Astroloji: Oğlak burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 17 Temmuz Oğlak burcunda Ay Tutulması burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Oğlak burcunda Ay Tutulması burç yorumları
Astroloji: 17 Temmuz Oğlak burcunda Ay Tutulması burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 17 Temmuz Ay Tutulması burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu tutulma ile hayatınızda kariyerinize ilişkin önemli adımlar atacağınız bir zaman olacak. Tutulma birlikte iş hayatında daha dikkat çekici bir noktada olabileceksin. Önemli iş görüşmelerinizi 2 Ağustos’tan sonraya bırakmakta fayda var. Zira Merkür Retro!

Kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanız konusunda oldukça destekleyici olabilecektir. Yaşam hedefleriniz ve kariyeriniz ile ilgili değişim ve dönüşüm zamanı! Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Aile içinde ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir ya da aileden birinin kronik rahatsızlığı gündeme gelebilir.


Aile içinde sevgi kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir, aile içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Veya çok istediğiniz bir ev eşyası veya evi alamayabilir veya sahip olmaya çalışırken zorlanabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Bu da size evinizde yuvanızda huzur ve barış zamanına işaret etmekte, evinizde sosyalleşebilir, evinizde dekoratif bir takım çalışmalar yapabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Plüton etkileşimi ile öncelikle bu hafta ikili ilişkilere dikkat diyoruz. İlişkiler, evlilik, ortaklıklarla ilgili sorunlar, sıkıntılar, kayıplar söz konusu olabilir. Ayrılıklar, boşanmalar, ilişkilerde engeller söz konusu.

Bu hafta sabretmeye biraz daha ihtiyacımız olabilir. Akabinde bu hafta yaşadığınız yeri değiştirmek, yeni ev almak, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yalnız eviniz içinde olası kazalara, sigorta atmalarına, arızalara karşı hazırlı olmanızda yarar var. Ev içinde aniden minik bir durum kontrol dışı büyüyebilir, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Ay Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: 9. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ile hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelmektedir. Seyahatler organize edebilirsiniz, ama son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var, zira Merkür Retro!

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Çıkacağınız seyahatlerde eşyalarınızın kaybolmamasında özen gösterin. Fişinize, biletinize sahip çıkın. İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde gönderilerinizin doğru adrese gideceğinden emin olun.

Yakın çevrenize, kardeşlerinize ve kuzenlerinize karşı sert ve soğuk davranmayın. Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha sempatik ve sevgi dolu yaklaşmaya çalışın. Kuzenleriniz, komşularınız varsa kardeşlerinize karşı küslük, kırgınlık durumları oluşabilir.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, dostlarınızdan birileri size duygusal anlamda açılabilir veya arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler. Ya da arkadaşlarınızla birlikte bu hafta sanatsal bir takım aktivitelere katılabilirsiniz, dostlarınızdan harika destek ve yardım görebilirsiniz ihtiyacınız olan her konuda, onlarla birlikte tatil planları da yapabilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile önce sağlık diyoruz! İş yaptığınız kişilerle terso durumlar oluşabilir, işler gecikir, aksar, müşteriler arıza çıkarır. Özellikle iş ilişkilerinde ve sağlığa bu hafta ekstra dikkat ediyoruz.

Sonrasında bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek. Yanlış anlamalar, arkanızdan dönen bir takım ani olaylara karşı uyanık olmanızda yarar var.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Ay Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: 8. evinizde gerçekleşecek olan tutulma ile başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım ve satım işleri ile ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yalnız bu alanlarda ciddi krizleri yönetmen gerebilir.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Finansal konularda endişeli durumlara, kadınlar yüzünden parasal konularda zorlanmaya, değerli eşyaların kaybolması veya zarar görmesine, ilişkilerde veya ortaklıklarda parasal konularda yüzünden zor duruma düşmeye işaret etmektedir.

Para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın. Parasal konularda sert ve eleştirel bir tutum takınabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. İş hayatınızı sizin için daha verimli daha sevebileceğiniz bir yere dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Mesela masanızı süsleyebilir, ofisinize yeni bir şeyler alabilirsiniz, ofisinizi güzelleştirebilirsiniz. Bu hafta iş ortamınızda ki kişilerle beraber bir çok sosyal aktiviteye dahil olabilirsiniz. Ya da gerçekten sevdiğiniz işe yönelmek için harika bir hafta.

Venüs/Plüton etkileşimi ile finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Bu hafta riskli girişimlerde bulunmak için pek de rahat ve uygun değil açıkçası. Değerli eşyalarınıza sahip çıkmanızı önerebilirim.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu tutulma ile birlikte ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu tutulma, bir takım sonlanmaları, bitişleri işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan soğukluk, mesafe, sevginin kaybolması, ilişkilerin bitmesi, ortaklıkların bozulması gibi etkiler söz konusu. İkili ilişkilerde krizleri çok dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekmektedir. Değersizlik hissi, yalnızlık hissi söz konusu olabilir.

Eğer yalnız iseniz armudun sapı üzümün çöpü ona buna kulp takarak kimseyi beğenmeyedebilirsiniz. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Bu hafta yaşamınızı güzelleştirmek veya kendinizi güzelleştirmek adına girişimlerde bulunmak için harika bir hafta.

Eğer yalnız iseniz sizden mesafe olarak uzakta olan bir ile romantik yakınlaşmalarınız olabilir. Kişisel hobilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bu hafta sanatsal aktivitelerde başarı haftasına dönüşebilir sizin için. Ya da bu konularda eğitime başlayabilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayıplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yaşamdan beklentilerin düşmesi, depresyon, hedef sapması gibi durumlar oluşabilir.

Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler, özel hayatla ilgili kıskançlık durumları oluşabilir. Yalnız olanlar iş çevrenizden biri ile yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Ay Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir. Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişler, kemikler ve cilt sorunları meydana gelebilir. Özellikle böcek sokmalarına karşı tedbirli olun.

İş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir. Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Özellikle sağlığınıza ekstra dikkat edin, kaslarınıza, bel bölgenize, belinize özellikle, kolayca rahatsızlanabilirsiniz.

İş konusunda ise birlikte çalıştığınız özellikle kadın figürlerle anlaşmak zor olabilir, iş arkadaşlarınızla aranız açılabilir. İş arkadaşlarınıza karşı sert ve eleştirel yaklaşabilir, soğuk ve mesafeli olabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz kırgınlıklar oluşabilir.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Gizli aşk ilişkilerine çekilebilirsiniz veya ilişkilerinizi gizlilik içinde yürütmeyi tercih edebilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında, aldatma veya aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir, ilişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat!

Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var, prezervatif kullanmayı veya korunmayı ihmal etmeyin. Ya da umumi tuvaletlerde daha dikkatli olun, hastalık kapmayın.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Ay Tutulması yorumları

Başak burç yorumları: 5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ile eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu tutulma zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklardan yana bu hafta canınız biraz sıkılabilir, dostlarınız size biraz duygusuz gelebilir veya sizi sert bir şekilde eleştirebilirler.

Bazı dostlarınızla aranız açılabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin ve kimsenin de özel hayatına karışmayın, müdahale etmeyin. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Arkadaşlarınız ve dostlarınız arasında çok önemli yardımlaşma ve destek temaları ön plana çıkabilecektir.


Özellikle psikolojik anlamda birbirinize destek olmanız her an yardıma hazır olmanız gerekebilir. Eğer bir ilişkiniz var ise, bu hafta romantik planlar yapmak, mum ışığında yemek, ayı postunda şarap ya da sizin hayal gücünüz neye yetiyorsa yapmak için uygundur.

Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar söz konusu olabilecektir. Özellikle arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Hayatınızda biri var ise yalnız durum biraz karışık, gereksiz gerginliklere, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Ay Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu artık çözüme kavuşabilir.

Evinizi güzelleştirmek, evinize yeni tekstil ürünleri almak, evinizi boyatmak, yeni dekorlar almak, ev almak, satmak veya kiralamak için de harika bir hafta olacak. Ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve atacağınız imzalarda dikkatli olun.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. İş ve kariyer konusunda özellikle kadın figürlerle anlaşmak, iletişim kurmak oldukça zor olabilir. Bu hafta iş anlamında kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

Kariyerinizde fazla katı, duygusuz tavırlar sizi duruma sokabilir. Esnek olabilmeyi öğrenmelisiniz. Venüs/Plüton etkileşimi ile iş ve kariyer anlamında ani gelişen durumlar söz konusu olabilir. Eğer aklınızı kullanabilirseniz bu hafta iş ile ilgili bir krizi kendi yararınıza dönüştürebilir, karlı çıkabilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları ay tutulması

Akrep burcu Ay Tutulması yorumları

Akrep burç yorumları: Seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blog ile ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek için de destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için 2 Ağustos’tan sonra bir zamanı beklemenizde fayda var, zira Merkür Retro!

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. İletişimle ilgili problemler pik yapabilir bu hafta. Bunun yanı sıra özellikle komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizde ki özellikle kadınlarla ilişkilerinizde kriz yönetmeniz gerekebilir.

Çevrenizdeki insanlara karşı katı, soğuk ve geçimsiz davranmamaya özen gösterin. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. İş hayatınızda küs ve problemli olduğunuz kimselerle barışmak, kırılan kalpleri onarmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile özellikle anlaşmalar imzalamak, fikir tartışmalarına girmek, pazarlama, reklam konuları ile ilgilenmek için pek uygun bir hafta değil. İletişim araçlarında sıkıntılar meydana gelebilir.

yay

Yay burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: Finansal konular bu tutulmanın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Banka işlemlerinde, kredilerde, ödemelerde gecikmeler, sorunlar söz konusu olabilir. Size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir.

Bu hafta yapacağınız özellikle güzellik, kıyafet, makyaj ürünlerinin ödemelerinde problemler meydana gelebilir. Kredi kartınızı kullanırken dikkat etmelisiniz. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Evinizi, yaşadığınız alanı güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile finansal anlamda da kazançlar söz konusu, fakat beklenmedik ve ani harcamalar, masraflar çıkabilir. Kredi vesaire düşünüyorsanız sıkıntılı bir şekilde olsa da amacınıza ulaşabileceksiniz.

oğlak ay tutulması

Oğlak burcu Ay Tutulması yorumları

Oğlak burç yorumları:Burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ile hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu tutulma aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

Tutulma hafiften sert etkiler aldığı için kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz. Elinizdeki mevcut işleri bitirip yeni işlere başlama zamanı sizler için tam olarak.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Özellikle ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlar söz konusu olacak. Partnerinizle aranız açılabilir ya da partnerinizin kendi hayatına dair olan sorunları size ilgi göstermesine engel olabilir, eğer böyle bir durum olursa lütfen onu idare edin.

Ortaklıklarla ilgili konularda finansal anlamda aranızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Bu hafta Venüs/Neptün etkileşimi sayesinde varsa partnerinizle birlikte birkaç günlüğüne bir yerlere kaçabilir, romantik bir tatil yapabilirsiniz.

Bir diğer olası etkisi ise ruhunuz bu hafta daha yaratıcı olabilir, 2 satır bir şeyler karalayabilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile ilişkiler açısından da gerginlikler, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu. Eğer hayatınızda özel anlamda biri yok ise biraz cinsellik yönü ağır basan ilişkilere yönelebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizde baskıcı, takıntılı olmamaya özen gösterin.

kova merkür retro dolunay burçlar ay tutulması

Kova burcu Ay Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: 12. evinizde gerçekleşecek olan tutulma birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır.

Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek. Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar.

Bu hafta iş hayatınızda işler pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, engeller, işlerin bitmemesi, son dakika projelerin iptali gibi durumlar söz konusu olabilir. Kişisel sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var, enfeksiyonlara daha açık olabileceğiniz günlerdesiniz.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek gıdalara yönelin bol bol. Bu hafta Venüs/Neptün etkileşimi ile romantik zamanlar oluşturmak için harikadır, yaratıcı çalışmalar için de aynı şekilde.

Bu hafta başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacaktır, rüyaların aşkı gibi bir etki yaratabilir. Bağışlama, affetme, kabul etme ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için çok uygundur arkadaşlar. Venüs/Plüton etkileşimi ile birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde krizler oluşabilir, eğer akıllıca davranırsanız kriz ortamını kendi yararınıza dönüştürebilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar temmuz ayı ay tutulması

Balık burcu Ay Tutulması yorumları

Balık burç yorumları: 11. evinizde meydana gelecek olacak tutulma ile hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir.

Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Hafta boyunca Venüs ile Satürn kavga halinde olacaklar. Özel hayatınızda ayrılıklar söz konusu olabilir. Ya da istediğiniz kişi sizi reddedebilir.

Bu hafta hayattan tat almak, keyifle işlerinizi halletmek zor olabilir. Varsa çocuklarınızla iletişim kurmak, onlarla anlaşmakta zor olabilir. Arkadaşlarınızın kalbini kırmamaya özen gösterin, sert eleştirilerde bulunmayın.

Bu hafta Venüs/Neptün etkileşimi ile hayal gücünün yüksekliğine işaret eder ve yardımlaşma temasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayacaktır. Bu hafta tiyatro, resim, fotoğrafçılık. vb kurslara yazılmak için çok uygun dönem olduğuna işaret etmektedir.

Yalnız olanlar inşallah bu birkaç gün içinde gerçekten sevip sevilebilecekleri romantik ilişkileri başlar. İlişkilerde kusurları ve hataları görmezden gelmeye eğilimli olabilirsiniz, yanılmaya ve kandırılmaya daha açık olabilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilecektir. Hobilerinize yönelebilir, yeni hobiler elde edebilirsiniz. Ama bu hafta riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmanızda yarar var.


Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.