Astroloji: Temmuz 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Temmuz 2019 aylık burç yorumları
Astroloji: Temmuz 2019 aylık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: Temmuz 2019 aylık burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Mars’ın Aslan burcuna giriş yapması ile birlikte efor harcayacağınız, mücadele edeceğiniz alan aşk, çocuklar, özel hayatınıza ilişkin konular olacaktır. Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok efor sarf edecekler.

Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler. Özel hayatta agresyon pek eksik olmaz, hamileliklerde düşükler söz konusu olabilir, hayatınızı riske atacak davranışlardan uzak durmanızda yarar var.


2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz, hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Aile içinde kadın figürler (anne, hala, kız kardeş) gibi figürler daha ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabileceği gibi, güzelleştirmek adına da bazı aksiyonlar alabilirsiniz, evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, boya badana gibi işlere girişebilirsiniz mesela.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda 3 haftalık geri hareketine başlıyor. 5. evinizde geri gidecek olan Merkür, öncelikle aşk meşk konularında kafanızın biraz karışmasına, karar verme mekanizmanızı doğru dürüst çalışmayabilir, eğer bir seçim yapacaksanız doğru analiz edemeyebilirsiniz. Ani başlayan aşklar aynı hızda bitebilir, şaşkına uğrayabilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksaklıklar oluşabilir. Çocuklarla iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Biliyorum fazla gamlı baykuşluk yaptım ama elimde değil ne yazık ki…

Bu Merkür gerilemesinin bir diğer etkisi de eski aşklarınızın yeniden hortlaması olabilir, onlardan mail, sms. . vb haberler alabilir, haklarındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bir de unutmadan bu gerileme sürecinde riskli yatırımlardan ve işlerden uzak durmakta fayda var. Flört ettiğiniz kişi sayısı çok ise, gönderdiğiniz mesajlara dikkat edin, yanlış kişiye yanlış mesajlar gitmesin.

23 Temmuz’da Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine giriş yapabilirler. Bu dönem kararlı olup, birlikte olmak istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz. Fakat bir eleme dönemi olacak. Kalbiniz aşık olmak için oldukça hazır, bir işaret bekliyor olacak. Ki bu işaretleri de alacaksınız.

Bu etki sadece aşkla ilgili konularda değil, mesela evli ve çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarım, bakın bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra bu tarihe kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bol bol sevişebilecek, hobiler edinebilir, mevcut hobileriniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Televizyon, tiyatro sektöründe çalışan oyuncular yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Temmuz ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Mars’ın Aslan burcuna giriş yapması ile birlikte evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir, alım, satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz.

Aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz. Bu tarihe kadar bir aile bireyinin ameliyatı da gündeme gelebilir.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz.

Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama. . vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz.

Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. 3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Birbirinden keyifli özellikle deniz yolculukları veya deniz kenarı yerlere yolculuklar gündeme gelebilir.

Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler geliştirmeye başlıyorsunuz. İlişkiler, aile ilişkileri ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırabilir, ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına ilişkin güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda 3 haftalık geri hareketine başlıyor. 4. evinizde geri gidecek olan Merkür, eviniz içinde kullandığınız elektronik aletlerde bir takım sorunlar, arızalar çıkartabilir. Evinizde kullandığınız bilgisayar, laptop, mutfak gereçleri, kumandalar, televizyon, müzik seti, . . vs de bir takım arazlar oluşabilir.

Aile içinde özellikle kelimeler havada uçuşabilir, herkes başka telden çalar ve bireyler birbirini anlamakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni ev almak için çok uygun değildir. Geleceğe yönelik yaptığınız planlar sürekli değişebilir, kafanız karışık olabilir.

23 Temmuz’da Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev ve aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizi güzelleştirmek, evinizin önemli ihtiyaçlarını gidermek için harika bir süreç. Taşınmak isteyebilir, tam da kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, dekoratif büyük değişiklikler yapabilirsiniz de!

Aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilir, olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Geleceğe daha iyimser bir şekilde bakmaya ve plan yapmaya başlıyorsunuz! Ev arkadaşı arayanlar bu süreçte istedikleri gibi bir ev arkadaşı bulabilirler mesela. Yuva, yerleşim, aile, ev, gayrimenkul ile ilgili konularda olumlu bir süreçte olacaksınız kısacası.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Temmuz ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti, ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele ve efor zamanı. Yalnız 17 Ağustos’a kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Kazalara karşı dikkat edin, hem trafikte hem iletişimde!

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Yalnız bu tutulma sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu tutulma sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Tutulma zamanı belki de önümüzdeki dönemde yapacağın yeni iş veya projenin denemelerini yapabilirsin.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda kazançlarınızı daha rahat bir şekilde arttırabilecek, gelirler elde edebilecek, kazançlarınızı daha rahat yönetebileceksiniz. Yine bazılarınız ev ve yerleşimle ilgili konularda harcamalar yapabilir, hatta alım veya satım, kiralama konularını da kapsayabilir.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. Her türlü iletişim aracını kullanırken dikkatli olmanız konusunda uyarılarda bulunmakta, yanlış kişilere, yanlış mesajlar, mailler gitsin istemezsiniz. Bilgi yanlışlıkları ortaya çıkabilir, bilgiler karışabilir. Bu etki aynı şekilde kardeşler ve komşularınızla ilişkilerde de aksaklıklar ve yanlış anlamalar oluşturabilir.

Seyahat planları olanlar, seyahat öncesi ve bilet bavul kontrollerini dikkatli bir şekilde yapmalarını önerebilirim, yanınıza aldığınızı sandığınız bir şeyleri almadığınız için keyfiniz kaçabilir, özelikle bu gerileme döneminin favorisi bavulların kaybolmasıdır. Bu yüzden bagaj fişinize sahip çıkmalısınız ki sonradan zor duruma düşmeyin.

Kısacası ne kadar iyi organize o kadar iyi Merkür Retrosu. Merkür gerilerken başladığınız eğitimleri yarıda bırakabilir, okumaya başladığınız kitapları bitirmekte zorlanabilir veya içeriğini hemen unutabilirsiniz.

23 Temmuzda Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular iletişim, bilgi alışverişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evet sizler için keyifli bir dönem başlıyor, tam tatil planları yapabilir, seyahatler organize edebilirsiniz. Tatilinizi organize edin, biletlerinizi alın, web sitenizi açın, bloğunuzu açın, önemli anlaşmalarınızı yapın, imzalarınızı atın.

Biliyorum ki bir süredir ateş topu gibisiniz, stresli, gergin, sürekli bir şeylerle boğuşarak geçiriyorsunuz günlerinizi, daha fazla efor sarf etmeniz gerekiyor bir şeyleri elde edebilmeniz için. Bu hafta bu yorgunluğun son demlerini yaşayacaksınız, bir sonraki hafta adeta üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. En azından sürekli dikenlerini batırmaya hazır kirpiler gibi dolaşmayacaksınız ortalıkta!

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular ön planda olacak, yalnız Mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında.

Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Bu tutulma sürecinde sorumluluk alacağınız bir diğer önemli alan ise maddi konularınız olacaktır. Daha çok kazanmak için normalde daha fazla üstleneceğinizden daha fazla sorumluluk üstlenmeniz, daha fazla çalışmanız gerekebilir. Gelelim ilişkilere, eğer evli iseniz, ortağınız var ise bu tutulma bu tarz ilişkilere yıpratıcı ve koparıcı bir etki taşımakta. Gitmeyen, mutluluk vermeyen her türlü ilişkinin biteceği zamandasınız.

Önümüzdeki 2, 5 aylık süreçte kötü giden ilişkilere elveda deme zamanı! Partnerle veya ortağınızla, sevgilinizle uzlaşmanın çok olacağına işaret etmekte. Tutulma süreci boyunca çocuklar, hamilelik, yaratıcılık gerektiren işler, yurt dışı, yabancılar, hukuksal konular ve ticari konulardan yana ise destekleneceksiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz, aşk ve sevgi konularına ilişkin hem şanslı hem de keyifli bir süreç olacak. Özellikle yalnız Yengeçler sanki etrafınıza herkesi etkileyecek bir enerji yayıyor olacaksınız.

Bu tarihe kadar yalnız olanlar türlü aşk ilişkileri ve flörtler içinde bulabilirler kendilerini. Fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, kilo almaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden yediklerinize içtiklerinize dikkat! Üzerinize bir rahatlama ve tembellikte çökebilir. 8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda 3 haftalık geri hareketine başlıyor.

Merkür finansal konularda dikkatli olmanız konusunda sizleri uyarmakta. En basitinden yaptığınız alışverişlerde fişinizi kontrol edin, aslında almadığınız bir şeyin ücretini mi ödemişsiniz veya alışverişlerde para üstünüzü dikkatlice sayarak alın. Bu geri hareketin en güzel etkisi aslında, daha önce kaybettiğiniz bir eşya tekrar ortaya çıkabilir, bulabilirsiniz.

Kazancınızı ilgilendiren konularla ilgili önemli görüşmeler, fikir alışverişleri, konuşmalar gündeme gelebilir. Bu dönem özellikle elektronik alışverişlerde dikkatli olmakta fayda var, aldığınız eşya eve geldiğinizde çalışmayabilir, montaj gerektiren bir şey ise parçası eksik çıkabilir, bunlar hep Merkür’ün cilveleri aslında.

23 Temmuz’da Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; alım veya satım işleri, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız, finansal konular, gelir getirici konular olacaktır. Bu konuları hayatınızda daha kolay organize edebilecek ve yönetebileceksiniz. Özel hayatınız, aşk hayatınıza ilişkin ise gergin etkiler bu hafta itibari ile yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. Siz de aşka yelken açacaksınız, ama azıcık daha sabır sadece.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda şanslı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz.

Yine bu tarihe kadar güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs. . vb konular için sıkça para harcayabilir, gardırobunuzda ekstra yer açmanız gerekebilir. Lükse olan ihtiyacınız bu tarihlerde artabilir. Ama hemen korkmayın, Venüs finans evinizden geçerken sizlere kazançlarınızı arttırmak içinde yardımcı olacaktır. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Temmuz ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu, içsel sıkıntılar, girişimlerin engellenmesi, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu halini bu hafta itibari ile üzerinizden atıyorsunuz.

Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniz de aynı oranda arttıracak.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte bu tutulma 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir.

Tutulma sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir. Bu tutulma zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz.

Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek! Yalnızlık ihtiyacınız artabilir, işleri tek başınıza yapmak ki sadece işleri de değil bir çok şeyi tek başınıza yapmak isteyebilirsiniz.

Bu dönem biraz daha kendinize dönebilir, ruhunuzun ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. Fakat diğer tarafta yolculuklarda güvenliğinizi tehlikeye atacak davranışlarda da uzak durmanız. Yolculuklarda, seyahatlerde aksilikler ve problemlerle karşılaşabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Özel hayatınızda, ilişkilerinizde bir nevi sorunlu bir süreç olarak düşünün bunu. Duygularınız yeterince dışarı çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Karşılıksız ilişkiler, platonik aşklar gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar krizler deneyimleyebilirler bu tarihe kadar.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda 3 haftalık geri hareketine başlıyor. Merkür bilgi, iletişim, bilgi alışverişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular. . vs Merkür yönetimi altındadır.

Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler veya işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder.

Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz, iki gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları Haziran ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var.

23 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık bir aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak. Yalnız olanlar aşk, sevgi, cinsellik gibi konuları hayatınıza çok daha rahat çekebileceksiniz.

Türlü teklifler alabilirsiniz, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış! Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, bakıma gidebilir, farklı size yakışan saç modellerini deneyebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yalnız bu süreçte şeker ve tatlı ihtiyacınız artabilir. Daha sıcak ve spontane ilişkileri kurabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz gayet flörtöz bir süreç sizleri bekliyor olacak.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Temmuz ayı burç yorumları

Başak burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. 12. evinizde seyahat edecek olan Mars yeni girişimlere başlamak için pek desteklemez, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, içsel sıkıntılar, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu Mars’ın size sunacakları arasında yer almaktadır.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte 11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Tutulma zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar sizleri daha sosyal, hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurabilir, davetler, organizasyonlar, önemli bir takım etkinliklere katılabilirsiniz. Hayatınıza çok seveceğiniz ve hızlı bir şeklide kabul edebileceğiniz yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. 12. evinizde geri gidecek olan Merkür, kronik bir takım rahatsızlıkları tekrar nüks ettirebilir, uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli eski bir eşyayı bulabilirsiniz veya çocukluk döneminize ait bir takım eşya ve resimler ortaya çıkabilir.

Bu dönemde fikirlerinizi, düşüncelerinizi, projelerinizi başkaları ile paylaşmamaya özen gösterin, çalınabilir. Eski üzeri örtülmüş bir takım konular yeniden gün yüzüne çıkabilir, bir takım dedikodular canınızı sıkabilir. Ama güzel yanı da, arkanızdan iş çeviren kişilerin işleri elinde patlayacaktır.

23 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe, dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır.

Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi sizleri biraz üzebilir. Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ilişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilir, kıskançlık, elde olmayan koşullar yüzünden aranıza türlü gerginlikler girebilir.

Yalnız olanlar hayatlarında bir ilişkiye daha çok ihtiyacı olduğu konusunda yakınmalar artabilir, duygusal anlamda hassas ve alıngan davranabilirsiniz. İlişkilerinizi gizlilik içinde yürütebilirsiniz, kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz.

Bir diğer olası etkisi de cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu yüzden özellikle günübirlik ilişkilerde ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Tabii ki genel olarak sağlıkla ilgili konularda özellikle bağırsaklarınız hassaslaşabilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Temmuz ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak.

Mars sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz.


2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iyi ilişkiler kurabileceğiniz, huzurlu, şanslı gelişmelerin olabileceği bir süreç olacak sizler için.

Terfiler, iş değişiklikleri gündeme gelebilir, üstlerinizle, yöneticilerinizle daha kolay anlaşma zemini oluşabilir. Yalnız olanlar iş vasıtası sayesinde tanışacakları kişi ile flört edebilirler. 8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. 11. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün etkilerini sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iş hayatından kazandığını gelirlerde, idealleriniz ile ilgili konularda hissetmeye başlayacaksınız.

Arkadaşlarınız ile iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, bilgiler farklı bir şekilde dilden dile dolaşabilir. Yardım edeceğiniz veya yardım alacağınız bir konu ile ilgili gelişmeler sandığınızdan çok daha yavaş gelişebilir, pürüzler oluşabilir. Bu ay maaş bordronuzu da dikkatle incelemenizi öneririm, ödemelerde muhasebesel bir hata ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın doğum günü için alacağınız hediyede karışıklık çıkabilir. İşte Merkür bu tarz pürüzler çıkarmak için kollarını sıvamak üzere.

23 Temmuz’da Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. O la laa! Sizlerin adına şimdiden çok sevindim.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri oldukça sosyal, hareketli, dışa dönük bir süreç içine sokacak. Bu tarihe kadar türlü aktivitelere katılabilir, hatta sizde organize edebilirsiniz.

Hayatınıza yeni kişiler katılabilir, arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tam da sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Venüs keyif, mutluluk, haz ile ilişkilendirilir.

Arkadaşlarınızla tiyatro, sinema, moda, sergi gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Haydi bir güzel haber daha sizlere! Bu tarihe kadar iş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz güzel gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Sizleri sosyal ortamınızda daha da popüler bir hale getirebilecektir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Temmuz ayı burç yorumları

Akrep burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak sizlere. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars sayesinde sürpriz ve beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım sahibi, hatırı sayılır kişiler, promosyon. . vb konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Büyük bir reklam organizasyon, medya, tanıtım projesinde yer alabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. İşte tatil planları yapma ve tatile çıkmak için harika zamanlar! Eşinizin yakın akrabaları, kardeşleri ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

Bunun yanı sıra hukuksal konularda özellikle daha rahat bir şekilde anlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam, medya, iletişim, pazarlama konularında maksimum fayda sağlayabileceksiniz. Statü sahibi, önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Akrabalarınızla da daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. İş değiştirme planlarınızı ertelemeniz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sözleşme imzalayacaksanız eğer maddeleri dikkatli bir şekilde okumalı, üstlerle iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir.

Kalabalık gruplar ve topluluk önünde kendimizi ifade ederken zorlanabilir, işle ilgili beklediğiniz ödül veya başarılarda gecikme olabilir. İşinizle ilgili yazışmalarda dikkatli olmalı, özellikle üstlerinizle olan yazışmalar farklı yerlere gidebilir. Eski iş yeri yöneticileriniz ile de bir araya gelebilirsiniz. Bir de en olası etkisi bilgi hırsızlığının artmasıdır.

23 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler, yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler!

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu etki ile iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha çok keyif ve mutlu olacağınız bir süreç başlıyor sizler için. Bu konulardaki isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilir ve destek bulabilirsiniz.

Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra popülerliğiniz artıyor ve daha görünür olmaya başlıyorsunuz. İş arayanlar özellikle, güzellik, kozmetik, giyim, takı, organizasyonlar ile ilgili konularda işe başlayabilirler. Venüs kariyeriniz konusunda, size destek vermek için kolları sıvıyor.

yay

Yay burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Önümüzdeki yedi haftalık süreçte seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor, bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir.

Bu yedi haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri… vb konular bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi, iletişim hızı artabilir.

Tutulma zamanı boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. 8. evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde başkalarının finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal konularında iyileşmeler gözlemeyebilirsiniz. Borç aradığınız anda kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde rahatlıkla borç bulabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar belki de ev veya araba almak adına kredi çekmek için adımlar atabilirsiniz.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. 9. evinizde geri gidecek olan Merkür, olası yapacağınız tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir. Eğer seyahate çıkacaksanız biletinizi tekrar kontrol edin, Merkür Retroları’nda sıkça rastlanan bir durum ise bagaj fişlerinin karışması veya bavulların kaybolmasıdır, dikkat etmekte yarar var.

Bu tarih aralığında başladığınız eğitimleri, kursları devam ettirmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Eğer ithalat, ihracat işleri ile ilgileniyorsanız sipariş alışverişlerinde, ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mailing sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz, sınav zamanı kafanızı toplamakta zorlanabilir veya sınav kağıdınızın değerlendirmesinde hatalar olabilir.

23 Temmuz’da hafta Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda.

Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilecek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık!

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, ticaret, ithalat, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler gibi konularda oldukça şanslı bir süreç içine gireceksiniz. Bu gibi işlerden ve bu konulardaki gelişmelerden mutluluk duyabileceksiniz. Yalnız olanlar, yurt dışında veya sizden uzakta yaşayan birileri ile bir gönül macerası içine de girebilirler.

oğlak

Oğlak burcu Temmuz ayı burç yorumları

Oğlak burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzdeki yedi hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor.

Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.

Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Kısacası hem ortaklık hem özel hayatınız, evli olduğunuz partner veya evlenmek üzere olduğunuz kişi ile ilgili önemli bir takım kararlar verilecek zaman.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için harika bir haber, bu tarihe kadar bir çoğunuz yeni ilişkilere yelken açabilir, evlilikler, nişan gibi durumlarda şanslı olacaksınız. Karşınızdaki kişilerle kuracağınız sıcak ve samimi ilişkiler sayesinde rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz.

İlişkilerinde olası sorun ve problemlerle uğraşanlar artık daha hassas bir sürece giriş yapıyorlar ve sakinleşmeye başlıyorlar. Özel hayatta huzur teması çok daha ağır basacak.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. 8. evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret etmekte. Ayrıca ödemeler yanlış yerlere gidebilir, kredi kartınızı kaybedebilirsiniz.

Geçmişe unuttuğunuz bir takım borçlar, ödemeler gündeme gelebilir. Miras konuları gündemde olanların bazı karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir, banka işlemlerinde hatalar meydana gelebilir. Bankamatik kartınızı yutabilir mesela. Eğer ortaklık gerektiren işler yapıyorsanız bu retro zamanı gelirlerde azalmalar oluşabilir.

23 Temmuz’da hafta Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar, krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu size finansal anlamda destek sağlayacak bir gelişme, başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak, kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek, prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için olumlu bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Temmuz ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızdaki gerginlik ve sağlıkla ilgili sorunların yerini artık ikili ilişkiler ve ortalıklarla ilgili gelişmelere, mücadele etmeniz gereken sürece bırakıyor.

İlişkisi olanlar veya evliler eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresif olduğunu gözlemleyebilirler. Sizler bu dönem biraz alttan almanız gerekebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir.

Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızdaki kişi olacaktır.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte iş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler, işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu.

Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız, fakat olası bir sağlık sorununun üstesinden gelmenizde gerekebilir. Bu ameliyat gerektiren bir durum olabilir, fakat endişe etmeyin, rahatlıkla atlatabileceksiniz. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş sürecinde yeni işler, yeni projeler, yeni kuracağınız keyifli iş ilişkileri sayesinde de kazançlarınızı arttırabileceksiniz.

Bunun yanı sıra spor, diyet, kişisel bakım gibi konularla daha fazla ilgilenebilir, sağlık kontrollerinden geçebilir, olası bir takım sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Günlük işler çok daha hızlı ve engellere takılmadan rahatça yapılabilecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabileceksiniz.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. 7. evinizde geri gidecek olan Merkür, partnerinizle veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkarabilir. Bu herhangi birinizin seyahatte iken cep telefonu ile ilintili bir problem olabileceği gibi, birbirinizi yanlış anlamadan kaynaklı sorunlarda olabilir.

Eğer evlilik tarihinizin Merkür’ün geri gideceği tarihlerden birinde ise, evlilikle ilgili hazırlıklarda bir takım aksilikler, unutkanlıklar, gecikmeler meydana gelebilir. Asıl size düşmanlık besleyenlerin kim olduklarını belirlemekte yanlışlıklar yapabilir, yanlış anlamalar yüzünden suçsuz kişilerle münakaşa içine girebilirsiniz. Bu süreçte yeni ortaklıklar için adımlar atmak, sözleşmeler imzalamak için şartlar ve koşullar çok uygun olmayabilir.

23 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan, söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır.

Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızdaki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar, yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Bunun yanı sıra, size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir.

Bazılarınız bu tarihe kadar evlenebilir, nişanlanabilir hadi bunların hiç biri olmadı ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. İlişkisi olanlar olası sorunların üstesinden daha rahat gelebilecek, barış, huzur ve sulh ortamı rahatlıkla sağlanabilecektir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Temmuz ayı burç yorumları

Balık burç yorumları: 2 Temmuz’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 17 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz.

İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu yedi haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir.

2 Temmuz’da 10 derece Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

Hamile kalmak için belki de bir uzmandan destek alabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

3 Temmuz’da Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar eros aşk oklarını sizler için kullanıyor olacak. Aşk konusunda sizler için yılın en şanslı dönemi başladı. Yine yaratıcılık gerektiren konularda oldukça aktif olacak, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz konularla ilgilenebileceksiniz.

Medya, televizyon, sahne gibi konularda kendinizi rahatça gösterebileceksiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu tarihe kadar türlü girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların hayatına ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirler.

8 Temmuz’da Merkür Aslan burcunda üç haftalık geri hareketine başlıyor. 6. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün sizlere bazı uyarıları olacaktır. Öncelikle iş yerinizde ve çalışma ortamınızda bilgisayarlarınızı yedeklemenizi öneririm, bu süreçte iş yerinde kullanılan elektronik cihazlar birden sapıtabilir. İş arkadaşlarınız ile aranızda yanlış iletişimden kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir.

Bu dönem eski iş başvurularınızı gözden geçirmek, cv’nizi yeniden düzenlemek, elinizdeki işleri tamamlamak için harika bir zamandır. Ama yeni işlere başlamak pek talihli bir şekilde seyretmeyebilir. Sağlıkla ilgili konulara yine bu dönem dikkat etmek yerinde olacaktır. Eski kronik bir takım rahatsızlıklarınız yeniden ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi halletmeye çalışırken trajik komik aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

23 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir aylık Aslan dönemi başlamış olacak. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca, sağlıkla ilgili konularda check uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz.

Daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz, ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir.

28 Temmuz’da Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve 20 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Günlük bir takım işleri daha kolay ve seri bir şekilde halledebileceksiniz.

Yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Sağlıkla ilgili konularda yine destekleyici etkiler devrede olacak, kişisel gelişim, diyet, spor gibi konulara başlayabilirsiniz.


Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.