n11.com 11.11 indirimleri kupon biriktirme maratonu

n11.com 11.11 indirimleri ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? Kasım ayına girilmesinin ardından büyük alışveriş sitelerinde indirim kampanyaları başladı. n11, bu yıl kupon biriktirme uygulaması başlattı.

n11 kupon biriktirme maratonu: 11.11 indirimleri ne zaman?

n11 sitesinin başlattığı indirimler kullanıcılar merakla takip edilmeye başlandı. Kasım ayına girilmesinin ardından büyük alışveriş sitelerinde indirimler yapılmaya devam ediyor. ‘Yılın En Uğurlu Günü 11.11’e kadar her gün, n11.com’a gelen karlı çıkıyor

n11 kupon biriktirme maratonu: Topla, biriktir, harca

E-ticaret platformu n11.com, ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’i başlattı. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek dev bir online kupon kampanyasına imza atan n11.com, 11 TL ile 555 TL değerinde değişen kuponları kazanma ve satın alma şansı sunuyor.


11 Kasım’a kadar her gün müşterilerini birbirini takip eden farklı ve iddialı kampanyalarla karşılayan n11.com’daki kupon biriktirme dönemi 10 Ekim’de başadı. ‘Yılın En Uğurlu Günü’ne kadar biriken kuponlar, ‘Uğurlu’ günde alışverişe dönüşüyor.

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, her yıl şok indirimlerle karşıladığı ve ‘Yılın En Uğurlu Günü’ olarak ilan ettiği 11 Kasım’ı bu yıl dev bir kampanyayla duyuruyor. ‘Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11’ kapsamında 10 Ekim’de başlayan kupon biriktirme maratonu; 11 Kasım’da son buluyor.

n11’in sektörde bir ilke imza atarak düzenlediği yeni online kupon kampanyasında kuponlar 10 Ekim’den 11 Kasım’a kadar birikiyor, 11 Kasım ‘Uğurlu Gün’de alışverişe dönüşüyor.

kupon biriktirme

Biriken kuponlar 11 Kasım’da alışverişe dönüşüyor

11 Kasım’da alışverişe dönüşebilecek kupon biriktirme dönemi 10 Ekim 2016 Pazartesi günü başlıyor. 11 TL ile 555 TL arasında değişen kuponlar 1 TL’den başlayan ve değişen fiyatlarla satışa çıkıyor. 11 Kasım ‘Uğurlu’ günde kullanılabilecek kuponlardan bir kişi, bir kupon türünden yalnızca bir kez satın alabiliyor. Kuponlar, günde yalnızca bir kez ve farklı tutarda olmak kaydıyla birden fazla da satın alınabiliyor.

11.11’e kadar her gün uğur dolu!

n11.com, zamandan ve mekândan bağımsız alışveriş keyfini doyasıya yaşatan mobil uygulama kampanyasıyla da indirim kuponu dağıtmaya devam ediyor. n11.com üyelerinin kupon kodu girerek hesaplarına yükledikleri indirim kuponları 11 Kasım tarihinde sadece mobil uygulama üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılıyor.


‘Tık Hızında’ alışveriş: Hızlı olan kazanıyor!

n11’in üçüncü ve bir diğer iddialı kampanyası ‘Tıkla Kazan’ ise ‘Tık Hızında’ alışveriş keyfi sunuyor. İlk etabı 17-21 Ekim tarihinde başlayacak kampanyada n11.com üyeleri ilgili kampanya sayfasındaki butona basarak hesaplarına istedikleri tutarda indirim kuponu yüklüyorlar, kuponlar 11 Kasım tarihinde saat 23.59’a kadar tek seferde yapılacak alışverişlerde kullanılabiliyor.

E-ticaret platformu n11.com kampanyalarında kazanılan ya da satın alınan indirim kuponları yalnızca 11 Kasım tarihinde saat 23.59’a kadar kullanılabiliyor. Yüklenilen kuponlar Sim Kart ve Hat, Altın ve Gümüş, TL Yükleme, Toptan Satış, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde geçerli olmayacak.

n11.com hakkında alışveriş indirim kupon biriktirme

n11.com hakkında

Türkiye’nin tüzel kişilere dayalı sanal alışveriş platformu n11.com, Güney Kore’nin en büyük firmalarından SK Group ile Doğuş Grubu’nun ortak girişimi olan Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013 sonunda hayata geçti. Kısa bir süre içinde 115.000’i aşkın mağazaya ve 14 milyonu aşkın kayıtlı ürün sayısına ulaştı. Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kurulan Doğuş Planet, Türkiye’nin en yeni B2C konseptli e-ticaret platform yatırımıdır.

İnternet sektöründe yenilikçi hizmetler konusunda öncü olmayı planlayan Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi; bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

Doğuş Planet markası “n11.com” ile, müşterilerine ve mağaza sahiplerine sunduğu yenilikçi hizmetlerle e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirerek; sektörde bölgesel oyuncu haline gelmeyi hedeflemekte ve KOBİ’lerin e-ticaret sektörüne atılmasını desteklemektedir.

n11.com AR-GE’ye büyük önem veriyor. Bünyesindeki 150 kişilik AR-GE ekibi ile İTÜ Teknokent’te faaliyet gösteren şirket, sadece ticaret yapmayı değil; online ticaret sektöründe mühendislerle birlikte yeni çözümler geliştirmeyi de hedefliyor. Bununla birlikte n11.com e-ticaret sektöründe yeniliklere imza attı.


Tüketicilerin zihninde güven duygusunu güçlendirebilmek, aynı zamanda telif haklarını korumak amacıyla “Marka Koruma Merkezi” oluşturdu. Bu sayede “taklit” ve “sahte” ürün satışıyla mücadele ediliyor. Ayrıca kullanıcılara 7/24 müşteri hizmeti sunuyor. Buna ek olarak, online ve offline sektörel eğitimlerle satıcıların e-ticaret alanında kendilerini geliştirmelerini sağlıyor ve kaliteli online mağazacılık için yol gösterici oluyor.

Trendyol.com 9-10-11 Kasım indirimleri: Büyük indirim günleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.