Astroloji: 20 – 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 20 - 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 20 – 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 20 – 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 Mayıs – 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları: 20 Mayıs, 21 Mayıs, 22 Mayıs, 23 Mayıs, 24 Mayıs, 25 Mayıs ve 26 Mayıs tarihleri arasında burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Aile için ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir ya da ailede birinin kronik rahatsızlığı gündeme gelebilir. Aile içinde sevgi kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir, aile içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.


Çok istediğiniz bir ev eşyası veya evi alamayabilir veya sahip olmaya çalışırken zorlanabilirsiniz. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İnternetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

3. evinizde ilerleyecek olan Merkür sayesinde iletişim kanallarınız çok daha aktif hale gelmeye başlıyor. Yakın çevre, komşular, kardeşlerinizle ilgili özellikle daha çok bilgi alış verişleri yapabilirsiniz. Yayıncılık, yakın yerlere seyahat ve eğitimle ilgili konularda akılcı, rasyonel davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Yeni şeyler, öğrenmeye açık olacaksınız. Bol bol okumak için iyi bir zaman zarfıdır.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir.

Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Finansal konularla ilgili iletişim trafiğinin ve bilgi alış verişinin arttığı bir süreç olacak sizler için. Kazançlarınızı arttırmak için akıllıca yollar bulmaya çalışacaksınız. Harcamalarınızı, kazançlarınızı daha rasyonel bir şekilde organize edebileceksiniz. Para kazanmak için bazı seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Para ile ilgili daha çok konuşabilir, fikirler üretebilirsiniz.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Bu sizler için harika bir haber, lakin Merkür yönettiği burçtayken sizleri yarı yolda bırakmaz.

Hayatınıza zihinsel anlamda hız ve çabukluk geliyor, önemli anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar, fikir alış verişleri ve seyahatler ön planda olmaya başlıyor. Yeni şeyler öğrenmek için ideal zamanlar. Teknoloji ile daha çok iç içe olabilirsiniz. İşi ticaretle ilgili olanlar için güzel zamanlar. Daha esprili ve nüktedan olabileceksiniz. Zihninizde bir sürü yeni projeler, fikirler belirebilir.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşınıza önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir.

Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bu tarihe kadar insanlar sizlerle sırlarını paylaşmaya daha meyilli olabilir veya siz gizli, saklı bir takım konuşmaları yapmak için güvenilir insanlara ihtiyacınız olacak.

İletişim ve zihinsel anlamda belki çok dışa dönük olamayacaksınız. Fakat içinizde bir farkındalık uyanacak, olaylara koşullara farklı bir gözden bakmaya başlayacaksınız. Daha önce kaçırdığınız atladığınız detayların üzerinden tekrar geçme fırsatı yakalayabileceksiniz. Ve tabii ki bir iç sorgulama da yaşayabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat!

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bilgi alış veriş trafiğinizde artış başlıyor. Bazı dostlarınızla bir araya gelebilir, onlara akıl hocalığı yapabilirsiniz. Daha sosyal olacağınız için yeni bazı tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmak için artık daha mantıklı kararlar verip adımlar atabileceksiniz. Neşeniz ve hareketli yapınız ile arkadaşlarınızın oldukça dikkatini çekeceksiniz. İşten kazandığınız gelirleri arttırmak adına akıllıca adımlar atabileceksiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.İş hayatınızda fikirlerinizle çok dikkat çekeceksiniz. Kariyerinize ilişkin konularda daha mantıklı kararlar verebilecek ve hareket edebileceksiniz.

İşinizde yeni teknolojiler kullanabilir, bilgi alışverişeri artıyor. Kariyerinizle ilgili konularda daha hızlı aksiyon alabileceksiniz. İş arayanlar bu zaman aralığında yeni görüşmelere gidebilirler, terfi veya iş değişikliği yapmak isteyenler ise gelen teklifleri daha rasyonel bir şekilde değerlendirebilirler.

terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.


Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. İletişim ve bilgi alışverişinin artacağı nokta bu tarihe kadar, yabancılarla ilişkiler, uzak akrabalar, hukuksal konular, tanıtım, inançlar, felsefi konular üzerine olacaktır.

Bilgi, mevki, statü sahibi kişilerden fikirsel anlamda rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Uzak yerlere birkaç günlük bir takım seyahatler gündeme gelebilir.

akrep burcu yorumu

Akrep burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir.

Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda! Paraya sorunları çözerek, engelleri aşarak kavuşabileceksiniz. Ödemeler, borçlar, krediler, eşinizin, ortağınızın, partnerinizin finansal koşullarıyla ilgili bilgi alış verişleri, konuşmalar, sözleşmeler, anlaşmalar ön planda olacak.

Kredi almak için başvuru yapabilirsiniz, miras, nafaka gibi konularda orta yolucu bulucu mantıklı çözüm yollarına gidebilirsiniz. Eşinizin finansal konuları ile ilgili keyifli haberler alabilirsiniz. Bu dönem finansal anlamda sonradan ödemeli kaynak arayışlarınız güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Olası borçlarınızı rahatlıkla taksitlendirebilirsiniz.

yay günlük aylık

Yay burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise bitebilir. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat!

Bu tarihe kadar önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, kontratlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile seyahatlere çıkabilirsiniz. Evlilik için harika bir dönem, tam imza atmalık! Ortak, partner veya evli olduğunuz kişi ile olası sorun ve problemleri mantıklı, rasyonel yaklaşımlarla rahatlıkla çözüm bulunabilecektir.

Düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde seçebilecek ve onlarla yüz yüze gelebileceksiniz. Yeni ortaklıklar kurulabilir yada en azından bunun fikirlerinin temelleri atılabilir.

oğlak günlük burç yorumu

Oğlak burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle veya iş ortamınızda bilgi alış verişleri artıyor. Yeni orijinal fikirler havada uçuşmaya başlıyor. İş ortamınızdaki olası sorunların üstesinden akılcı bir şekilde gelebileceksiniz.

Günlük rutin işlerinizi rayına koymak, düzenlemek için de harika zamanlar. Bu zaman aralığında özellikle yaptığınız işte yeni teknolojik aletler kullanılabilir, alt yapı çalışmaları yapılabilir, yeni iş projeleri ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş arayanlar bu süreçte türlü mülakatlara gidebilirler.

kova

Kova burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kovalar için oldukça romantik günler kapıda! Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Yalnız olanlar özellikle iletişimini, mailleşmenin mesajlaşmalarının daha çok olacağı bir ilişki içine çekilebilirler. Aşkla ilgili konularda daha akılcı ve rasyonel bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Yaratıcılık gerektiren, çizimi yazı vb konularda oldukça ilginç fikirler aklınızda uçuşabilir. Çocuklarla ilgili olası sorunların üstesinden mantıklı çözüm önerileriniz ile üstesinden gelebileceksiniz. Onlarla iletişiminiz çok daha iyi olacak.

balık

Balık burcu 20 – 26 Mayıs haftalık burç yorumları

Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!

Ev ve yaşadığınız yerle ilgili bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Kontratlar, imzalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evinize yeni teknolojik aletler alabilirsiniz.

Aile içerisinde olası sorunlara karşı akılcı yöntemler geliştirebilirsiniz. Evinize yeni telefon, bilgisayar, internet sağlayıcı kısacası sizlerin bilgi alışverişlerinizi sağlayacak yeni donanımlar edinebilirsiniz.


Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astroloji: Akrep burcunda Merküryen Dolunay burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.