Astroloji: Aralık 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Aralık 2019 aylık burç yorumları
Astroloji: Aralık 2019 aylık burç yorumları

Astroloji Aralık 2019 aylık burç yorumları: Aralık ayında gökyüzünün en önemli etkinlikleri neler?

  • 2 Aralık tarihinde Jüpiter oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 1 yıl bu burçta kalacak.
  • 12 Aralık sabah ikizler burcunda dolunay ve Chiron ileri hareketine dönüyor.
  • 13 Aralık Venüs – Plüton kavuşumu gerçekleşiyor.
  • 20 Aralık Venüs Kovaya giriş yapıyor.
  • 26 Aralık Oğlak burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor ve Güneş – Jüpiter kavuşuyor.

Astroloji: Aralık ayı burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Aralık ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Koç burçları için bu ay oldukça başarılı ve liderlik dürtülerinizi en güçlü kullanabileceğiniz bir ay olduğunu söyleyebiliriz.02 Aralık sonrası Jüpiter gezegenin sizin kariyer evinize geçmesiyle itibar, liderlik ve görevlerinizde yükselme imkanlarında bambaşka bir sürece şahitlik edebileceksiniz. İş arıyorsanız iş bulabilirsiniz ya da kariyerinizde yöneticileriniz tarafından daha sempatik ve başarılı bulunabilirsiniz. Tabi Satürn ve Plüton gezegenlerinin de aynı ev içinde bulunmasından ötürü profesyonel anlamda her türlü emeğinizin karşılığını almaya başladığınızı hissedeceksiniz.


Ay’ın ilk yarısı ailenizden veya arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ya da bazı akraba ziyaretleri yapmanız veya size ziyaretler yapılması gerekebilir. Özellikle 15-16-17 Aralık tarihlerinde evinizi yenilemek ya da evinizde kendinize sizi mutlu eden bir yaşam alanı oluşturmanız çok iyi gelecektir. Ay’ın ikinci yarısında sonra devletle ilgili hukuksal işleriniz varsa ya da vergi, bankacılık, kredi gibi işlerinizi olumlu sonuçlandırabilirsiniz.

Bu ay boyunca, zaman içinde bir yalan yakalayabilirsiniz veya kendinizi bir hatadan belki de size ihanet ettiğini düşündüğünüz bir akrabanızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu ay herhangi bir konudan ötürü bir avukat anlaşması yapmanız gerekebilir. Ya da kendinize bir konuda danışman tutmanız belki de eğitim almanız gerekli olabilir.

Bazı beklenen veya beklenmeyen olayların gelişmesiyle Aralık, aşk hayatınız için önemli bir ay olabilir. Partneriniz ya da eşiniz ile ilgili hazır olmadığınız bir parasal konu yüzünden uzlaşmalar yapmanız gerekli olabilir ama bu konuda uzlaşmak zor da olabilir.

Chiron’un koç burcunda ileri hareketine dönmesiyle aşk hayatınızda bazı olumlu gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. İş ortaklarınızdan bir kişiyle ilgili para alma veya gönderme sözünüz ya da bir mülkü devretme, satma durumunuz olabilir. Yabancılarla ve emin olmadığınız şirketlerle veya hizmetlerle mali ilişkilerden kaçının.

Bu ay sorumluluklar artıyor. Çevrenizde güven veren ve toplumsal anlamda aranılan biri olacaksınız. Çok çalışın ve çalışma planınızı çok iyi yapın. Bu ay sizler için 2020 yılının zirvesinin ilk basamağı olacaktır. Asla acele etmeyin. Kariyerinizde yöneticilerinizden yana olası herhangi bir manipülasyona karşı asla fevri davranışlarda bulunmayın. 2008 yılından bu yana kırıldığınız yerlerden hakkınızı alacaksınız.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Aralık ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa burçları, bu ay sizler için muhteşem başlangıçlar ve yenilikler vaat ediyor. Yılın bu kısmına kadar oldukça zorlandığınız konusunda hem fikir olabiliriz. Âmâ Artık Jüpiter gezegenin Oğlak burcuna geçiş yapmasıyla bu ay derin bir nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Daha iyi haber bu yaklaşık 1 yıla yakın sürecek. Mal, mülk ve aile meselelerinizle ilgili birçok konu çözüme kavuşabilir ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Bu ay aile bireylerinden ya da yakın bir dostunuzdan bir konuda yardım isteyebilirsiniz. Bu yardımı istemekten korkmamalısınız. İnsanlara güven duyarken onları bu noktada test ettiğinizi çok fazla hissettirmemelisiniz. Özellikle 12 Aralık sonrası çevrenizde size iyi gelmeyen ve rahatsız edici tüm kişileri temizliyorsunuz.

Eski sorunlarınızı tamamen çözüme götürüyorsunuz. Bunlar çok enteresan bir şekilde sizin önünüze gelecek ve sizler bunları ortadan tamamen kaldırabileceksiniz. Mümkün oldukça gökyüzü sizleri bu şekilde güçlü desteklerken mutlaka sizlerin de bu noktada kararlı olması gerekmektedir. 2020 yılına yanınızda neleri götürmek istiyorsunuz ya da kimleri 2019 yılında bırakmak istiyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormalısınız.

Dostlarınıza ya da ailenize belki de partnerinize para konusunda bir destek vermeniz gerekebilir. Bu noktada empati yapın ve yardımcı olun. Eğer 2020 yılının daha huzurlu ve daha profesyonel geçmesini arzu ediyorsanız bu ay çalıştığınız insanlardan tutun, alışveriş yaptığınız yerlere kadar kendinizi iyi hissetmediğiniz her şeyi yenileme zamanı diyebiliriz.

Artık kendinize daha fazla güven duyma zamanı geldi. Aile içinde bazı gerginlikler ya da problemler geçici bir süreçte sizi huzursuz ediyor olsa da bunları da muhteşem bir şekilde çözüme götüreceksiniz.

Bu ay sağlığınıza özenmelisiniz ve yepyeni bir beslenme şekli belirlemelisiniz.2020 yılı kararlarınızı bu ay almalısınız. 20 Aralık sonrası Spor yapmak ya da hayatınızda bağımlılık noktasında olduğunuz bir alışkanlığınızdan kurtulmanız oldukça mümkün görülmektedir. 26 Aralık’ta yaşayacağınız ve önünüzdeki 6 Ay’ı belirleyici bir şekilde başlatacak olan güneş tutulması ile sizi zorlayan şeylerin aslında sizi geliştiren şeyler olduğunu göreceksiniz.

Sorunlu bir ilişki içindeyseniz bundan artık ayrılmak ve yeni bir yön belirlemek adına harika olduğunu söyleyebiliriz. Belki de pozitif bir ilişki içindesiniz ve ay sonunda ciddi bir yöne ilişkiyi taşıyacaksınız. Uranüs gezegeni 2018 Mayıs ayından beri sizi zorluyor olsa da şimdi o zorlukların güzelliklerini görme fırsatı ve şansları oluşturacaktır. Lütfen farkındalıklı olun ve kendinize güven duyun. Seneye görüşmek dileğiyle…

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Aralık ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler, Aralık ayında sizi ilgilendiren bir yönde bir dostluk gelişecek ve bu dostluk sizi önemli başarılara taşıyabilir. Bu ay yapacağınız iş birlikleri sizlere ciddi faydalar sağlarken yeni imkanlar sağlayacaktır. 12 Aralık tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile farklı bir şehir ya da farklı bir ülkede yaşayan birinden destek alabilirsiniz. Bu ay boyunca, finansal istikrarı sağlama veya ihtiyaç duyduğunuz iyi geliri elde etme şansına sahip olacaksınız. Partnerinizden uzaklaşma ya da yeterli değeri görmediğinizi düşündüğünüz bir evre geçirebilirsiniz.

Bu noktada gözünüz dönmüş bir şekilde hareket etmeyin. Herkesin hayatta birtakım sorunları ve problemleri olabilir. Biraz daha empati yapmalısınız. Ailenizin bazı sorumlulukları bu ay daha fazla üzerinizde olabilir. Hukuksal ya da yasal konularla ilgilenebilirsiniz. Bunları aşmak biraz zor olsa da başa çıkacaksınız. 13 Aralık tarihinde yapacağınız önemli bir konuşma olursa burada uzlaşmacı ve ciddi olmanızı önerebiliriz. Çünkü olumsuz hiçbir yaklaşımın size faydası olmayacaktır.

Bu ay boyunca, bir şekilde ihtiyaç duymadığınız bazı mülkleri veya mülkleri satma veya bölme olanağına sahip olacaksınız. Sizin için önemli olan evraklar, belgeler veya maddi değeri önemli eşyalarınızı kaybetmemeye ya da çaldırmamaya dikkat etmelisiniz.

20 Aralık sonrası bir doktor ziyareti veya bir hastanede kısa bir tedavi yaptırabilirsiniz. Bu oldukça keyfi ya da kontrol bazlı olabilir. Sağlığınıza iyi bakacaksınız. Eğer güzellik üzerine bir operasyon düşünüyorsanız hızlı iyileşme ve başarılı sonuçlar almak için oldukça uygundur.

Bu ay boyunca kendinizi izole etmek, evinizi kapatmak ve problemlerinizi veya endişelerinizi başkalarıyla paylaşmak istemediğiniz zamanlar olabilir. Bu tarihler genelde 26-27-28 Aralık zamanlarına denk gelebilir. Ancak o anda, bir kişi size yardım etmek, doğru tavsiyelerde bulunmak veya başka bir destek vermek için hayatınıza dahil olacaktır. Çevrenizden destek almayı ve onlarla sosyalleşmeyi seçmelisiniz. Aksi bir şekilde fevri ve hayatından insan çıkartan biri haline gelebilirsiniz. İnsanları kırmayın ama uzak kalmak istediklerinizi uzaklaştırabilirsiniz.

Bu ay hiç beklemediğiniz bir karar alabilirsiniz. Bunu bende pek öngöremiyorum. Çünkü sizler ikizler takımyıldızının iç görüsüne sahipsiniz. Sadece 17-18-19 tarihlerinde bu kararı almak isterseniz ekstra dikkat etmelisiniz. Bu tarihleri telefonunuza birer alarm olarak kurabilirsiniz. Buluşma veya biriyle görüşme beklentiniz olursa bu tarihlerde keskin konuşmalar yapmayın. Dönüşümün ve kendini yenilemenin en beklenmedik şekilde gerçekleşebileceğini, yalnızca zorluklardan kurtulmakla kalmayıp bu deneyimlerden daha güçlü çıkabileceğinizi göreceksiniz. 23 Aralık sizin için bir milat olabilir. Bu deneysel durumu hayatınızda sizlerde gözlemleyebilirsiniz. Şunu yine hatırlatmak isterim. Bunlar genel yorumlardır. İsabetli yorumlar için her zaman doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri bilgisine ihtiyacınız vardır.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Aralık ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yengeç burçları, Eylül ayından bu yana oldukça zor dönemler geçirmiş olabilirsiniz. Bazı durumlarda güvenleriniz paramparça oldu. Belki bazı suçlamalar içinde kaldınız ya da ilişkiniz içinde oldukça yalnız kaldığınızı hissettiniz. Aralık ayı sizler için biraz daha nefes aldığınız bir ay diyebiliriz. Bu ay kıskanılabilir ve ilişkiniz içinde gizli çatışmalar içinde olabilirsiniz. Mümkün oldukça sorunlarınızı çözmek için çaba sarf etmeyin. 26 Aralık tarihine kadar kendinize bir mola verin.

Bazı şeyleri belki affedemiyor olabilirsiniz. Ama ilişkinizde büyük bir çözülme kendiliğinden gelecektir. Yeni ve arka planda gizli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu sizi ilginç bir şekilde hayata bağlayabilir. Bu hayatınız içinde karşı konulamaz bir noktaya gelebilir. Uzun zamandır alamadığınız ödemelerinizi almaya hazır olun. Bu ay yakın çevrenizde biriyle yapacağınız iş birliği oldukça önemli olabilir. Asıl hayatınızda pek çok konun yoluna gireceği süreç ay sonunda yaşayacağınız güneş tutulması olacak.

Harika bir ödül sizleri bekliyor. Bir konuda özgürleşeceksiniz. Harika bir kazanımın tadını çıkaracaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde samimiyetsizliklere bir son vermek isteyebilirsiniz ama bunu yaparken lütfen kırıcı davranmayın.

Tahammülünüz biraz azalıyor olabilir. Aracınız ile ilgili bir değişim ya da sigorta, vergi gibi ödemelerle uğraşmanız gerekebilir. Bu konularda belgelerinize çok dikkat etmelisiniz. Usulsüz hiçbir iş içinde olmamalısınız. Bir konuda özgürlük kazanabilirsiniz.

Venüs-Plüton kavuşumu sizler için bu ay oldukça önemli. Bir kadının oldukça faydasını görebilirsiniz. Sizin hayat üzerinde bir şansınız olabilir.2005 Yıllarında yaşadığınız bazı sorunları olayların benzerlerini yaşıyor olabilirsiniz. Bazı konularda sahip çıkmayı ve pasif-agresif davranışlarda olmamayı anlamalısınız. Artık siz eski siz değilsiniz. Arkadaşlarınızın veya aile bireylerinin hayatlarındaki olaylar hakkında yorum yaparken mesafenizi korumaya çalışın.

İşiniz veya kariyeriniz ile ilgili tüm gelişmeler Ocak 2020 zaman diliminde toparlanabilir. Bu yüzden Aralık ayında motivasyonunuzu düşürmeyin. Sizi yoran şu an ilişkilerinizdir. Bunu toparlayın. Sevgisiz bir hayat size para ve başarı getirmez. Bunu öğreneceksiniz. İlişkiniz içinde onurlandırılmazsanız yalnızlaşırsınız. Buda sizi aşağıya çeker. Bu yüzden onurlandırılmadığınız ve hakkınızı alamadığınız ilişkilerde sadece bağımlı olduğunuz için kalmayın.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Aralık ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları:Aslan burçları özellikle bu ay ek kazançlı bazı işler içine girebilirsiniz. Yarı zamanlı veya diğer yeni iş fırsatlarına hazırsanız Aralık ayında daha iyi bir gelir elde etme şansına sahip olacaksınız. Bu ay irtibatlarınız güçleniyor. Kadın ortaklarınızla yapacağınız girişimlerde önemli başarılar elde edebilirsiniz. İş yerinizde belki uzun zamandır çelişkiler yaşıyordunuz. Bu ay bu çelişkiler yerini daha iyi başarılara bırakıyor olacaktır.

Herhangi bir şekilde veya başka bir durumdan ötürü adli veya yasal bir davanın içerisine girmek durumunda kaldıysanız bu ay bununla ilgili bazı olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailenizden aldığınız baskı ve kendi sorumluluklarınızı yerine getirme dürtünüz doğru orantılı ilerleyebilir. Belki yeni bir iş kurma ya da yeni bir işe girme gibi durumlar ailenizin sizi baskılaması sayesinde gelişecektir. Yoksa sizler her şeyin en mükemmel olmasını beklerken zaman kaybediyor olabilirsiniz. Ya da ev ortamınızı paylaşmak durumunda kalabilirsiniz. Belki de yeni bir yaşam alanı arayışı içinde olabilirsiniz.

Evinizle ya da ev sahibinizle yaşanabilecek problemlerde fevri olmayın. Daha sakin kalmayı deneyin. Eğer bu ay çocuk düşünüyorsanız ya da çocuklarınızla ilgili sorumluluklarda bazı değişim kararlarınız varsa oldukça uygun bir ay içindesiniz.

Bu ay içinde sağlığınıza, tedavinize veya diş hekiminizle ilgili randevularınızı oluşturup eksiklerinizi tamamlayın. 20 Aralık sonrası İlginç bir teklif, bir yerden promosyon kazanımlar ya da maaş değişikliği gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. 23 Aralık sonrası resmi evrak ve belgelerinizi düzenleyeceğiniz bir süreç başlayabilir.

Çevrenizdeki insanlarla ya da ailenizle uzaktan iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Beklenmeyen bir para durumu ortaya çıkarsa burada belirli bir zaman isteyin. Zihinsel anlamda kendinizi yormadan ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda bazı tıkanıklar bu ay açılıyor olabilir. Sizlerde ilişkinizdeki bağlılığı sorgulayıp bunun bir ciddiyete gitmesini isteyebilirsiniz.

Belki evlenmek, yuva kurmak ya da ilişkinizde kendinizi ait hissetmek istiyorsunuz. Bunlar için bu ay acele etmemelisiniz. Biraz daha sabırlı olmalısınız. İş yerinizde herhangi bir aşk konusu gündeminize gelebilir. Sizden etkilenen biri ya da size duygularını açmak isteyen biri olabilir. Bu noktada kişinin evli olup olmadığından ya da size her tür konuda dürüst olup olmadığını iyi tespit etmelisiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Aralık ayı burç yorumları

Başak burç yorumları: Başak burçları sizler için harika bir 2020 yılı başlıyor. Ama bu yıla başlamadan sanki Aralık sizin tüm kaygılarınızı ortadan kaldırmaya ve çözülmeyen problemleri çözmeye gelmiş diyebiliriz. Ayın başında evinizdeki bazı aksilikleri ya da tadilatları tamamlıyor olabilirsiniz. Yaşam alanınızda bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Bu ay sizler için en önemli konu hedeflerinizi belirlemek ve gerçekten ne istediğinizi keşfetmeniz olacaktır.

Bir amacınız olduğunu ve her gün bu amaç için yaşadığınızı bilmek harika bir şeydir. Bu duygu, sizi her sabah ayağa kaldırır ve enerjik olmanızı sağlar. Bu ay önemli olan tek şey bu gerçeği unutmamanızdır. Öyleyse, geleceğinizin haritasını çıkarmak için zaman ayırın. Kendinize bir rota çizin. Bu ay başarıya giden rotanızı bulacaksınız.

Aşk hayatınızda ve evlilik ilişkinizde kıskançlıktan kaçının, bu da özellikle tatillerde istenmeyen gerginlik yaratabilir.

Bu ay hukuksal işleriniz varsa çok fazla dava açmamanız ya da restleşmelere gitmemeniz önerilebilir.

12-13-14 Aralık tarihlerinde zihinsel olarak çözülmemiş meselelerle ya da geçmiş ayların yerine getirilmeyen sözleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sizi zaman zaman duygusal olarak dengesiz hale getirebilir. Bu durumu çözmek için daha fazla eksikliklerinizi görmenizi ve artık çözülmemiş mesele bırakmamanızı tavsiye ederiz.

Eğer siz değişimi ister fakat yazılımınızı değiştirmezseniz almayı istediğiniz sonucu değil, sahip olduğunuz yazılımınızla dün ve daha önceki günlerde üretmiş olduğunuz sonucun en iyi ihtimalle aynısını elde edersiniz daha iyisini değil. Bu yüzden lütfen artık değişmeniz gereken konularda değişmekten korkmamalısınız. 26 Aralık’ta gerçekleşecek olan oğlak burcundaki güneş tutulması ile beraber ilişkilerinizde önemli bir adım atabilirsiniz.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Aralık ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Terazi burçları ve yükselen burcu terazi olanlar; belirli kararlar vermeden önce Aralık ayında daha ciddi düşünmeniz gerebilir.  Bu önemli kararlar her şeyden önce hem ailenizle hem de kariyerinizle ilgili olabilir. Bu ay öğrenmeniz gereken konu isteklerinizi konuşmak ve bazı gerçekleri artık görüyor olmanızdır. Artık konuşmanız gerekenleri konuşmalısınız. 12 Aralık’ta gerçekleşecek olan ikizler burcundaki dolunay ile birçok noktada destek alabilirsiniz. Hayatınızda olmasını istediğiniz şeyleri artık rayına sokma gücünü bulabilirsiniz.

20 Aralık sonrası kariyeriniz ile ilgili konularda önemli yükselişler söz konusu olabilir. Bunları doğru değerlendirmelisiniz. Aralık ayında başka bir yerleşimde veya yurt dışında yaşayan bir akraba veya arkadaş ile ilgili önemli bir iş birliği yapabilirsiniz. Bu ay avukatlar, noterler ile ilgili bir belge bir şekilde anlaşmalar olabilir. Aralık ayında seyahatle ilgili bir sürprizle karşılaşacaksınız. Beklenmedik şekilde seyahat edebilir veya beklenmedik bir şekilde yeni yerlerde yeni projeler içine girebilirsiniz.

Özellikle Venüs’ün kova burcuna geçiş yaptığı 20 Aralık tarihi sizler için bu bağlamda çok güçlü etkiler verecektir. İlişkileriniz yoluna giriyor ama asla restleşme noktasında olmamalısınız.

Bu ay boyunca alacağınız hediyeler ya da ürünler konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Bazı konularda yine hayal kırıklığı yaşar mıyım diye girişimde bulunmamayı seçmemelisiniz. Ciddi kararlar ayındasınız.

Yakın bir arkadaşınızla olan dostluğunuz bir ilişkiye dönüşebilir. Bu durum size sürpriz olabilir. Eğer hassas bir ilişki içindeyseniz vereceğiniz kararlar oldukça önemli olacaktır. İlişkilerinizde muhteşem bir başarı yakalayacağınızı söylemek mümkün.

Aralık ayında yaşamın sunduğu her yeni fırsatı veya teklifleri değerlendirmekten çekinmeyin. Kariyerinizi dengelemek ve becerilerinizi kanıtlamak için her fırsatı kullanmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Bu ay 2020 yılının başlangıcı tadında olacaktır.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Aralık ayı burç yorumları

Akrep burç yorumları: Akrep burçları ve yükselen burcu akrep olanlar; yurt dışı ilişkilerinizin olumlu geliştiği bir dönemdesiniz. İlişkilerinizde artık huzur ve denge aradığınız bir dönemdesiniz. Ortaklık ilişkilerinizde daha hoşgörülü ve daha başarılı işler içine girmeye hazır olun. Eğer evlilik gibi bir kararınız varsa bu noktada bir nişan, söz ya da aileleri tanıştırma gibi konular içine girebilirsiniz.

Bu yazıyı okurken eğer içinizden ne tanıştırması ben ayrılıyorum diyorsanız demek oluyor ki doğum haritanızda başka bir gökyüzü transiti içine giriyorsunuz. Bu ay boyunca, komşularınızın, arkadaşlarınızın veya yakınınızdaki insanların eylemlerinden veya sözlerinden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Lütfen bazı sözlere gereğinden fazla inanmayın ve beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Parasal anlamda ekstra kazançlar elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu ay boyunca arkadaşlarınız veya akrabalarınızla birçok konuda uzlaşmaya gidebileceksiniz. Ailenizde miras, hukuksal konular varsa burada haklılıklarının anlaşılacağı veya sizden destek görecekleri bir durum söz konusu olabilir.

Duygusal olarak uzun zamandır zor bir dönemden geçiyordunuz ama artık Aralık sonrası bu durumu toparlıyorsunuz. Belki hayatınızda sizi yoran ve asla bırakamayacağınızı düşündüğünüz şeylerden ayrılma kararı aldınız.

Bu belki alışkanlıklarınız belki ilişkileriniz ya da çok emek verdiğiniz bir işiniz olabilir. Ama iyi haber bunu siz isterseniz olacak diyebiliriz. Sadece bu kararı verirken çok agresif ve gururlu bir yönle vermemeye dikkat edin.

Bu ay, çeşitli nedenlerden dolayı iş arkadaşınız, müdürünüz, iş ortağınız veya müşterinizden ayrılmanız veya taşınmanız nedeniyle değişmek üzeresiniz. Bu ay özellikle 26 Aralıktaki oğlak burcundaki güneş tutulması sonrası tüm hedeflerinize daha fazla yaklaştığınızı görebileceksiniz.

yay

Yay burcu Aralık ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Yay ve yükselen burcu Yay olanlar; Aralık ayına ilişkin planlarınız oldukça önemli ve sürprizli olabilir. Bu ay özellikle para ile ilgili şeyler söz konusu olduğunda daha kararlı ve ne istediğini biliyor yönde olacaksınız. Olayları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenin. Sizi sonradan hayal kırıklığına uğratan umutlar karşısında artık kendinizi kandırmaktan vazgeçin.

Jüpiter para evinize geçiş yaptı ve 12 Aralık tarihinde ikizler burcunda bir dolunay yaşayacaksınız. Bu durum sizler için oldukça önemli ve aydınlatıcı olacaktır. Aralık ayında yakın ve uzaklardan gelen insanlarla daha fazla iletişim kuracaksınız. Hem kişisel hem de işle ilgili bir davetiye veya teklif alabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız aracılığıyla yeni bir iş veya ek taahhüt fırsatı ortaya çıkabilir. Bu ay çeşitli toplantılarda sizin için önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

Eğitim hedefleriniz varsa ya da ortaklık hedefleri içindeyseniz mutlaka bu ay harekete geçmelisiniz. Evinizde belirli bir iş, tadilat veya iyileştirme planlıyorsanız, kesinlikle başarılı olacaksınız.

Yeni bir işe başlamak için güçlü duygulara sahip olduğunuz bir ay içindesiniz.

Aralık, ev işleri, yer değiştirme ve iyileştirmeler için iyi bir zaman olacak. Bu ay yeni ilginç insanlarla tanışabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Önünüze gelen her fırsatı mutlaka değerlendirmeyi seçmelisiniz. Bu ay boyunca, evinizde banka, sigorta ve daha fazlası yoluyla maddi geliriniz olabilir.

Kişisel yaşamınızdaki gerginlik, çözülmemiş duygusal sorunların ve yanlış anlamaların artık sonuna geliyorsunuz. Bu ay dinlenmek için kendinize biraz zaman ayırmayı ihmal etmeyin. 20 Aralık tarihinde herhangi bir gerilimli konu içine dahil olmamaya özen gösterin.

oğlak

Oğlak burcu Aralık ayı burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar; Aralık ayı sizin tarafınızdan daha dikkat gerektirirken, stratejik davranışlarınızla da çeşitli sorunları kolay atlatabileceğiniz bir ay diyebiliriz. Beklenmeyen sağlık sorunları yaşam tarzınızı düşünmenize neden olabilir. Bu ay boyunca başka bir yere taşınmanın, yeni bir iş kurmanın, yeni bir aile kurmanın veya evliyseniz ilişkinizin kopuş noktasına geliyor olması mümkün olabilir.

Bu ay tüm gezegenlerin sizin burcunuzda hareket ediyor olmasının dışında 26 Aralıkta burcunuzda yaşayacağınız önemli bir güneş tutulması bulunmaktadır. Bir konuda hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Bu belki evliliğiniz, belki işiniz ya da taşındığınız yer olabilir. Ne yapacağınızı kestiremediğiniz her konuda bu ay tamamen netlikler içine giriyorsunuz.

Aralık ayı içinde seyahat, toplantılar ve daha birçok şeyle birlikte geçmişinizdeki bir partnerle duygusal ve ilginç anlar yaşayabilirsiniz. Bu ay akrabalarınızla ya da kardeşlerinizle bir konuda çatışma yaşamamaya özen göstermelisiniz. Hukuksal konularınız varsa bunları yönetmek ya da buradan bir sonuç alabilirsiniz. Böyle bir olayın sizi nasıl etkileyeceğini belirlemek zordur.

Genel itibariyle 12-13-14 Aralık tarihleri kadınlarla olan iletişimlerinizde oldukça önemli olacaktır. Çocuğunuzla ilgili bazı endişeleriniz varsa bu ay bunları tamamlıyorsunuz.

Evliliğinizde uzun süren aksilikleri artık devam ettirmek sizin seçiminiz noktasına gelmiştir. Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur. Daha fazla zorlayarak ne kendinizi ne de karşı tarafı yormamalısınız.

En azından kısa bir süre bir şeylere ara vermek daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olabilir. Bu ay kariyerinizde büyük bir iş birliği sizi mutlu edebilir. Jüpiter gezegenin 1 yıl sizin burcunuzda hareket edecek olması sizlerin hayatındaki tüm olumsuzlukları bambaşka bir noktaya çıkartacağını söyleyebiliriz. Biraz daha sabırlı olun.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Aralık ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Kova ve yükselen burcu kova olanlar; Aralık ayında önemli bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Kasım ayının sonlarında hayatınıza giren bir erkek figürü sizleri kariyer anlamında başka bir noktaya taşıyabilir. Böyle bir olay için önceden bir beklentiniz olabilir ve bu tür duygular için hazırlıksız olabilirsiniz. Bu ay ailenizle yakınlaşmak isteyecek ve biraz daha kendi içinize çekileceksiniz. Çoğu durumda, arka planda yürüttüğünüz işlerde daha mutlu olabilirsiniz. Bu noktada bahsettiğim şeyler kötü ve negatif arka plan işleri değil. Aksine insanlık hayrına yaptığınız her türlü çalışmayı daha kendi içinizde taşımak isteyebilirsiniz.

Uzun zamandır tanışmak istediğiniz bir topluluk ya da bir hocanız ile bir araya gelmeniz mümkün olabilir. Eğitim alanında kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bilgi sizi şu sıralar oldukça rahatlatıyor olabilir. Özellikle 13 Aralık tarihinde Venüs ve Plüton gezegenlerinin yakın temasından ötürü geçmişinizdeki birinin sizin için söylemiş olduğu bir eleştiriyi duyabilirsiniz. Geçmişinizden gelen bu etkiyi en mantıklı şekilde idare etmelisiniz. Asla duyduğunuz şeylere hızlı ve sert geri dönüşler yapmamalısınız.

12 Aralık sonrası sizler için oldukça keyifli bir süreci harekete geçirebilirsiniz. Bilgi sahibi olabileceğiniz şeyler, bazı planlarınızı veya beklentilerinizi değiştirecektir. Bu olayların sadece yaşamınızı değil ailenizin de yaşamlarını etkilemesi muhtemeldir.

Çevrenizdeki insanların hayatlarını düzeltmek isterken onların karmaşaları arasında karışmamaya dikkat etmelisiniz. Sınırlarınızı doğru çizmeniz gereken bir ay içindesiniz.26 Aralık güneş tutulması sizler için oldukça önemli bir etkiye sahiptir.

Uzun süredir haksızlığa uğradığınız bir konuda haklılığınızı siz hiçbir şey yapmadan ispat edebilirsiniz. Bu durumun nasıl geliştiğini sizde bilememiş olabilirsiniz ama ilahi anlamda evren oldukça sizi desteklemektedir. Asla hiçbir konu ve durumu ego yapmamalısınız. İçinize çekilmeniz ve kendinizi sosyal yaşamdan soyutlamak istemeniz sizi hiçbir zaman mutlu etmez. Bir kova insanlara ne kadar yardım ederse o kadar mutludur. Bu yüzden içinizde çözemediğiniz tüm problemleri aslında dışa dönük işlerle uğraşarak tamamlayabilirsiniz.

Tüm eksikliklerinizi çevreniz, yakınlarınız ve toplumsal işlerle tamamlamaya çalışmalısınız. Parasal konularda biraz sıkışmış ve yorgun hissedebilirsiniz ama 26 Aralık sonrası net ve sizi güvende hissettirecek bir gelir kazanabilirsiniz. Biraz acele etmeden küçük adımlarla güvenli alana ilerliyorsunuz. Arka planda kendinize güzel bir tesis kuruyorsunuz. Bunun hazırlıklarını sabırla yapmaya devam etmelisiniz. Şuan ilerleyemediğinizi düşünerek kendinize asla kızmayın. Bu bir özümseme ve daha iyi olmak için ne yapmanızı net görmeniz gereken bir dönemdir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Aralık ayı burç yorumları

Balık burç yorumları: Balık ve yükselen balıklar; çeşitli nedenlerden dolayı parasal durumlarda bazı eksiklikler sizi bunaltmış gibi görülmektedir. Hem aşk hem para konularında yaşadığınız tereddütler bu ay sizleri rahatlatıyor diyebiliriz. Çocuklarınızın ihtiyaçları ya da akrabalarınızla aranızdaki parasal ilişkiler geçtiğimiz ay sizi yormuş olabilir. Aralık ayında borçlarınızı biraz olsun kapatıyor olabilirsiniz. Sizin için önemli olan birine ya da önemli bir duruma destek vermeniz gerekebilir. Belki de sizden bir konuda destek beklenecektir. Birçoğunuz Aralık ayında beklenmedik bir sürprizin tadını çıkarabileceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir şekilde sosyal bir çalışmanın dernek başkanı ya da yöneticisi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

Bunun dışında bir süre önce kaybettiğiniz veya zarar gördüğünüz bir ürününüz varsa bu ay yeni bir satın alımla geri kazanılabilirsiniz. Bu ay boyunca, kişisel yazışmalarınızı, evraklarınızı ya da bilgilerinizi başkaları tarafından okunmaması adına koruyun. Özellikle 26 Aralık güneş tutulması ile birlikte akraba ya da arkadaş çevrenizdeki birinin önemli bir desteği ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Belki size bir iş imkânı sağlayacak ya da başarılarınızın anlaşılmasına destek verecek diyebiliriz. 28 ve 29 Aralık tarihlerinde yapacağınız seyahatleriniz olursa ya da kısa ufak projeleriniz varsa burada yeni tanışacağınız insanlara karşı daha özenli davranmalısınız.

Hayatınıza dahil olacak bu insanlar sizlere oldukça faydalı olabilir. Jüpiter gezegenin Ay’ın ilk günlerinde oğlak burcuna geçmesi zaten sizleri önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal çevreniz, kariyeriniz ve arkadaşlık ilişkileriniz bağlamında oldukça pozitif etkileyecektir. Uzun zamandır ek bir kazanç elde etmek için ne iş yapacağınızı düşünüyorsanız bu ay harekete geçmek için harika olduğunu söyleyebiliriz.

13 Aralık tarihi sizler içinde önemli bir tarih olabilir. İşinizde bir değişiklik yaşamanız ya da bir teklif almanız oldukça mümkün görülebilir. Tabi bu durum ve konular sizin hikayenize göre anlam kazanacaktır. Sağlığınıza ayrıca dikkat etmelisiniz. Ameliyatlarınız ya da tedavi şekillerinizde oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bu ay boyunca aşk hayatınızda ciddiyet kazanabilirsiniz. İlişki durumunuzun ne olduğunu bilmediğiniz bir ilişki içindeyseniz bu alanda gerçekten artık tanımlayabileceğiniz bir durum içine girebilirsiniz. Finansal rahatlıklar biraz olsun sizi motive edecek bir noktaya taşıyacaktır.


17-19 Aralık arasında biraz daha geriye çekilmeli ve kendinizi dinlemelisiniz. 2020 Yılı sizlerin hedeflerini belirlediği ve artık çok rahat bir şekilde seçimlerini yapabildiği bir yıl olmaya aday. Bu yüzden mümkün oldukça bu Ay’ı en yüksek özgüven ve huzurlu bitirmelisiniz. (Astrolog Aygül Aydın / Hürriyet Astroloji)

Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri: Bütün indirimler / Tam liste


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.