Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri: Tüm indirimler / Tam liste

Black Friday (Efsane Cuma) kapsamında Amazon, Trendyol, Morhipo, Hepsiburada, GittiGidiyor, Migros, Carrefour, Koçtaş, Teknosa, Mediamarkt, Boyner, Koton, Arçelik, Flo, Watsons, Gratis, Zara gibi pek çok mağazada büyük indirim fırsatları olacak. Açıklanan bütün indirimleri derledik. İşte tam liste…

Black Friday Efsane Cuma

Hem ülkemizde hem de tüm dünyadaki alışveriş tutkunlarının bir yıldır beklediği hafta geldi çattı. Tüm dünyada da olduğu gibi ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin de önemli indirimler sunduğu Efsane Cuma (Black Friday), bu yıl 29 Kasım tarihinde gerçekleşiyor. Şimdiden pek çok marka Black Friday (Efsane Cuma) indirimlerini sunmaya başladılar.

Yılın en önemli indirim günlerinden olan Black Friday‘de kozmetikten teknolojiye, giyimden mobil uygulamalara kadar pek çok üründe indirimler sunuluyor. En iyi indirim yapan markaları sizin için derledik.


Black Friday (Efsane Cuma) kapsamında en iyi indirim yapan siteler

Boyner

Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi “Şahane Cuma” ismi ile Black Friday indirimleri sunan Boyner, 10 bini aşkın üründe yüzde 60’a varan indirimler sunacak. 1 Aralık tarihine kadar devam edecek indirimler kapsamında kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aktif spor ve ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca üründe ve yüzlerce marka sunuluyor.

Boyner, yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün avantajlı fiyatları ile tüketicilerle buluşacak.

Hepsiburada

Geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Efsane Cuma ismi ile Black Friday indirimleri sunan Hepsiburada.com, 21 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başladı. Yüzlerce üründe indirimler sunan Hepsiburada.com, 30 Kasım tarihine kadar indirimler sunmaya devam edecek.

Trendyol

Efsane günler ismi ile Black Friday indirimlerine başlayan Trendyol, 29 Kasım tarihine kadar Black Friday – Efsane Cuma indirimleri sunmaya devam edecek. 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe geçerli olacak.

Amazon

Amazon.com.tr şimdiye kadarki en büyük Beklenen Cuma kampanyasını duyurdu. İndirimler 26 Kasım Salı saat 00:01’de başlayacak ve tüketiciler 30 Kasım Cumartesi 23:59’a kadar benzersiz fırsatlarla buluşacak. Philips, Puma, Lego, WMF, JBL, Seagate, Lenovo, Playstation, Prima, Molfix, Rowenta, Huawei, LG, Karaca ve Geox gibi birçok seçkin markanın yanı sıra son model elektronik ürünlerden teknolojik cihazlara; oyuncaklardan spor ekipmanları ve giyim ürünlerine kadar yılın olmazsa olmaz birçok ürününde indirim sunulacak.

  • Philips Hue aydınlatma ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim
  • Bebek bezlerinde yüzde 50’ye varan indirim
  • Seçili kulaklık ve hoparlörde yüzde 40’a varan indirim
  • Seçili kadın ve erkek ayakkabılarında yüzde 70 indirim
  • Çok satan kitaplar ve seçili çocuk kitaplarında yüzde 50 indirim
  • Seçili kamp malzemelerinde yüzde 30’a varan indirim

GittiGidiyor

Süper Cuma” kampanyasında yüzde 80’e varan indirim fırsatı sunuyor. 28 Kasım akşamı saat 20.00’de başlayacak ve 29 Kasım gecesi saat 23.59’a kadar sürecek kampanya kapsamında GittiGidiyor kullanıcılarını 16 farklı kategorideki binlerce üründe büyük indirimler bekliyor.

Morhipo

29 Kasım tarihine kadar sürecek Efsane Cuma – Black Friday indirimleri sunan Morhipo, 22 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında “Black Sale” adı altında indirimler de sunacak. Kozmetik, giyim, ev dekorasyonu ve tekstili, elektronik, spor giyim, ayakkabı ve çantada sizi bekleyen yüzlerce marka ve binlerce ürün olduğunu, bu markalarda süper indirimlerin %90’ı bulacağını unutmayın. Morhipo’nun özel markaları olan People by Fabrika, D by Divarese, NGSTYLE ile Morhipo’da oldukça sevilen Koton, İpekyol, Twist, NetWork, Beymen, Mavi gibi markaların da %70’e varan indirimlerini görebilirsiniz.

Migros

Müthiş Cuma” adı altında Black FridayEfsane Cuma indirimleri sunan Migros, elektronikten deterjana, bebek ürünlerinden gıda ürünlerine kadar pek çok üründe indirim sunuyor. Migros ayrıca iPhone 11’de dev indirim kampanyası başlattı.

Carrefour

CarrefourSA 2019 Efsane Cuma indirimleri her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olma imkanı sağlıyor. Teknolojiden ev yaşam ürünlerine, kozmetikten aksesuarlara kadar farklı kategorilerde gerçekleşen özel indirimler bayram havası estiriyor. Pek çok üründe sunulan birbirinden avantajlı fiyatlar ile aile bütçesine katkıda bulunan CarrefourSA Efsane Cuma, bu yıl da büyük ilgi çekiyor.

Koçtaş

Şahane Cuma ismiyle 1 Aralık’a kadar Koçtaş mağazaları ve koctas.com.tr‘de indirimler sunuluyor. Beko El Blender Seti 309,90 TL yerine 199,90 TL’lik, Fidel 3’lü avize 149,90 TL yerine 89,99 TL’lik, Asya Country 6 Kapaklı 2 Çekmeceli Aynalı Gardırop 2299 TL yerine 1299 TL’lik kaçırılmayacak fiyatlarla Koçtaş’taki yerini alıyor. Ayrıca Erbauer darbeli matkap 319,90 TL yerine 199,90 TL’lik fiyatıyla yaşam alanlarına kendi dokunuşlarıyla değişiklik katmak isteyenleri bekliyor.

Teknosa

Black Friday (Efsane Cuma) ve Tekno Cuma isimleri ile indirimler uygulayacak olan Teknosa, 22 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar müşterilerine sunacak. Teknosa‘nın avantajlı fiyat, taksit ve kargo avantajlarından yararlanarak binlerce ürün arasından ihtiyacınız olanlara kolayca ulaşabilirsiniz. Bu kapsamda cep telefonu, laptop, televizyon, beyaz eşya ve elektrikli ev eşyaları gibi ürünler kampanya dahilindedir.

Samsung

O Cuma Bu Cuma‘ kampanyası ile Samsung online mağazası shop.Samsung.com‘dan alışveriş yapan tüketiciler, hızlı teslimat avantajı ile özel indirimlerden yararlanacak. 27 Kasım saat 23:59’a kadar devam edecek kampanyaya dahil ürünler stoklarla sınırlı olup bu ürünler arasında cep telefonu, aksesuar, TV, beyaz eşya, klima, monitör ve tablet ürünleri bulunuyor.

MediaMarkt

Boyner gibi “Şahane Cuma” ismi ile Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri sunan MediaMarkt, yüzde 22’den başlayan ve yüzde 50’ye kadar varan indirimler sunuyor. Akıllı telefonlardan kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok üründe indirimler sunan MediaMarkt, şu an 64 üründe indirim sunuyor.

“Şahane Cuma’nın gelişi Salı’dan belli olur” indirimiyle satışa sunulan Apple iPhone 7 32 GB oldu. iPhone 7, 3.599 TL yerine 3.299 TL’den satışa sunuluyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya 2 Aralık tarihine kadar devam edecek. Özel indirimlere giren diğer ürünler ise:

  • Dyson Animal Absolute 2 Torbasız Süpürge 4.199 TL yerine 3.399 TL’den,
  • Philips GC4902/20 Azur Buharlı Ütü Mavi Beyaz 649 TL yerine 449 TL’den,
  • ACER Swift 3 SF315-52G/i5-8250U W10 Ultrabook 4.299 TL yerine 3.499 TL’den,
  • Meizu X8 6GB 128 GB akıllı telefon 1.799 TL yerine 1.549 TL’den satışa sunulacak.

Playstation Store

Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri kapsamında belirlenen oyunlarda yüzde 60’a varan indirimler sunan Playstation Store, toplamda 232 üründe indirim uyguluyor. Playstation Store‘un indirim uyguladığı ürünler arasında PlayStation Plus üyelikleri olduğunu da ekleyelim.

Steam

Oyun dünyasının en önemli platformlarından biri olan Steam’in Black Friday (Efsane Cuma) kapsamında yüzde 90’a varan indirimler uygulaması bekleniyor.

Blizzard

Blizzard oyunlarında bugünden başlayarak 2 Aralık’a kadar sürecek indirimler sayesinde aileniz ve arkadaşlarınızla Azeroth, Sanctuary, Nexus ve çok daha fazla diyarda maceradan maceraya koşma şansı elde edeceksiniz!

  • World of Warcraft®: Battle for Azeroth™ – Battle for Azeroth’ta (Standard, Digital Deluxe Sürümü veya Digital Deluxe Yükseltmesi) ve diğer Digital Deluxe eşyalarında %50’ye varan indirimlerin yanı sıra yeni oyuncuların aboneliği ilk ay %50 indirimli. Aboneliğin hem World of Warcraft hem de World of Warcraft Classic’e erişim sağladığını hatırlatalım.
  • Overwatch® – Standart Sürümde %25, PC için olan Legendary Edition’da ise %50 indirim şansı başladı. Ayrıca bugünden itibaren 4 Aralık’a kadar oyunun PC, PS4 ve Xbox One sürümlerini ücretsiz deneyebilirsiniz!
  • Hearthstone® – Hearthstone Kahramanları Alleria Windrunner, Magni Bronzebeard ve Medivh’i %30 indirimle satın alabilirsiniz.
  • Diablo® III – Ana oyun ve Reaper of Souls genişleme paketinde %50’ye varan indirimlerin yanı sıra Eternal Collection, Battle Chest, Rise of Necromancer ve Reaper of Souls Digital Deluxe sürümlerinde indirimler başladı.
  • Heroes of the Storm® –Welcome to the Nexus ve Heroic Reinforcements Paketlerinde %30’a varan indirim fırsatı sizi bekliyor. Ayrıca sadece oyun içinde yer alan 360-day Stim Pack de %33 indirimli.
  • StarCraft®: Remastered and StarCraft® II – StarCraft Remastered ve StarCraft II ek paketleri ile oyun içi yorumlar yapan sunuculara %50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. StarCraft Remastered ve Cartooned paketi de %40 indirimde.

Watsons

Efsane Cuma Haftası” adı altında Black Friday indirimleri sunan Watsons, 4 bin 600’u aşkın üründe indirimler sunuyor.

Gratis

Gratis Black Friday (Efsane Cuma) indirimi 22-25 Kasım tarihleri arasında. Zincir mağazalardan olan Gratis “Black Friday’den bize ne! Bu perşembe…” sloganı ile indirimlere başladı. Saç boyalarından tutun da tüm makyaj malzemelerine kadar indirim uygulanacak.

Vivense

Black Friday (Efsane Cuma) kapsamında Big Friday ismi ile indirimler sunan olan Vivense, 23 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar sürdürecek. Vivense‘nin yüzde 80’e varan indirimler sunduğunu da ekleyelim.

Flo

Efsane İndirim Günleri” ismi ile Black Friday indirimleri sunan Flo, tüm indirimlere ek olarak sepette yüzde 25 oranında indirim de uygulayacak. 1 Aralık tarihine kadar geçerli olan efsane indirim günlerinde Nike, Lumberjack, Dockers By Gerli, Kinetix, Adidas, Butigo, Polaris, US Polo, Puma, Crocs, Mercedes, Vans, Reebok, Torex, Igor gibi markaların en trend modeller indirimli fiyatlarıyla yer alıyor. Çocukların severek izlediği Mickey Mouse ve Frozen animasyon karakterlerinin lisanslı ayakkabıları da miniklerin beğenisine sunuluyor.

Mudo

Muhteşem Günler” ismi ile Black Friday – Efsane Cuma indirimleri sunan Mudo, dün başlayan ve 1 Aralık tarihine kadar sürecek olan indirimlerde tüm ürünlerde sepette yüzde 25 indirim sunacak.

ZARA

Zara Black Friday 2019 indirimleri 27 Kasım Perşembe gecesi saat 22:00 den sonra başlayacak. Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Stradivarius, Pull and Bear gibi mağazalarda %50’ye varan indirimler ile beğenip almak istediğiniz her şey için şimdi tam sırası.

Koton

Black Friday indirim rüzgarı 28 Kasım’da Koton mağazalarında da etkisini gösterecek. Binlerce tasarım, Koton Efsane indirimler‘e özel %50’ye varan indirim fırsatı ile moda tutkunlarıyla buluşuyor. Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının yanı sıra beauty ve aksesuar koleksiyonlarını da kapsayan Efsane İndirimler kampanyası tüm gardıropları yeni sezon ürünleriyle buluşturuyor.


Binlerce üründe geçerli olan Efsane İndirimler kampanyası ile moda severler en yeni ve en moda tasarımlara, etiketin yarısının geçerli olduğu büyük indirimlerle sahip olma fırsatı buluyor. Koton Efsane İndirimler kampanyası ile birbirinden şık binlerce tasarım, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com‘da satışa sunuluyor.

Ayakkabı Dünyası

Black Friday kampanyaları ve indirimleri ile adından söz ettiren Ayakkabı Dünyası, müşterilerine sürprizler hazırlamaya devam ediyor. Ayakkabıdan çantaya; aksesuarlardan özel koleksiyonlara kadar birçok farklı ürün kategorisi ve markada yüzde 90’ları bulan indirimler, Ayakkabı Dünyası Black Friday kampanyaları olarak karşınıza çıkıyor.

Saat&Saat

Saat & Saat‘te Happy Friday indirimleri bir gün değil Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Mağazalarda indirimli ürünlere ek yüzde 15 indirimin yanı sıra internete özel seçili ürünlerde avantajlı fiyatlar saatvesaat.com.tr adresinde saat tutkunlarını bekliyor.

Hemington

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında yapacağı Sonbahar Kış 2019-2020 sezon alışverişlerinde “İkinci Ürünü Hediye” kampanyası başlattı. 29 Kasım’dan itibaren sadece üç gün boyunca yapacağınız tüm yeni sezon alışverişlerinizde ikinci ürünü hediye ediyor. Bu çok özel kampanya tüm Hemington mağazaları ve hemington.com.tr‘de geçerli olacak.

Nike

2019 Black Friday, 29 Kasım Cuma ve 2 Aralık Pazartesi Nike Cyber Monday indirimleri olması bekleniyor. Ayakkabı, koşu ayakkabısı, tayt gibi birçok giyim ürününü kapsayacak indirimler yaklaşık olarak %30 civarlarında olacak.

Logitech

Logitech, Black Friday kapsamında iş, eğlence ve oyun tutkunlarına özel mouse, klavye, webcam, kulaklık ve hoparlör gibi teknolojik ürünleri, teknosa.com, mediamarkt.com, dr.com.tr ve hepsiburada.com‘da %50’ye varan indirim seçenekleriyle satışa sunuyor. Logitech, Logitech G ve Ultimate Ears ürün ailelerinden alışveriş yapanlar 20’den fazla Logitech ürününde %50’ye varan indirimlerden yararlanabiliyor.

Arçelik

23-30 Kasım tarihleri arasında uygulanacak Cuma Aşkına kampanyasında 3.000 TL’ye varan indirimler sunuluyor. Büyük ekran UHD Akıllı Televizyonlarda 3.000 TL, en trend cep telefonlarında 700 TL, iklimlendirmede 3.000 TL, beyaz eşyalarda 2.000 TL, elektronikte 800 TL, küçük ev aletlerinde 900 TL ve ankastrede 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için www.arcelik.com.tr web sitesi ve Arçelik mağazalarını ziyaret etmek yeterli. Cuma Aşkına kampanyası özelinde çok satan Apple modellerinden iPhone 7 32 GB 2.999 TL’den satışa sunulacak.

Glami

29 Kasım – 2 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Black Friday (Efsane Cuma) indirim döneminde GLAMI Türkiye, yüzlerce mağaza ve markanın yüzde 70’e varan indirim fırsatlarını tek bir sayfada sunuyor. GLAMI Türkiye, 2 Aralık’a kadar devam edecek olan yüzde 70’e varan Black Friday indirimlerini kullanıcılarına tek bir platformda erişme imkanı tanıyor.

Enza Home

Enza Home, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek Mobilya Festivali ile yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca belirli tutardaki indirimli alışverişe anında 1.200 TL indirim ve Festival Yıldızı ürünlerde ekstra indirimler de Enza Home mağazalarında sizleri bekliyor. Detaylı bilgi www.enzahome.com.tr ve satış noktalarında.

Tergan

Tergan, 2019-20 Sonbahar-Kış koleksiyonundaki ayakkabı, bot ve çizmelerde erken Black Friday (Efsane Cuma) fırsatıyla net %60 indirim fırsatı sunuyor. Tergan mağazalarında ve tergan.com.tr‘de geçerli olan indirim, stil sahibi kadın ve erkeklere modaya yön veren tasarımlardan oluşan bir seçki sunuyor.

Burgan Bank

Muhteşem Cuma‘da müşteriler, Yukko.com’da 10.000 TL’ye kadar olan alışverişlerinde, ödeme anında Burgan Bank‘tan kolaylıkla kredi alabilirken, vade farksız 12 ay taksitle ödeme imkanı elde ediyor. Müşteriler, Yukko.com‘da büyük indirimler ile satışa sunulacak LED TV ve beyaz eşya ürünlerine ayrıcalıklı olarak sahip olma fırsatı yakalıyor.

Kiğılı

“İndirim Günleri” kapsamında markanın mikro sitesi gozukaraindirim.com‘da alışverişi adeta bir oyun deneyimine dönüştürüyor. Kampanya kapsamında kaydını yaptırıp aktif indirim kodunu alan ziyaretçiler, aldıkları kodları 22 Kasım – 08 Aralık 2019 tarihleri arasında Kiğılı mağazalarından ve kigili.com‘dan yapacakları alışverişlerde kullanarak efsane indirimlerden faydalanabilecek.

Atasay

Mega Cuma ismiyle 29 Kasım’da Atasay mağazalarında altın kolyelerden baget pırlanta yüzüklere kadar birbirinden şık tasarımlar, %60’a varan indirim fırsatı sunulacak. Işıltısıyla gözleri kamaştıran Swarovski zirconia taşlı altın kolye, küpe ve yüzük modelleri 590 TL, pırlanta baget yüzük tasarımları ise 1.990 TL gibi cezbedici fiyatlarla satışa sunuluyor. atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bosch

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla Bosch Ev Aletleri, Black Friday (Efsane Cuma)‘e özel hazırladığı kampanya kapsamında yaşamı kolaylaştıran ürünleri indirimli fiyatlarla sunuyor. Kampanyada toz torbalı ve toz torbasız süpürgeler, blenderlar, mutfak makineleri, buhar istasyonlu ütü ve buzdolabı büyük indirim oranlarıyla yer alıyor.

Tepe Home

Tepe Home’da en soğuk kış günlerinizi ısıtacak dev kampanya!Yeni ev kuranlar, evini yenilemek veya değişiklik isteyenler, Tepe Home‘un kısa süre geçerli olacak bu indirimini kaçırmayın! Tüm mobilyalarda geçerli olan net yüzde 50 indirim ile evler canlanıyor, yaşam alanlarına tazelik geliyor.

Emaar Square AVM

29 Kasım Cuma ve 1 Aralık Pazar tarihleri arasında gerçekleşecek olan Emaar Black Friday (Efsane Cuma) Hafta Sonu Kampanyasında Emaar müşterileri, Emaar Param Kart aracılığıyla harcadıkları tutarın %70’ini geri alma ayrıcalığına sahip olacaklar. BiTaksi iş birliği ile 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde Emaar’a BiTaksi ile ulaşmak isteyen misafirler taksi ücreti ödemeyecekler.

Emaar‘da ziyaretçileri telefon kulübeleri sürprizi karşılayacak. Alışveriş merkezi içerisinde farklı noktalarda kurulan telefon kulübelerinin içindeki ekrandaki kısa soruları cevaplandıran ziyaretçilere 250 TL değerinde Emaar Param Kart hediye edilecek. Ayrıca katılımcılar büyük çekilişe katılarak 3 günün sonunda 100.000 TL yüklü Emaar Param Kart kazanma şansını yakalayabilecek. Kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi için www.emaarsquaremall.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

The House Hotel

25 Kasım 2019 ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz The House Hotel Karaköy ve The House Hotel Bomonti rezervasyonlarınızda, 25 Kasım 2019 ve 31 Mart 2020 tarihleri arasındaki konaklamalarınızda geçerli olacak fırsatlardan yararlanabilirsiniz. The House Hotel Grubu’ndan Efsane CumaBlack Friday‘a özel yapacağınız oda rezervasyonlarınızda %25, The House Hotel Karaköy GreenSpa Wellnes’da %20 indirim fırsatları ile siz de eşsiz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Cloud7 Hotel

Spontane gezginlerle yerel insanları bir araya getirerek sosyal bir atmosfer yaratan Cloud7 Hotel, misafirlerine özel ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. 25 Kasım 2019 – 2 Aralık 2019 tarihleri arasında, Cloud7 Hotel‘de yapmış olduğunuz rezervasyonlarınızda Efsane CumaBlack Friday %25 indirim avantajından yararlanabilirsiniz.

YOTEL

20 Kasım – 3 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarda geçerli olacak yüzde 40 indirim 20 Kasım 2019 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında YOTEL İstanbul Havalimanı‘nda gerçekleşecek konaklamalarda uygulanacak. Daha fazla bilgi için www.yotel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

A101

A101 online mağazasında Efsane Cuma ve Black Friday indirimleri olarak 28 Kasım – 1 Aralık günlerinde süren “Muhteşem Günler” kampanyasıyla HONOR 9X özel indirimle 2599 TL’ye satışta. Telefonla birlikte HONOR Band 5 akıllı bileklik de hediye. HONOR 9X kampanyasının yanı sıra A101.com.tr adresinden yapılacak alışverişlerde HONOR AM61 Bluetooth Kulaklık 169 TL yerine 129 TL’ye, HONOR Band 4 Running akıllı bileklik ise 139 TL yerine 99 TL fiyatıyla satışa sunulacak. HONOR Flypods Lite ise 699 TL’den 399 TL’ye %20 indirim ile satışta. Cep Telefonlarında ise HONOR 8C 1799 TL’den 1199TL, HONOR 8S ise 1399 TL’den 999 TL’ye satışa sunuluyor.

KNITSS

Kendi tarzını yaratan ve stilini özgürce ortaya koyan güçlü kadınların markası KNITSS’den Efsane CumaBlack Friday‘e özel sadece 3 gün geçerli %50 indirim! En kaliteli İtalyan iplikleri ile üretilen ve yeni nesil tasarım kodları taşıyan KNITSS, Sonbahar / Kış 2019 California Dreaming Koleksiyonunda geçerli %50 indirim kampanyası, 29 Kasım’dan 1 Aralık’a kadar Knitss mağazalarında ve knitss.com.tr‘de sizleri bekliyor.

G LINGERIE

G Lingerie, 29 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında ise tüm mağazalarında yapılacak alışverişlerde Black Friday – Efsane Cuma indirimleri olarak çok özel kampanyalar sunuyor. Kaçmaya dayanıklı çoraplarda ‘2 Alana 1 Bedava’, sütyen ve külotlarda ise ‘1 Alana 1 Bedava’ konseptiyle; Türkiye genelinde 54 mağazada devam edecek kampanya, kendini ve sevdiklerini şımartmak isteyenler için doğru bir tercih olacak.

Sephora

Sephora Türkiye, alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği “Black Friday – Efsane Cuma” dönemine birbirinden özel kampanyalar ile katılıyor. Sephora Türkiye mağazalarında ve sephora.com.tr‘deki tüm ürünlerde ikinci ürüne %50 indirim, seçili ürünlerde net %50 indirim ve parfümlerde de özel fiyat kampanyası, kozmetik severleri bekliyor. 29 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Sephora Türkiye mağazalarında ve sephora.com.tr’de geçerli olan Black Friday çılgınlığıyla, en sevdiğiniz ürünlere büyük fırsatlarla sahip olma imkanı sunuluyor.

Xbox

Xbox, gelenekselleşen Black Friday – Efsane Cuma indirim furyasına dev indirimleriyle katılıyor. 25 Kasım Pazartesi günü başlayan kampanya kapsamında; 3 oyun hediyeli Xbox One S All-Digital 2299 TL yerine %40’a varan indirimiyle 1399 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor. En yeni dijital oyunlar ise %65’e varan indirimle oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

Yalıkavak Marina


Yalıkavak Marina Alışveriş Merkezi’nde 1 Aralık’a kadar sürecek olan muhteşem Black Friday – Efsane Cuma indirimlerini yakalamak için acele edin! Yalıkavak Marina’da olan mağazalarda inanılmaz Black Friday indirimleri: Watsons‘da %60’a varan indirimler; Madame Coco‘da bütün ürünlerde ikinci ürüne %50 indirim; Mudo‘da bütün ürünlerde ek %25 indirim; Yargıcı‘da bütün ürünlerde %35 indirim; Braez‘de seçili ürünlerde %50 – %70 indirim; Katia&Bony‘de seçili ürünlerde %40 indirim; B&G Store‘da seçili ürünlerde %50 + %50 indirim; Brandroom‘da muhteşem indirimler: Üst Giyim ürünlerinde %30 indirim, elbise ve tulumlarda %28 indirim, alt Giyim ürünlerinde %25 indirim, seçili Ayakkabılarda %24 indirim, çocuk ürünlerinde %27 indirim, aksesuarlarda %22 indirim; Atasay‘da seçili ürünlerde %60 indirim; In-Formal‘da mevcut %50’ye varan indirimlere ek %50 indirim; Machka‘da mevcut %50’ye varan indirimlere ek %50 indirim; Eleventy‘de mevcut %50’ye varan indirimlere ek %50 indirim.

Black Friday 2019: Online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.