Astroloji: 15 – 21 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 15 - 21 Nisan 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 15 – 21 Nisan 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner yorumladı.

Terazi Dolunay fazını en fazla yansıtan burçtur, çünkü dengeye oturmayı sembolize eder. Ay’ın tam da bu burçta Dolunay konumunda yer alması ilişkilerin önemini ve her türlü ilişki kalıbında hepimizin uyum ve denge kurmak için çaba harcayacağımızı ifade ediyor.

Dolunay’ın yönetici gezegeni Venüs hala Balık burcunun son derecelerinde yer alıyor ve ilişkilerde yumuşak, anlayışlı, duygulu ve karşımızdakine değer veren bir tutum benimseyerek hareket etmeliyiz.


Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter’in bu Dolunay’a güzel açılar yapması sayesinde ilişkilerde ve yapmak istediğimiz işlerde iyimser hedefler belirleyeceğimize ve elimizdeki fırsatları şansa dönüştürmek için destek alacağımıza işaret ediyor.

Astroloji: 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 Nisan – 21 Nisan 2019 haftalık burç yorumları: 15 Nisan, 16 Nisan, 17 Nisan, 18 Nisan, 19 Nisan, 20 Nisan ve 21 Nisan tarihleri arasında burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Herhangi bir estetik müdahale için de uygun dönemde olacaksınız. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu döneme kadar size her türlü bilgi, iletişim, anlaşma, sözleşme ile ilgili konularda destekler sağlayacaktır. İletişim yeteneklerinizi daha etkin ve aktif bir şekilde ortaya koymanız için size destek olabilecektir.

Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecek, daha hızlı düşünebilecek ve çözüm odaklı olabileceksiniz. Merkür sayesinde daha çok okuyabilir, araştırabilir, hayatınızda iletişim ve teknoloji ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni iletişim aletleri satın alabilir, sözleşme, imza ön plana çıkabilir.

Ve bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.Önümüzdeki bir aylık süreçte maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni iş teklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Tembellikle harekete geçip geçmeme arasında sıkışıp kalmaya işaret etmektedir. 12. evinizde ilerleyecek olan Venüs bu dönemde yapacağınız hırsların özellikle sağlığınıza zarar verebileceğine de işaret etmekte. Ruhunuza iyi gelecek, sizi ruhsal anlamda sakinleştirecek eylemlere yönelmenizde fayda var.

Bu dönem bağışıklık sisteminiz çok kuvvetli olmayabilir ve çok sık hastalıklara yakalanabilirsiniz. Bu dönem sizin için biraz sıkıcı bir durum. Sizden güçlü düşmanlarla, arkanızdan iş çeviren nankör kişilerle uğraşmanız gerekebilir. İlişkiler anlamında sizi yalnızlığa, içe kapanmaya itebilir.

Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür hayatınızda görünmeyen noktalarında seyahat edecek.

Bu süreçte yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir, sık sık arkanızdan fısır fısır konuşan insanların varlığına şahit olabilir, bilgi alışverişlerinde sıkıntılar meydana gelebilir. Kendinizi yeteri kadar iyi ifade edememekten, anlaşılmamaktan yakınabilirsiniz.

Eğer yaratıcılık gerektiren işlerde çalışıyorsanız nispeten daha şanslı olabileceksiniz. Bu dönem içe dönüp kendinizi daha çok sorgulayabilirsiniz. Bu dönem içinizdekileri kağıda dökmek, hayatınızın artılarını eksilerini karşılaştırabilirsiniz. Ve bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.

Adeta yeniden doğacak, yaşam karışacak, yeni girişimler yapabilecek, iş ile ilgili konularda destekleyici etkileri olacak. Bir nevi sizler için kış uykusundan uyanma zamanı olacak, bütün spot ışıklarını üzerinize çekebileceksiniz. Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız. Kısacası sizler için bereketli ve de keyifli bir dönem başlıyor bu hafta itibari ile!

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Süper sosyal olabileceğiniz, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana geleceği, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz. Bazılarınız sosyal yardımlaşma kulüplerinde aktif görevler alabilecekken, bazılarınız ise iş hayatından kazandıkları gelirleri arttırmanın yollarını arayacaklar.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri daha aktif, dışa dönük, eğlenceli ve hareketli yapabilecektir. Özellikle sosyal çevrenizde, arkadaşlarınız arasında fikirleriniz ile oldukça ön plana çıkabilecek, sözü dinlenen kişi olabileceksiniz.

Arkadaşlarınıza da fikirsel anlamda destek olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızı organize etme görevi size kalabilir bu hafta itibari ile. Özellikle sizden yaşça küçük kişilerin sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Zaman zaman arkadaşlarınızdan bencil olduğunuz yönünde eleştiriler alabilir, kendi fikirlerinizi baskıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni çevrelere girebilir, yeni insanlarla bol bol tanışabilirsiniz.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bu dönem dinlenme, kabuğunuza çekilme ve önümüzdeki sürece hazırlık dönemi olacak sizler için. Daha içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, yaşamda daha çok geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem yaşama karşı aktif katılımcı olmak yerine, biraz daha geri planda izleyici konumda kalmak size çok daha iyi gelecektir.

Bu hafta Terazi burcunda süper dolunay meydana gelecek. Bu dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

İş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkiler iş hayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilecek ve direk tavırlı olabileceksiniz bu tarihe kadar. İş görüşmelerine gitmek için olumlu bir zaman.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş, kariyer hayatınızda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ön plana çıkabileceksiniz. İş hayatınızda hızlı düşünüp, hızlı karar verip, çözüm odaklı olabileceksiniz.

Bu dönemin handikapı sanırım hızlı ve aceleci davranmak sorunlara yol açabilir, bu yüzden önemli kararlardan önce nefes alıp, iyice düşünmeye özen göstermekte yarar var. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda anlaşmalar, sözleşmelerin gündeme gelebileceği gibi eğer iş arayışı içindeyseniz bu dönemde sık sık iş görüşmelerine gidebilirsiniz.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız.

Arkadaşlarınızdan çok güzel desteklerde görebileceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirlerinizde aynı performansta artmaya başlıyor. Bu bir ay umutlarınıza, isteklerinize ulaşmak sizler için çok daha kolay olacaktır.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Yabancılar veya sizden uzakta kişilerle daha fazla iletişim ve ilişki içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilirsiniz veya bu kişi yabancı asıllı bir kişi olabilir. Bu tarihe kadar vize ve pasaport işlemlerini halledebilir, eğitimle ilgili konulara yönelebilir, uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yolculuklar hayatınızda ön planda olabilecek. Bunun yanı sıra önemli, mevki sahibi kişilerle daha sık bir şekilde bir araya gelebilir, onlardan önemli tavsiyeler alabilirsiniz.

Yeni bir şeyler yazmaya başlamak, yeni bir eğitime başlamak için de keza uygun bir süreç olacak sizler için. Bazılarınız hukuksal konularla ilgili bol bol yazışmak durumunda kalırken, bazılarınız ise resmi evraklarla çok fazla boğuşmak durumunda kalabilirler.

Bu dönemde yine sınavlara katılabilir, bazılarınız ise bitirme belgeleri..vb ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız ise pasaport, vize gibi işlemlerle uğraşabilirler. Ve bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.

Sizleri kariyerle ilgili konularda parlatmaya başlayacak. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu oldukça keyifli bir süreç olacak sizler için çünkü hem terfiler olabilir, iş arayanlar iş bulabilir, yöneticilerinizden destekler alabilirler. Toplumsal statünüzde güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu dolunay ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz.

Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz.

Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için bir takım araştırmalar içine girebilirsiniz. Paranızı biraz daha sağlıkla ilgili konular, güzelleşmek, estetik gibi konulara harcarken ilişkiler alanında ise bencillikten doğan krizlerle uğraşmanız gerekebilir.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait kazançlar, banka işlemleri, ortaklaşa kazançlardan elde edilen gelirlerle ilgi konularda daha çok araştırma yapabileceğinize, fikir alabileceğinize bu alanlarla ilgili sözleşmelerin, anlaşmaların, imza gerektiren konuların öne çıkabileceğine işaret etmekte.

Eğer ortaklık gerektiren bir iş yapıyorsanız, kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz. Ve bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Seyahatler zamanı başlamış olacak sizler için, yurt içi yurt dışı bir çok seyahate gidebilirsiniz.

Bunun yanı sıra yeni bir eğitime, kursa, seminerlere katılabilir, hayata dair bilgilerinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Keza yurt dışı, yabancılar, uluslararası ilişkiler ve işlerde de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz.

Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu Dolunay sizlerin iş yükünüz biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.


terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

İlişkilerde romantizm zamanı başlıyor, tabi bunun yanı sıra minik kaprisler, kıskançlıklarda meydana gelebilir. Ay sonuna kadar yalnız olanlar ciddi ilişkilere başlayabilirler, olası ortaklıklardaki veya ilişkilerindeki sorunların üstesinden rahatça gelebilirler. Bu dönem partner veya ortağınız biraz çocukça biraz bencilce davranabilir, onu biraz idare etmeniz gerekebilir.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler sık sık gündemde olabilecek. Bunun yanı sıra düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde görebilecek, onlarla daha etkin bir şekilde mücadele edebileceksiniz.

Bu süreçte partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek handikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Para ile ilgili konularda sizleri destekleyeceği bir konumda olacak. Çok çalışmadan havadan para geçebilir elinize, krediler araştırabilirsiniz, burslar kazanabilirsiniz.

Eşinizin maddi kazançları artabilir, boşanma arefesinde iseniz nafakanızı sorunsuz bir şekilde alırsınız. Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz, borç aradığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Dolunay zamanında.

Bu Dolunay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.

akrep burcu yorumu

Akrep burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle daha samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili daha keyifli ve de güzel bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Bu dönem beslenme alışkanlarınıza biraz daha dikkat etmenizde fayda var, belki bir destek alabilirsiniz veya diyete başlayabilirsiniz.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni işlerin, yeni projelerin tekliflerini alabilirsiniz, işinizle ilgi önemli sözleşmeler, anlaşma gerektiren konular ön planda olabilecek.

Eğer iş arıyorsanız veya terfi beklentiniz varsa bu süreçte bu konuların üzerine daha çok eğilebilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile oldukça dikkat çekici olabileceksiniz. Günlük angarya işlerinizin altında zekice ve pratik çözümleriniz ile kalkabileceksiniz. Sağlıkla ilgili olarak özellikle cildiniz, baş bölgeniz ve sinir sisteminiz hassas olabilir.

Bu geçişin tek düşündürücü yanı, hızlı düşünmekten ve hızlı karar almaktan, fazla dürüst olmaktan (aklına geleni çat diye söylemek aslında) özellikle iş ortamınızda bazı problemlere neden olabilir, hem istemeden de olsa birilerinin kalbini kırabilirsiniz.

Hızlı düşünmek ve çözüm odaklı olmak evet iyidir ama siz yine de sakinliği elden bırakmamanızda yarar var. Ve bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.

Bu dönem yeni sağlam iş ilişkileri kurabilirsiniz, eğer yalnızsanız ciddi ilişkiler kapınızı çalabilir. Yaptığınız işe yeni ortaklar bulabilirsiniz, size destek olacak kişilerle sürekli bir araya gelebilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.

yay günlük aylık

Yay burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Asıl aşk dönemi sizler için başlamış olacak, 15 Mayıs’a kadar yalnız olanlar aşka kendilerini çok daha yakın hissedebilecekler, kendinizi çekici kılmak için fiziksel görüntünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tarihe kadar girişimlerde bulunabilirler. Süper keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hobileriniz, özel hayatınız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha da ön planda olabilecek hayatınızda. İletişim gücünüzü hayatınızın bu alanlarında daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabileceksiniz.

Aşk anlamında eğer yalnızsanız daha flörtöz olabilirsiniz. Yeni hobiler elde edebilir, hayatın keyifli ve eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Eğer işiniz yaratıcılık gerektiren, metin ve reklam yazarlığı…vb bir iş ise oldukça orijinal fikirler uçuşabilir zihninizde.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

oğlak günlük burç yorumu

Oğlak burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Evinizi güzelleştirmek için birçok fırsat elde edebileceksiniz ki bu aile içi ilişkileriniz için de geçerli olacaktır. Evinize dekoratif mumlar alabilir, yeni koltuklar, bitkiler alabilirsiniz. Evinize oldukça orijinal, ender bulunan bir obje alabilir, evinizde sosyalleşmek adına yemekler organize edebilir, arkadaşlarınızla birlikte evde bir şeyler yapabilirsiniz.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim ve bilgi alışverişi yoğunluğunu ev, yuva, aile ilişkileri, geleceğe yönelik hedeflerle ilgili konulara kaydırmaya başlıyorsunuz.

Aile ortamınızda sözü dinlenen, fikirleri dikkat çeken kişi siz olurken bu dönemde alım ve satım, kiralama, sözleşmeler, anlaşma gibi konular gündeme gelebilir. Evinize yeni elektronik, iletişim araçları alabilirsiniz.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Sizler için hayattan daha çok keyif alacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Hobilerinize daha çok yönelebilir, çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir, hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Eğer yalnız iseniz aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz. Oldukça eğlenceli ve de keyifli bir dönem olacak sizler için.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir.

Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

kova

Kova burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Türlü seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Size keyif verecek şeyleri daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız bu süreçte yakın çevrenizden birileri ile flörtleşmeler başlayabilir, aynı oturduğunuz, her gün gittiğiniz aşina olduğunuz yerlerden birisinde karşılaşabilirsiniz.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri bol bol seyahat beklemekte. Yeni yerler görebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, bunun yanı sıra yeni bir eğitime, seminere, derse başlayabilirsiniz.

Tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabilecek, telefonunuz adeta hiç susmayacak ve bol bol mail yanıtlamanız gerekebilecek. Yine internetle ilgili konulara yönelebilir, web sitesi açabilir, yazılarınızı daha geniş kitlelerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır. Ailenizin istekleri ve ihtiyaçları ile daha yakından ilgilenebileceksiniz, evinizde değişim ve tamirat gerektiren işlerle daha yakından ilgilenebilecek, evinizde bol bol yatılı veya günlük misafirler ağırlayabileceksiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

balık

Balık burcu 15 – 21 Nisan haftalık burç yorumları

Gelirlerinizi arttırabileceğiniz fırsatlar ve haberlerle karşılaşabilecek, paranızı daha çok giyim, kuşam, kozmetik ürünlerine harcayabileceksiniz. Para ile ilgili güzel gelişmelerin olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Aslında paranızı belki de kendinizi daha değerli hissetmek için harcayabilir, kendinize ödüller verebilirsiniz bu süreçte.

Merkür de bu hafta Koç burcuna geçiş yapacak ve 6 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Nasıl daha iyi para kazanabilirim gibi sorularına yanıt arayabilecekken, para ile ilgili konularda araştırmalar yapabilir, birikimlerinizi daha etkin bir şekilde nasıl kullanacağınız konularda fikirler, tavsiyeler alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra kendinize yeni elektronik ve iletişim aletleri alabilirsiniz. Yalnız finansal konularla ilgili aceleci ve sabırsız yapınız, sizi hatalı adımlar atmaya sevk edebilir. Bu yüzden fevri kararlar almadan önce sakince bir düşünmenizi önerebilirim. Maddi konularda zihniniz oldukça çözüm odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak.

Bu hafta Güneş de Boğa burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Bir ay boyunca odak noktanız yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, eğitim konuları, araştırma gerektiren işler, yakın akrabalarınız olacak.

Bu bir aylık periyotta yurt içi çeşitli yolculuklara çıkabilirsiniz. Bunun yanı sıra kardeşlerinizin iş yaşamı ile ilgili sizi sevindirecek konular gündeme gelebilir. Yeni konulara merak salabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Süper Dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var.

Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.


Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astroloji: Yay burcunda Jüpiter retro burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.