Astroloji: Yay burcunda Jüpiter retro burç yorumları

Astroloji: Yay burcunda Jüpiter retro burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Yay burcunda Jüpiter retro burç yorumları
Astroloji: Yay burcunda Jüpiter retro burç yorumları. Astromeri yorumladı

Astroloji: Yay burcunda Jüpiter retro burç yorumları

Yaklaşık 4 ay retrosuna devam edecek olan Jüpiter, 11 Ağustos itibariyle tekrardan düz hareketine dönecek. Jüpiter şansın, bolluğun, bereketin temsilcisidir. İyicil gezegenlerden biri olan Jüpiter genellikle herkesin sevdiği, hepimize olumlu etkiler veren bir gezegendir.

Ayrıca felsefi ve dini konuların da temsilcisidir. Evreni çok farklı algıladığımız, bakış açımızı değiştirdiğimiz zamanlarda mutlaka Jüpiter bize bir yerlerden destek olmuştur. Bu gezegenin şifresi “mutluluktur.”


Yaşadığımız yüzyılda kaybettiğimiz özelliklerimizden olan olumlu düşünmek, hayatın mutlu tarafına odaklanabilmek hep Jüpiter’in temsil ettiği konulardır. Akademik eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler, medya-yayıncılık gibi konular da Jüpiter’in ana temalarındandır.

15 Nisan ve 23 Haziran tarihlerinde Venüs ile kurduğu sert ilişkiler, aşk hayatımızda zaman zaman şanssız hissedebileceğimiz anlar yaşatabilir. Parayla ilgili konularda da şanssızlıklar yaşanabilir.

5-6 Mayıs tarihleri yakınlarında Mars ile karşıtlığını kesinleştiren Jüpiter, dünyada dinin ön planda olduğu çatışmalar, gerginlikler yaşatabilir. Kutsal bir yerin de yine bu tarihlerde ön plana çıktığını görebiliriz. Bir üniversite veya medya yayın kuruluşuyla ilgili de haberler duyabiliriz.

31 Mayıs’ta ise Merkür ile karşıt olan Jüpiter nedeniyle, özellikle iletişim kurduğumuz çevrede yanlış anlaşılmalara maruz kalabiliriz. Eğitim hayatında da bazı istenmedik durumlar oluşabilir. Eğitim kurumları ve iletişim sektöründeki şirketler gündeme düşebilir.

16 Haziran’da ise Jüpiter bu sefer Neptün ile sert etkileşimler kuruyor olacak. Hayatımızda hayal kırıklıklarına açık bir günde olacağız. Duygusal olarak enerjimiz düşük olabilir. Sağlığımıza da ekstra dikkat etmemiz gereken bir zaman diliminde olacağız.

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu Jüpiter retro burç yorumları

Jüpiter retrosu eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk, yayıncılık ile ilgili konularda işlerinizin ağır ilerlemesine sebep olabilir. Akademik hayatına devam edenleriniz varsa proje sürecinde işlerinizi yavaşlatan durumlar oluşabilir. Teziniz veya savunmanız için son dakikaya bırakmamanız iyi olacaktır. 4 aylık süreçte seyahatleriniz varsa rötarlar ya da değişiklikler vakit kaybı yaşatabilir.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar hareketli günler sizi bekliyor. Çevrenizde insanlar size fikir danışabilir. Konuştuklarınız insanlara yol gösterici olabilir. Beklediğiniz güzel haberleri alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

19 Nisan tarihinde 29 derecede Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. İlişkinizde ve evliliğinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İstemeden de olsa partnerinize sert tepkiler verebilirsiniz. Ortak iş açmış olanlar varsa bu tarih yakınlarında ortağıyla sürtüşmeler yaşayabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar maddi anlamda güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar aşk hayatınızda hareketlenmeler başlayabilir. Çekici olduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız. Estetik yaptırmak için uygun bir dönemdir. Saç veya stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu Jüpiter retro burç yorumları

Jüpiter retrosuyla beraber 11 Ağustos’a kadar harcamalarınızda abartıya kaçmayın. Bu dönem borçlanmak için iyi bir vakit değil, sonradan kapatamayabilirsiniz. Eşinizin bir maddi meselesi de vaktinizi alabilir. Miras konularında işleriniz yavaş ilerleyebilir. Sağlık probleminiz varsa ameliyat kararı gündeme gelebilir. Acil değilse retronun bitişini beklemek iyi olacaktır.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar geçmişteki birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere başlayabilirsiniz.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Ofiste de gergin olabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Sizlerin dönemi başlıyor. Sizler doğum günlerinizi kutlamaya başlarken, Güneş de destek olmaya devam ediyor. 21 Mayıs’a kadar kendinizi her konuda güçlü hissedeceksiniz.

Cesaret edemediğiniz eyleme geçemediğiniz her konu için şimdi harekete geçebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. 20 Nisan’da ayrıca Venüs de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. Tekrardan geri dönme sinyalleri verebilir. Kişisel gelişim çalışmalarına merak salabilirsiniz.

ikizler

İkizler burcu Jüpiter retro burç yorumları

Jüpiter retrosu 11 Ağustos’a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda bazı şeyleri yavaş ilerletebilir. Belki evlilik hazırlıkları beklediğinizden uzun sürebilir. Belki iki taraf anlaşmakta zorlanabilir. Ama bir Satürn gibi zorluk çıkartmayacağından sadece kendinizi bu konularda biraz şanssız hissedebilirsiniz. Ortak iş açmayı düşünüyorsanız ortağınızla her şeyi karara bağladığınızdan emin olun.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar sosyal yardım kuruluşlarında ihtiyacı olan insanların sesi olabilirsiniz. Dostlarınızla iletişiminiz arttığı daha enerjik bir ruh halinde olacaksınız.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Aşk hayatınızda partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Tepkinizi verirken kelimelerinizi dikkatli seçin. Çocuğunuzla alakalı da stresli zamanlar yaşayabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar kronik bir rahatsızlığınız varsa kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Yeni tedavilerle şifa bulabilirsiniz. Psikolojik olarak da kendinizi toparlıyorsunuz. Kişisel gelişim çalışmalarına başlayabilirsiniz.

20 Nisan’da Venüs de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar bulunduğunuz toplukta göz önünde olabilirsiniz. Yaptığınız işlerle ünlenebilirsiniz.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu Jüpiter retro burç yorumları

Sizlerin 11 Ağustos’a kadar sağlığınızla ilgili konularda şansı düşük olabilir. Örneğin sürekli grip oluyorsunuzdur ama bir türlü tamamen geçmiyordur gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Ofis ortamında başarılı olmanıza rağmen bazı işleriniz çok yavaş ilerleyebilir. Negatif sonuçlanmaz ama küçük pürüzler vaktinizi alabilir. Evcil hayvanınızın sorunları da zamanınızı alabilir.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar kariyerinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Aile yaşantınızda sert bir tutum takınabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sağlık problemine vakit harcayabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Herhangi bir sorununuz olduğunda hemen yanınızda yer alacaklardır. Yaşadığınız topluluk içerisinde elde ettiğiniz başarılarla ilgi çekebilirsiniz. Şansınızın açıldığı bir dönemdesiniz.

20 Nisan’da ayrıca Venüs de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar yüksek getirisi olan iş teklifleri ya da ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizle ilgili bir planınızı artık eyleme dökebilirsiniz. Bir gayrimenkul yatırımı olabilir. Bir yere taşınma ya da bir şeye sahip olma gibi hayalinizdekine erişmek için harekete geçebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Jüpiter retro burç yorumları

11 Ağustos’a kadar aşk hayatınızdaki konular biraz yavaş ilerleyebilir. Kısacası tutkulu aşk döneminizde bir süre daha sakin ve mesafeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir konu varsa yavaş ama sonucu güzel olabilecek bir süreç söz konusu olabilir. Jüpiter retro olsa bile sizler için hala şans vermeye devam edecektir.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına merak salabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konuları araştırabilir, eğitimlere de başlayabilirsiniz.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. İletişim problemleri baş gösterebilir. Sıklıkla yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Sinirleriniz gergin olabilir. İlk aklınıza gelen cümleyi söylemeyin. Eğitim hayatınızda da agresif bir günde olabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar kariyer hayatınızda güçlü bir dönemde olacaksınız. Yeni tekliflere hazır olmalısınız. Siz de başvuru yapacaksanız bu zaman dilimini değerlendirebilirsiniz.

20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar eğitim hayatınızda, yurt dışı işlerinizde güzel gelişmelere olabilir. Başvurularınız kabul olabilir. Genel olarak mutlu ve iyimser hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu Jüpiter retro burç yorumları

Jüpiter retrosu, 11 Ağustos’a kadar ailenizi ilgilendiren konularda işleri yavaş ilerletebilir. Aile bireyleriyle beraber aynı karar üzerinde anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Evinizle ilgili küçük şanssızlıklar yaşanabilir. Bir ev almak istiyorsanız bu süreç uzayabilir. Çok aksilik olmasa da bazı durumlardan ötürü geç taşınmanız gerekebilir.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar eşinizin geliriyle ilgili bir artış olduğuna dair haber alabilirsiniz. Sizin de kredi başvurunuz varsa onaylandığını öğrenebilirsiniz.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin. Cüzdan, para, mücevher gibi eşyalarınız göz önünde olsun. İnternetten işlem yapmayın. Parayla ilgili negatif enerji aldığınız bir günde olacaksınız.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar pozitif gelişmelere hazır olun. Olumlu haberler aldıkça enerjiniz yükseliyor. Eğitim hayatınızda başarılı işlere imza atabilirsiniz. Seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz.

20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar miras haberi alabilirsiniz. Bu durum beklediğinizden fazla bir tutar olabilir. Maddi olanaklarınızın arttığı bir dönemde olacaksınız. Ameliyat olma durumunuz varsa başarılı bir operasyon geçirebilirsiniz.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Jüpiter retro burç yorumları

11 Ağustos’a kadar kardeşinizle ve akrabalarınızla zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişim kopuklukları yaşamanız birbirinizi yanlış anlamanıza sebebiyet verebilir. Eğitim hayatınızda her şey kolay ilerlerken bu süreçte biraz daha çabalamanız gerekebilir. İletişim kurduğunuz çevrede özellikle iş dünyasında daha fazla emek vermeniz gerekebilir.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar partnerinizle ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber gelebilir.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Sizin burcunuzda olduğundan ötürü gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar ekonomik koşullarınızda gelişmeler olabilir. Beklediğinizden fazla para elinize geçebilir. Borçlarınızı kapatmak için güzel bir dönemdesiniz. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor.

15 Mayıs’a kadar evlilik tekliflerine hazır olmanızda fayda var. İlişkinizde çok şanslı bir dönemdesiniz. Evliliklerinde problem yaşayanlar beklemedikleri şekilde tutkuyla tekrardan bağlanabilirler.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Jüpiter retro burç yorumları

Jüpiter retrosu 11 Ağustos’a kadar şansızın açık olduğu maddi konularda biraz duraklama sürecine girmenize neden olabilir. Yine kazancınız bol olacak ama beklediğiniz paralar gecikerek elinize ulaşabilir. Büyük yatırımlar yapmayı düşünüyorsanız her detayı çok iyi irdelemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmayın.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar işinizle alakalı bir haber alabilirsiniz. Tahlil veya test sonucu da bu dönem elinize ulaşabilir.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Maddi konularda gergin anlar yaşayabilirsiniz. İnternet üzerinden işlem yaparken dikkatli olun. Maddi değeri olan mücevher, elektronik alet gibi eşyalarınıza dikkat edin.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar evlilik ve ilişki hayatınızda güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz. Partnerinizin size olan desteği zor anlarınızda en büyük yardımcınız olacaktır. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor.

15 Mayıs’a kadar iş hayatınızda başarılarınız sayesinde terfi alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifiyle de daha güzel bir gelir elde edebilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple güzel başarılara imza atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili beklentiniz varsa sonuçlar olumlu çıkabilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Jüpiter retro burç yorumları

11 Ağustos’a kadar yöneticiniz sizdeyken şansınızı arttırıyordu. Şimdi retroda birazcık bu şansı düşürebilir. Ama hala çok şanslınız bazı süreçler bu dönemde yavaş ilerleyebilir. Önemli olan yöneticinizin hala sizin burcunuzda olmasıdır. Her zor anınızda arkanızda bir güç olacağını unutmayın. Sizin tek yapmanız gereken iyimserliğinizi korumak olmalıdır.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar çocuğunuzu ilgilendiren bir durumla ilgili haber alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden de bir haber alabilirsiniz.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar çalışma hayatınızda terfi alabilirsiniz. Yönetici pozisyona geçebilirsiniz. Yeni teklifler de alabilirsiniz. Sağlığınızın güçlendiği bir dönemde olacaksınız.

20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar çok şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Muhtemelen bekar Yay burcu kalmayacaktır. Yeni bir aşka yelen açabilirsiniz. Aşkı doyasıya hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.

Medikal sorunlardan dolayı çocuğu olmayanlar varsa mutlaka bu süreçte denesinler. Hayırlı bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konuyla ilgili sevinçli haber alabilirsiniz.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu Jüpiter retro burç yorumları

Jüpiter retrosuyla beraber 11 Ağustos’a kadar sağlığınızı ilgilendiren bir durum için daha fazla uğraşmanız gerekebilir. İyileşme süreciniz uzayabilir. Onun dışında zaten Jüpiter size şifa vermeye devam edecektir. Psikolojik olarak da karamsarlığa düşeceğiniz zamanlar olacaktır. Bu ruh halinden çıkış yolunu yine en iyi siz bileceksinizdir.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar ailecek sizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. İş ortamınızda vereceğiniz tepkiler sert olabilir. Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar aşk hayatınızda kendinize güvendiğiniz bir dönem başlıyor. Yeni bir ilişkinin adımlarını atabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar ailenizi ilgilendiren maddi bir konu olumlu sonuçlanabilir. Beklenen paralar ya da yatırımlar olumlu sonuçlanabilir.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu Jüpiter retro burç yorumları

11 Ağustos’a kadar sosyal hayatınızda işleriniz ağır ilerleyebilir. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulurken bu dönem biraz daha duraklama evresine girebilirsiniz. Dostlarınızdan yana da sitem duyabilirsiniz. Manevi yanınız ön planda olacaktır. Sosyal yardım kuruluşlarında gönüllü olarak görev alabilirsiniz.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar kardeşinizle ilgili bir konuda haber alabilirsiniz. Başvuru yaptığınız bir okul ya da kurs varsa bunun haberi bu dönem gelebilir. İletişim trafiğiniz yoğun olacak. Kafanızı bilgisayardan kaldıramayacak konumda olabilirsiniz. Herkes sizden bir şey isteyebilir.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Eğitim hayatınız, yurt dışı bağlantılı işlerinizde stresli zamanlar olabilir. Seyahatlerinizde de dikkatli olmalısınız.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar ailenizi ilgilendiren bir konuda gelişme yaşayabilirsiniz. Ailecek atlattığınız bir olaydan sonra da bağlarınız daha da güçlenebilir.

20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar insanlarla kurduğunuz kontaklar sayesinde gelirinizi arttıracak yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Bu dönem aklınızdaki maddi değeri yüksek bir elektronik aleti de satın alabilirsiniz.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu Jüpiter retro burç yorumları

Sizlerin de yöneticisi olan Jüpiter, 11 Ağustos’a kadar kariyer konularındaki şansınızı biraz azaltabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Görüştüğünüz firmalardan dönüşler geç olabilir. Çalışmıyorsanız geleceğe dair planlarınız için biraz daha beklemek isteyebilirsiniz.

17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa hesabınıza yatabilir.

19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Kredi kartınızla internetten alışveriş yaparken bilmediğiniz yerlerden satın almayın.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar iletişim yönünüzü kullanarak hayatınızda yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerden ileride destek görebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da gücünüzü kanıtlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Kardeşinizle, yakınlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar gelirinizde çok büyük artış olabilir. Yeni bir iş sayesinde normal kazancınız daha üstünde bir gelire sahip olabilirsiniz. Yeni yatırımlar için kolları sıvayabilirsiniz.

Yazar: AstromeriDetaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astromeri’den haftalık burç yorumlarınızı aşağıdaki videodan izleyebilir, Astromeri YouTube kanalından takip edebilirsiniz.


Astroloji: Diğer burç yorumlarınız için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.