Astroloji: 8 – 14 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 8 - 14 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 8 – 14 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

8 Temmuz, 9 Temmuz, 10 Temmuz, 11 Temmuz, 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Parasal konularda bir rahat yüzü yok sanırım size, maddi konular hayatınızın stres kaynağı haline dönüşebilir. Maddi konularla ilgili kimseyle tartışmamaya özen gösterin. Parasal konularla ilgili başınıza bela almayın. Eşyalarınız kırılabilir, bozulabilir.


Alacaklarınızı toparlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularla ilgili özgürlük elde etmek isteyebilirsiniz, ama bunu yaparken köprüleri de yıkmayın. Hafta boyunca ardı ardına masraflar çıkabilir, bu masrafların bir kısmı sağlık harcamaları ile ilgili olabilir.

Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. İşin içinde kariyer evinizden gelen bir Plüton olduğu için, burada kariyer konusunda sizi değişime zorlayan, belki de yaptığınız işleri bir türlü beğenmeyen bir patron veya iş verenle uğraşmanız gerekebilir. Plüton’un olduğu alanda bir yol ayrımı vardır aslında, ya işinizle ilgili ya da evinizle ilgili bir değişim ve yol ayrımının eşiğine gelebilirsiniz. Bu aslında o kadar kötü değil, zira yeni ve sizin de seveceğiniz bir iş projesi veya teklifi ile de karşılaşabilirsiniz.

Güneş/Neptün etkileşimi ile kendinize dönmek, özünüzü keşfetmek, bilinçaltı konuları ile ilgilenmek, rüyalarınızın etkisi altında kalmanızda kuvvetle muhtemel. Yalnız lütfen kazalara oldukça açık olacaksınız, dikkatsizce adımlar atmaktan çekininiz.

Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek. 5. evinizde geri gidecek olan Merkür, öncelikle aşk meşk konularında kafanızın biraz karışmasına sebep olabilir. Karar verme mekanizmanız doğru dürüst çalışmayabilir, eğer bir seçim yapacaksanız doğru analiz edemeyebilirsiniz. Ani başlayan aşklar aynı hızda bitebilir, şaşkına uğrayabilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksaklıklar oluşabilir.

Çocuklarla iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Biliyorum fazla gamlı baykuşluk yaptım ama elimde değil ne yazık ki… Bu Merkür gerilemesinin bir diğer etkisi de eski aşklarınızın yeniden hortlaması olabilir, onlardan mail, sms..vb haberler alabilir, haklarındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Bir de unutmadan bu gerileme sürecinde riskli yatırımlardan ve işlerden uzak durmakta fayda var.Flört ettiğiniz kişi sayısı çok ise gönderdiğiniz mesajlara dikkat edin, yanlış kişiye yanlış mesajlar gitmesin.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Valla sizler için oldukça zor bir hafta, adeta barut fıçısı gibi ortaklıkla gezebilirsiniz. Bir yandan panik duygusu, yetiştirilmesi gereken işler ama bir taraftan elinizi hangi işe atsanız sakız gibi uzaması. Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz bu hafta. Hızlı hareket etmekten, çarpmalara, düşmelere, kazalara da açık olabilirsiniz.

Tahammülünüz azalabilir, insanları bu aralar idare etmek pek kolay olmayabilir sizler için. Hele ki konu özgürlüğünüze müdahale ile ilgili bir konu olur ise, karşınızdaki kişinin ipini hemen çekebilirsiniz.

Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. Özellikle öngörülmez, kontrol dışı olaylar gündeme gelebileceği gibi, zihinsel anlamda özel uyanışlar yaşayabilir, farklı farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Yalnız koşulları ve şartları çok da fazla zorlamamanızda yarar var, bir şeyler olmuyorsa bırakmayı da öğrenebilmelisiniz. Komşularınız veya kardeşlerinizle bu hafta kavga etmemeye, kapışmamaya özen gösterin. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı biraz daha saygılı olmaya çalışın. Yaşamınızda değişim istiyorsanız bunu önce zihninizde inanarak başlatmalısınız.

Güneş/Neptün etkileşimi ile de sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan manevi anlamda oldukça destekleneceğinize hatta onlarla tatil planları yapabileceğinize işaret etmekte. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek.

4. evinizde geri gidecek olan Merkür, eviniz içinde kullandığınız elektronik aletlerde bir takım sorunlar, arızalar çıkartabilir. Evinizde kullandığınız bilgisayar, laptop, mutfak gereçleri, kumandalar, televizyon, müzik seti,..vs de bir takım arazlar oluşabilir.

Aile içinde özellikle kelimeler havada uçuşabilir, herkes başka telden çalar ve bireyler birbirini anlamakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni ev almak için çok uygun değildir. Geleceğe yönelik yaptığınız planlar sürekli değişebilir, kafanız karışık olabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Hafta boyunca yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkiler, komşular, iletişim, internet işleri, eğitim işleri stres kaynağı haline dönecek. Bu alanlarda başınıza bela almamaya özen gösterin. Bu konularda tahammülünüz çok olmayabilir, normalde göz yumduğunuz konulara artık göz yumayabilirsiniz.

Trafikte özellikle dikkat etmenizde fayda var, kazalara açık olabilirsiniz. Ya da arabanız birden, durup dururken arıza yapabilir ve ekstra masraf çıkartabilir. Eğitim görevlileri ile sert tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. Özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir.

Bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Para yüzünden kimseyle kavga etmemeye, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.

Bu hafta yatırım yapmak, para çekmek, kredi çekmek için pek de uygun bir hafta değil. Miraslar, borçlar, krediler, sponsorluklar, burslar, vergilerle ilgili konularda stresli durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Belki de bu dönem biraz sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir, testler ve tahliller yaptırabilirsiniz.

Güneş/Neptün ikilisi özellikle kariyer anlamında artık işlerin yoluna girmesi için yöneticilerinizden, önemli kişilerden alacağınız güzel desteklere işaret etmekte. Hatta belki bu hafta işinizle ilgili seyahatlere de çıkabilirsiniz. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek.

Her türlü iletişim aracını kullanırken dikkatli olmanız konusunda uyarılarda bulunmakta! Yanlış kişilere, yanlış mesajlar, mailler gitsin istemezsiniz. Bilgi yanlışlıkları ortaya çıkabilir, bilgiler karışabilir. Bu etki aynı şekilde kardeşler ve komşularınızla ilişkilerde de aksaklıklar ve yanlış anlamalar oluşturabilir.

Seyahat planları olanlar, seyahat öncesi ve bilet bavul kontrollerini dikkatli bir şekilde yapmalarını önerebilirim, yanınıza aldığınızı sandığınız bir şeyleri almadığınız için keyfiniz kaçabilir, özelikle bu gerileme döneminin favorisi bavulların kaybolmasıdır. Bu yüzden bagaj fişinize sahip çıkınız ki sonradan zor duruma düşmeyin.

Özetle ne kadar iyi organize o kadar iyi Merkür Retrosu! Merkür gerilerken başladığınız eğitimleri yarıda bırakabilir, okumaya başladığınız kitapları bitirmekte zorlanabilir veya içeriğini hemen unutabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Parasal konularda bir rahat yüzü yok sanırım size, maddi konular hayatınızın stres kaynağı haline dönüşebilir. Maddi konularla ilgili kimseyle tartışmamaya özen gösterin.

Parasal konularla ilgili başınıza bela almayın. Eşyalarınız kırılabilir, bozulabilir. Alacaklarınızı toparlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularla ilgili özgürlük elde etmek isteyebilirsiniz, ama bunu yaparken köprüleri de yıkmayın.

Hafta boyunca ardı ardına masraflar çıkabilir, bu masrafların bir kısmı sağlık harcamaları ile ilgili olabilir. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir.

Farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak için de pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir açıkçası. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler, özel hayatla ilgili kıskançlık durumları oluşabilir. Yalnız olanlar iş çevrenizden biri ile yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Hafta boyunca herhangi bir sözleşme imzalamak için de uygun değilken, elinizde mevcut bir takım sözleşmeleri işlerle ilgili de stresli durumlar meydana gelebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler de aynı şekilde bozulabilir. Hafta boyunca barış ortamını hayatınızın her alanında yakalamak bir parça zorlaşabilir.

Güneş/Neptün etkileşimi özellikle yayıncılık, iletişim, seyahat, satış, pazarlama konusunda süper güzel desteklere de işaret etmekte. Sanki yaşamınızda görünmez bir el değişmişçesine bütün işlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. Ve bu arada bu hafta sezgiler fora olacak sizlerde, sezgilerinize bol bol güvenin!

Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek. Merkür finansal konularda dikkatli olmanız konusunda sizleri uyarmakta. En basitinden yaptığınız alışverişlerde fişinizi kontrol edin, aslında almadığınız bir şeyin ücretini mi ödemişsiniz veya alışverişlerde para üstünüzü dikkatlice sayarak alın.

Bu geri hareketin en güzel etkisi aslında, daha önce kaybettiğiniz bir eşya tekrar ortaya çıkabilir, bulabilirsiniz. Kazancınızı ilgilendiren konularla ilgili önemli görüşmeler, fikir alışverişleri, konuşmalar gündeme gelebilir. Bu dönem özellikle elektronik alışverişlerde dikkatli olmakta fayda var, aldığınız eşya eve geldiğinizde çalışmayabilir, montaj gerektiren bir şey ise parçası eksik çıkabilir, bunlar hep Merkür’ün cilveleri aslında!

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Valla sizler için oldukça zor bir hafta, adeta barut fıçısı gibi ortaklıkla gezebilirsiniz. Bir yandan panik duygusu, yetiştirilmesi gereken işler ama bir taraftan elinizi hangi işe atsanız sakız gibi uzaması. Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz bu hafta. Hızlı hareket etmekten, çarpmalara, düşmelere, kazalara da açık olabilirsiniz.

Tahammülünüz azalabilir, insanları bu aralar idare etmek pek kolay olmayabilir sizler için. Hele ki konu özgürlüğünüze müdahale ile ilgili bir konu olur ise, karşınızdaki kişinin ipini hemen çekebilirsiniz.

Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. İş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani ve sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da ekstra dikkat etmenizde yarar var. Kemiklerinize, dişlerinize, cildinize özellikle. Birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmamaya, ipleri koparacak raddeye gelmemeye özen gösterin.

İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte. Hafta boyunca her türlü takıntılardan, kuşkulardan, paranoyalardan uzak durun.

Takıntı haline getirebileceğiniz konular belanıza dönüşebilir. Özellikle iş ile ilgili konularda, insanlar iş yapış şekilleri ile ilgili olabilir konu. Ama bunun yanı sıra, psikolojik olarak sizi zorlayan, köşeye sıkıştıran konulardan arınmak, temizlenmek için de harika bir hafta.

Güneş/Neptün etkileşimi bir ihtimal maddi kazançlarınızı hareketlendirici, maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı etkiler yaratabilir. Parasal konularda hislerinize, sezgilerinize güvenin, yardıma ihtiyacı olanlara yardım eli de uzatın. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek.

Merkür bilgi, iletişim, bilgi alışverişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz.

Yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder.

Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları Temmuz ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Siz her ne kadar yalnız kalmak, kafanızı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemeseniz de şartlar ve koşullar ne yazık ki buna pek de izin vermeyecek görünüyor. Hafta boyunca bastırılmış öfke, yeri ve zamanı geldiğinde vermeniz gereken tepkileri verememekten dolayı, kendinize sık sık kızabilirsiniz.

Yurt dışı işleri, ticari işler, eğitimle ilgili konularda stresli koşullar oluşabilir, şartları kontrol edemeyebilirsiniz. Bu konularla ilgili kimseyle tartışmamaya, ağız dalaşı içine girmemeye özen gösterin. Yasal olarak her türlü başınıza bela olabilecek konulardan uzak durmanızda fayda var. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak.

Arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz. Keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. Kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın, riskten uzak durun.

Özel hayatınızda güç uygulamamaya, karşınızdaki insanın özel alanına gereksiz yere çok fazla müdahale etmemeye özen gösterin. Hafta boyunca normalde size iyi gelen hobiler ve uğraşlarınız neler ise onlara yönelin, ruhunuzu rahatlatın, zevk aldığımız uğraş ve konulara yönelin. Libidonuz biraz artabilir, cinselliğin çok daha yoğun olduğu ilişkilere çekilebilirsiniz. Fakat hayatınızı riske atacak her türlü tehlikeli aktiviteden de uzak durun.

Güneş/Neptün etkileşimi ile de özellikle yalnız olanlar romantik ilişkilere ve kişilere çekilebilir, birliktelikleri olanlar ise keyifli, romantik bir hafta geçirebilirler partnerleri ile birlikte. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek.

12. evinizde geri gidecek olan Merkür kronik bir takım rahatsızlıkları tekrar nüks ettirebilir, uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli eski bir eşyayı bulabilirsiniz veya çocukluk döneminize ait bir takım eşya ve resimler ortaya çıkabilir.

Bu dönemde fikirlerinizi, düşüncelerinizi, projelerinizi başkaları ile paylaşmamaya özen gösterin, çalınabilir. Eski üzeri örtülmüş bir takım konular yeniden gün yüzüne çıkabilir, bir takım dedikodular canınızı sıkabilir. Ama güzel yanı da arkanızdan iş çeviren kişilerin işleri elinde patlayacaktır.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Hafta boyunca ödemeler, krediler, borçlar, nafaka, primler, miraslar, muhasebe işleri, banka işleri, yatırımlarla ilgili konularda oldukça stresli, problemli bir hafta sizleri bekliyor. Bu konularla ilgili işler kontrolden çıkabilir, istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir. Hatta bu konularla ilgili çatışmalar içine çekilebilirsiniz, insanlarla tartışabilirsiniz.


Hafta boyunca biraz esnek olmanızda fayda var. Size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler olabilir. Para meselesi dostlarınızla aranızı açabilir. Hafta boyunca birilerine kefil olmak, borç vermek için de pek uygun değil açıkçası. Krediler onaylanmayabilir, burçlar çıkmayabilir, sponsor bulamayabilirsiniz.

Finansal beklentileriniz pek karşılanmayabilir. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. Ev ve iş arasındaki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler.

Başka insanların fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın. İş hayatınızda, mesleki anlamda ciddi krizler deneyimleyebilirsiniz. Ya da sizin kontrolünüz dışında değişimler meydana gelebilir, yöneticileriniz değişebilir. Patronlarla ilişki dengenizi dikkatli kurmalı, güç çekişmelerine girmemelisiniz.

İş yerinde patronlar, evde baba veya eşinizle takıntılı tartışmalardan uzak durun. Fakat evinizde değişimler yapmak, bir şeyleri kırıp döküp yeniden yapılandırmak için de harika bir hafta.

Güneş/Neptün etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızda size destek olacak kişilerle, yeni müşterilerle karşılaşmanız, yaratıcı esinlerinizi kullanmanız için size gerekli desteği sunacaktır. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek.

11. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün etkilerini sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iş hayatından kazandığını gelirlerde, idealleriniz ile ilgili konularda hissetmeye başlayacaksınız.Arkadaşlarınız ile iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, bilgiler farklı bir şekilde dilden dile dolaşabilir.

Yardım edeceğiniz veya yardım alacağınız bir konu ile ilgili gelişmeler sandığınızdan çok daha yavaş gelişebilir, pürüzler oluşabilir. Bu ay maaş bordronuzu da dikkatle incelemenizi öneririm, ödemelerde muhasebesel bir hata ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın doğum günü için alacağınız hediyede karışıklık çıkabilir. İşte Merkür bu tarz pürüzler çıkarmak için kollarını sıvamak üzere.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. İlişkiler, ortaklıklar ve kariyer konuları oldukça risk altında bu hafta. Bu alanlarda kurduğunuz, daha doğrusu yönettiğiniz ilişkileri artık yönetmek istemeyebilir, isyan bayrağını açabilirsiniz. Umarım çevrenizde anlayışlı ve iyi insanlar vardır ve sizi idare edebilirler. Yoksa bu hafta ya eş veya ortak ya da işinizle ilgili kopuşlar, ayrılıklar söz konusu olabilir.

Eğer yalnız iseniz, size aşk var demek isterdim ama ne yazık ki! Aksine maksimum arıza insanları hayatınıza hızla çekebilirsiniz. İnsanlarla anlaşmak, ortak paydada buluşmak, ortak hareket etmek bu hafta çok kolay olmayabilir. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak.

Öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik atak, çarpıntı ve bilumum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir.

Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü için de olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz.

İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var. Hafta boyunca kardeşler, kuzenler, yakın çevreniz, komşularınızla olan iletişimde kelimeleri nasıl kullandığınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi birden amansız bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz.

Güneş/Neptün etkileşimi ile aşk için yolculuklara çıkabileceğiniz gibi, yaratıcılık gerektiren alanlarda, hobilerinizde, sinema, tiyatro gibi konularda başarı elde etmeniz için size oldukça destek olacaktır. Ama yalnızsanız da oldukça romantik bir ilişki içine çekilebilirsiniz, sizden mesafe olarak uzakta yaşayan biri ile.

Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek. İş değiştirme planlarınızı ertelemeniz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sözleşme imzalayacaksanız eğer maddeleri dikkati bir şekilde okumalısınız.

Üstlerle iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, kalabalık gruplar ve topluluk önünde kendimizi ifade ederken zorlanabilir, işle ilgili beklediğiniz ödül veya başarılarda gecikme olabilir. İşinizle ilgili yazışmalarda dikkatli olmalısınız, özellikle üstlerinizle olan yazışmalar farklı yerlere gidebilir. Eski iş yeri yöneticileriniz ile de bir araya gelebilirsiniz. Bir de en olası etkisi bilgi hırsızlığının artmasıdır.

yay

Yay burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Yay burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Günlük angarya, yapılması gereken işler ve sorumluluklardan artık size gına gelebilir, sinirleriniz bozulabilir, üstünüze çok da vazife olmayan işleri artık üzerinizden atabilirsiniz. Hafta boyunca sağlığınıza dikkat edin. Özellikle kalp, dolaşım sistemi ve tansiyon gibi durumlara…

İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir, hataları tolere edemeyebilirsiniz. İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı isyan edebilir, bir kaşık suda fırtına kopabilirsiniz. İstifa etmeyin, kimseyi tepelemeyin, özellikle de müşterilerinizi. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak.

Özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir.

Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir. Parasal konular yüzünden epey gerilebilirsiniz.

Hafta boyunca parasal konular yüzünden kimseyle tartışmamaya, kavga etmemeye özen gösterin. Değerli eşyalarınız, ziynetleriniz, anahtarlarınız kaybolabilir, çalınabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Hafta boyunca kendinizi çok daha önemli ve değerli hissetmek isteyeceksiniz. Ama bunu yaparken takıntılı ve baskıcı bir tavırda yapmamanızda fayda var.

Güneş/Neptün etkileşimi ile evinizde yapmayı planladığınız romantik dokunuşlar için aslında tam zamanı. Boya, badana, eşyaların değişimi gibi. Ailenizden gelecek olan güzel desteklere de işaret etmekte. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek.

9. evinizde geri gidecek olan Merkür, olası yapacağınız tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir. Eğer seyahate çıkacaksanız biletinizi tekrar kontrol edin, Merkür Retrolarında sıkça rastlanan bir durum ise bagaj fişlerinin karışması veya bavulların kaybolmasıdır dikkat etmekte yarar var.

Bu tarih aralığında başladığınız eğitimleri, kursları devam ettirmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Eğer ithalat ve ihracat işleri ile ilgileniyorsanız sipariş alışverişlerinde, ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mailing sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz sınav zamanı kafanızı toplamakta zorlanabilir veya sınav kağıdınızın değerlendirmesinde hatalar olabilir.

oğlak

Oğlak burcu 8 – 14 Temmuz haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Öncelikle özel hayatınız, aşk hayatınızla ilgili stresli durumlara hazır olun. Aniden ortaya çıkan kavgalar, tartışmalar yüzünden ayrılıklar ve kopmalar söz konusu olabilir.

Bu aralar alacağınız yatırımla ilgili tüyoları dikkatle analiz edin, hatta bana sorarsanız yatırımlar için pek de öyle uygun bir dönemde değilsiniz. Nereden baksanız bir ay kadar beklemekte fayda var. Kredilerinizi, borçlarınızı yapılandırmanın yolunu bulmakta fayda var.

Çocuklarınızla ilgili de stresli durumlar meydana gelebilir, çocuğunuzla tartışmayın, kavga etmeyin, sakin olmaya bakın. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir.

Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz. Bedeninize odaklanmanız, bedensel olarak yapmak istediğiniz değişimleri yapmak için de harika bir hafta aslında.

Diyete girmek, spora başlamak, hayatınıza biraz da olsa çeki düzen verme konusunda motivasyonunuz şahane olacak. Fakat sakarlıklar, kazalar, yanmalar, çarpmalara da bir o kadar açık olacaksınız. Egonuz, gücünüz, iktidarınızı ortaya koyma şeklinizle ilgili takıntılı, baskıcı bir şekilde davranmamaya özen göstermenizde fayda var. Hayatınızda, işinizde, evinizde yapmak istediğiniz değişimleri köprüleri yıkmadan yapın.

Güneş/Neptün etkileşimi ile finansal anlamda özellikle destek bulabileceğinize, maddi olarak rahatlayacağınız haberler almanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılık gerektiren veya alım, satım işlerinden de gelir elde edebileceksiniz.

Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek. 8. evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret etmekte. Ayrıca ödemeler yanlış yerlere gidebilir, kredi kartınızı kaybedebilirsiniz.

Geçmişe unuttuğunuz bir takım borçlar, ödemeler gündeme gelebilir. Miras konuları gündemde olanların bazı karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir, banka işlemlerinde hatalar meydana gelebilir. Bankamatik kartınızı yutabilir mesela. Eğer ortaklık gerektiren işler yapıyorsanız bu Retro zamanı gelirlerde azalmalar oluşabilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasında ki gergin görünüm ile başlıyoruz. Hafta boyunca yuvada ve ailenizde huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Ev kazalarına özellikle dikkat! Evde ocağı söndürmeden, sigaranızı söndürmeden çıkmadın. Sigortalar atabilir, evde aletler bozulabilir. Taşınma sürecinde iseniz taşınırken eşyalarınız zarar görebilir.

Bu hafta ailenize bir şeyleri ikna etmek pek mümkün gözükmüyor. Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak. Özellikle sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde yarar var. Bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar, ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz.

İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. İş ortamınızda kontrolünüz dışında gelişmeler dengenizi bir parça bozabilir. Dedikodular, arkanızdan dönem oyunlar, düşmanlıklar yüzünden dengeniz bir parça bozulabilir.

Özellikle iş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kimselerle münakaşa etmemeye de özen gösterin. Hafta boyunca sağlık olarak dizlerinize, dişlerinize, cildinize dikkat edin. Özellikle güneş çarpmaları, yanıklar, diş problemleri, kemiklerle ilgili sorunlar canınızı bir parça sıkabilir.

Güneş/Neptün etkileşimi ile de yaşamınıza keyif katacak yaratıcılığınızı tetikleyecek yeni alanlara yönelebilir, manevi konular ve manevi destekler yaşamınızda çok daha etkin bir hale gelebilir.

Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek. 7. evinizde geri gidecek olan Merkür, partnerinizle veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkartabilir. Bu herhangi birinizin seyahatte iken cep telefonu ile ilintili bir problem olabileceği gibi, birbirinizi yanlış anlamadan kaynaklı sorunlarda olabilir.

Eğer evlilik tarihinizin Merkür’ün geri gideceği tarihlerden birinde ise evlilikle ilgili hazırlıklarda bir takım aksilikler, unutkanlıklar, gecikmeler meydana gelebilir. Asıl size düşmanlık besleyenlerin kim olduklarını belirlemekte yanlışlıklar yapabilir, yanlış anlamalar yüzünden suçsuz kişilerle münakaşa içine girebilirsiniz. Bu süreçte yeni ortaklıklar için adımlar atmak, sözleşmeler imzalamak için şartlar ve koşullar çok uygun olmayabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 8 – 14 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Bu ikili bela durumlar, özgürleşme, kaza, isyan etme, kontrolü kaybetme ile ilgilidir. Hafta boyunca sosyal ilişkileriniz, dostluk ilişkilerinizde tahammülün azalması, sizi kısıtlayan ve boğan insanları belki biraz sert bir şekilde hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekebilir.

Özellikle parasal konularda, aniden ortaya çıkan masraflar ve stresle uğraşmanıza neden olabilir. Dostluk ilişkilerinde ve parasal konularda zarara uğramak olasıdır hafta boyunca. Dostlarınız sizi, işin içinde risk ve tehlike olan bir şeylere davet ederlerse kabul etmeyin! Hafta boyunca Güneş ile Plüton arasında da sert bir görünüm oluşacak.

Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu olabilir. Bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir. Özel hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili hiçbir konuyu takıntı haline getirmemenizde yarar var. Size keyif verecek bir hobi bulmalı ve kendinizi şımartmalısınız. Sizi strese sokacak her türlü ortamdan uzak durmanızda yarar var.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kritize edebilir, sorgulayabilir bir takım mantıklı çıkarımlar yapma ihtiyacınız artabilir. Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla iş yapmak, ortaklık kurmak içinde hafta boyunca hiç uygun değil.

Gittiğiniz dernekler, kulüpler var ise oradaki insanlarla da münakaşa içine girmemeye özen gösterin. İş konularında ise özellikle hafta sonuna doğru sizi tatmin ve mutlu edecek gelişmeler söz konusu olacak.

Güneş/Neptün etkileşimi ile de evinizde yaratıcı çalışmalar yapmak, evinizde huzur ve konforu yakalamak için oldukça uygun bir süreç olabilecek. Bunun yanı sıra özellikle aşktan yana süper şanslı bir hafta içinde olacağınıza da işaret etmekte. Ve bu hafta Merkür Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve tam 3 hafta sürecek. 6. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün sizlere bazı uyarıları olacaktır.

Öncelikle iş yerinizde ve çalışma ortamınızda bilgisayarlarınızı yedeklemenizi öneririm, bu süreçte iş yerinde kullanılan elektronik cihazlar birden sapıtabilir. İş arkadaşlarınız ile aranızda yanlış iletişimden kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir.

Bu dönem eski iş başvurularınızı gözden geçirmek, cv’nizi yeniden düzenlemek, elinizdeki işleri tamamlamak için harika bir zamandır. Ama yeni işlere başlamak pek talihli bir şekilde seyretmeyebilir.

Sağlıkla ilgili konulara yine bu dönem dikkat etmek yerinde olacaktır. Eski kronik bir takım rahatsızlıklarınız yeniden ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi halletmeye çalışırken trajikomik aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.


Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.