Astroloji: 14 – 20 Ekim 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Ekim 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 14 - 20 Ekim 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 14 – 20 Ekim 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 14 – 20 Ekim 2019 haftalık burç yorumları

14 Ekim, 15 Ekim, 16 Ekim, 17 Ekim, 18 Ekim, 19 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor? Astrolog Dinçer Güner yorumladı…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Kariyer ve ilişkilerle ilgili konularda duygularımızı kontrol etmemiz gerektiğini ve değişimlere açık olmamız gerektiğini vurgulamakta. Özellikle iş hayatında güç çekişmeleri içine girebilirsiniz.


Dolunay’a Jüpiter’in güzel bir kontağı olacak; bir yerlere kaçmak, yeni bir eğitime başlamak, seminerlere katılmak, hayatı daha anlamlı kılacak yeni bilgiler öğrenmek içinde güzel olacaktır. Yurt dışı, eğitim, yabancılarla yapılan işlerden şans sizden yana olacaktır.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Yoga, meditasyon gibi ruhunuza iyi gelecek konular yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check-up gibi bir şeyler yaptırabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu dönem aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Her kulağınıza gelene hemen inanmayın, ölçüp tartın öncelikle ve kariyerinizle ilgili konularda alelacele kararlar vermemeye özen gösterin.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Özellikle kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebileceğinize işaret ediyor, bu diyet, spor gibi bir şekilde olabilir.

Yurt dışı, hukuksal konular, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim gibi konularda bir takım zorluklarla mücadele etmeniz gerekebilir.

Dolunay’a Jüpiter’in güzel bir kontağı olacak; özellikle finansal konularda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Krediniz onaylanabilir, kaynak veya borç arıyorsanız bulabilir, ortaklaşa işlerden elde edilen gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Bazı arkadaşlarınızla yardımlaşma temaları ön planda olacakken, bazı arkadaşlarınızdan işin içinde sanat, yaratıcılık, moda, renkler, müzik gibi iş projeleri, teklifleri alabilirsiniz.

Bazı arkadaşlarınızla romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir veya arkadaşlar arası yanlış anlaşılmalar biraz can sıkabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir.

Özel hayatınızda ki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Kariyerinizle ilgili konularda yanlış değerlendirmeler, yanlış kararlar almamaya özen gösterin.

Eğer size bir teklif gelirse, bu teklifin içeriğini, ne kadar gerçekçi olup olmadığını iyice araştırın. Hayallere dalıp, realiteden uzaklaşmayın, ya da siz kariyerle ilgili bir konuda soğuk bir gerçekle de yüzleşmeniz gerekebilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Partner, ortaklık, ilişkiyi ilgilendiren konularda önemli, büyük bir engelin aşılması gerekebilir.

Sevgi bu hafta daha da derinleşebilir. Fakat partneriniz veya ortağınız ailenizle, aile bireylerinizle ilişkilerde zorlanmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Çıkacağınız olası seyahatlerde değerli eşyalarınıza mukayyet olun, bavulunuzu bir yerlerde unutmayın.

Dalgınlık yüzünden yanlış rezervasyonlar, hatalı bilet alımları söz konusu olabilir. Resmi evraklarınızın zarar görmemesine dikkat edin veya bir yerlerde unutmayın.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. İş ve çalışma ortamınızda zoraki sizi zorlayan koşullar da olsa değişim süreciniz devam ediyor.

Aşılması gereken bir engelin ardından iş ve çalışma koşullarınızda huzura kavuşabileceksiniz. Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Parasal meselelerde kendinizi aptal yerine koydurmayın, doğru kararlar verin. Cebinizde, banko sandığınız bir iş son anda direkten dönebilir ve bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Banka işlemlerinizde de hatalı işlemler, kredi kartı kaybolması, hesap hataları söz konusu olabilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Bu hafta özellikle önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

İşin özü aslında, para ile ilgili bir engeli aşmanız gereken ve bir parça da zorlu bir hafta. Sürpriz beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir, giderler artabilir.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda yanılgılar, hayal kırıklığı gibi durumlarda söz konusu olabilir.

Kendinizi kandırılmış, enayi yerine konmuş gibi hissedebilirsiniz veya arkanızdan iş çevriliyormuş gibi gelebilir size. Önemli konularda kesin hükümler vermeden önce, dostlarınızın görüşüne ve fikrine de önem verin.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Ev, yuva ve aile ile ilgili bir takım konularda aşılması gereken bir engele işaret etmekte. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat etmekte yarar var.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Kendinizi daha yaratıcı hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik gibi konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz.

Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu dönem kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir.

Bu hafta sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz. Özellikle, alerjiler, zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Sizin çok da söz hakkı olamayacağınız bazı iş koşulları içine itebilir ama olası en güzel yanı ise, bulunduğunuz çevreden kaçmak için bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Özel hayatınızla ilgili hayal kırıklığı, yanlış ifadeler, yanlış anlamalara karşı da dikkatli olunmasında yarar var.

Olmayacak insanlara olmayacak değerler verebilir ve akabinde siz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yine gereksiz lüks harcamalardan da kaçınmanızda yarar var bu hafta.

yay

Yay burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Bir dostunuzla aranızda borç, alacak-verecek gibi para ile ilgili bir mevzu oluşabilir. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var.

Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Mutfak, banyo ile ilgili su tesisatında sorunlar meydana gelebilir.

Evinizde tadilat işlerine biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Ev içinde meydana gelen bir takım olayları veya konuları doğru değerlendiremeyebilir, hatalı kararlar alabilirsiniz. Evinizde bir şeyleri kaybetmeniz de olasıdır.

oğlak

Oğlak burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. iş konularında kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev ve iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var.

İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir hafta sizi bekliyor olacak.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. Kardeş veya komşularınızla yanlış anlamalar, ifadeler, gereksiz alınganlıklar söz konusu olabilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir.

Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet gibi tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik gibi konulara da harcayabilirsiniz.

Para konularında, hesaplarında hatalar, para ile ilgili konularda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Değerli eşyalarınıza, cüzdanınıza mukayyet olun. Bir yerlerde unutmayın, çaldırmayın.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Bu hafta gökyüzünde Güneş ile Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak. Birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Ödemeler, borçlar gündemde olacaktır.

Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz.

Merkür ile Neptün arasında da uyumlu bir görünüm olacak hafta boyunca. Yaratıcı tarafınızı çok daha güçlendirecektir. İlham melekleri yanınızdan pek ayrılmayacak bu hafta. Eğer sanat, müzik gibi alanlara yeteneğiniz varsa bu hafta bunları daha çok parlatabilirsiniz.

Keza bu hafta bağımlı olduğunuz konularla uğraşmanız gerekebilir. Sezgileriniz rahatsız edici derecede güçlenebilir, önemli bir şeyi önceden sezebilir veya rüyalarınızda görebilirsiniz.


Astrolog Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Dolunay burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.