitelere ilginiz artabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aşk hayatınızda şans kapınızı çalacak. Yalnızlar için güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkisinde sorun olanlarsa bir şans daha verip tutkuyla ilişkisine devam edebilirler. Çocuğunuzla ilgili de yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz daha anlayışlı olmanız gerekebilir.

20 Nisan tarihine kadar maddi olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için paralar elinize ulaşabilir. Miras konusu varsa lehinize sonuçlanabilir. Sizleri için her konuda ve özellikle aşkta şanslı olduğunuz bir zaman dilimi olacaktır.

28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. Finansal konulardaki zorluklar artık sizi bırakıyor. Sağlığınızla ilgili bir ameliyat kararı alındıysa retronun bitmesiyle bir doktora daha gözüküp fikir alın. Hafta sonu evlilik ve ilişki hayatınız ön plana çıkabilir. Partnerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

31 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar bulunduğunuz çevrede takdir edilecek başarılar elde edebilirsiniz. Bu dönem olmaz dediğiniz her şey gerçek olabilir. Dostlarınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Beraberce planlar yapabilirsiniz. Sosyal yönünüz aktif olacak. Yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Başak burç yorumları: Aileniz ve eviniz ile ilgili konular vaktinizi alabilir. Aile içerisinde çözülmesi gereken konular olabilir. Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu ufak bir dekor değişikliği de olabilir. Ailenizdeki bir ferdin sağlık sorunuyla ilgili ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Nisan tarihine kadar evlilik tekliflerine hazır olun. İlişki ve evlilik hayatınızda altın döneminiz başlıyor. Evliliğinde sorun olanlar bitti derken tam tersi büyük bir aşkla yoluna devam edebilirler. Karşı taraftan hiç olmadığı kadar ilgi görebilirsiniz. Romantik bir dönemde olacaksınız. Ortak iş açmışlar varsa maddi kazancı yüksek olan bir projeye imza atabilirler. Yalnızlar ise yeni bir ilişkiye adım atabilir.

Ailecek sevineceğiniz güzel bir gelişme olabilir. İlişkinizde tam da güzel etkiler alırken size sorun çıkartan Merkür retrosu da sona eriyor. Hafta sonu ise enerjiniz biraz azalabilir. Özellikle Cumartesi sabahı ani bir rahatsızlıkla uyanabilirsiniz. Ofis ortamında yaşadıklarınızı aklınızdan çıkarıp hafta sonunun keyfini çıkarın.

31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar kariyerinizde yoğun bir dönemde olacaksınız. Tüm enerjinizi işinize harcayabilirsiniz. Yeri geldiğinde bazı konular için savaşmanız gerekebilir. Ama bu emeklerinizin sonucun güzel bir kariyer başarısı veya teklifi sizleri bekliyor olacak.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Daha olumlu bir haftada olacağımızdan beklediğiniz haberler varsa haftanın başında size ulaşabilir. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili sorunlar varsa tatlıya bağlanabilir.


20 Nisan tarihine kadar iş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Bu teklif maddi beklentinizin de üstünde olabilir. Sağlığınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Daha duygusal ve ılımlı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Sizi çok sevindirecek bir haber alabilirsiniz. Şansınız açık olacak.

28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. Hem iş hayatınızdaki hem sağlığınızdaki sorunlar artık yakanızı bırakıyor. Hafta sonu ise sizler için aşk var. Şansınız da çok açık olacak. Çocuğunuzla ilgili de güzel haberler alabilirsiniz.

Cumartesi sabahı ani tepkiler vermekten kaçının. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar seyahatleriniz sıklaşabilir. Akademik hayatınızda çabalamanız gereken durumlar oluşabilir. Emeklerinizin karşılığını alacağınızı şimdiden bilin. Şehir veya ülke değişikliği düşünebilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Akrep burç yorumları: Gelirlerinizi ilgilendiren konulara odaklanabilirsiniz. Maaşınızı ya da aldığınız primleri arttırmak için yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa elinize geçebilir. Pek fazla finansal risk almayın!

20 Nisan tarihine kadar yalnızsanız yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Hem de hiç beklemediğiniz anda aklınızda olmayan biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkinizde sorun varsa bu dönem sevginizin ağır bastığını düşünüp devam kararı alabilirsiniz.

Çocuğunuzla ilgili çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Bu dönem hayatta yapmak istedikleriniz için harekete geçin. Çünkü yılın sizin için şanslı dönemlerinden birinde olacaksınız. Bazılarınız yeni bir hobiye başlayabilir.

Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, sonuçsuz kalan durumlar sona eriyor. Hafta sonu evinizde vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

31 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar ödemelerinize, borçlarınıza enerjinizi harcayacaksınız. Kredi başvurusu veya borçlarınızı yapılandırma gibi durumlara vakit ayırabilirsiniz. Miras konusu da vaktinizi alabilir. Sağlık sorununuz varsa ameliyat kararı alınabilir. Kronik rahatsızlıkları olanlar riskli hareketlerden uzak durmalıdır.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Venüs Balık geçişi burç yorumları

Yay burç yorumları: Daha umutlu, güzel haberler aldığınız bir haftada olacaksınız. Güzelliğinizle ilgili de değişimler yapmak isteyebilirsiniz. 20 Nisan tarihine kadar ailenizle kutlayacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aileye yeni bir birey veya bir bebek katılabilir.

Gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Ailecek yeni bir eve taşınabilirsiniz. Şansınız çok açık, sizin burcunuzda yöneticiniz Jüpiter ve Ay kavuşuyor. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ev ve aile yaşantınızda yaşadığınız huzursuzluklar son buluyor. Hafta sonu ise sosyal yönünüz aktif olacak. Kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. Yeni eğitimler araştırabilirsiniz. Kardeşinizle, akrabalarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi sabahı bir anda ağzınızdan çıkan kelimeler yaralayabilir.

31 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar partnerinizle tutkulu olacağınız bir dönemde olacaksınız. Hem çok sevip hem de bir o kadar da tartışabilirsiniz. Ama aranızdaki aşk ve tutku her şeyi unutturacaktır. Ortak iş açmışlar varsa ortağınızla beraber daha fazla çalışıp geliri yüksek projelere imza atabilirsiniz.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu Venüs Balık geçişi yorumu

Oğlak burç yorumları: Güzel etkiler alacağınız bu hafta içerisinde sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak artık toparlanmaya başlıyorsunuz.

20 Nisan tarihine kadar iletişim becerileriniz sayesinde çok farklı yerlere gelebilirsiniz. Edindiğiniz yeni çevreler sayesinde kariyer fırsatları önünüze çıkabilir. Yazarlık yeteneğiniz varsa mutlaka sergileyin. Sosyal medyada ilgi çekebilirsiniz.

Eğitim hayatınızda da beklediğinizden güzel gelişmeler olabilir. Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Elektronik aletlerinizde yaşadığınız sorunlar, aksilikler sona eriyor. Hafta sonu ise gelirinizi ilgilendiren durumlara vakit ayırabilirsiniz.

31 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar kronik bir rahatsızlığınız varsa üstüne düşmeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz. Yorgunluğa bağlı sağlık problemleriniz de ortaya çıkmış olabilir. Ofiste çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Bazen sinirleriniz gerilse de emekleriniz takdir edilecektir. Evcil hayvanınıza vakit ayırmanız gerekebilir.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu Venüs Balık geçişi yorumlaru

Kova burç yorumları: Şansınızın açık olduğu bir dönemde olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeler varsa umduğunuzdan daha güzel sonuçlanabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz bir hafta başı yaşayabilirsiniz. Gergin anlarda biraz daha davranışlarınızda dikkatli olmalısınız.

20 Nisan tarihine kadar finansal gücünüzün artacağı bir süreçte olacaksınız. Maaşınızda artış olabilir. Ek primler alabilirsiniz. Mutlu zamanlar geçirebilirsiniz.

Maddi olarak yaşadığınız sıkıntılar artık bitmeye başlıyor. Hafta sonu ise sizin zamanınız başlıyor. Enerjiniz yükseliyor. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik düşünüyorsanız Cumartesi sabahı hariç diğer zamanları değerlendirebilirsiniz.

31 Mart Pazar günü Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkinizde sorunlar varsa hemen vazgeçmek yerine tekrardan elde etmek için savaşabilirsiniz. Çocuğunuz varsa enerjinizi ona harcayacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. Hatta hobi olarak başladığınız işte profesyonelliğe adım atabilirsiniz.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu Venüs Balık geçişi yorumu

Balık burç yorumları: Kariyer konularınız gündemde olabilir. Bazılarınıza yeni iş teklifleri gelebilir. Yeni fırsatlar maddi gelirinizi de arttırabilir. Çalışmıyorsanız geleceğinizle ilgili adım atmaktan çekinmek yerine artık silkelenip harekete geçiyorsunuz.

20 Nisan tarihine kadar aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırmak ve imajınızda değişiklikler yapmak için uygun vakitlerdesiniz. Kariyerinizde şanslı bir zamanda olacaksınız.

28 Mart’ta sizin burcunuzdaki Merkür retrosu sona eriyor. Bu retro sizleri ciddi anlamda zorladı. Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak negatiflikler yaşamış olabilirsiniz. Burcunuza geçen Venüs ve akabinde Merkür retrosunun bitmesi hayatınızda çok güzel zamanlar yaşamanıza destek olacaktır.

Hafta sonu ise sağlığınıza biraz dikkat etmeniz gerekebilir. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar ailenizle ilgili konularda sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. Ailenize ve evinize vakit harcayacağınız bir dönemde olacaksınız. Ev değiştirmek isteyenler bu dönem harekete geçebilir.

Yazar: Astromeri Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astromeri’den 25 Mart – 1 Nisan haftalık burç yorumlarınızı aşağıdaki videodan izleyebilir, Astromeri YouTube kanalından takip edebilirsiniz.


Astroloji: Bu hafta burçları neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.