Saadet Partisi Denizli adayından dikkat çeken reklam filmi

Saadet Partisi (SP) dikkat çeken reklam filmlerine bir yenisini ekledi. SP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Demirel çektiği reklam filminde AK Parti’nin çay dağıtmasına gönderme yaptı.

AK Parti’nin seçimler için dağıttığı çay, kahve, defter, kalem ve kutuya göndermeye yapan Saadet Partisi (SP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel; çektiği reklam filminde şu ifadeleri kullandı:

“Ben de hem kutu hem de poşet kahve dağıtmak istiyorum. Hem defter hem kalem dağıtmak istiyorum. Hem de çay dağıtma istiyorum. Fakat bunu dağıtanlara bir sorum var; Parayı nereden buluyorsunuz.”


saadet partisi denizli adayı süleyman demirel

Saadet Partisi Denizli adayı Süleyman Demirel kimdir?

Saadet Partisi’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Süleyman Demirel, 1980 Denizli doğumlu… Baba tarafından Kaledavaz, anne tarafından Çallı olan Demirel, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi mezunu.

Kapatılan Refah Partisi’nin son gençlik kolları il başkanı olan Süleyman Demirel, Eğitim Bir Sen, Ensar Vakfı gibi sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Mustafa Şavluk’un başkanlığı esnasında Denizlispor’da 2 dönem Asbaşkanlık görevini de yürüten Süleyman Demirel, halen İstanbul’da kendisine ait şirkette dış ticaret alanında faaliyet gösteren bir işadamı.


Saadet Partisi Denizli adayı Süleyman Demirel’in adaylık konuşması:

“İnsanlık tarihinin yeni bir dönemece girdiği bu zorlu zamanlarda aziz milletimiz, şanlı tarihinden aldığı güçle kendisini parlak bir geleceğe taşıyacak yeni bir insan ve toplum anlayışına, yeni bir ahlak bilincine ve siyaset kültürüne ihtiyaç duymaktadır. Öteden beri bu ihtiyacın farkında olan bizler, öğrencilik yıllarımızdan halkımızın huzuruna çıktığımız bugüne değin zihnimizi ve gönlümüzü hep diri tutmaya ve bir diriliş vakti için kendimizi her bakımdan hazırlamaya gayret ettik.

Bize bu yolda güç ve heyecan veren; gönül erlerinin, mana önderlerinin nefesiyle mayalanmış bu toprağa, bu bin yıllık vatana duyduğumuz aşk ve bağlılık olmuştur. Yüce Allah’tan en başta niyazım şudur ki bizi bu temiz aslımızdan, bu samimi hissiyat ve duruştan hiçbir vakit uzak düşürmesin. Anadolu toprağını bin yıldır mayalayan kadim değerlerimize sımsıkı tutunarak bugünün toplumuna ve bugünün insanına taptaze bir nazarla bakmak, duyulmamış bir şarkının nağmeleriyle seslenmek istiyoruz.


Mevlâna’ nın dediği gibi, ‘Dün, dünde kaldı cancağızım. Artık, yeni şeyler söylemek lazım.’ Biz, her şeyden önce insanımızı iyi tanıyoruz. İnsanımızla gönül ikliminde buluşmaya, hemhal olmaya geliyoruz. Bu güzel halkın, kökünü öz ruhumuzdan alan yüksek standartlarda bir yönetimle ekonomiden kültüre, sanattan spora kadar her alanda büyük başarılara imza atacak, destanlar yazacak bir potansiyele sahip olduğunu biliyoruz. Bu potansiyelin hayata geçmesi, üreten bir Türkiye ve üreten bir Denizli tablosunun ortaya çıkması için bütün imkanları seferber etmek, insanımızın önünü açmak için geliyoruz.”

Erdoğan mitingte Yeni Zelanda cami katliamının görüntülerini paylaştı, Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.