Gittigidiyor.com 21-28 Kasım Süper İndirimler kampanyası

Gittigidiyor.com Black Friday öncesinde 21-28 Kasım tarihleri arasında Süper İndirimler kampanyası başlattı. Herkese anında 160 TL indirim ve Kazananlar Kulübü üyelerine 240 TL’ye varan indirimler sunulacak.

Gittigidiyor.com 21-28 Kasım Süper İndirimler kampanyası
Gittigidiyor.com 21-28 Kasım Süper İndirimler kampanyası

Süper İndirim kampanyasındaki öne çıkan ürünler:

• Philips S9091/44 Shaver Series 9000 Islak/Kuru Tıraş için Elektrikli Tıraş Makinesi (Yeni Model) – 1599 TL yerine 709 TL

• Rowenta Compact Power Cyclonic RO3786 750W Toz Torbasız Süpürge – 1299 TL yerine 574 TL


• Tefal GV9560 Pro Express Ultımate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü – 2299 TL yerine 1269 TL

• Singer 3333 Fashion Mate Dikiş Makinesi – 999 TL yerine 599 TL

• LG 43UM7100PLB 43inch 109 Ekran Uydu Alıcılı Ultra HD 4K Smart LED Televizyon – 3399 TL yerine 2919 TL

• Gillette Mach3 18’li Yedek Tıraş Bıçağı Karton Paket – 219 TL yerine 134 TL

• Xiaomi Mijia M365 Electric Scooter-Elektrikli scooter-e-scooter – 4000 TL yerine 2975 TL

• Hardline Whey 3 Matrix 2300 Gr 76 Servis Protein Tozu – 300 TL yerine 269 TL

• DemirDöküm A4 Inverter Klima 24000 BTU-MONTAJ DAHİL – 5899 TL yerine 4189 TL

• Baymak Lambert ATTIVO 24 Fx Yoğuşmalı Kombi (Baca Dahil) – 4099 TL yerine 3088 TL

• HP Pavilion Gaming 8BP77EA AMD Ryzen 5 3550H 8GB 256 GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 Freedos – 6000 TL yerine 4899 TL

• Acer Nitro AN517-51 i7 9750H 8GB 1TB+256SSD GTX1650 Linux 17.3 FHD NH.Q5CEY.002 Notebook – 8000 TL yerine 6799 TL

• BOSCH LUPE B1ZMA12404 12000 BTUH INVERTER SPLİT KLİMA – 3799 TL yerine 2892 TL

• Philips PowerPro City FC9331/07 650 W Toz Torbasız Süpürge – 1199 TL yerine 717 TL

Kampanya Koşulları – Uygunavar Mağazasına Özel İndirim Kampanyası!

21 -27 Kasım 2019 tarihleri arasında Gittigidiyor.com’dan yapacağınız 500 TL ve üzeri seçili ürünlerde geçerli bir alışverişinizde %8 anında indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan kazanabileceğiniz maksimum indirim tutarı tüm kullanıcılar için 160 TL, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri için 240 TL olacaktır.

İndirim tutarı, ödeme sayfasında ürün bedeline anında uygulanacaktır. İndirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 defa yararlanabilir.

Kullanıcı, 21- 28 Kasım 2019 tarihleri arasında ödemesi yapılan alışverişte daha sonra herhangi bir zamanda iptal talebinde bulunması halinde indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır.


Kampanya başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.

Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.

Katılımcı, GittiGidiyor’un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor’un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

Süper cuma, Süper İndirimler Gittigidiyor.com’da!

Her sene mağazaların muhteşem kampanyalar düzenlediği, milyonlarca kişinin alışveriş yarışına girdiği Black Friday, tüm dünyada en çok beklenen önemli indirim günlerinden biridir. Büyük indirimlerin düzenlediği bu alışveriş gününde seçkin markalar, en çok tercih edilen ürünler, yılın geri kalanından çok daha avantajlı fiyatlarla tüketicilere sunulmaktadır.

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere, Kanada, İngiltere, Almanya ve daha birçok ülkede alışveriş festivali olarak değerlendirilen, e-ticaret sitelerinin satış rekorları kırdığı Black Friday, bu yıl 23 Kasım Cuma günü olacak.

Peki Black Friday günü nedir? Black Friday ne zaman başladı? Black Friday nerede çıktı?

Black Friday, Amerika Birleşik Devletleri’nde Kasım ayının son haftası kutlanan Thanksgiving Day, (Şükran Günü) kutlamalarından sonraki ilk Cuma günüdür. Bugüne Black Friday isminin nedenleri arasında birçok söylenti olsa da en çok bilinen ve herkesin fikir birliği yaptığı hikaye ise şöyle:

1961 yılının Şükran Günü sabahında, mağazaların düzenlediği indirim kampanyaları sonrası yaşanan alışveriş izdihamı sırasında, mağazaların önünde oluşan uzun kuyruklar sonucu trafiğin felç olması ve ardından yaşanan zorluklar sebebiyle bu güne Black Friday adı verilmiş. Sonraki yıllarda düzenli olarak gerçekleştirilen, Seçkin markaların, mağazalar zincirinin indirimler yaptığı Black Friday günü, online alışverşin yagınlaşmasıyla e-ticaret siteleri tarafından da benimsenmeye başlanmıştır. Black Friday indirimleri uygulayan mağazaların kalabalığına girmek istemeyen, e-ticaret sitelerinin farklı avantajlarından yararlanmak isteyen bir çok tüketici, Black Friday gününe özel indirimlerin cazibasiyle online platformları tercih etmektedir.

Son yıllarda Black Friday Türkiye kampanyaları da oldukça ilgi çekmektedir. Özellikle ülkemizde teknolojik ürünlere olan merak, İndirim günününde GittiGidiyor’da bu kategoride satışa çıkarılan ürünlere olan ilgiyi artırmaktadır. Peki 23 Kasım 2018 indirim Black Friday indirimleri Türkiye’de de var mı? Elbette bu özel güne özel bir çok marka ve alışveriş merkezi, hazırladıkları fırsatları müşterilerine sunacaklar.

Yüzde 80’e varan indirimler

Her yıl olduğu gibi Türkiye’nin önde gelen alışveriş sitesi GittiGidiyor da Black Friday 2018 için düzenlenen Süper Cuma isimli kampanya ile elektronikten modaya, beyaz eşyadan bebek, anne ürünlerine kadar birçok kategorideki ürünü %80’e varan indirimlerle sunulacak. Üstelik GittiGidiyor Süper Cuma kampanyasında, ürünlere uygulanan büyük indirimlerin yanı sıra anında indirim kampanyaları da olacak.

GittiGidiyor Süper Cuma kampanyasından bugüne özel iPhone X, iPhone XS, Huawei, Xiaomi, Samsung Galaxy gibi teknoloji dünyasının önde gelen markalarının akıllı telefon modellerini, Sony, Philips, Samsung marka LED TV, bilgisayar, notebook, oyun konsolu gibi ürünleri diğer günlerden çok daha avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Oto aksesuar kategorisinde ise Lassa, Petlas, Michelin kış lastiği, oto bakım ürünleri, motor yağı, akü, indirimde olan diğer ürünler arasında. Giyim, aksesuar kategorisinde ise adidas, The North Face, Timberland, Puma, Kinetix gibi outdoor giyim markalarının ürünleri ekstra indirimlerle sizi bekliyor.

75 TL’ye varan bonus hediye

Tüm bunlara ek olarak, Black Friday günü GittiGidiyor mobil uygulamasından belirli tutarda alışveriş yapan tüm kullanıcılara indirimli fiyatlara ek anında indirim fırsatı sunulacak. Böylece GittiGidiyor üyeleri, cep telefonu, bilgisayar, televizyon, notebook, fotoğraf makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima gibi pahalı teknoloji ürünlerini ve dünyaca ünlü markaların giyim, aksesuar, parfüm, ayakkabı ürünlerini olağanüstü fiyatlarla satın alma şansına sahip olacaklar. GittiGidiyor’un avantajları bunlarla da bitmiyor. Düzenlenen kredi kartı puan kampanyası ile o gün yapılan alışverişlerde 75 TL’ye varan bonus hediye edilecek.

GittiGidiyor’un sık alışveriş yapan müşterilerinden oluşan Kazananlar Kulübü de bu özel günde avantajlardan fazlasıyla yararlanacak. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri, 23 Kasım günü, gün boyunca düzenlenecek Kazandıran Saatler kampanyaları ile çok satan ürünleri herkesten daha avantajlı fiyatlarla satın alma fırsatına sahip olacak.


Black Friday’ı mağazaların kalabalığına girmeden, evinizin konforunda, üstelik rakipsiz fiyatlar, sepette ekstra indirim ve hediye bonus avantajlarıyla yaşamak istiyorsanız 23 Kasım Cuma günü GittiGidiyor’u ve sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

Black Friday (Efsane Cuma) yaklaşıyor: Nelere dikkat etmeli?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.