Astroloji: 3 Ekim Merkür Akrep burcunda burç yorumları

Astroloji: 3 Ekim Merkür Akrep burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 3 Ekim Merkür Akrep burcunda burç yorumları
Astroloji: 3 Ekim Merkür Akrep burcunda burç yorumları – Astromeri

Astroloji: 3 Ekim Merkür Akrep burcunda burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda enerjinizi ilişkinize vermeye devam ediyorsunuz. Ayın başında ekonomik konularınıza odaklanabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Yakınlarınız da maddi anlamda size destek olabilirler.

3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. İş hayatında gücünüze güç katmaya devam ediyorsunuz. Yine 3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa bir ameliyat kararı alınabilir.


4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar sevdiğiniz kişi için savaşmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Eğer ki ilişkiniz veya evliliğiniz yürümüyorsa, oluruna bırakmak yerine partnerinizi geri kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Hem tutkunun hem de agresifliğin hakim olacağı bir dönemde olacaksınız.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Borçlarınızı kapatacak bir gelir artışı yaşayabilirsiniz. Miras konusunda da şans sizden yana olabilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda ilişki ve evlilik konularınız gündemde olacak. Eşinizle veya sevgilinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizin size daha fazla sevgisini gösterdiği günler geçirebilirsiniz. Romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. Akademik hayatınızda zorlandığınız süreçler bitmeye başlıyor. 3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar sevgilinizle veya eşinizle alakalı bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklenen bir haber de olabilir.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar sağlığınızla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir sağlık problemi bu dönem nüks edebilir. Ofis ortamındaki hırslı ve mücadeleci yapınız bu zaman zarfında sizi diğerlerinden bir adım daha öne çıkarabilir.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar ilişkinizde beklenmeyene hazır olun. İlişkisi olanlar evlilik tekliflerine hazır olsun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken daha büyük bir aşkla birbirlerine bağlanabilirler. Ortaklıkla iş kurmuş kişiler bu dönem güzel getirileri olan işlere imza atabilirler.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda sağlığınıza önem göstermelisiniz. Ufak bile olsa küçük bir sağlık problemi canınızı sıkabilir. Ofiste tempolu birkaç gün geçirebilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. Ödemelerinizi düzenlemek adına daha güzel bir zamanda olacaksınız. 3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar yeni bir iş teklifi ya da terfi haberi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de bir test sonucu çıkabilir.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar aşkınız için savaşma vakti. Bazı korkularınızın üstüne giderseniz partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanacağınız günler yaşayabilirsiniz.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar kronik bir sağlık probleminiz varsa şifa bulabilirsiniz. Duygusal hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Unutamadığınız veya hep aklınızın bir köşesinde yer etmiş biri varsa tekrardan haber alabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ekim ayına aşkla başlıyorsunuz. Yeniden aşık olmanın heyecanıyla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedebilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. İlişkinizde, evliliğinizde çift olarak güç gösterileri yapmak yerine empati yapmaya başlıyorsunuz.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar çocuğunuzla ilgili de sevindirici haberler alabilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin de sizden etkilendiğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar ailevi bir konuya enerjinizi harcayabilirsiniz. Sadece bu konu için uğraşırken agresif olmamaya özen gösterin.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar karşı cinse karşı büyük bir çekim gücü hissedeceksiniz. Partneriniz de size karşı aynı duyguları besleyecek. Hayatınızdaki her konuyu unutup aşk hayatınıza önem verebilirsiniz. Çocuğunuz olmuyorsa bu dönem mutlaka denemelisiniz. Hayırlı gelişmeyi yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ekim ayına ailevi konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Aile içindeki bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Evinizin içinde de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar ailenizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Bu ailedeki bireyin bir sağlık problemiyle ilgili bir durum da olabilir.

3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. Çalışma hayatınızda emin adımlarla zirveye çıkmaya başlıyorsunuz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar enerjinizi kardeşiniz veya akrabalarınız ile ilgili konularda harcayabilirsiniz. Belki de bir konuda yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Eğitim hayatınızda da hakkınızı aramanız gereken durumlar oluşabilir.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar aile içinde sevineceğiniz durumlar oluşabilir. Yeni biri katılabilir. Yeni bir ev satın alabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Ekim ayının başında iletişim yönünüzle birçok fırsatı kendinize çekebilirsiniz. Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar yeni eğitimlere merak duyabilirsiniz. Kültürel yönünüz ön planda olacak. Bilgiye, öğrenmeye hevesli olacağınız bir süreçte olacaksınız.

3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. Aşk hayatınızda ilişkiyi yönetmek yerine karşı taraf üstündeki baskıyı azalttıkça mutlu olacaksınızdır.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar gelirinizi arttırmak için çok emek harcayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar özellikle insan iletişiminin ön planda olduğu sektörlerde çalışıyorsanız, sektörünüzde parlayacağınız bir konuma gelebilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlar size yeni fırsatlar sunabilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda maddi durumunuza enerjinizi harcayabilirsiniz. Gelirinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. Ailenizde yolunda gitmeyen, üstünüzde otorite kurmaya çalışan ebeveynlerinizle olan sorunlar yoluna giriyor.


3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaş zammı veya bir prim ödemesi alabilirsiniz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar partnerinizle aranızda bilemediğiniz bir çekim gücü olabilir. Tutkulu seveceğiniz bir dönemdesiniz.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar finansal olarak rahata ereceğiniz bir döneme gireceksiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Ekim ayına enerjiniz yüksek, kendinize güveniniz tam olarak giriş yapıyorsunuz.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar kendinize yönelik eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu bir hobi de olabilir bir dil kursu gibi eğitime yönelik bir şey de olabilir. Kendinizi keşfetme sürecinde olacaksınız.

3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. Eğitiminizde karşılaştığınız zorluklar bitiyor.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar sessiz ve geri planda kaldığınız her konu için artık harekete geçiyorsunuz. Haksızlık yaşadığınız noktalarda sesinizi yükseltebilirsiniz.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar girdiğiniz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Saçınızda, stilinizde değişiklik yapabilirsiniz. Estetik için ay sonuna kadar uygun bir zaman dilimidir. İstediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Ekim ayına biraz düşük bir enerjiyle başlıyorsunuz. Eski bir sağlık probleminiz nüks edebilir. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar hissiyatınız çok güçlü olacak. Rüyalarınız bir anlam taşıyabilir. Gece gördüğünüz bir rüya sabahına çıkabilir.

3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. Maddi olarak daha da güçlenmeye başlıyorsunuz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Pek fazla evde oturmak isteyeceğiniz bir dönem olmayacak.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan geri dönmek için sizinle iletişime geçebilir. Geçmişinizle ilgili konular ön plana çıkacaktır.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda sosyal tarafınız ortaya çıkıyor. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilirsiniz. Birlikte planlar yapabilirsiniz. Ayın başında şansınız da açık.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Onların mesajlarını paylaşımlarınızla, desteğinizle duyurmaya çalışabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. Gücünüzü ispatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar hem çok savaşmanız hem de bunun karşılığında güzel yerlere gelebileceğiniz bir kariyer dönemi önünüzde duruyor. Belki zirveye ulaşırken çok emek vereceksiniz ama hepsi buna değecek. Çalışmıyorsanız siz de harekete geçiyorsunuz. Belki bir hobiniz belki bir yatırım planınız için kolları sıvayabilirsiniz.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar yaptığınız işte ün kazanabilirsiniz. İnsanlar sizin başarılarınızı takdir edebilir. Sizler bile olayların bu kadar güzel gelişeceğini tahmin edemeyebilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda kariyer konularınız sizler için önemli olacak. Daha çok enerjinizi iş hayatınızda harcayabilirsiniz. 3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. Sağlığınızda güç kazanmaya başlıyorsunuz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Akademik hayatınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Bazen hakkınızı almak için savaşmanız gerekebilir.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar gelirinizi yükseltecek bir iş teklifi alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız yeni bir yatırım yapma fikri olabilir. Bu dönem karlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Ekim ayına başladığınızda vaktinizi seyahatlere ayırabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık tarihine kadar yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Astroloji gibi konulara daha fazla ilgi gösterip, araştırmalar yapabilirsiniz.

3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. Bulunduğunuz çevrede gücünüzü ispatlamaya başlıyorsunuz.

4 Ekim tarihinde Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar bir ameliyat gündemi oluşabilir. Eğer kronik rahatsızlığınız sürekli tekrarlıyorsa belki operasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

8 Ekim tarihinde Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar akademik hayatınızda parlayabilirsiniz. Şanslı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Başvuru veya evrak teslimi gibi durumlar varsa şans sizden yana olacaktır. En güzeli ise bu dönem mutlusunuz, içinizde bir sevinç olabilir. Beklediğiniz haberler size ulaşabilir.


Detaylı yorumlar: Mynet AstrolojiAstromeri

iPhone 11, Pro ve Pro Max, Apple Watch fiyatı ve Türkiye çıkış tarihi belli oldu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.