İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: İktidarı milletten kaptırırız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP’lilere seslenerek; “Bir cümle söylüyorum; İktidarı milletten kaptırırız. Bu da bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülükten bir tanesidir. Onun için bu milletin daim iktidar olabilmesi için çok çaba sarf etmeli ve çok gayret göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar’da gerçekleşen AK Parti Ankara İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletin daim iktidar olabilmesi için çok çaba sarf etmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

“İktidarı milletten kaptırırız”

Bakan Soylu, “İktidarı milletten kaptırırız. Bir cümle söylüyorum; İktidarı milletten kaptırırız. Bu da belki bu ülkeye yapılabilecek olan en büyük kötülüklerden bir tanesidir. Onun için bu milletin daimi iktidar olabilmesi için çok çaba sarf etmeli ve gayret göstermeliyiz. Milletin değerlerine yabancılaşmış, milletin değerlerini aşağılamak için fırsat bekleyenlere ne olursunuz fırsat vermeyelim gayret gösterelim ve mücadele edelim.


Şurada iki gece sabaha kadar çalıştım. Ne oldu bittim mi yani? 10 kilo mu verdim 5 kilo mu verdim? Hayır. Günde 16 saat çalışıyoruz. Sizlerde çalışıyorsunuz ve hep beraber çalışıyoruz. Ama şu önümüzdeki seçime kadar Türkiye’nin ayarını bozmaya çalışanlar, ondan sonrada bizden sonra gelecek olanlar öbür seçim döneminde onlarda bu sorumlulukta fazla çalışsınlar. Ama ne olursunuz işin ucunu bırakmayın. Yeni başladım yarın gideriz öbür gün gideriz demeyin. Milletin cenazelerinde ve şehit evlerinde olun. Gazilerle birlikte olun. Bakkalın, marketin derdini dinleyin. Siz dinlemezseniz başkaları istismar edecektir ve etmeye çalışacaktır” diye konuştu.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: İktidarı milletten kaptırırız

“Mafyaya hastayım”

“Açık söylemek isterim ki mafyaya hastayım” diyen Bakan Soylu, tehditten nefret ettiğini söyledi. Soylu, “İyi takip etmişsinizdir. Ankara’da bunlara nefes aldırmıyoruz ve aldırmayacağız. Sadece Ankara değil, Türkiye’nin her noktasında. Vatandaşımız, esnafımız, iş adamımız rahat bir şekilde çocuğunu okula gönderen anneler rahat ve huzurlu bir şekilde gönderip getirecekler. Benim bir hastalığım budur. Çünkü tehditten nefret ederim.


Vatandaşımızın tehdit edilmesinden veya birinin tehdit edilmesinden nefret ederim. Bunu konuda da önemli bir adım attığımızı söylemek istiyorum. Özellikle Cumhurbaşkanımıza minnettarız. İlk İçişleri Bakanı olduğumuzda TCK’nın 220’inci maddesinin değiştirilmesi için kendisine talepte bulunduk ve Allah razı olsun hemen talimat verdi ve değiştirildi. Özellikle örgütlü suçlarda önemli adım atmamızı sağladı” diye konuştu. (İHA)

Numan Kurtulmuş: Erdoğan’ın karizmasına sığınarak siyaset yapma devri geride kaldı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.