Astroloji: Güneş Aslan burcunda (23 Temmuz – 23 Ağustos) burç yorumları

Astroloji: Güneş Aslan burcunda (23 Temmuz – 23 Ağustos) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Güneş Aslan burcunda (23 Temmuz - 23 Ağustos) burç yorumları
Astroloji: Güneş Aslan burcunda (23 Temmuz – 23 Ağustos) burç yorumları

Astroloji: Güneş Aslan burcunda (23 Temmuz – 23 Ağustos) burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar aşk hayatınızda güçleneceğiniz, sorunlarınızı çözeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili konularda da güzel haberler alabilirsiniz.

28 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şansınız çok açık, maddi olarak da güzel haberler alabilirsiniz.


Çocuğunuzun bir sağlık problemi varsa güzel sonuçlarla yüzünüz gülebilir. Eğer ki çocuk yapmak için medikal problemleriniz varsa, 21 Ağustos tarihine kadar mutlaka deneyin. Bu sefer hayırlı haberi alabilirsiniz.

24 Temmuz Çarşamba günü ise agresif olabilirsiniz. Özellikle söyledikleriniz kırıcı olabilir. 25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü maddi konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir para elinize geçebilir. Hafta sonu ise sosyal olacağınız, keyifli zamanlar sizi bekliyor. Eğitim hayatınızda güzellikler yaşayabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar ailenizde sağlık problemi olan biri varsa durumu iyiye gidebilir. Ailecek bir şeyler yapmak aranızdaki bağı güçlendirecektir. 24 Temmuz Çarşamba günü sert etkiler aktifken sizler sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle kronik rahatsızlığınız varsa tedavilerinizi aksatmamalısınız.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü bu düşük enerji üstünüzden gidiyor. Tam da sizin günleriniz başlıyor. Hayatınızdaki her konuda güzellikler yaşayabilirsiniz. Stilinizde, dış görünümünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Hafta sonu geldiğinizde odak noktanız ekonomik durumunuz olacaktır. Gelirinizdeki değişimler genel olarak harcamalarınızda da değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

28 Temmuz Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar hanenizle ilgili bereketli bir dönem yaşayabilirsiniz. Yeni bir birey aileye katılabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar insan iletişiminin ağırlıklı olduğu sektörlerde çalışıyorsanız işinizde tanınacağınız noktalara gelebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da verimli bir dönemde olabilirsiniz. Çarşamba ise genel olarak sert etkiler hakim olacak.

Arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Size söylenenlere inanmamanızda yarar var. 25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise daha duygusal ve durgun bir ruh haliniz olabilir. Yöneticiniz Merkür’ün halen retro olması geçmişteki konulara dalıp gitmenize neden olabilir.

Hafta sonu ise sizlerin zamanı başlıyor. Hem enerjik hem de pozitif olacağınız günlerde olacaksınız. Kurduğunuz yeni ilişkiler size fırsatlar sağlayabilir. Gönül ilişkisinde de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz Pazar Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar maddi değeri yüksek lüks eşyalara sahip olabilirsiniz. Biraz daha kendinizi mutlu edecek harcamalara yönelebilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar ekonomik durumunuz güçleniyor olacak. Çarşamba ise sert etkiler meydana geliyor. Günün genelinde iş yerinizde stresli koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ilk verdiğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Bazen en iyi cevap susmak olabilir.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise daha güzel gelişmeler sizi bekliyor. Şansınız çok açılıyor. Her konuda beklediğinizden iyi haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede başarılarınızla parlayabilirsiniz. Gönül ilişkinizde de ayaklarınız yerden kesilebilir.

Hafta sonu ise enerjiniz azalmaya başlıyor. Hafta içinin yorgunluğunu dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermeniz gereken bir süreçtesiniz.

28 Temmuz Pazar Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Yaptığınız yatırımlardan güzel gelirler elde edebilirsiniz. Maaşınızda artış olabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar yöneticiniz Güneş size destek olacak. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız o güç içinizde olacak. İlişkiyse ilişki, kariyerse kariyer siz sadece harekete geçin. Çarşamba ise herkes için gergin bir gün olacak. Seyahatlerinizde dikkatli olmanızda yarar var. Akademik konularınızda da savaşmaya devam etmelisiniz.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte başvurduğunuz başvurudan olumlu dönüş alabilirsiniz.

Hafta sonu şanslı bir dönemde olacaksınız. Beklenmedik anda güzel haberler alabilirsiniz. Dostlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz.

28 Temmuz Pazar Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar çekiciliğiniz göz kamaştıracak. Yalnızsanız aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Başak burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar hayatınızdan çıkarmanız gerekenleri, size düşük enerji veren şeyleri temizliyorsunuz. Yeni bir hayata merhaba demek için önce eskiyi silmek gerekir.

24 Temmuz Çarşamba günü genel olarak agresif bir gün olacak. Sizler de sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Bilmediğiniz yerlerden de alışveriş yapmamanız iyi olacaktır.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise pozitif bir ruh halinde olacaksınız. Güzel haberler alabilirsiniz. Yeni eğitimler araştırabilirsiniz. Akademik hayatınızda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız tatil planları yapabilirsiniz.

Hafta sonu iş hayatınızdaki belirsizlikler zihninizi kurcalayabilir. Bu durum geleceğe dair net planlar yapamamanıza neden olabilir.

28 Temmuz Pazar Venüs Aslan burcuna geçiyor. 21 Ağustos tarihine kadar eski sevgilinizin veya eşinizin geri dönmek istediğine dair haber alabilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar sosyal yönünüz daha fazla ortaya çıkabilir. Yardım kuruluşlarında ve derneklerde gönüllü olarak görevler alabilirsiniz.

24 Temmuz Çarşamba günü sert açılar hakimken bu güzel enerjiyi bozabilecek agresif tavırlardan uzak durmalısınız. Partnerinizle anlaşmazlıklar yaşarsanız sakin kalmanız her şeyi yoluna koyacaktır.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise maddi konularda gelişmeler sizleri bekliyor. Kredi başvurusu yapanlarınız varsa onaylandığını öğrenebilirsiniz. Borçlarınızı kapatacak paralar elinize geçebilir.


Hafta sonu seyahatlere çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar kazanabilirsiniz. Kimse sizin içinizdeki iyimser enerjiyi düşüremeyecektir. Sporla beraber rahat kilo verebilirsiniz.

28 Temmuz Pazar Venüs Aslan burcuna geçiyor. 21 Ağustos tarihine kadar şans sizin üstünüzde olacak. Umduğunuzdan daha güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burç yorumları

Akrep burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar kariyer basamaklarını teker teker çıktığınız başarılı olacağınız bir döneme başlıyorsunuz.

Çarşamba agresif bir gün olacağından sizler bu gerginliğinizi ofis arkadaşlarınıza karşı gösterebilirsiniz. Merkür hala retroyken tepkileriniz yanlış anlaşılabilir.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise gönül ilişkinizde güzellikler yaşayabilirsiniz. Evlilik yolunda adımlar atılabilir. İlişkisinde sorun olanlar varsa bunları konuşarak çözebilirsiniz.

Alınganlıklar sadece işleri çıkmaza sürükleyecektir. Hafta sonu geldiğinde harcama yapmaya açık olabilirsiniz. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

28 Temmuz Pazar günü Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Maddi getirisi daha fazla olan teklifler kapınızı çalabilir.

yay

Yay burç yorumları

Yay burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar olumlu gelişmelerin başlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Mutlusunuz, iyimser yanınız olumlu enerjiyi de üstünüze çekmeyi sağlayacaktır.

Çarşamba herkes sert etkiler altındayken siz de sinirli olduğunuzda çocuğunuza karşı agresif davranabilirsiniz. Partnerinizin tepkileri de canınızı sıkabilir.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise çalışma hayatınızda pozitif etkiler alıyor olacaksınız. Altınızda çalışan ekiple birlikte güzel projelere imza atabilirsiniz. Sağlığınızda güçleniyor olacak.

Hafta sonuna geldiğimizde sizler de eşinizle, sevgilinizle planlar yapabilirsiniz. Baş başa kalmak için ufak kaçamaklar yapabilirsiniz.

28 Temmuz Pazar Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar hem eğitim hem uluslararası işlerinizde başarılarınız konuşulabilir. Başvuru yaptıysanız onaylanabilir. Beklediğinizden daha iyi koşullar önünüze çıkabilir.

oğlak

Oğlak burç yorumları

Oğlak burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar maddiyatınız güçlenmeye devam ediyor. Aldığınız yeni iş teklileriyle de gelirinizi arttırarak borçlarınızı kapatabilirsiniz.

Sert etkilerin hakim olduğu 24 Temmuz Çarşamba günü içerisinde evinizde riskli hareketler yapmaktan kaçının. İstemeden ufak kazalara sebebiyet verebilirsiniz.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise şansınız açılıyor. Özellikle bu durumu aşk hayatınızda hissedebilirsiniz. Olmaz dediğiniz kişi bir anda geri dönüş sağlayabilir.

Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili sorunlar varsa bu hafta yine çözüme kavuşabilir. Yeni hobilere merak duyabilirsiniz.

Hafta sonu geldiğinde ise sizlerin zihninde hala çalışma ortamıyla ilgili konular olabilir. Sağlığınız için dinlemeniz gereken bir süreçte olacaksınız.

28 Temmuz Pazar Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar beklentinizden fazla para elinize geçebilir. Miras konuları gündeme gelebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar partnerinizle aranızdaki bağ ve aşk gittikçe güçlenecektir. Ortaklıkla yürütülen işlerinizde çok güzel gelirler elde edebilirsiniz.

24 Temmuz Çarşamba günü sert etkiler altındayken özellikle kardeşlerinize, akrabalarınıza karşı tepkili davranabilirsiniz. Eğitim hayatınızda her şeyi dikkatli okumanızda yarar var. 25 Temmuz Perşembe ve

26 Temmuz Cuma günü ise vaktinizi ailenizle ilgili konulara ayırabilirsiniz. İş ve aile arasındaki denge iş ortamına kaydıysa sizden ilgi bekliyor olabilirler. Ev bakanlarınız varsa güzel bir fırsat karşınıza çıkabilir.

Hafta sonu ise size aşk var. Bir anda sevdiğinizden çok güzel haberler alabilirsiniz. Bazılarınız da çocuğuyla ilgili hayırlı gelişmeler yaşayabilir.

28 Temmuz Pazar Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos tarihine kadar evlilik tekliflerine hazır olmalısınız. Şansınız çok açık. İlişkide sorunları olanlar her şeyi silip sıfırdan yola devam edebilirler.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burç yorumları

Balık burcu yorumu: 23 Ağustos’a kadar iş hayatınızda yöneticilik mevkine yükselebilirsiniz. Sağlık problemlerinizde şifa bulduğunuz bir dönemde olacaksınız.

Herkes gibi sert etkilere maruz kalacağınız 24 Temmuz Çarşamba günü maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat etmenizde yarar var. Kredi kartlarınızla alışveriş yaparken de dikkatli olmalısınız.

25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günü ise olumlu bir süreçte olacaksınız. Güzel haberler alabilirsiniz. Bu durum eğitim hayatınızı da kapsayabilir. Kültürel yönünüz ön planda olacak. Yakınlarınızla beraber aktivitelere katılabilirsiniz.

Hafta sonu sakin bir dönem sizi bekliyor. Evinizde dinlenerek geçirebilirsiniz. Ailenizle planlar yapabilirsiniz.


28 Temmuz Pazar günü Venüs’ün de Aslan burcuna geçiş yapmasıyla, 21 Ağustos tarihine kadar ofiste kazandığınız başarıların maddi olarak da karşılığını fazlasıyla aldığınızı görebilirsiniz. Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.