Astroloji: Yay burcunda yeni ay burç yorumları

Astroloji: Yay burcunda Yeni Ay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 26 Kasım Yay burcunda Yeni Ay burç yorumları

Bu Yeni Ay, 2019 yılını bitirirken hepimize umut olacaktır. Hayatımızda atacağımız yeni adımlar için korkmamalı aksine harekete geçmeliyiz. Bizler eyleme geçtikçe bu Yeni Ay önümüze yeni kapılar aralayacaktır.

Bireysel olarak Yeni Ayın iyi yüzünü hissedeceğiz. Yüksek öğrenimle ilgili konularımız, yurt dışı bağlantılı işlerimiz, basın-yayın ile ilgili sektörler bu Yeni Ay’dan özellikle pozitif destek görecek.


En dibe çöktüğümüz anda karşımıza bizi ayağa kaldıracak yeni bir kapı aralanacaktır. Her burcu, Yeni Ayın iyi yüzünü ele alarak değerlendirmemizde yarar var.

Astroloji: Yeni Ay’da burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar akademik yaşantınızda beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. 20 Aralık’a kadar hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda yeni sayfalar açmak için harekete geçmelisiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakmalısınız. 27 Kasım tarihinde Neptün retro hareketini sona erdirip, düz hareketine başlıyor. Olaylara duygusal değil daha gerçekçi bakacağınız bir dönem başlıyor.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. İş kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu. Yaptığınız işi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz. 20 Aralık’a kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu ekonomik bir yapılanma olabilir. Borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Krediye ihtiyacınız varsa bu Yeni Ayda başvurabilirsiniz. Miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Hayata ve insanlara hak ettiği kadar değer vermeyi öğrenmiş olarak hayatınıza devam ediyor olacaksınız.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar partnerinizle aranızdaki ilişki daha da güçleniyor. Hala evlilik teklifleri için fırsatınız var. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar maddi durumunuz güçleniyor. Borçlarınızı sıfırlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yalnız olanlar varsa yeni bir ilişkinin ilk adımları bu Yeni Ayda atılabilir. Evliliğinde sorun olanlar, her şeyi unutup temiz bir sayfa açabilirler. Ortaklıkla yürütülen işinizde şansınız bu Yeni Ayla açılacaktır. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Kariyerinizde mantıklı kararlar alıp önünüzü görme vakti başlıyor.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar çalışma hayatınızda gücünüzü kanıtladığınız gelişmelere şahit olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda insanların takdirini kazanabilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar evlilik ve ilişki konularınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun.

Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken tekrardan büyük bir aşkla devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa büyük maddi getirisi olan işlere imza atabilirler. 26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç sizi daha iyi hissettirebilir. Duygusal olarak karamsar ruh haliniz sizi terk ediyor olacak. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Hayal kurmak yerine eyleme geçme zamanı başlıyor.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar aşk hayatınızdaki o şans hem devam ediyor hem de kalıcı olmaya başlıyor. Bu dönem hayatınıza giren kişi gerçekten doğru kişi olabilir. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar ofis ortamınızda başarılarınız göz doldurabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni bir aşk, yeni bir bebek hayatınıza girebilir. Aklınızda yokken sizi çok mutlu edecek biri karşınıza çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili pozitif haberler alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir bebek müjdesi dahi alabilir. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Finansal durumunuzda daha gerçekçi olacağınız bir süreç başlıyor.


başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Yeni Ay burç yorumları

Başak burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar ailevi bağlarınızı pekiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zor anlarınızda aileniz hep destek olabilir. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Yalnızsanız bu dönem içerisinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konu hayırlı sonuçlanabilir. Çocuğunuz olmuyorsa mutlaka bu dönem tekrardan deneyin. Güzel haberi alabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Aile içinde yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz. Ailenizle ilgili dileklerinizin gerçek olduğu bir Yeni Ay geçirebilirsiniz. Oturduğunuz evde değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak için harekete geçebilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. İlişki ve evlilik hayatınızda daha net olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kafa karışıklıklarınız son bulacak.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Yeni Ay yorumları

Terazi burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde kendinizi kanıtlayacağınız konumda olabilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar ailenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Hem maddi hem manevi sevinçler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Umutlarınızı gerçekleştirebilecek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alacağınız bir haber sayesinde harekete geçmeniz olacaktır. Eğitimde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Sağlığınızda sorunlar varsa artık düzeliyorsunuz. Şifa buluyorsunuz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Yeni Ay burç yorumları

Akrep burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar maddiyatınız güçlenmeye başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. İnsan ilişkilerine dayalı bir meslek grubundaysanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni bir yatırım yapmanız için size yol gösterebilir. İleriki günlerde maddi olarak yeni bir sayfa açabilirsiniz. Alacağınız iş teklifleri de maddi olarak sizi yükseltecektir. Gelirlerinizde artışlar olabilir. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Aşk hayatınızda olaylara daha gerçekçi bakacaksınız.

yay yeni ay

Yay burcu Yeni Ay yorumları

Yay burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar en güzel dönemlerinizden birini yaşayacaksınız. Doğum günlerinizi kutlama vakti gelip çatıyor. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar maddi gelirinizde artış yaşayacağınız bir döneme geliyorsunuz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Dileklerinizi tutun ve başka bir şey yapmayın. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için daha güzel bir gün olamaz. Bu güzellikler sizi aşk hayatınızda da bulacaktır. Pozitif enerjiniz size güç verecektir. Güzelliğinizle ilgili yeni bir görünüme sahip olabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Ailevi konularda daha gerçekçi olacağınız bir süreçte olacaksınız.

oğlak yeni ay

Oğlak burcu Yeni Ay burç yorumları

Oğlak burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar sağlığınız ve psikolojiniz gittikçe düzeliyor. Geçmişe odaklanmak yerine geçmişi tamamen silmeyi düşünebilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Partnerinize karşı daha fazla bağlanabilirsiniz. Başarılarınızın da devam edeceği bir dönemde olacaksınız.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Tam da geçmişi silmek isterken Yeni Ay yardıma geliyor. Bazı şeyleri bitirmek aslında yenisine başlamak için gereklidir. Bunu yaptığınızda üstünüzden bir yük kalktığını hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Olaylara ve insanlara daha gerçekçi bakacağınız bir süreçte olacaksınız. Kimseye hak etiğinden fazla değer vermemeyi retro zamanı anlamış olabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar yeni ay

Kova burcu Yeni Ay yorumları

Kova burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızın takdir edileceği bir süreçte olacaksınız. Eğitimdeki başarınız da olabilir. Kariyer başarınız da göz doldurabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar kronik rahatsızlığı olanlar daha sağlıklı olacakları bir sürece girebilir. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkinizden biri tekrar size geri dönmek isteyebilir.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. En şanslı olduğunuz dönemde sadece Yeni Ayda dileğinizi dileyin ve gerçekleşmesini bekleyin. Bu Yeni Ayda mucizelere inanabilirsiniz. Hayaliniz ne ise daha fazlasıyla karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede başarılarınızla ün kazanabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Eğer retro esnasında harcamalarınızda abartıya kaçmadıysanız bir sorunla karşılaşmazsınız.

balık merkür retro dolunay burçlar

Balık burcu Yeni Ay burç yorumları

Balık burç yorumları: 22 Aralık tarihine kadar kariyerinizde kendinizi kanıtladığınız bir evrede olacaksınız. İş değiştirmeyi düşünenler için başvuru için güzel bir dönem olabilir. Çalışmıyorsanız size engel olan, yapmak istediklerinize önem vermeyen kişilere artık kulak asmayarak, tüm hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Bir ay boyunca Güneş size güç vererek destek olacak. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız.


Çevreniz tarafından takdir görebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Bu Yeni Ayla birlikte yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yakalayacağınız fırsatlar sizi bir adım daha yükseltecektir. Çalışmıyorsanız artık gelecekle ilgili planlarınızı ertelemek yerine eyleme dökmelisiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Gözünüzdeki o duygusal perde iniyor. Yerine daha gerçekçi ve hayallerine göre değil elindeki koşullara göre kendini adapte eden biri olarak hayatınıza devam ediyorsunuz. Mynet Astroloji

Black Friday – Efsane Cuma indirimleri: Trendyol, Morhipo, Hepsiburada, n11, Boyner, Amazon, Teknosa ve dahası


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.