Devlet Bahçeli: Ankaralı PKK’ya nasıl evet diyecek?

MHP lideri Devlet Bahçeli: Ankaralı PKK’ya nasıl evet diyecek? CHP-İP-HDP-SP-ÖDP-PKK-FETÖ milli bekamızı, Cumhuriyet’in ruhunu, milletimizin emsalsiz kazanımlarını, milli birlik ve dayanışma iradesini hem yıkmak hem de kırmak için devrededir. Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır.

Devlet Bahçeli: Ankaralı PKK ya nasıl evet diyecek?
Devlet Bahçeli: Ankaralı PKK’ya nasıl evet diyecek?

Bahçeli: Ya beka diyeceğiz ya da belaya boyun eğeceğiz

Ankara’da düzenlenen Cumhur İttifakı ortak mitinginde konuşan MHP lideri Bahçeli, Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş‘a siyasi devşirme yakıştırmasında bulunarak eleştirilerde bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun kendisine yönelik ‘milliyetçi ve ülkücü” eleştirilerine de yanıt veren Devlet Bahçeli, “Bize milliyetçilik anlatan Kılıçdaroğlu, şunu bilmelidir ki, milliyetçilik Türkiye düşmanlarına gülücükler saçan, Türk ve İslam düşmanlarına methiyeler düzen bozuk ağızların işi değildir” sözlerini kaydetti.


“Ankaralı PKK’ya nasıl evet diyecek?”

— HDP sevgisini “Dilim sürçtü” deyip kapatmayın. Şaibeli ve sahte diplomalı kişilerle açtığınız haram tezgâhınız bir anda bozulunca eski dostlarınıza şizofren diye bağırmayın. Vergi kaçakçılığı yaptıktan, onca alavere dalavereye saptıktan sonra çıkıp da Ankaralı kardeşlerimin yüzüne baka baka yalan söylemeyin. Ankaralı PKK’ya nasıl evet diyecek? Ankaralı, ‘Sözde Kürdistan’da kazanıp batıda Ak Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz.;’ diyen bölücülerle aynı kareye nasıl girecek? Bu reva mıdır? Bu hak mıdır? Bu Ankaralıya nasıl yapılacaktır?

— CHP Genel Başkanı, henüz YPG’ye terörist diyemedi. 15 Temmuz’a tiyatro demekten vazgeçmedi. YPG, PKK’nın Suriye kolu değil mi? YPG, Fırat Kalkanı Harekatı’nda, Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanlarımızı, sınır il ve ilçelerdeki vatandaşlarımızı şehit eden katil ve terörist örgüt değil mi? Yeni Zelanda’da bir vandal, bir terörist 51 din kardeşimizi iki ayrı camide şehit etti, 47’sini yaraladı. Ne var ki CHP Genel Başkanı İslam dünyasından kaynaklanan terörden bahsetti. Kılıçdaroğlu soruyorum sana, bu kadar alçalmayı nasıl başardın? Bu denli gözlerini karartan, vicdanını uyuşturan neydi?

— Golan Tepeleri’ni İsrail toprağı olarak tanıma hazırlığı yapan Trump’a Kılıçdaroğlu ne diyecek, olamaz, yapamazsın çıkışıyla tepkisini gösterebilecek mi? Biz Türkiye Cumhuriyet’ini hainlere rağmen kurduk. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni muhasım odaklara, yerli işbirlikçilere, hülasa yedi düvele meydan okuyarak inşa ettik.

— CHP-İP-HDP-SP-ÖDP-PKK-FETÖ milli bekamızı, Cumhuriyet’in ruhunu, milletimizin emsalsiz kazanımlarını, milli birlik ve dayanışma iradesini hem yıkmak hem de kırmak için devrededir. Gezi Parkı’nda denediler, şamarı yediler. 6-7 Ekim olaylarında denediler, bedelini ağır şekilde ödediler. Hendek kazıp çukur açtılar, iç isyan ve istilaya kalkıştılar, açtıkları çukurlara debelene debelene gömüldüler.

Devlet Bahçeli konuşmasından öne çıkanlar:

— Aziz milletimiz sandık başına gitmektedir. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı, belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz milli bekamızı, Ankara’nın tahrihsel ve egemenlik haklarının teşkilini yapacağız. 31 Mart seçimleri Ankara’nın önünü açmaya yemin etmişlerin seçimidir, terör sevicileri ile Türkiye sevdalıları arasında yapılacak olan en büyük seçimdir. Ya beka diyeceğiz ya da belaya boyun eğeceğiz.


“Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır”

— Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır. Ankara zilleti reddetti. İnancım odur ki Ankara yine başaracak yine tarih yazacaktır. Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki’dir. MHP bütün mensuplarıyla bütün teşkilatlarıyla Sayın  Özhaseki’nin arkasındadır ve destekçisidir. Ankara’nın tüm ilçelerinde Cumhur İttifakı’nın adayları için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ankara merttir, geçmişine sırt çeviren adamlarla işi olmaz. Beka sorunu yok demek milli mücadeleyi unutturmak demektir.

“31 Mart yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacaktır. Bekaya dudak bükmek mahsurludur, sakattır, çok çok tehlikelidir. 31 Mart beka seçimi değildir diyenler bize ne söylemeye çalışıyorlar. Zillet ittifakı Mehmetçiğe kurşun sıkan hainlerle bölücülerle işbirliğini tarihe nasıl anlatacak vebalini nasıl üstlenecek? Türk milleti bunu asla kabul edemez. Ankaralı kardeşim bu ihaneti yutmaz.

Beka sorunu yok demek…

“Beka sorunu yok demek, Milli Mücadele’yi unutturmak demektir. Beka sorunu yok demek, Türklerin Anadolu’dan nihai olarak çıkarılmasını projelendiren Tarihi Şark Meselesine göz yummak demektir. Beka sorunu yok demek, Ankara’nın başkent olarak tarih sahnesine çıktığı sürecin kesilmesi demektir. Beka sorunu yok demek, hak ile batılın, haç ile hilalin, iman ile küfrün, millet ile zilletin tarihi mücadelesini unutmak demektir. Tehdit açıktır, karşımızdaki seçenek bellidir: Ya bu topraklar üzerinde yaşayan Türk milleti bir ve bütün tutulacak, ya da acıklı ve kanlı şekilde bölünüp parçalanacaktır. Kısaca bekaya dudak bükmek; mahsurludur, sakattır, çok tehlikelidir. “31 Mart beka seçimi değil, belediye seçimidir, beka sorunumuz da yoktur.” diyen gafiller bize ne söylemeye çalışıyorlar? Bu zillete kucak açanlar, muhterem ecdadımızın yüzüne yarın nasıl bakacaklar?

“Sınır içinde sınır ötesinde vatan evlatlarına kanlı saldırılar yapan alçak suikastler düzenleyen teröristlerin Ankara’da ne işi vardır. CHP Genel Başkanı bu zillete nasıl evet demiştir. HDP’nin eş başkanı Mansur Yavaş bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir diyor. Bu zelil itirafı ajanınıza sordunuz mu? Bir görüş aldınız mı? Ankara’ya PKK’lılara taşıma görevini size veren ajansınız mıydı? Kimlerle yan yana yürüdüğünüzü hangi mihraklarla omuz omuza verdiğinizi gelin Ankara’ya anlatın.

“Ankaralı PKK’ya nasıl evet diyecek? Ankara bölücülerle aynı kareye nasıl girecek? Sayın Cumhurbaşkanım ve aziz Ankaralılar. CHP Genel Başkanı YPG’ye terörist diyemedi. 15 Temmuz’a tiyatro demekten vazgeçmedi.

Cumhur İttifakı Ankara ortak mitinginde MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çıktı.
Cumhur İttifakı Ankara ortak mitinginde MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çıktı.

“Ya MHP’lisindir, ya da değilsindir”

15 Temmuz’da denediler, rüzgâr ekeyim derken fırtına biçtiler, kıvrana kıvrana sonuçlarına katlandılar. Zillet İttifakı’na diyorum ki, 31 Mart’a da yapamayacaksınız, Ankara’yı ele geçiremeyeceksiniz. Ankara’nın hızını kesemeyeceksiniz. Eski ülkücüymüş, eski MHP’liymiş, bunların hepsi masal, hepsi fasa fisodur. Ya Ülkücüsündür, ya değilsindir. Ya MHP’lisindir, ya da değilsindir. Arası yoktur, ortası yoktur.

“Ey Kılıçdaroğlu sen kim milliyetçi olmak kimdir!”


“Bize milliyetçilik anlatan Kılıçdaroğlu, şunu bilmelidir ki, milliyetçilik Türkiye düşmanlarına gülücükler saçan, Türk ve İslam düşmanlarına methiyeler düzen bozuk ağızların işi değildir. Milliyetçilik, milletine derin sevgi ve muhabbetle bağlı olmaktır, tarihini bilmektir, kimliğini bilmektir, kökünü bilmektir, ceddini bilmektir. Milliyetçilik tarihini, kökünü, ceddini bilmektir. Ey Kılıçdaroğlu sen kim milliyetçi olmak kimdir!”

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Bin hızlı trene de gör!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.