İstanbul Avrupa yakasında büyük elektrik kesintisi: BEDAŞ açıkladı!

BEDAŞ, bugün İstanbul’daki 16 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Arnavutköy, Başakşehir, Eyüp, Fatih, Silivri, Kağıthane, Sarıyer, Bayrampaşa, Bahçelievler, Küçükçekmece, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Beylikdüzü, Güngören, Beyoğlu ilçelerinde kesinti olacak.

İstanbul Avrupa yakasında büyük elektrik kesintisi bedaş açıkladı
İstanbul Avrupa yakasında büyük elektrik kesintisi: BEDAŞ açıkladı!

İstanbul’da bugün, (03 Nisan Çarşamba) 16 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacak. BEDAŞ’tan yapılan açıklamada Arnavutköy, Başakşehir, Eyüp, Fatih, Silivri, Kağıthane, Sarıyer, Bayrampaşa, Bahçelievler, Küçükçekmece, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Beylikdüzü, Güngören, Beyoğlu ilçelerinde, bazı mahalle ve sokaklarda planlı elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Elektrik kesintisinin yapılacağı mahalle ve sokaklar şöyle:

ARNAVUTKÖY

– HACIMAŞLI Mh. ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
BAŞAKŞEHİR
– ZİYA GÖKALP Mh., MUHSİN ERTUĞRUL Cd., (İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.


– ALTINŞEHİR Mh., TAŞOVA Sk., KARACAN Sk., BARBAROS Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYÜP

– GÖKTÜRK MERKEZ Mh., RUMELİ Sk., CUMHURİYET Cd., ÇAMLICA Sk., 2.DERE Sk., 1.GONCA Sk., KARLI Sk., 5.LALE Sk., GÖKTÜRK Cd. ve civarında 12:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

FATİH

– TAYA HATUN Mh., MAHMUTPAŞA HAMAMI Sk., MAHMUTPAŞA YOKUŞU Cd., ve civarında 00:00-08:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

– ŞEHSUVAR BEY Mh., ARAPZADE AHMET Sk., AYNÜLHAYAT ÇIKMAZI Sk., GEDİKPAŞA Cd., KADIRGA HAMAMI Sk., KADIRGA LİMANI Cd., NEVİYE Sk., PAYE Sk., SARAYİÇİ ÇIKMAZI Sk., SARAYİÇİ Sk., SERGERDELER ÇIKMAZI Sk., MUHSİNE HATUN Mh., BÜYÜK KÖMÜRCÜ Sk. ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

– TAYA HATUN Mh., MAHMUTPAŞA HAMAMI Sk., MAHMUTPAŞA YOKUŞU Cd.  ve civarında 00:00-08:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SİLİVRİ

– GAZİTEPE Mh., KARASİNAN Cd.  ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KAĞITHANE

– ÇELİKTEPE Mh., ALKILIÇ Sk., ŞEHİT AHMET ÇORBACI Sk., HALİLPAŞA Sk., POLAT Sk., ATABEY Sk., (İlçesi) ve civarında 09:30-17:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

– TALATPAŞA Mh., SULTANŞAH Sk., ASLANGAZİ Cd., BÜYÜKBEY Sk., ANKA Sk., İPEKKUŞAĞI Sk., EMİRGAZİ Cd., BAŞÇİÇEK Sk., AKIŞLI Sk., NURSİMA Sk., ULAŞ Sk. ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SARIYER

– REŞİTPAŞA Mh., BAHAR Sk., DEĞİRMENTEPE AYHAN Sk., MAZHAR REŞİTPAŞA Sk., PALMİYE Sk., POSTAYOLU Cd., SALİHBEY Sk., SEZAİ BEY Cd., ŞİRİN Sk., TUNCAY ARTUN Cd.  ve civarında 09:30-15:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAYRAMPAŞA

-CEVATPAŞA Mh., KOMİSER REŞAT Cd., GÖKHAN Sk., MİLLET Cd., (İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

BAHÇELİEVLER

– ŞİRİNEVLER Mh., BARBAROS Cd., DUMLU 1 Sk., ULU Sk., ZEKİ MÜREN Sk., KASIRALTI Sk., SARAY Cd., GÖKTAŞ Sk., ALPTEKİN Sk., AKALIN Sk. ve civarında 13:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KÜÇÜKÇEKMECE

– ATAKENT Mh., 2. FATİH Cd., 1.İKİTELLİ Cd., (İlçesi) ve civarında 11:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.


– ATATÜRK Mh., İKİTELLİ Cd., 1.LALE Sk., CAN Sk., GÜLAY Sk. ve civarında 11:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

– TEVFİKBEY Mh., MUAMMER AKSOY Cd., 4.KARANFİL Sk. ve civarında 11:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

– ATATÜRK Mh., GÜREL Sk., HÜRRİYET Cd., İKİTELLİ Cd. ve civarında 11:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

ESENYURT elektrik kesintisi

– ÇINAR Mh., 1421. Sk., 1422. Sk., 1423. Sk., 1467. Sk., 1468. Sk., 1469. Sk., 1470. Sk., 1471. Sk., FİKRİ SÖNMEZ Cd., ERZURUM KONGRE Cd., SİVAS KONGRE Cd., 1426. Sk., PINAR Mh., 1482. Sk., 1483. Sk., 1484. Sk., 1485. Sk., 1486. Sk. ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

– ÖRNEK Mh., DOĞAN ARASLI Bul., FİKRİ SÖNMEZ Cd., AHMET ARİF Cd., ERZURUM KONGRE Cd., PINAR Mh., AHMET ARİF Cd., ERZURUM KONGRE Cd., FİKRİ SÖNMEZ Cd., SİVAS KONGRE Cd. ve civarında 02:00-04:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

GAZİOSMANPAŞA elektrik kesintisi

– FEVZİ ÇAKMAK Mh., 753. Sk., 757. Sk., 751. Sk., 754. Sk., ŞAKİR ZÜMRE Cd., OSMAN ÖZKÜÇÜK Sk., HÜRRİYET Mh., CENGİZ TOPEL Cd., 314. Sk., 320. Sk., KÖŞK Cd., YENİ MAHALLE Mh., 501. Sk., 502. Sk., 503. Sk., MERDİVENLİ Cd., ŞEMSİPAŞA Mh., 37. Sk., 39. Sk. ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

BAKIRKÖY elektrik kesintisi

YEŞİLKÖY Mh., İNÖNÜ Cd. ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.(22399-12385)

BEYLİKDÜZÜ elektrik kesintisi

– BEYLİKDÜZÜ OSB Mh., KARANFİL Cd. ve civarında 13:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

– YAKUPLU Mh., LİMAN Cd. ve civarında 09:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

– KAVAKLI Mh., BİZİM Sk., YILDIRIM Cd. ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

GÜNGÖREN elektrik kesintisi

HAZNEDAR Mh., MARMARA Cd., ŞEVKETDAĞ Cd., KÖŞKLER Sk., KINALI Cd., HEYBELİ Cd., ADALAR Sk., ALTINTAŞ Sk., CAMİ Sk. ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

BEYOĞLU elektrik kesintisi

KAPTANPAŞA Mh., KULAKSIZ KÜLLHANI ÇIKMAZI Sk., KULAKSIZ HAMAMI Sk., BÖREKÇİ BAYRAM Sk., HACI SÜLEYMAN Sk., KULAKSIZ Cd., MAŞA Sk., KASIMPAŞA ZİNCİRLİKUYU Cd., KALAFATÇI YUSUF Sk., BARUTÇU ONBAŞI ÇIKMAZI Sk., PİYALE DEĞİRMEN Sk., KULAKSIZ Mh., KULAKSIZ Cd., OKÇU YÜCEL Sk., KASIMPAŞA KABRİSTANI Sk., KULAKSIZ ÇEŞME Sk., KARAKOL Sk., ARDA Cd. ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

– KÜÇÜK PİYALE Mh., BOSTAN ÇIKMAZI Sk., MUHALLEBİCİ ÇIKMAZI Sk., KASIMPAŞA ZİNCİRLİKUYU Cd., CAMCI ÇIKMAZI Sk., NALINCI BAYIRI Sk., PİŞMANİYE Sk., GEDİK ABDİ CAMİİ ÇIKMAZI Sk., SAKALAR ÇIKMAZI Sk., KÜREKÇİ ÇIKMAZI Sk., AĞAÇ KÖPRÜ Sk., ALTIN TOP Sk., MÜMEYYİZ ÇIKMAZI Sk., PİYALE DEĞİRMEN Sk., KUTUCU ÇIKMAZI Sk., BAHÇE İÇİ Sk., KULAKSIZ Mh., NALINCI BAYIRI Sk., EYÜP PAŞA Sk. ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.


– KÜÇÜK PİYALE Mh., FİŞEKHANE DERESİ Cd., TOPRAK TABYA Sk., PİYALEPAŞA Bul., PİŞMANİYE Sk. ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek kesinti yapılacaktır.

Geçersiz oylar yeniden sayıldıkça Ekrem İmamoğlu’nun oyları artıyor!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.