Şeyin trene baktığı gibi ifadesini kullanan AK Partili vekilden açıklama

Gaziray test sürüşünde “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadesini kullanan AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer’den açıklama: Sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle…

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gaziray Banliyo Hattı Projesi kapsamında Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca arasındaki 5 kilometrelik Gaziray Hattı’nda dün test sürüşleri başlamıştı.

Fakat test sürüşünde tartışma yaratan anlar yaşanmıştı. Trenin sürüldüğü sırada çevredeki vatandaşlara el sallayan AK Parti’li heyetten bir kişi karşılık alamayınca “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadelerini kullanmıştı. Görüntülerden kimin söylediği anlaşılmayan söze ise AK Parti’li heyetten herhangi bir tepki gelmediği gibi bu sözler gülüşmelere neden olmuştu.



Özür diledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ise, konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ahmet Uzer, o sözlerden dolayı özür diledi.

Ahmet Uzer şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar sözleri üzerine özür diledi
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, “şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” sözleri üzerine Twitter’dan özür diledi.

Ahmet Uzer, kişisel Twitter hesabından yazdığı mesajında, “Dün sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle şaka kabilinden lafzen sarf edilen, aklen ve kalben ise asla kabul edemeyeceğim sözlerden ötürü hemşehrilerimden özür dilerim. Durumun, kastını aşmakla birlikte tahkir ve tezyif niyeti taşımayacağını en iyi hemşehrilerim bilir” ifadelerini kullandı.

Ahmet Uzer’in paylaşımı:

Camide siyaset: AK Parti’ye hainlik yapanlar, hangi yüzle AK Parti’nin kapısına gelecek


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.