iPhone 11, Pro ve Pro Max, Apple Watch fiyatı ve Türkiye çıkış tarihi

Merakla beklenen iPhone 11’in satış tarihi ve Türkiye fiyatları belli oldu. Apple’dan yapılan açıklamaya göre iPhone11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve Apple Watch Series 5, 18 Ekim’de Türkiye’de satışa çıkıyor.

Apple Park’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikle yeni iPhone modelleri görücüye çıkmıştı. Apple, akıllı telefon kategorisinde, 699 dolar fiyatında iPhone 11, 999 dolar fiyatında iPhone 11 Pro ve 1,099 dolar fiyatında iPhone 11 Pro Max izleyenlere tanıtılmıştı.

Apple bu etkinliğinde üç tane yeni iPhone11 modelini, akıllı kol saati Apple Watch’ın beşinci serisini, yeni model iPad’ini, online televizyon izleme platformu Apple TV+ ve video oyun platformu Apple Arcade’in de yeni özelliklerini anlattı.


iPhone11 Pro’da 2436 x 1125 piksel, iPhone 11 Pro Max ise 2688 x 1242 piksel boyutlarında çözünürlüğe sahip. Ayrıca her iki cihazın da piksel yoğunluğu 458 ppi değeriyle aynı düzeyde.

iPhone11 Pro ve Pro Max, yüksek çözünürlüklü ve piksel yoğunluğu bulunan True Tone OLED ekran panelleriyle birlikte geliyor. Haptic Touch özelliğine de sahip olan ekranlar 1200 nit parlaklığı destekliyor. Super Retina XDR ekran ayrıca HDR10 ve Dolby Vision desteğine de sahip.

iPhone11 Pro 5,8 inç ile yeni modellerin en küçük üyesi iken, iPhone11 Pro Max 6,5 inç ile en büyük üyesi konumunda. Modeller için sunulan renk seçenekleri ise Altın, Uzay Grisi, Gümüş, Gece Yeşili olarak görünüyor.


iphone 11 teknik özellikleri fiyatı

iPhone11 Pro ve iPhone11 Pro Max, birebir aynı olan 3 arka kamera lensine sahip.

Arka kameradaki sensörlerin tümü 12 MP çözünürlüğe sahip. Ancak her bir sensör farklı amaçlarla kullanılıyor.

Arka kamera sensörlerinden birisi geniş açılı lense sahip. Diğer sensör ana kamera görevi görürken, üçüncüsü ise bokeh efekti için derinlik sağlamaya yarıyor.

iPhone 11’in ABD fiyatları şu şekilde:

  • iPhone11 64 GB: 699 dolar
  • iPhone11 128 GB: 749 dolar
  • iPhone11 256 GB: 849 dolar
  • iPhone11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’ın ABD fiyatları da şu şekilde:
  • iPhone11 Pro 64 GB fiyat: 999 dolar
  • iPhone11 Pro 256 GB fiyat: 1149 dolar
  • iPhone11 Pro 512 GB fiyat: 1349 dolar
  • iPhone11 Pro Max 64 GB fiyat: 1099 dolar
  • iPhone11 Pro Max 256 GB fiyat: 1249 dolar
  • iPhone11 Pro Max 512 GB fiyat: 1449 dolar

iPhone 11, Pro ve Pro Max, Apple Watch fiyatı ve Türkiye çıkış tarihi

iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

iPhone11 serisinin ABD fiyatları ve çıkış tarihi Apple tarafından açıklandı. Birçok kişi iPhone11, iPhone11 Pro ve iPhone11 Pro Max’ın Türkiye’de kaç liradan satılacağını ve ne zaman çıkacağını merak ediyordu.


iPhone11’in Türkiye fiyatı ne olacak? İşte bu konuda ABD fiyatına göre bazı tahminler yapılıyor. Başlangıç fiyatı olarak iPhone11’in 8 bin TL, iPhone11 Pro’nun 11 bin TL ve iPhone11 Pro Max’in 12 bin TL civarında olabileceği düşünülüyor.

PlayStation 5 (PS5) ön satış fiyatı ve özellikleri neler?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.