Astroloji: 16 – 22 Aralık 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Aralık 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 16 - 22 Aralık 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 16 – 22 Aralık 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 16 – 22 Aralık 2019 haftalık burç yorumları…

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları… 16 Aralık, 17 Aralık, 18 Aralık, 19 Aralık, 20 Aralık, 21 Aralık ve 22 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?


Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak. Partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler… Gündeminiz yoğun olabilecek.

Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu hafta eğer imzalamanız gereken bir takım evraklar var ise, dikkatli okuyun ve öyle imza atın, veya sözleşmeler için de geçerli.

Sonrasında koşullar istediğiniz gibi gelişmeyebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. Ciddi bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işlerde sorumluluklarınız artabilir ve bu konularda işler istediğiniz kadar hızlı gitmeyebilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak.

Yalnız sadece bireysel değil, işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz.

Venüs size belki iş değiştirtmez ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ödemelerde gecikmeler zorlanmalar oluşabilir, banka hesaplarında karışıklıklar oluşabilir. Çekmeyi planladığınız kredi son anda iptal edilebilir, başkalarına ait finansal kaynaklarda minik engeller oluşabilir.

Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapmanız gerebilir. Özellikle otorite ve yönetici figürlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Özellikle yalnız olanlar için söylüyorum, yabancı uyruklu kişilerle flörtlere girişebilirsiniz, veya sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir bu.

Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir. Akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz.

Yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Partneriniz var ise birlikte keyifli bir tatil kaçamağı da organize edebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili meseleleriniz sorun çıkmadan hallolabilecektir.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanma, ikili ilişkilerde kimlik mücadelesi ortaya çıkabilir. İsteklerinize ulaşmak için çok daha fazla çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir.

İş hayatınızda görev ve sorumluluklarınız artacaktır. İlişkiler veya ortaklıklara daha sorumluluk sahibi ve ciddi bir şekilde ele almanız gereken konular gündeme gelebilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks gibi yerlere harcayabilirsiniz.

Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada.

Güzelleşmek uğruna bu hafta daha fazla para harcayabilirsiniz. Yatırım yapmak, yatırım hesapları açmak, faizleri araştırmak, emeklilik hesabı açtırmak için de uygun bir dönemde olacaksınız.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Sağlıkla ilgili de özellikle bel, böbrek ve genital bölgeleriniz hassas olabilir.

İş ve çalışma ortamınızda otorite sayılan kişilerle ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var. İş konusunda kendinizi disipline sokmanız gereken bir haftada olacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincine varmanız gerekebilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz.

Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Özel hayatınızı paylaştığınız kişi ile iletişim veya finansal konular üzerine minik sorunlar nüksedebilir, özel hayatınızı organize etme, düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Ciddi bir takım ilişkiler de başlayacağı gibi, ilişkilerde sorumluluklarınızı yeniden hatırlamanız gerekebilir. Varsa çocuğunuzla ilgili dikkat, sabır ve ciddiyet ile çözümlenmesi gereken bir konu gündeme gelebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 16 – 22 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz.

Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bir düzenleme, toparlama moduna girebilirsiniz. Yer değiştirme, taşınma sık sık gündeme gelebilir, alım-satım konuları konuşulabilir.

Evde baba, dede gibi eril figürlerle ilişkilerde zorlanmalar, onlara kendinizi ifade etmekte sıkıntılar ortaya çıkabilir. Evinizi bir toparlama, düzene sokma, sorumluluklarınızı hatırlama haftası!


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz.

Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler.

Venüs’ün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz, bu yüzden de minik arızalar çıkabilir flört edebileceğiniz kişilerle. Hayatınızın ana teması eğlence olacak aslında, sizi eğlendirici, keyif verici şeylere yöneleceksiniz, bol bol flört var.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. İletişim ve seyahat gerektiren konularda minik problemlerle uğraşmanıza sebebiyet verebilir, özellikle kullandığınız cep telefonu, tabletler, bilgisayarlarla ilgili minik bir takım arızalar çıkartabilirler.

Seyahatlerde zamanlama ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş ve çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde aksaklıklar ortaya çıkabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 16 – 22 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile siz de mutlu olabilirsiniz. Ailenize hediyeler alabilir, onlara pek çok konuda destek olabilirsiniz.

Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir. Onlarla birlikte vakit geçirmek, önümüzdeki ortalama bir ay hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Finansal anlamda büyük yatırımlardan, riskli koşullardan uzak durmanızda yarar var, kayıplar getirebilir. Özellikle borsa, şans oyunları gibi spekülatif konulardan uzak durun.

Biraz bütçenizi denetim altına almanızda da yarar var elbette. Maddi anlamda kendinize çeki düzen vermeli, paranızı idareli bir şekilde kullanmalısınız. Olası en iyi etkisi ile, maddi anlamda yatırım yapmak olabilir ama siz yine de dikkatli olun bence.

yay

Yay burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de önümüzdeki ay için tatil planları yapabilirsiniz.

Tam da bu dönem kardeşlerinizle aranızda çözülmesi zor meseleler var ise, barışmak adına karşılıklı adımlar atılabilir. Sosyal medyayı daha aktif kullanabilir, paylaşımlarınız artabilir. Eğer yalnız iseniz sosyal medya aracılığı ile ya da yakın çevrenizdeki insanların araya girmesi ile yeni birileri ile tanışabilirsiniz.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, bel bölgesi, dişler ve kemiklere, belki de bir doktorla görüşebilirsiniz bu hafta.

Bunun yanı sıra otorite figürlerle, bürokratik bir takım işlerde zorlanmalar meydana gelebilir. Aile büyüklerine kendinizi ifade etmekte, isteklerinizi kabul ettirmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınıza çeki düzen verme, kendinize kurallar koyma dönemindesiniz.

oğlak

Oğlak burcu 16 – 22 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Para ile ilgili konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız.

Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz! Kazancınız bu süreçte artmaya başlayacak, alım-satım işlerinden de kar elde edebilirsiniz.

Bu dönem paranızı daha çok elektronik aletler ya da teknoloji ürünlerine harcayabilirsiniz. Bu dönem kendinizi daha değerli ve özel hissetmek için adımlar atacaksınız.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. İçinize dönebilir, kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle iş yerinde patronlarla, yöneticilerle ilişkilerde zorlanmalar, kayıplar oluşabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bazı güçlü gizli düşmanlıklarla da uğraşmanız gerekebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 16 – 22 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız, doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız. Fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz. Ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz.

Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir, bunun yanı sıra para ile ilgili konularda gecikmeler ve aksaklıklar olabilir.

Özellikle para havale veya eft ile geliyorsa veya yurt dışı ile ilgili siparişlerde gecikmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenize, arkadaşlık ilişkilerinize bir çeki düzen verme haftası, size külfet olanları belki de bir süreliğine hayatınızdan çıkaracaksınız.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 16 – 22 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Venüs Kova burcuna geçiş yapacak ve 13 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş ilişkilerde kriz zamanlarına işaret etmekte. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz.

İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir; pek de etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Mesela evli bir adamla flört edebilir, sevgilisi olan biri ile yazışabilir, sizden yaşça çok büyük veya küçük biri ile görüşebilirsiniz.

Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Biliyorum şu ana kadar okuduklarınız yüzünden bile benden nefret ettiniz, ama benim elimde olan bir şey değil, olası potansiyel etkileri yazıyorum sonuçta.

Bu transitin olası bir diğer etkisi de, kendinizi bir ilişkiye layık görmeme, kendinizi yalnız hissetme veya bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissetme şeklinde nüksedebilir.

Bu hafta Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda düzenlemeler yapmanız gerekebileceği gibi, finansal anlamda da özellikle borç, alacak-verecek ve ödemelerde minik sıkıntılar gündeme gelebilir.

İş anlamında kendinize çeki düzen vermek, sorumluluklarınızı hatırlamak, daha çok çalışmak, patronların gözüne girmek için çok fazla uğraşmanız gerekebilir.


Astrolog Dinçer Güner  sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

İndigo Dergisi Astroloji: Aylık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.