Ordu Çamaş ilçesinde AKP’ye borç tepkisi: İlçeyi satsak o kadar etmez!

Ordu’nun Çamaş ilçesinde belediye, yerel seçimin ardından el değiştirdi. Geçmiş dönemde görev yapan AKP’li Alahittin Giden’den kalan borcun 8 milyon 220 lira olduğu açıklandı. 11 bin 851 kişinin yaşadığı ilçenin borcunu öğrenen vatandaşlar tepki gösterdi.

Ordu Çamaş ilçesinde AKP li eski başkana borç tepkisi: İlçeyi satsak o kadar etmez!

Ordu’nun Çamaş ilçesinde yeni belediye başkanı MHP’li Mahmut Ayparçası, önceki dönemden yani AKP’li Alahittin Giden’den kalan borç miktarını açıkladı.

11 bin 851 kişinin yaşadığı Çamaş‘ta belediyenin 8 milyon 220 lira borcu var.


Borcu öğrenin vatandaşlar AKP’li eski başkana, “İlçeyi satsak o kadar etmez” diyerek tepki gösterdi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından el değiştiren belediyelerin başkanları, belediyelerin geçmiş dönemdeki borçlarını açıklamaya devam ediyor.

Ordu’nun Çamaş Belediyesi’ni seçimlerde AKP’li Alahittin Giden’den devralan MHP’li Mahmut Ayparçası, sosyal medya hesabından belediyenin borcunun 8 milyon 220 bin lira olduğunu açıkladı. Bunu duyan Çamaşlılar eski başkana tepki gösterdi.

İlçe küçük, borç büyük!

2018 sayımına göre; 11 bin 851 kişinin yaşadığı Çamaş’ta Başkan Mahmut Ayparçası’nın devraldığı borç miktarını açıklamasıyla birlikte eski başkana tepkiler yükseldi.

Bazı vatandaşlar ilçe satılsa o kadar para etmez derken, bazılar eski yönetimden bu borcun hesabının sorulmasını istedi.


Bir kişi ise “İstanbul’da çaldı diyenler Çamaş’ta ceplerine hizmet etmiş” diye yorumunda bulundu.

CHP’li Aykut Erdoğdu: Merkez Bankası’nın kendine ait rezervi yok!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.