Astroloji: 12 Kasım Dolunay ve Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: 12 Kasım Dolunay ve Merkür Retro burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 12 Kasım Dolunay ve Merkür Retro burç yorumları
Astroloji: 12 Kasım Dolunay ve Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: 12 Kasım Dolunay ve Merkür Retro burç yorumları… 11 Kasım’da Merkür gezegeni, Güneş ile Dünya arasında geçecek. Merkür’ün bu geçişi küçük bir karanlık yaratacak. Aynı zamanda 12 Kasım Salı günü Türkiye saatiyle 16:34’te 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Merkür retrosunun hakimiyetinde olan bu dolunayın hem dikkat edilmesi gereken hem de pozitif tarafları olacak.

Dolunay ve Merkür Retro genel etkileri

Merkür retro sürecinin belli konularda aksilikler yaratmayı sevdiğini düşünürsek yaptığımız her işi iki üç kere kontrol etmeliyiz. Zihnimizi de allak bullak eden retro sebebiyle bu dolunayda aklımı mı yoksa kalbimi mi dinlemeliyim ikilemini sıkça yaşayabiliriz. İlişkilerde ise yanlış anlaşılmalar sebebiyle küçük şeyler uzadıkça uzayabilir. O yüzden bu dolunay zamanında özellikle cümlelerimizi iki kere düşünüp, tartıp konuşmamızda fayda var.


Gelelim güzel etkilerin de olduğu bölüme. Bu kısımda Satürn devreye giriyor. Evet, çoğu zaman kendisini işleri zorlaştırırken bulsak da bu dolunayda destek olmaya geliyor. Hem dolunaya hem Neptün’e güzel kontaklar kurarak hayallerimizi gerçek yapmak için yardım edecek. Tabii ki Satürn bu önce emeğimizi görmek isteyecektir. Kısacası bugüne kadar çok emek verdiğiniz, çabaladığınız bir durum varsa şimdi Satürn “bu işi oldu bil” diyecek. Eğer emek vermeden bir şey olsun istiyorsanız pek umutlanmamalısınız.

Bir güzel etki de Mars-Jüpiter ikilisinden geliyor. Satürn-Neptün ikilisi “hayallerini gerçeğe dönüştür” derken Mars-Jüpiter “cesaretini topla ve hareket geç” diyecek. Şu ana kadar geri planda kaldığınız, çekindiğiniz veya olmaz deyip vazgeçtiğiniz ne vardı? Bu soruya verecek cevabınız varsa harekete geçmenin tam zamanıdır. Çünkü Jüpiter de eyleme geçtiğinizde bu konuda şans verecektir.

Astroloji: 12 Kasım Dolunay ve Merkür Geçişi burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

 

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Merkür retrosunun söz sahibi olduğu bu retroda, gelirinizi etkileyecek bir konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maaşınızda ya da priminizde kesintiler olabilir. Borç verdiğiniz paralar gelmeyebilir. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin.

Finansal işlemlerinizde aksilikler olabilir. Bu dolunayın güzel tarafı da var. Özellikle kariyer hayatınızda çok emek vermişseniz, bu dolunayla beraber geleceğinize dair hayalleriniz gerçek olabilir.

3 Ocak 2020 tarihine kadar hakkınız olan para için savaşmanız gerekebilir. Bu bir miras meselesi de olabilir. Ameliyat konuları gündeminize girebilir.

22 Aralık tarihine kadar akademik yaşantınızda beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Merkür retrosunun hakim olduğu bu dolunay, sizlerin burcunda gerçekleştiği için bugün içerisinde gergin olabilirsiniz.

Gerek iş gerek gönül ilişkilerinizde takındığınız sert tavır ileride size sorun olabilir. Aklınıza ilk geleni söylemek iyi olmayabilir.

Bu Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Dolunayın güzel tarafı; akademik konularda olsun, yurt dışı işlerinizde olsun; ne kadar emek verdiyseniz bu dolunayla kat kat karşılığını alacaksınız. Spor hayatınızda da zaferlere ulaşabilirsiniz.

3 Ocak 2020 tarihine kadar partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanabilirsiniz. Bir an kendinizi tartışırken bulsanız bile devamında birbirinize daha da tutkulu bağlanmış olduğunuzu hissedeceksiniz.

22 Aralık tarihine kadar finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Aralık tarihine kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sizlerin sağlığına çok dikkat etmesi gereken bir gün olabilir. Ufak rahatsızlık diye geçiştirdiğiniz durum, hastanelerde vakit harcamanıza sebep olabilir.

Merkür retrosunun imza attığı bu dolunayda, eğer teşhis alırsanız hemen inanmayın. Ayrıca eski sevgiliniz de geri gelebilir.

Dolunayın iyi tarafları da var. Borçlarınız konusunda geçmişten ders çıkartıp harcamalarınızı kıstıysanız hedeflediğiniz tutarlardan daha fazlası elinize geçecektir. Eşinizin maddi gelirinde artış olabilir.

3 Ocak 2020 tarihine kadar iş hayatınızda savaşmanız gereken durumlar oluşabilir. Ama siz savaştıkça o kadar güzel başarılar elde edeceksiniz ki sakın yılmayın.

22 Aralık tarihine kadar partnerinizle aranızdaki ilişki daha da güçleniyor. Hala evlilik teklifleri için fırsatınız var.

Ayrıca 20 Aralık tarihine kadar maddi durumunuz güçleniyor. Borçlarınızı sıfırlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Merkür retrosunun yer aldığı bu dolunayda, dostlarınıza karşı agresif olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan dolayı onlara güveniniz sarsılabilir.

Bulunduğunuz çevrede insanların sizi eleştirdiğine şahit olabilirsiniz. Sakin kalmanız gereken bir günde olacaksınız.

Dolunay pozitif destekleri de içeriyor. İlişki ve evlilik hayatınızda hayallerinize kavuşmanızda destek olabilir. İlişkinizin yürümesi için fedakarlık yaptıysanız işler artık yoluna girmeye başlayacaktır.

3 Ocak 2020 tarihine kadar aşk hayatınızda tutkulu olacağınız bir dönemde olacaksınız. Aşkı doyasıya yaşarken aranızdaki çekim gücü ayaklarınızı yerden kesecek. Çocuğunuza enerjinizi harcayacağınız bir dönemde olacak.

22 Aralık tarihine kadar çalışma hayatınızda gücünüzü kanıtladığınız gelişmelere şahit olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda insanların takdirini kazanabilirsiniz. Ortak iş açmış olanlar varsa büyük maddi getirisi olan işlere imza atabilirler.

Ayrıca 20 Aralık tarihine kadar evlilik ve ilişki konularında yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken tekrardan büyük bir aşkla devam edebilirler.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Merkür retrosunun yanında oluşan bu dolunay, güzel giden kariyer hayatınızda sinirlerinizi gerebilir. Yöneticinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Size karşı otoriter bir tavır takınabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir.

Dolunayın olumlu tarafları da olacak. Eğer ki bu iş hayatında çok emek verdiyseniz hedeflediğiniz yere kısa sürede geleceksinizdir.

Ayrıca sağlık sorunlarınız mevcutsa ve iyileşmek için çaba harcadıysanız şifa bulacağınız bir süreçte olacaksınız.

3 Ocak 2020 tarihine kadar ailenize daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Evinizin içindeki dekor değişiklikleri, tadilatlar için harekete geçebilirsiniz.

22 Aralık tarihine kadar aşk hayatınızdaki o şans hem devam ediyor hem de kalıcı olmaya başlıyor. Bu dönem hayatınıza giren kişi gerçekten doğru kişi olabilir.

20 Aralık tarihine kadar ofis ortamınızda başarılarınız göz doldurabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Merkür retrosunun etkilediği bu dolunayda, seyahatleriniz esnasında dikkatli olmalısınız. Tüm değerli eşyalarınızın yanınızda olduğundan emin olun. Aracınızı dikkatli kullanın.

Akademik hayatınızda gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Yurt dışı başvurularınız ya da işleriniz varsa tüm belgeleri iki kere kontrol etmenizde yarar var.

Dolunayın olumlu yanı da var. Aşk hayatınızda hayalleriniz gerçek olabilir. İlişkide kendinizi değiştirmeye başladıysanız hayallerinize de erişeceksinizdir. Çocuğunuzla ilgili dilekleriniz de varsa gerçek olabilir.

3 Ocak 2020 tarihine kadar enerjinizi daha çok çevrenizdeki insanlara harcayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabanız size ihtiyaç duyabilir. Onları yönlendirebilecek fikirler verebilirsiniz.

Çalıştığınız sektörde çok emek vermeniz, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Siz emek verdikçe karşılığı beklediğinizden iyi olacaktır.


22 Aralık tarihine kadar ailevi bağlarınızı pekiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zor anlarınızda aileniz hep destek olabilir.

20 Aralık tarihine kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Yalnızsanız bu dönem içerisinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konu hayırlı sonuçlanabilir. Çocuğunuz olmuyorsa mutlaka bu dönem tekrardan deneyin. Güzel haberi alabilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür retrosunun hakimiyetinde olan bu dolunayda, beklenmedik bilmediğiniz bir borçla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu eşinizin sizden sakladığı bir ödeme de olabilir. Bankacılık işlemlerinizde yanlışlıklar olabilir. Kredi kartlarınızı bilmediğiniz yerlerde kullanmayın.

Dolunayın pozitif etkileri ise; ailenizle ilgili bir süreç yaşıyorsanız ve sizi etkileyen, savaş verdiğiniz bir konuysa artık her şey yoluna girecektir. Ev değiştirmek isteyenler için de hayallerindeki fırsat karşısına çıkabilir.

3 Ocak 2020 tarihine kadar kazandığınız para artarken bu parayı elde etmek için de çok efor sarf etmeniz gerekebilir.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde kendinizi kanıtlayacağınız konumda olabilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Burcunuzdaki Merkür retrosunun etkisinin aktif olduğu bu dolunayda, sevgilinize veya eşinize karşı agresif tavırlar, sert söylemler içerisinde olabilirsiniz.

Aynı şekilde karşı tarafta bu psikolojide olabilir. Yanlış anlaşılmalara açık bir günde olacaksınız. Eski defterleri açmak bir işe yaramayacaktır.

Dolunayın güzel etkileri ise; eğitim hayatınızda çaba verdiğiniz konularda hedeflerinize ulaşabilirsiniz. İletişimde olduğunuz çevrede iş hayatınızdaki emekleriniz takdir görerek kariyer hedeflerinize erişebilirsiniz.

19 Kasım’da Mars sizin burcunuza geçiş yapıyor olacak. Uzun zamandır yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.

3 Ocak 2020 tarihine kadar partnerinize karşı daha tutkulu olacağınız bir dönemde olabilirsiniz Enerjinizi daha çok kendinize harcayabilirsiniz.

22 Aralık tarihine kadar maddiyatınız güçlenmeye başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

20 Aralık tarihine kadar eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. İnsan ilişkilerine dayalı bir meslek grubundaysanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Merkür retrosunun damga vuracağı bu dolunayda, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Tahlil sonuçlarınız yanıltıcı olabilir. Hemen inanmayın.

Ofiste gergin bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin!

Dolunayın güzel etkileri de olacak. Sizler çok çabaladığınız maddi bir mesele için beklentideyseniz bu dolunayda hayalleriniz gerçek olabilir. Arzu ettiğiniz ekonomik rahatlığa ulaşabilirsiniz.

3 Ocak 2020 tarihine sessiz kaldığınız konularda artık sesinizi çıkartıyorsunuz. İyi niyetinizi suistimal edenlere karşı siz de sessiz kalmayacaksınız. Fazlasıyla geçmişe takılmanız kendinizle savaşmanıza sebep olabilir.

22 Kasım’da Güneş sizin burcunuza geçiyor. Dolayısıyla 22 Aralık tarihine kadar en güzel dönemlerinizden birini yaşayacaksınız.

Doğum günlerinizi kutlama vakti gelip çatıyor. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık tarihine kadar maddi gelirinizde artış yaşayacağınız bir döneme geliyorsunuz.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Merkür retrosunun etkisi altında olan bu dolunayda, aşk hayatınızda sinirleriniz gergin olabilir. Aniden verdiğiniz tepkilerle partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bunun sebebi Merkür retrosundan dolayı birbirinizi yanlış anlamanız olabilir. Sizin de kulağınıza gelen şeyler olursa dedikodulara inanmayın. Çocuğunuzla ilgili de iletişim sorunları oluşabilir.

Dolunayın güzel yanları da var. Özellikle sizler kendinizle ilgili hedeflerinize bu dolunay sayesinde bir anda erişebilirsiniz. Hayalleriniz gerçek olabilir.

3 Ocak 2020 tarihine enerjinizi dostlarınıza harcayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz evde oturmak yerine yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

22 Aralık tarihine kadar sağlığınız ve psikolojiniz gittikçe düzeliyor. Geçmişe odaklanmak yerine geçmişi tamamen silmeyi düşünebilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs sizin burcunuza geçiş yapacak. Başarılarınızın da devam edeceği bir dönemde olacaksınız.

20 Aralık tarihine kadar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Partnerinize karşı daha fazla bağlanabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Merkür retrosunun dahil olduğu bu dolunayda, aile içinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle maddi bir mesele sorun yaratabilir. Söylenen sözler yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Evinizin içindeki elektrikli aletler sorun çıkartabilir.

Dolunay güzel etkilere de sahip olacak. Geçmişte adımını attığınız ve uğraş verdiğiniz bir konu bugünlerde olumlu sonuçlanabilir.

Hatta hayal ettiğinizden de güzel olabilir. Sağlık sorunlarınızda boş vermek yerine her şeyi harfiyen uyguladıysanız artık sağlıklı bir hayata devam edebilirsiniz.

3 Ocak 2020 tarihine kadar kariyer hayatınızda hem çok çalışıp hem de güzel başarılar sağlayacağınız dönemde olacaksınız.

22 Aralık tarihine kadar bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızın takdir edileceği bir süreçte olacaksınız. Eğitimdeki başarınız da olabilir. Kariyer başarınız da göz doldurabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Merkür retrosunun da içinde olduğu bu dolunayda, elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan kelimeler yaralayabilir. İstemeden de olsa yanlış anlaşılabilirsiniz.

Dolunayın güzel etkileri de olacak. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz, bir o kadar da sizi uğraştıran konuda olumlu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Şansınız bile bu dolunayda açılıyor denilebilir.

3 Ocak 2020 tarihine kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde çok emek vermeniz gereken zamanlardan geçebilirsiniz.

22 Aralık tarihine kadar kariyerinizde kendinizi kanıtladığınız bir evrede olacaksınız. İş değiştirmeyi düşünenler için başvuru için güzel bir dönem olabilir. Çalışmıyorsanız size engel olan, yapmak istediklerinize önem vermeyen kişilere artık kulak asmayarak, tüm hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Bir ay boyunca Güneş size güç vererek destek olacak.


20 Aralık tarihine kadar şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Çevreniz tarafından takdir görebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mynet Astroloji • Astromeri

Pegasus Hava Yolları’ndan 11 Euro’ya yurt dışı uçak bileti


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.