Astroloji: Aslan – Yengeç Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: Aslan ve Yengeç Merkür Retro burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Aslan ve Yengeç Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: Aslan – Yengeç Merkür Retro burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Merkür Retro burç yorumları

Koç burç yorumları: Aslan burcundaki Merkür retrosu şanslı olduğunuz aşk konusunda biraz sizi etkileyebilir. Özellikle ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin, yanlış anlaşılabilir. Eski sevgiliniz ya da eşiniz geri dönebilir.

19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. Aile içinde sorunlar çıkabilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da karışık olacağınız bir dönemde olacaksınız.


Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Merkür Retro burç yorumları

Boğa burcu yorumları: Aslan burcundaki Merkür retrosu ailenizle ilgili konularda aksilikler yaşatabilir. Ailecek düşündüğünüz bir plan ertelenebilir. Evinizdeki teknolojik aletleri kapatarak evden çıktığınızdan emin olun. Tadilat gerektirebilecek küçük aksilikler de oluşabilir. Riskli hareketlerden kaçının.

19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak en iyi iletişim tercihi olabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

Îkizler burcu Merkür Retro burç yorumları

İkizler burç yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda elektronik aletlerinize dikkat edin. Her şeyi yedeklediğinizden emin olun. Kardeşinizin veya akrabalarınızın sizden bir şeyler sakladığına şahit olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda hızlı kararlar vermeyin. Her şeyi iki kere kontrol edin.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İnternet üzerinden para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparak risk almayın.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Merkür Retro burç yorumları

Yengeç burcu yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda maddi konularınızla ilgili dikkatli olmalısınız. İnternetten para transferi veya alışveriş yaparken dikkatli olun. Paralarınız başka hesaplara aktarılabilir. Kart bilgileriniz kopyalanabilir.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Kendinizle hesaplaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda acaba daha farklı tepki verseniz daha mı iyi olurdu bunları düşünebilirsiniz. Ailevi bazı konularda içinize sinmeyen şeyler olabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Merkür Retro burç yorumları

Aslan burç yorumları: Burcunuzda başlayan Merkür retrosunda kendinizi ilgilendiren her konuda dikkatli olun. Her şeyi iki kere kontrol edin. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi değildir.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız farklı bir doktora daha gözükün. Yanıltıcı olabilir. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Merkür Retro burç yorumları

Başak burcu yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Size konulan bir teşhis varsa mutlaka ikinci bir doktora daha gözükün. Zaman zaman aklınız geçmişteki olaylara takılabilir.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Arkadaş ortamınızda sizden saklanan şeyleri öğrenebilirsiniz. Herkesle özelinizi paylaşmamaya dikkat edin. Bulunduğunuz çevrede hakkınızda asılız dedikodular çıkabilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Merkür Retro burç yorumları

Terazi burç yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Samimi olmadığınız kişilerin arasında her şeyi paylaşmayın. Bu dönem konuştuğunuz her şey başka kişilerin kulağına gidebilir. Dostlarınızla aranız açılabilir.


19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İş hayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz. Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem geri dönüş yapabilirler.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Merkür Retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda kariyer hayatınızda yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinize dair karamsar olabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir yön vermek, hedeflerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bunu eyleme dökmek için retronun sona ermesini beklemek iyi olacaktır.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda terslikler olabilir. Teslim edeceğiniz şeyler varsa son güne bırakmayın. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin.

yay

Yay burcu Merkür Retro burç yorumları

Yay burç yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda seyahatlerinize dikkat etmelisiniz. Rötarlar yaşanabilir. Her yere erken gitmeyi deneyin, yolda da aksilikler olabilir. Pasaport, bavul gibi eşyalarınıza göz kulak olun. Farklı bir uçaktan bavulunuz çıkabilir. Akademik hayatınızda her şeyi iyi kontrol edin. Fark etmediğiniz büyük bir yanlış tezinizi veya sınavını etkileyebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde pürüzler çıkabilir.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün.

oğlak

Oğlak burcu Merkür Retro burç yorumları

Oğlak burcu yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda paranıza çok dikkat etmelisiniz. Bu dönem internetten yapacağınız transferlerde veya alışverişlerde bilgileriniz kopyalanabilir. Aldığınız ürünler size gelmeyebilir. Dolandırıcılıkla uğraşabilirsiniz. Sizden borç isteyenler olursa vermeyin. Ameliyat konusu gündeminizdeyse ve bu durum acil değilse retro sonrasına ertelemeniz faydalı olacaktır.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizden sakladığı bazı gerçekler olabilir. Bundan kuşku duyabilirsiniz. Retro aldatıcıdır içinizdeki şüphelere hemen güvenmeyin.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Merkür Retro burç yorumları

Kova burç yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda, öncelikle sevgilinizi veya eşinizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bazen size yalan mı söyleniyor diye düşünebilirsiniz. Retroda kafanız karışık olacaktır. Şüphelerinizi retro bitiminde tekrardan gözden geçirin.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İş ortamında sizin hakkınızda konuşanlar olabilir. Ofiste herkesle olan seviyenizi korumaya devam edin. Aksi halde söyledikleriniz başkalarının kulağına gidebilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Merkür Retro burç yorumları

Balık burcu yorumları: Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda ilk önce dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olmalıdır. Hem eski rahatsızlığınız nüks edebilir hem de doktorun koyduğu teşhis yanıltıcı olabilir. İkinci bir doktordan görüş almanız iyi olacaktır.

19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Bu tarihle beraber eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Fakat retro esnasında geri gelen sevgiliye hemen güvenmeyin. Çocuğunuzla ilgili bazı haberler alabilirsiniz.


Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.