Astroloji: Güneş Yay burcunda (22 Kasım – 22 Aralık) burç yorumları

Astroloji: Güneş Yay burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Güneş Yay burcunda (22 Kasım - 22 Aralık) burç yorumları
Astroloji: Güneş Yay burcunda (22 Kasım – 22 Aralık) burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: Güneş Yay burcunda (22 Kasım – 22 Aralık) burç yorumları…

22 Kasım’dan itibaren Güneş, Yay burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca Yay burcunda seyahat edecek. Yay burcunun iyimser, meraklı, enerjik ve maceraya açık yönleri de hayatımıza yansıyacak. Yani Yay burcu üstümüzde bir ay boyunca bir güneş gibi açacak! B


İlişkilerde Yay burcunun rahatlatan, karmaşık olmayan, dürüst ve açık ilişki kurma tarzından faydalanabilirsiniz. Dürüst bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunuzda sizi gerçekliğe geri çeken ve geniş vizyonuyla destekleyen bir Yay arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz. Yay burcunun yansıttığı enerjiyi, fiziksel gücü spora ve fiziksellik içeren her türlü faaliyete aktarabilirsiniz.

Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimli oluruz. Bu dönem, başımıza gelen olaylara iyimser ve daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz. Riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkın oluruz. Bu dönem spora başlamak, spor konusunda profesyonel destek almak için idealdir.

Bu dönem “hayır” mekanizmamız çok iyi çalışmayabilir. Buna dikkat etmek gerekir. Her gelen teklife evet demeyin, biraz seçici olun. Her plana dahil olmaya çalışırken plansız programsız kalmayın ortalarda. Bu dönem patavatsızlıklara dikkat! Kaş yapayım derken göz çıkarmayın arkadaşlar. Yay burcu ideoloji, din ve kültürel kimliklerle ilgilidir. Milliyetçilik ve vatanseverlik konuları ile kültürel kimliklerin karmaşasının en yoğun yaşanabileceği dönemdir.

Astroloji: Güneş Yay burcunda burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Bu dönemde kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu olabilecektir. İşinizi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz.

Eğer iş arıyorsanız bu dönemde arkadaşlarınızın veya partnerinizin desteği ile iş bulabilme potansiyeliniz yüksek olacaktır.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Eğer yalnız bir Boğa iseniz yolculuklarınızda karşılaşabileceğiniz kişiler ile flörtöz etkileşimler söz konusu olabilir. Size keyif verecek, iyi gelecek bir eğitimi de araştırabilirsiniz. Veya partnerinizle birlikte minik bir tatil planı da organize edebilirsiniz.

Yurt dışı, yabancıları bağlayan konulardaki işleriniz ise su gibi sorunsuz bir şekilde hallolabilecek. Ya da sizden mesafe olarak uzakta biri ile duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir.

Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz. Rahatlıkla borç bulabilir, maddi anlamda destek aradığınız noktalarda rahatça yardım bulabilirsiniz. Eğer ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise kazançların artacağı birkaç haftaya giriyorsunuz.

Yalnız iş ve sağlık anlamında zorlu ve kritik bir hafta olacağa benzemekte. Sağlık konusunda özellikle, şeker, insülin sorunları veya dişlerinize, cildinize dikkat etmenizde yarar var.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. Check up yaptırmak için oldukça uygun bir süreçtir. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler.

Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki.

Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

Güzelleşmek için daha çok para harcayabilirsiniz, eğer yalnızsanız Venüs ilişkiler konusunda yaraların sarılması konusunda destek olabilecektir.

8 Aralık tarihine kadar yalnız olmanız biraz zordur, güzel bir ilişkinin başlangıcının adımları atılabilir, bazılarınız evlenme teklifi alabilir, söz ve nişan gibi durumlar söz konusu olabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bir aylık süreçte odaklanacağınız konuların aşk ve çocuklar üzerine olacağına işaret etmekte.

Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz.

Özel anlamda yeni insanlarla tanışacaksınız, bu insanlar farklı dini *etnik kökenlerden insanlar olabilir.

Yine bu bir aylık süreçte, eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz.

Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

İşleriniz hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir.

İş yerinizde, çalıştığınız yerde denge ve uyumu yaratacak olan bu dönemde sizsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Başak burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak.

Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz.

Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.


Bunun yanı sıra yeni hobiler edinebilir, yaşamın keyif verici yanları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

Bu süreçte hayattan ölçüyü çokta fazla kaçırmadan daha çok keyif alacağınız, daha çok neşeleneceğiniz, daha çok güleceğiniz bir süreç olacak.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bir aylık periyotta odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olabilecektir.

Bu bir aylık dönemde bol bol seyahate çıkabilirsiniz. Tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz.

Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, ya da mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir bunlar.

20 Aralık tarihine kadar evinizi, yuvanızı güzelleştirmek adına adımlar atabilir, aile içinde küslükleri sona erdirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yaşadığınız alanı daha da güzel hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yine bu süreç ev almak, ev değiştirmek, ev kiralamak, araba almak veya arabanızı değiştirmek içinde koşullar çok uygun olacaktır.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır.

Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

20 Aralık tarihine kadar yeni iletişim projeleri, seyahatler söz konusu sizler için. Yakın çevreniz ile sorunlarınız var ise bu hafta itibari ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Gayet keyifli seyahatler organize edebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi çok güzel ifade edebilecek, iletişim içinde olduğunuz kimseler, hitap edeceğiniz kişiler sizin kelimeleri kullanışınıza, iletişim şeklinize hayran kalabilirler.

Sorunları daha çok tatlı dille çözebileceksiniz bu dönem içinde. Yine kadınlarla ilgili, kadınları ilgilendiren ürünlerin ticareti işine girmek içinde uygundur.

Veya moda, yemek, sanat gibi konularda web sitesi açmak, blog açmak içinde keza uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız mesafe olarak size yakın biri ile flört edebilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız.

Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde.

20 Aralık tarihine kadar maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi arttırabilirsiniz.

Her halükarda geliriniz olumlu bir şekilde artmaya başlıyor. Tabi bu geçiş özellikle giysi alışverişlerinin de en çok yapıldığı dönem, güzelleşmek, kendinizi iyi hissetmek adına da sıkça alışverişler yapabilirsiniz. Yükte hafif pahada ağır şeyleri alabilirsiniz bu süreçte daha çok.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bu bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz.

Bu bir aylık dönemde koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Aralık tarihine kadar aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.

Bunun yanı sıra bu tarihe kadar güzelleşmek için adımlar atabilir, estetik yaptırabilir, saçınıza başınıza yeni farklı şekiller verebilir, biraz daha imajınızla ilgilenebilirsiniz.

Bu dönem hayata biraz daha sevgi penceresi ile bakabilecek, yaşamda ki olumsuzluklar gözünüzde çok daha az batabilecektir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki bir aylık periyotta dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebileceğinize işaret etmekte.

Her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Birbirinden farklı, etnik ve dini kökenleri olan insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz.

Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz.

20 Aralık tarihine kadar ilişkiniz var ise eğer problemli sıkıntılı bir süreç olabilir. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

Eğer ilişkiniz var ise de gereksiz kıskançlık tripleri ve kaprisler yüzünden sekteye uğrayabilir, kendinizi yalnız, sevgisiz hissedebilir, sevgi size yetmeyebilir açıkçası.

İlişkilerinizi daha gizli yaşama potansiyeliniz yüksek olabilecektir. Maddi anlamda pek de risk alınabilecek bir süreç değildir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiş yapacak. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz.

Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak.

20 Aralık tarihine kadar arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.

Bu dönem parti, konser gibi kalabalık tüm organizasyon davetlerini kabul etmenizi tavsiye ederim, çünkü eğer yalnızsanız aşk orada bir yerde olabilir.


Yeni tanışacağınız kimseler sizlere çokça fayda sağlayabilecektir. Bu süreçte aranan isim olabileceksiniz.

Black Friday – Efsane Cuma indirimleri: Hangi mağazalarda indirim var?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.