Black Friday (Efsane Cuma) indirimleri: Hangi mağazalarda indirim var?

Bu yıl 29 Kasım tarihinde gerçekleşecek Black Friday için indirimler başladı bile! Efsane Cuma kapsamında yapılan indirimleri sizler için derledik…

Black Friday (Efsane Cuma) hangi markalarda indirim ne zaman?
Black Friday (Efsane Cuma) hangi markalarda indirim ne zaman?

Teknosa Black Friday Tekno Cuma indirimleri başladı!

Teknosa, Black Friday Tekno Cuma indirimleri kampanyası kapsamında 21 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında yüzlerce elektronik üründe indirim sunuyor. Teknosa Efsane cuma indirimleri ile televizyondan bilgisayara, cep telefonundan tabletlere, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar tüm ihtiyaçlarınıza avantajlı fiyatlarla kavuşabilirsiniz. Teknosa.com’da yer alan binlerce ürünün kampanyalarla sunulduğu Tekno Cuma’da taksitli ödeme seçenekleri ve ücretsiz kargo gibi ek hizmetlerden yararlanabilir, avantajlı ve rahat alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Black Friday indirim imkanları, Türkiye ve dünyada en fazla tercih edilen telefonlara uygun fiyatlarla sahip olmanızı sağlıyor. Teknosa; Samsung, Apple, Huawei, Oppo ve Xiaomi’nin en iyi ve en yeni telefonlarını, birbirinden farklı indirim fırsatları ve ödeme kolaylıkları ile sunuyor. Teknosa’dan avantajlı fiyatlarla sahip olacağınız teknoloji harikası yeni telefonunuzla en iyi video ve fotoğrafları çekebilir, hızlı internetin keyfini çıkarabilir, yüksek performansta oyun oynayabilirsiniz.


• Kampanya 21.11.2019 – 02.12.2019 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
• Kampanyadan sadece bir kez yararlanılabilir. Her bir tekil müşteri aynı üründen 1 adet satın alabilir. 1 adet üzeri alımlar toplu alım kapsamında değerlendirilecek olup, iptal edilecektir.
• Kampanya stoklarla sınırlıdır.
• Teknosa kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı bitirme hakkını saklı tutar.

Boyner’de “Şahane Cuma” etkisi

Sunduğu ayrıcalıklı alışveriş fırsatlarıyla müşterilerinin her zaman yanında olan Boyner, yılda bir kez gerçekleştirilen ve milyonlarca kişinin yakından takip ettiği “Şahane Cuma” kampanyasını mağazalarında ve boyner.com.tr’de tüketicilerle buluşturuyor. 22 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında milyonlarca üründe yüzde 60’a varan indirimlerin uygulanacağı “Şahane Cuma” kampanyası ile tüketiciler kış sezonu için ihtiyaç duyacakları ürünleri avantajlı fiyatlarla alabilecek.

Dünyaca ünlü markaların, Türkiye’nin sevilen markalarının ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan milyonlarca ürününü tüketicilerle buluşturan Boyner, “Şahane Cuma” kampanyası ile kış sezonu alışverişinde muhteşem avantajlar sunuyor. Milyonlarca üründe net yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 indirimlerin uygulanacağı “Şahane Cuma” kampanyası, 22 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de tüketiciler ile buluşuyor. Boyner’de tüketicileri, milyonlarca üründe yüzde 60’a varan indirimlerin yanı sıra alışveriş deneyimini ve ödemeyi kolaylaştıran harika bir ayrıcalık daha bekliyor. Tüketiciler, Axess, CardFinans veya Advantage’la 1 Aralık’a kadar yaptıkları alışverişlerini 2 ay erteleme fırsatı ile 2020 Ocak ayında ödemeye başlayacak ve 6 taksit avantajından yararlanabilecek.

Kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aktif spor ve ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca üründe ve yüzlerce markada indirimli fiyatlar Boyner’de tüketicileri bekliyor. Tüketiciler tüm haftaya yayılacak “Şahane Cuma” etkisi sayesinde kış sezonunda ihtiyaç duydukları giysileri uygun fiyatlarla ve avantajlı ödeme şekilleriyle almanın keyfini yaşayacak. Ayrıca “Şahane Cuma”, yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün avantajlı fiyatları ile tüketicilerle buluşacak.

Logitech ürünlerinde Efsane Cuma kapsamında %50’ye varan indirimler!

Günlük bilgisayar kullanıcılarından müzik tutkunlarına, oyunculardan yayıncılara kadar uzanan geniş bir kullanıcı profiline sahip Logitech, Black Friday kapsamında iş, eğlence ve oyun tutkunlarına özel teknolojik ürünleri, teknosa.com, mediamarkt.com, dr.com.tr ve hepsiburada.com’da %50’ye varan indirim seçenekleriyle satışa sunuyor.

Logitech, mouse, klavye, webcam, kulaklık ve hoparlörleri ile teknosa.com, mediamarkt.com, dr.com.tr ve hepsiburada.com’da geniş bir ürün gamıyla yer buluyor. Logitech, Logitech G ve Ultimate Ears ürün ailelerinden alışveriş yapan herkes, “Black Friday” kampanyası kapsamında 20’den fazla Logitech ürününde %50’ye varan indirimlerden yararlanabiliyor.

Arçelik’ten Cuma Aşkına 3.000 TL’ye varan indirimler!

Arçelik’ten dev indirim fırsatları geliyor. 23-30 Kasım tarihleri arasında uygulanacak Cuma Aşkına kampanyasında 3.000 TL’ye varan indirimler bulunuyor. Arçelik geniş ürün yelpazesiyle tüketicilerini mağazalarına bekliyor. Arçelik, Cuma Aşkına özel dev indirim kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. 23 Kasım’da başlayacak ve 30 Kasım’a kadar devam edecek kampanyayla Arçelik tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Büyük ekran UHD Akıllı Televizyonlarda 3.000 TL, en trend cep telefonlarında 700 TL, iklimlendirmede 3.000 TL, beyaz eşyalarda 2.000 TL, elektronikte 800 TL, küçük ev aletlerinde 900 TL ve ankastrede 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için www.arcelik.com.tr web sitesi ve Arçelik mağazalarını ziyaret etmek yeterli. Cuma Aşkına kampanyası özelinde çok satan Apple modellerinden iPhone 7 32 GB 2.999 TL’den satışa sunulacak.

Amazon.com.tr’de sürpriz indirimler

Amazon.com.tr’nin 26-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Beklenen Efsane Cuma fırsatlarına geri sayım başladı. Şimdiye kadarki en büyük Beklenen Cuma’ya hazırlanan Amazon.com.tr, satıcısı olduğu ürünlerde hızlı teslimat sunacak, sürpriz indirimler her gün yepyeni ürünlerle devam edecek. Yılın en büyük indirim dönemi Beklenen Cuma fırsatlarında kullanıcılarını elektronik ve teknolojik ürünlerden modaya, ev aletlerinden spor ekipmanlarına kadar birçok farklı kategoride yüzde 70’e varan indirimlerle karşılayacak olan Amazon.com.tr’de geri sayım başladı. 26-30 Kasım tarihleri arasında gercekleşecek Beklenen Cuma fırsatları öncesi birçok üründe sürpriz indirimler yapan Amazon.com.tr’de her gün binlerce fırsat olacak. Molfix bebek bezlerinden Sony TV’lere, Tefal ürünlerinden HP bilgisayarlara, JBL kulaklıklardan GEOX ayakkabılara kadar binlerce farklı ürün sürpriz fiyatlarla satışa sunuluyor.

Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott konuyla ilgili “Tüketicilerimiz için yılın bu zamanında tasarruf etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İndirim döneminde Türkiye’deki müşterilerimizi ikinci Beklenen Cuma indirim kampanyamızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. 7 gün sürecek Efsane Cuma indirim kampanyası boyunca her gün farklı ürünlerde yüzde 70’e varan indirimler sunacağız. Müşterilerimiz, oldukça geniş kapsamdaki çeşitli ürünlere cazip fiyatlarla ulaşacak ve ihtiyaçları olan her şeyi şimdiden depolama fırsatı yakalayacak” dedi. Tüketicilere binlerce üründe fırsatlar sunacak Amazon.com.tr’nin Beklenen Cuma indirimleri 26 Kasım Salı saat 00:01’den 2 Aralık Pazartesi saat 23:59’a kadar devam edecek. Kampanya boyunca her gün “Günün Fırsatları” tüketicilerle kampanya sayfasında uygun fiyatlarla buluşacak ve indirimler gün geçtikçe büyüyecek.

GLAMI: Milyonlarca Black Friday fırsatı tek platformda

29 Kasım – 2 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Black Friday (Efsane Cuma) indirim döneminde GLAMI Türkiye, yüzlerce mağaza ve markanın yüzde 70’e varan indirim fırsatlarını tek bir sayfada sunuyor. Yüzlerce marka ve alışveriş sitesi ile binlerce alışveriş tutkununu tek bir çatı altında buluşturan GLAMI Türkiye, 2 Aralık’a kadar devam edecek olan yüzde 70’e varan Black Friday indirimlerini kullanıcılarına tek bir platformda erişme imkanı tanıyor.

Trendyol, Morhipo, Boyner, Mudo, Beymen, SuperStep gibi markaların giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerine en avantajlı fiyatlarla sahip olmak isteyenler 29 Kasım – 2 Aralık arasında glami.com.tr adresini ziyaret edebilir. Ayrıca GLAMI Türkiye, 25 Kasım’dan itibaren Black Friday indirimlerini sosyal medya hesaplarından duyurmaya başlayacak.

Enza Home’da 6. mobilya festivali başladı

Enza Home, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek Mobilya Festivali ile yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca belirli tutardaki indirimli alışverişe anında 1.200 TL indirim ve Festival Yıldızı ürünlerde ekstra indirimler de Enza Home mağazalarında sizleri bekliyor. Detaylı bilgi www.enzahome.com.tr ve satış noktalarında.


TERGAN’dan erken Black Friday fırsatı yüzde 70 indirim

Tergan, 2019-20 Sonbahar-Kış koleksiyonundaki ayakkabı, bot ve çizmelerde erken Black Friday fırsatıyla net % 70 indirim fırsatı sunuyor. 21-22-23-24 Kasım tarihlerinde Tergan mağazalarında ve tergan.com.tr’de geçerli olan indirim, stil sahibi kadın ve erkeklere modaya yön veren tasarımlardan oluşan bir seçki sunuyor.

Burgan Bank ile Yukko.com ‘Muhteşem Cuma’ işbirliği

Burgan Bank, ‘Muhteşem Cuma’ kampanyası kapsamında, yukko.com üzerinden 10.000 TL’ye kadar yapılacak alışverişlerde dijital bankacılık müşterilerine anında kredi ve vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuyor. Burgan Bank Dijital bankacılık müşterileri, ihtiyaç duydukları ürünü şubeye gitmeye gerek kalmadan, yukko.com üzerinden anında kredi başvurusu yaparak hemen alabiliyor.

‘Muhteşem Cuma’da müşteriler, Yukko.com’da 10.000 TL’ye kadar olan alışverişlerinde, ödeme anında Burgan Bank’tan kolaylıkla kredi alabilirken, vade farksız 12 ay taksitle ödeme imkanı elde ediyor. Müşteriler, Yukko.com’da büyük indirimler ile satışa sunulacak LED TV ve beyaz eşya ürünlerine ayrıcalıklı olarak sahip olma fırsatı yakalıyor.

Kiğılı’dan Gözü Kara İndirim!

Kiğılı “İndirim Günleri” kapsamında bir ilke imza atıyor. Markanın mikro sitesi ‘gozukaraindirim.com’, alışverişi adeta bir oyun deneyimine dönüştürürken, moda ve trendi en ekonomik seçeneklerle sunuyor. Kiğılı’nın indirim günleri öncesinde tüketicilere kod kazanma fırsatı sunan gozukaraindirim.com sitesinde başlatılan kampanya, kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı. 4 günde 60 bini aşkın tekil kullanıcı ziyareti alan sitede, şu ana kadar 9 bin kişiye indirim kodu verildi. Kampanya kapsamında kaydını yaptırıp aktif indirim kodunu alan ziyaretçiler, aldıkları kodları 22 Kasım – 08 Aralık 2019 tarihleri arasında Kiğılı mağazalarından ve kigili.com’dan yapacakları alışverişlerde kullanarak efsane indirimlerden faydalanabilecek.

Her yıl heyecanla beklenen “Gözü Kara İndirim” gardırobunu yenilemek isteyenler için sayısız seçenekle geliyor. Yeni sezona özel indirim fırsatları sunan Kiğılı’da her tarzdan ve her zevkten erkeğin aradıklarını bulabilecekleri yüzlerce seçenek yer alıyor. Özel koleksiyon içerisinde; gömlekten trikoya, pantolondan, monta, parfümden çeşitli aksesuarlara kadar şıklık ve zarafeti bir arada sunan ürünler bulunuyor.

Emaar Black Weekend başlıyor!

29 Kasım Cuma ve 1 Aralık Pazar tarihleri arasında gerçekleşecek olan Emaar Black Friday (Efsane Cuma) Hafta Sonu Kampanyasında Emaar müşterileri, Emaar Param Kart aracılığıyla harcadıkları tutarın %70’ini geri alma ayrıcalığına sahip olacaklar. Bu kapsamda bir kampanya Türkiye’de perakende sektöründe ilk defa hayata geçiriliyor. BiTaksi iş birliği ile 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde Emaar’a BiTaksi ile ulaşmak isteyen misafirler taksi ücreti ödemeyecekler. Emaar’da ziyaretçileri telefon kulübeleri sürprizi karşılayacak. Alışveriş merkezi içerisinde farklı noktalarda kurulan telefon kulübelerinin içindeki ekrandaki kısa soruları cevaplandıran Emaar ziyaretçileri anında sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

Ayrıca etkinlik öncesinde Bağdat Caddesi’nde de Emaar telefon kulübeleri kurulacak. Her 15 dakikada bir telefon çalacak şekilde kurgulanan kampanyanın kapsamında telefon kulübelerinin içindeki ekranda yöneltilen 3 soruyu doğru yanıtlayan kişiye 250 TL değerinde Emaar Param Kart hediye edilecek. Ayrıca katılımcılar büyük çekilişe katılarak 3 günün sonunda 100.000 TL yüklü Emaar Param Kart kazanma şansını yakalayabilecek. Kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi için www.emaarsquaremall.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YOTEL’den Black Friday’e özel bir yıl geçerli %40 İndirim

Modern tasarımı ve teknoloji ile misafir deneyimine odaklanmış yaklaşımıyla dikkat çeken YOTEL Istanbul Havalimanı Black Friday indirimiyle 20 Kasım 2019 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki konaklamalarda yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor. 20 Kasım – 3 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarda geçerli olacak yüzde 40 indirim 20 Kasım 2019 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında YOTEL İstanbul Havalimanı’nda gerçekleşecek konaklamalarda uygulanacak.

YOTEL Global CEO’SU Hubert Viriot, misafirlerinin ilgisine ilk Black Friday kampanyasıyla cevap verdiklerini belirtirken, “Fonksiyonel ve yüksek teknolojik alt yapıya sahip tasarım anlayışında, lüks otellerin vazgeçilmez unsurlarını daha küçük ve akıllı alanlara taşıyan birinci sınıf lüks kabin konseptini yüzde 40 indirimle bir yıl boyunca deneyimleme fırsatı sunuyoruz veriyoruz” dedi. 277 kabin ile pasaport kontrolü öncesi havalimanına yolu düşen tüm misafirlere hizmet veren YOTEL İstanbul Havalimanı (kara tarafı), ayrıca 24 saat açık bir spor salonuna sahip. Pasaport kontrolü sonrası yolculara hizmet veren YOTELAIR İstanbul Havalimanı da 174 kabin ve 83 kişilik ayrı bir KOMYUNITI LOUNGE ile transit alanındaki tüm yolcuların hizmetinde. Daha fazla bilgi için www.yotel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Atasay’dan Göz Kamaştıran “Mega Cuma” indirimi

Mega Cuma için geri sayım başladı! Tüm dünyayı etkisi altına alan Black Friday (Efsane Cuma) indirim rüzgarı 29 Kasım’da Atasay mağazalarında etkisini göstermeye başlıyor. Altın kolyelerden baget pırlanta yüzüklere kadar birbirinden şık tasarımlar, Atasay Mega Cuma’ya özel %60’a varan indirim fırsatı ile mücevher tutkunlarıyla buluşuyor.

Mega Cuma kampanyası kapsamında; ışıltısıyla gözleri kamaştıran Swarovski zirconia taşlı altın kolye, küpe ve yüzük modelleri 590 TL, pırlanta baget yüzük tasarımları ise 1.990 TL gibi cezbedici fiyatlarla satışa sunuluyor. Atasay’ın 29 Kasım Mega Cuma indirim kampanyası ile göz alıcı tasarımlara sahip olmak için en yakın Atasay mağazasına uğrayabilir ya da www.atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Black Friday’a özel Bosch’tan yılın en büyük kampanyası

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla Bosch Ev Aletleri, Black Friday’e özel hazırladığı kampanya kapsamında yaşamı kolaylaştıran ürünleri indirimli fiyatlarla sunuyor. Kampanyada toz torbalı ve toz torbasız süpürgeler, blenderlar, mutfak makineleri, buhar istasyonlu ütü ve buzdolabı büyük indirim oranlarıyla yer alıyor.

Tepe Home’da tüm mobilyalar Efsane Cuma’ya özel yüzde 50 indirimli!

Tepe Home’da en soğuk kış günlerinizi ısıtacak dev kampanya!Yeni ev kuranlar, evini yenilemek veya değişiklik isteyenler, Tepe Home’un kısa süre geçerli olacak bu indirimini kaçırmayın! Tüm mobilyalarda geçerli olan net yüzde 50 indirim ile evler canlanıyor, yaşam alanlarına tazelik geliyor.

The House Hotel’den Black Friday fırsatı

Kerten Hospitality’nin klasik ve çağdaş tarzların ahenkli karışımını sanat ve kültürle bir araya getiren dünya çapında üne sahip ödüllü butik otel markası The House Hotel, Black Friday’a özel avantajlar sunuyor. 25 Kasım 2019 ile 2 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz The House Hotel Karaköy ve The House Hotel Bomonti rezervasyonlarınızda, 25 Kasım 2019 ve 31 Mart 2020 tarihleri arasındaki konaklamalarınızda geçerli olacak fırsatlardan yararlanabilirsiniz. The House Hotel Grubu’ndan Black Friday’a özel yapacağınız oda rezervasyonlarınızda %25, The House Hotel Karaköy GreenSpa Wellnes’da %20 indirim fırsatları ile siz de eşsiz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Gezginlerin buluşma noktası Cloud7 Hotel’den Efsane Cuma fırsatı


Spontane gezginlerle yerel insanları bir araya getirerek sosyal bir atmosfer yaratan Cloud7 Hotel, misafirlerine özel ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. 25 Kasım 2019 – 2 Aralık 2019 tarihleri arasında, Cloud7 Hotel’de yapmış olduğunuz rezervasyonlarınızda Black Friday %25 indirim avantajından yararlanabilirsiniz.

Trendyol Efsane Günler indirimleri başlıyor: Hangi markalar indirimde?

Efsane Cuma’da avantajlı alışveriş için nelere dikkat etmeli?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.