Astroloji: 2 – 8 Eylül 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Eylül 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 2 - 8 Eylül 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 2 – 8 Eylül 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Nigar Bostan

Astroloji: 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 Eylül – 8 Eylül 2019 haftalık burç yorumları: 2 Eylül, 3 Eylül, 4 Eylül, 5 Eylül, 6 Eylül, 7 Eylül ve 8 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor? Astrolog Nigar Bostan yorumladı…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burcu haftalık yorumları: Yeni haftada uzun seyahatlere, yabancılarla ilişkilere, eğitsel konulara, hayatınızdaki olaylara felsefi açıdan bakmaya epey zaman ayıracaksınız.


Yurtdışı projelerinizde hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Hayatınıza yenilikler katmaya cok hevesli ve istekli olacaksınız.

Hafta ortasında uzun zamandır üstünde emek harcadığınız bir işle ilgili sözleşme ya da anlaşma imzalayabilirsiniz. Vize, pasaport gibi resmi evrak başvurularınız için uğraştırıcı olsa da uygun bir dönem.

Şimdiye kadar hiç tanımadığınız değişik kültürden kişilerle yollarınız kesişebilir. Hafta sonunda otorite figürleriyle aranızda fikir ayrılığı oluşabilir. 

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta yeteneklerinizi konuşturma zamanı. Hobileriniz sevdikleriniz tarafından takdir edilir. İleride bu alandan maddi kazanç elde edebilirsiniz.

Çocuğunuzun yeni okul dönemindeki eksiklerini tamamlamak için aışverişe çıkabilir ayrıca onunla ekstra vakit geçirebilirsiniz.

Güçlü karakterinden etkilendiğiniz biri hayatınıza aniden girebilir. İlişkiyi derinleştirmeden önce bu insanla yaşayacağınız beraberliğe ne kadar hazır olduğunuzu iyi sorgulamalısınız.

Ortaklıklarınızdan maddi kazanç elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Hafta ortasında spiritüel konular, ruhsal temalar gündeminize oturabilir. Ruhsal dunyanızı zenginleştirmek için aile dizimi, regresyon gibi çalışmalara katılabilirsiniz. 

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burcu haftalık yorumları: Bu hafta hiç beklemediğiniz bir konu hayatınıza aniden dahil olabilir. Önce zorlansanız da zamanla bu yenilik size farklı pencereler açacaktir.

İkili ilişkileriniz sayesinde önünüze yeni şans kapıları açılacak. Yurt dışından iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde vereceğiniz davetler oldukça hareketli geçer.

Partnerinizin kariyerindeki değişimi, sizin gelecekle ilgili kararlarınız üzerinde etkili olackatır. Yeni bir markanın yaratılması ve pazarda tanıtılması için katkıda bulunabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında çeşitli sözleşmeler, tapu vs. işleri için imza atabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta özellikle iş hayatındaki hizmet alanı size patron olma ödülü taşıyacak. Yöneticilerinizin alacağı kararlar sizin yönlendirmelerinizle şekillenir.

Hafta ortasında ani bir iş seyahatine çıkabilirsiniz. Kardeşinizle ortak mal varlığınız için bir uzlaşma gündeme gelebilir. Hayatın yoğun temposunu arkadaşlarınızın sizin için hazırladığı sürpriz davetlere katılarak dengeleyin.

Sindirim sisteminizi yoracak gıdalardan kaçınmalısınız. Deniz kenarında bol bol yürüyüş yapıp temiz havayı solumak sağlığınıza iyi gelir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burcu haftalık yorumları: Bu hafta iş hayatınızda meydana gelen başdöndürücü gelişmeler hiç ummadığınız kadar kısa sürede size maddi kazanç olarak geri dönebilir.

İş yükünüzün artışı, üzerinizde fazla stress yaratmamalı. Bu nedenle kişisel bakımınıza vakit ayırmalı, gardrobunuzdaki eksiklikleri yeni sezon için tamamlamalısınız. Zira Eylül ayını davetten davete katılarak geçirebilirisiniz.

Haftanın ikinci yarısında, hahatında önemli başarılara imza atmış biriyle beraber uzun soluklu bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Başak burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta hayatınızda düzene koymak istediğiniz konuları teker teker halledebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uzun zamandır kafanızı kurcalayan ne varsa masaya yatırılıp çözüme kavuşturulabilir.


Aşk hayatınızda adım atmakta tereddüt ettiğiniz konuların adeta kendiliğinden çözümlendiğine şahit olmak sizi hiç şaşırtmasın. Zira bir yıldır ektiklerinizi bu dönemde biçiyor olacaksınız.

Çocuğunuzun sizden beklediği ilgi ve alakayı işlerinizin yoğunluğu nedeniyle aksatabilirsiniz. Bu durumu denegelemeye çalışın.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burcu haftalık yorumları: Kariyer hayatınızın en çalışkan ve üretken olduğu dönemindesiniz. Çalışmayanlar ise günlük hayatlarında birden çok şeyi aynı anda halletmek durumunda kalabilirler.

Sevdiklerinin ve kendilerinin sağlıklarıyla ilgilenmek, evin düzenini sağlamak, evcil hayvanın bakımını takip etmek, yaşam alanlarındaki dekorasyon değişimi ile uğraşmak, bahçe düzenlemesi yapmak gibi konular gündeminizi doldurabilir.

Bu dönem, diyet başlamak ve sporu aktif olarak hayatınıza katmak çin uygundur.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Akrep burcu haftalık burç yorumları: Aşk hayatınızdaki kararlar artık meyve vermeye başlar. Kiminiz çocuk sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz. Şans oyunlarından pratik zekanızla fırsat yakalayabilirsiniz.

Bu dönemde hobinizi işe dönüştürmek için bir karar alabilirsiniz. İş hayatınızda dönüm noktası sayılabilecek bitiş ve başlangıçlar gündeme gelebilir. İşten ayrılıp yeni bir hedefe doğru yola çıkma zamanı.

Aileden elde edilen gelirlerle kendinize yeni bir iş kurmak gündeme gelebilir. Uzaklar, loistik konular bu dönemin önemli bir ayrıntısı olacaktır.

yay

Yay burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burcu haftalık yorumları: Bu hafta seyahatten seyahate koşabilir ya da toplantıdan toplantıya katılabilirsiniz. Otorite figürlerine yönelik sunumlar için çok öenmli günlerden geçeceksinz. Başarılarınız takdir görebilir. Sizin için adeta bir hasat zamanı.

Ayrıca nişan, düğün gibi mutlu olaylar için bu hafta önemli kararlar alabilirsiniz. Ailevi bir konu hakkında annenize destek olmanız gerekebilir.

Yuvanızı yurt dışına taşımak gibi radikal kararlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eğitsel konular için hareketli bir hafta geçireceksiniz.

oğlak

Oğlak burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Oğlak burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta eğitim, öğretim konularıyla ilgili önemli gelişmeler meydana gelebilir. Bu alanda yeni kayıt yaprtırmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Ayrıca yurt dışı seyahatleriniz hakkında ciddi bir planlama gerekebilir. Zira senenin kalan döneminde hem iş hem de gündelik hayatınızda oldukça tempolu bir döneme giriyorsunuz.

Çalışmalarınızı, sosyal medya üzerinden duyurmak için faaliyete geçin. Online eğitim almak ve vermek size bereket taşır. Bazı Oğlaklar kitap yazmaya karar verebilirler.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burcu haftalık yorumları: Haftaya yatırırmlarınızı şekillendirerek başlıyorsunuz. Ortaklıklar için uygun bir dönem. Teknolojik konular, tele komünikasyon sektöründe başarılı çalışma ve projeler yürütebilirsiniz.

Kafanızda gelecek ile yaptığınız planlamalar artık kağıt üstünde de vücut bulmaya başlar. Hem özel hem de sosyal hayatınızda yenilikler sizin için bu hafta ön plana çıkabilir.

Hedefe odaklanmalı, detaylarla çok vakit kaybetmeden hayatınızdaki maddi, manevi önemli konuları net bir sonuca ulaştırmalısınız. Ardından yeni bir sayfa önünüze açılır.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 2 – 8 Eylül haftalık burç yorumları

Balık burcu haftalık yorumları: Bu hafta ilişkilerinizle ilgili adeta yeni bir yolculuğa başlıyorsunuz. Ya da önceki yolculukta monoton olan ne varsa kenara bırakıp kaldığınız yerden heyecanlı bir döneme adım atabilirsiniz.

Özellikle bir Başak burcu bundan sonraki yaşantınızı değiştirmeye neden olabilir. Akışta kalmalı yenilklerden ürkmemelisiniz. Zira tohum ekmeden asla hasat elde edemezsiniz.


Hafta ortasında yurt dışında seminer ve workshoplara katılabilir, önceden başlayan eğitimlerinizin sertifikasını alabilirsiniz. Hafta sonunda ani bir kararla eşinizle kısa bir yolculuğa gidebilirsiniz. (Astrolog Nigar Bostan)

Astroloji: Eylül 2019 aylık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.