Trendyol 9 10 11 Kasım indirim günleri: Neler indirimde?

Trendyol, 9 10 11 Kasım tarihlerinde 11.11 kapsamında düzenleyeceği Büyük İndirim Günleri ile yüzde 80’lere varan indirimlerle milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunacak. Depo hazırlık görüntüleri paylaşıldı.

Trendyol Group’tan yapılan açıklamaya göre bu yıl kasım ayında her zamankinden daha büyük kampanyaların gerçekleşeceği duyuruldu. Hedef, 40 milyon ürün satışı, 500 milyon ziyaret, 20 milyar görüntülenme.

“Dijital ekonomiyi büyütmek ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak önceliğimiz”

Trendyol Group CEO’su Demet Mutlu 2000 kişilik ekip ve binlerce iş ortağı ile kasım ayı kampanyaları için hazır olduklarını belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki iş ortaklarımızla kasım ayında rekor ticaret hacmi gerçekleştirdik, bu yıl bir kez daha kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz. Trendyol olarak hedefimiz, Türkiye ve bölgemizin büyüyen dijital ekosistemine en fazla etki yaratan, yön veren öncü teknoloji şirketlerinden biri olmak.

Dijital ekonomiyi büyütmeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı öncelikli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu nedenle Türkiye ekonomisinin can damarı olan Anadolu’nun dört bir yanındaki satıcılarımızın işlerini büyütmesi ve gelişimi için eğitimler düzenliyor ve onlara teknolojik altyapı sunarak dijital dönüşümlerine destek oluyoruz.

Bugün platformumuzda 81 ilden binlerce satıcı yılda 200 milyondan fazla ürünü Trendyol aracılığıyla tüm Türkiye’ye ulaştırıyor. Bu sayede Türkiye’nin neresinde olursa olsun satıcılarımız daha fazla satış yaparak işlerini büyütüyor ve ekosistem genişlemeye devam ediyor.

Bilişim teknolojileri, lojistik gibi birçok sektör gelişiyor ve birçok insana istihdam sağlanıyor. Türkiye’nin teknoloji gelişimi için AR-GE ekibimizle altyapı çözümleri ve yeni yazılımlar geliştirerek, iş ortağımız satıcılarımızı ve tüm dijital ekosistemi büyütmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Trendyol.com 9 10 11 Kasım Büyük İndirim Günleri
Trendyol.com 9 10 11 Kasım Büyük İndirim Günleri

Trendyol.com 9 10 11 Kasım Büyük İndirim Günleri

Her yıl düzenlediği kampanyalarla kasım ayında tüm Türkiye’ye alışveriş festivali yaşatan Trendyol, 9-10-11 Kasım’da Büyük İndirim Günleri26 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde ise Efsane Günler (Black Friday / Kara Cuma) kampanyaları ile bu yıl bir kez daha alışveriş şöleni sunacak.

11 kasım indirimleri

Tekstil, ayakkabı ve aksesuar, ev tekstili ve dekorasyon, mobilya, beyaz eşya, elektronik, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok farklı kategoride milyonlarca ürün yüzde 80’lere varan indirimlerle Trendyol kullanıcılarını bekliyor.

Geçen yıl kasım ayında rekor satışlara imza atan platformun, bu yıl bir kez daha kendi rekorunu kırması bekleniyor.

2018’de kasım ayında Büyük İndirim Günleri ve Efsane Günler’de toplamda 11 milyon ürün satışı; 3 milyar sayfa görüntülenme ve 150 milyon ziyaret sayısı yakalanırken; Trendyol Group bu yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce iş ortağı ile 40 milyon ürün satışı; 20 milyar görüntülenme ve 500 milyon ziyaret ile kasım ayında tüm Türkiye’ye bugüne kadarki en büyük alışveriş festivalini yaşatmayı hedefliyor.

trendyol.com hakkında

trendyol.com, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek; bu doğrultuda Türk Tasarımcılara destek olma misyonu ile birçok Türk Tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site oldu.


2011 yıl sonu itibarı ile 6,5 milyondan fazla üyesine 900 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet veren trendyol.com; kurduğu dev operasyon merkezinden her gün onbinlerce paketin sevkiyatını gerçekleştirmektedir.

n11 araba kampanyası: 11.11 indirimi ile Volkswagen otomobiller


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.