Kılıçdaroğlu: Bu kadar bel altı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Hayatımda bu kadar bel altı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum. Şimdi iftira üzerinden hareket ediyorlar. Türkiye’de bir beka sorunu varsa sizin yüzünüzden var.

kemal Kılıçdaroğlu: Bu kadar bel altı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum
Kemal Kılıçdaroğlu: Bu kadar bel altı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:

Kılıçdaroğlu: Hayatımda bu kadar bel altı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum!

Hayatımda bu kadar bel altı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum. İYİ Parti ile işbirliğimiz var. Saadet Partisi ile dirsek temasımız var. Yerel seçime gidiyoruz. Yerel seçimde adaylar projelerini anlatır. Siyaset budur. Şimdi iftira üzerinden hareket ediyorlar. Tutmuyor tutmaz da zaten. Yapacaklarınızı anlatın yok, 7/24 beni anlatıyor. Bay Kemal diyor. İdam sehpaları kurdular benim için. Dedim benim asılmam ile sorunlar çözülecekse buyurun asın dedim. Şimdi gittiler sayın Meral Akşener’i hapisle tehdit ediyorlar.

Türkiye’de bir beka sorunu varsa sizin yüzünüzden var

Beka sorunu var diyorlar, ne alakası var. Muhtar seçeceğiz, belediye başkanı seçeceğiz. Türkiye’de bir beka sorunu varsa sizin yüzünüzden var. 17 yıldır bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz. Türkiye’yi bir beka sorunu ile karşı karşıya getirdiyseniz o koltukları bırakın. Bizim ittifak kurduğumuz partiler bellidir. Siyasi işbirliklerimiz hak ve hukuk içindir. Bu işbirliğinin Türkiye’nin geleceği için önemini halkımızın bilmesi lazım. Evet İYİ Parti ve Saadet Partisi ile farklılıklarımız var, ortak paydamız ise demokrasi, bir arada yaşama isteği.


Bizimle onların arasında ciddi farklar var

Bizimle onların arasında ciddi farklar var. Bakın bizim toplantılarımızda önce adayımız anlatır projelerini. Onlar ne yapıyor, bakın İStanbul projelerini Yıldırım geri çekildi Erdoğan anlattı. Biz ne diyoruz belediyeler olduğu yerden yönetilsin, Ankara’dan yönetilmesin.

Biz bu seçimde bir ilçe belediye başkanı başarı sergilemişse o başkanı aldık sen ile aday olacaksın dedik. İmamoğlu öyle oldu. Ekrem İmamoğlu’nun da feyz aldığı kişi sizin belediye başkanınız. Bu liyakate önem vermektir. Herşeyi ben bilirim anlayışından gidip ustasına sorayım anlayışıdır.


Eskişehir bozkırdı aynı yıllarda Bursa ise yeşildi.

Yeşil Bursa’ydı şimdi beton ormanına çevirdiler. İnsan ağacı, nehri görmek ister. Bütün bunları yaratacak olan belediye başkanlarıdır. Bunu Bozbey hayata geçirecektir. Bunun kanıtı var mı diyeceksiniz evet var Nilüfer Belediye Başkanlığı yaptı. Bursa nefes almak için Nilüfer’e geliyor.

8 milyon işsiz yarattın

Ekonominden ben sorumluyum diyor. Evet sen sorumlusun, 8 milyon işsiz yarattın. Son 16 yılda Londra’daki bir avuç tefeciye ödenen faiz 149 milyar dolardır. Bu paranın faize değil de yatırımlara aktarıldığını düşünün. Türkiye’yi üretimden kopardılar. Ekilmeyen toprağa para verdiler, yandaşlara para verdiler. Ülkeyi gıda ithal eder hale getirdiler.


Türkiye’nin stratejik bir dönüşüme uğraması gerek. Ne kadar CHP’li, İYİ Partili belediye olursa Türk halkı demokrasiye sahip çıktı mesajı verilecektir. Ben AKP’li seçmenlere de sesleniyorum. 17 yıldır bunları omzunuzda taşıyorsunuz dedim. Türkiye uçacaktı, doğru freni patlamış bir kamyon gibi yokuştan aşağı uçuyoruz. E kardeşim senin de buna bir dur demen lazım. Senin çocukların işsiz.

Erdoğan: Anket firmalarının hepsi iflas edecek!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.