Astroloji: 30 Aralık 2019 – 5 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Aralık 2019 – 5 Ocak 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 30 Aralık 2019 - 5 Ocak 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 30 Aralık 2019 – 5 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Aralık 2019 – 5 Ocak 2020 haftalık burç yorumları…

Yılbaşı günü Balık burcundaki Ay ışığını büyütüp, 10 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşecek olan yeni bir tutulmaya doğru koşarken; kolay kolay unutmayacağımız, hepimizin hayatında önemli izler bırakan 2019 yılını, hislere odaklı, romantik duygulara kapılmış, yüksek bir sezgi ve empati gücüyle uğurluyor.


Oğlak’ın toprağını, coşkulu suyuyla ıslatıp, yeni bir yaşam başlatacak olan koşulsuz sevgiyi temsil eden Ay, hayal kırıklıklarını ve kayıplarımızı cesurca geride bırakmamızı ve yeniliklere ilerlememizi öğütlüyor.

Rüyalarınızı süsleyen ümitleriniz, belki de Pazartesi günü Merkür’ün Uranüs ile yapacağı olumlu etkileşim sayesinde, ani bir sürprizle bir bakmışsınız gerçek olmuş. Zaten yaşama duygumuza da renk katan, hayatın bu bilinmez ve mistik yönü değil mi? O zaman 2020’yi sevgiyle sarmalayıp, “Hoşgeldin!” diyoruz.

Astroloji: 30 Aralık 2019 – 5 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

30 Aralık, 31 Aralık, 1 Ocak, 2 Ocak, 3 Ocak, 4 Ocak ve 5 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu haftalık burç yorumları

Koç burcu haftalık burç yorumları: 2019 yılının son günlerinde kariyerinizde kendiliğinden gelişen bir konuşma veya sıradan dediğiniz bir toplantı, iş hayatınızın akışına farklı bir yön verebilir. Yeni yıla girerken “Hayatta olmaz” dediklerinizle adeta test ediliyorsunuz.

Yeni iş kararları birden yüreğinizi kabartıp, hayata daha coşkuyla sarılmanızı sağlar. 2020 yılının ilk ışıklarıyla yöneticilerinizden veya bir aile konusu için ebeveyninizde büyük destek görürsünüz. Umduğunuzdan daha yüksek bir terfi elde etme şansınız var.

Hayatınızın eşini bulduğunuzu düşündüğünüz bu dönemde evlenmek, ev almak/satmak, yatırımlara odaklanmak size ekstra güç verir. Cuma günü Yay burcuna geçecek olan yönetici gezegeniniz Mars sayesinde, hareketli bir seyahat gündemiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu haftalık burç yorumları

Boğa burcu haftalık burç yorumları: Koca bir yılı geride bırakırken ani bir kararla yurt dışından bir gayrimenkul alabilir veya yabancı bir şirket veya kişiyle bir iş kurmaya karar verebilirsiniz. Toprak, tarım, emlak gibi konular ilginizi çekebilir. Yılbaşında sevdiğiniz arkadaşlarınızla beraber olmak, tatlı sohbetlere dalarak geride bıraktığınız pişmanlıklardan ve aşk acılarından daha kolay kurtulursunuz.

Uzun zamandır özlediğiniz eski dostluklar sene sonunda karşınıza çıkabilir. Nostaljik ve duygulu anlar yaşayacağınız yılbaşı partisine mutlaka katılmalısınız. Yılın ilk günlerinde bürokratik ilişkilerinizden veya hukuksal süreçlerden yüzünüzü güldüren haberler alıp, yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere bu yıl daha çok vakit ayırmalısınız.

Cuma günü Yay burcuna yerleşecek olan Mars, ortak paylaşımlarda aşırı özgürlük kokan maceraperest ilişkileri size taşıyacaktır. Eski hatalarınızdan ders çıkartıp, ortaklık tekliflerini heyecana kapılıp hemen kabul etmemelisiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu haftalık burç yorumları

İkizler burcu haftalık burç yorumları: Yeni yılı Balık burcunda karşılayacak olan Ay, iş hayatınızda bolluk ve bereketi çoğaltmaya hazırlanıyor. Sanki önceden yaptığınız iyiliklerin karşılığını alacağınız yeni bir döneme adım atıyorsunuz.

İyiliğinizin esiri olmadan, bu dönemden maksimum düzeyde faydalanmayı denemelisiniz. Annenizin yılın son gününde size karşı ihtiyacı artacak, kendisiyle daha çok vakit geçirmenizi isteyecektir. Belki yeni yılı bir arada kutlamak akıllıca bir fikir olabilir. Hayallerinizi süsleyen konuların, gerçekleşmesine imkan tanıyacak olan 2020, sizin yılınız olabilir. Fırsatları iyi değerlendirmeli sosyal ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Özelikle Cuma günü Yay burcuna geçecek olan Mars, ikili ilişkilerinizde yaklaşık 3 hafta heyecan, özgürlüğü doludizgin yaşamanızı sağlayacak. Yurt dışında yaşayanlarla yeni bir iş kurabilir, veya mevcut işi uluslararası arenada kısa sürede yayabilirsiniz. Eğitimler, tanıtım faaliyetleri bir anda gündeminizin ortasına aniden oturmuştur.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu haftalık burç yorumları

Yengeç burcu haftalık burç yorumları: Yeni yıla adım atarken, yönetici gezegeniniz Ay, empatik, sezgileri güçlü, hayalperest, koşulsuz sevgiye açık, çevresindekiler için fedakarlık yapmaya açık Balık burcunda seyahat edecek.

Demek 2020 yılında bu konuların sizin için ne ifade ettiğini etraflıca düşünecek, hayata bakış açınızı belki de değiştirmek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde yaşadığınız derin değişimler bireysel istek ve taleplerinizin de önemini fark etmenize neden olacak.

2019 yılını bitirmeden para ve finans alanında ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni yıla yönelik önemli sürpriz teklifler alabilirsiniz. Aile ve ev içindeki eskiden kalma değerleri korumak ve sahip çıkmak için üstünüze düşen sorumlulukları yerine getirmeyi ihmal etmemelisiniz.

Hafta sonunda yaşam enerjisi Mars’ın Yay burcuna geçmesiyle, gündelik hayatınızda aniden olaylar hız kazanıp, hareketlenecek. Evcil hayvanınızın sağlığı ile ilgilenmek, ani bir iş seyahatine çıkmak, mesai arkadaşlarınızla sosyal hayatta da görüşmek için plan yapabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu haftalık burç yorumları

Aslan burcu haftalık burç yorumları: Pazartesi günü ani değişimin habercisi Uranüs ile olumlu bir etkileşim içine girecek olan Oğlak burcundaki iletişim cambazı Merkür, yıl bitmeden iş hayatınızda size beklenmedik sürprizlerin haberini taşıyacak.

Sevdiğiniz yöneticinizin son anda işten ayrılacağını öğrenmek veya size sunacağı yeni bir teklif, 2020 yılındaki kariyer planlarınızı beklenmedik şekilde değiştirmenize neden olabilir. Duygusal yönümüzü anlatan Ay’ın Balık burcundaki yolculuğu ise bu yeniliklerin kafanızda karışıklığa neden olmasını tetikler.

Özellikle maddi konforunuzun sınırlarını iyi çizmeli, üstlendiğiniz yeni sorumlulukların ekonomik refahınızı artıracağına emin olmalısınız. 2020 yılının ilk günlerinde ofisinizi değiştirebilirsiniz. Size çok iyi gelecek yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Kemikler, dizler, kas, eklemler, dişler hassas olabilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu haftalık yorumları

Başak burcu haftalık burç yorumları: Bir yılı daha geride bırakırken maddi ve manevi açıdan ayaklarınızı yere sağlam basmak isteyeceksiniz. Yeni yıla girerken bir süredir kafanızı meşgul eden, canınızı sıkan küskünlüklere son vermek için elinize harika bir fırsat geçebilir.


Zira yönetici gezegeniniz Merkür’ün, ani değişimlerin habercisi Uranüs ile olumlu kontağı, ilişkilerinizde iletişim akışını değiştirir. Bunu iyi kullanmalı, yeni yıla, sevdiklerinizin kalbini kazanarak girmelisiniz. Hayatta dostluktan daha kıymetli bir şey olmadığını bir kere daha anlamak, sizi ruhsal açıdan rahatlatacaktır.

2020 için çocuğunuza yeni hedefler koyabilir, onun başarılarıyla gururlanabilirsiniz. Komisyon işleri, spekülatif yatırımlar için olumlu olabilir. Ayrıca 2020 yılını karşılarken mili piyango bileti çekmeyi de ihmal etmeyin. Hafta sonunda evdeki trafiğiniz bir anda artabilir. Seyahat gündeme gelebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu haftalık burç yorumları

Terazi burcu haftalık burç yorumları:  Pazartesi günü ani değişimlerin ve beklenmedik olayların temsilcisi Uranüs, iletişim gezegeni Oğlak burcundaki Merkür’ün olumlu etkileşimi sayesinde, aile içindeki anlaşmazlıklara birdenbire çözüm bulabilir. Çözülmez dediğiniz sorunları bir anda halledebilirsiniz.

Uyum, ahenk ve sağduyunun açamayacağı hiçbir kapı olmadığını yeni yıla girerken fark etmek, size 2020 yılının güzel umutlar taşıyacağını işaret edecektir. Hayatın güzelliklerine odaklanmalı, her ne oluyorsa sizin açınızdan iyilikle sonuçlanacağını aklınızdan çıkartmamalısınız. Aile ait ortak mallarla ilgili satış bu dönemde yüzünüzü güldürebilir. Böylece yeni yılda bireysel rotanızı gerek iş gerekse özel hayatınızda kolaylıkla çizebilirsiniz.

Yılbaşını sevdiğiniz dostlarınızla geçirmek, onların da sizin güzel enerjinizden destek almalarını sağlamak, içinizin huzurla dolmasına neden olur. Yeni yılın ilk ışıklarıyla geride kalan zorlukların negatif enerjisini bol bol dua edip, meditasyon yaparak üzerinizden atmayı denemelisiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu haftalık yorumları

Akrep burcu haftalık burç yorumları: Yeni yıla girdiğimiz bu hafta, tüm ciddiyeti ve sorumluluk duygusuyla Oğlak burcunda ilerleyen iletişim ve beceri gezegeni Merkür, kardeş ve yakın akrabalarınızla olan bağınızı güçlendirecek.

Partnerinizin size hazırladığı yeni yıl sürprizi karşısında hem şaşıracak hem de size verdiği değer karşısında oldukça duygulanacaksınız. Bu nedenle yılbaşını hiç ummadığınız bir yerde ve hayatınızın en önemli tekliflerinden birini alarak karşılayabilirsiniz.

2020 yılının bu olumlu enerjisini etkin bir şekilde kullanmalı, geçmişte kalan zorluk ve sıkıntıların bir ödülü olarak kabul etmelisiniz. Artık hayatınızda olanlara sizi daha mutlu etmeye hazır olacaktır.

Yeni araba almak veya yeni bir ofis kurmak için hızlı hareket etmeli, becerilerinizi daha geniş kitlelerle paylaşmalısınız. Haftanın ikinci yarısında ani bir yurt dışı seyahati gündeme gelebilir.

yay

Yay burcu haftalık burç yorumları

Yay burcu haftalık burç yorumları: Yılın son günlerine adım atarken beklemediğiniz bir yerden toplu bir ödeme alarak, mutlu olabilirsiniz. Uzun zamandan beri satışa çıkardığınız bir gayrimenkulün satışı veya kiralanması gündeminize bomba gibi düşebilir. Sevdiklerinizle yeni yılı birlikte geçirmek için evde keyifli bir davetin hazırlıklarını yapmak sizi mutlu edecektir.

Bazılarınız ise hafta sonuna doğru gecikmiş olarak yeni yıl tatiline gitmeyi tercih edecek. Yabancılarla vakit geçirmek, yeni kültürlerle iç içe olmak, yüreğinizi 2020 yılının heyecanıyla durmaya yetecektir. Yeni yılda yeni bir iş, yeni bir partner ve yeni mekanlarda vakit geçirmek için dilekte bulunabilirsiniz.

Yurt dışında eğitime yazılmak veya bir süre için de olsa başka ülkeye taşınmak hayatınızdaki olası değişimlerin arasında yer alabilir. Yılbaşına girerken midenize yüklenmekten kaçınmalı ve uyku düzeninize özen göstermelisiniz. Aksi takdirde yeni yılın ilk günlerinde kendinizi aşırı yorgun ve neşesiz hissedebilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu haftalık yorumları

Oğlak burcu haftalık burç yorumları: 2019 yılını uğurlarken üstlendiğiniz yeni sorumlulukların size kazandıracaklarına odaklanacaksınız. Ciddiyetle hayata sarılanlar geleceklerini ömür boyu garanti altına almak için pek çok fırsatla karşılaşırlar.

Evlenmek, yuva kurmak, gayrimenkul sahibi olmak, kendi işinin patronu olmak gibi hayatınızın dönüm noktasını oluşturacak kararların ortasında kalabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğini garanti altına almak için 2020 yılında önemli kararlar verip, kendinizi risklere daha açık hale getirebilirsiniz.

Yeni yılın ilk ışıklarıyla değişim ve hızlı dönüşümün habercisi Uranüs sayesinde, başınızı döndürecek, aklınızı karıştıracak biriyle, romantik bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Artık hayattan haz almak ve yaşamın keyfini çıkartma zamanı. Kendinizi ödüllendirmeli ve geçen yıl yaşadığınız zorluklardan bir çırpıda kurtulmalısınız.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu haftalık burç yorumları

Kova burcu haftalık burç yorumları: Üst oktav yöneticiniz ani değişimlerin kahramanı Uranüs, yeni yıla girerken ev hayatınızda sert rüzgarlar estirip, size ani kararlar aldırtabilir. Yeni yılla beraber farklı bir evde yaşamaya karar verebilirsiniz.

Aile mirasıyla ilgili bilginiz dışında gelişen bir konuyla, haklarınızı savunmak için yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni yılın güzel enerjisiyle sauna, masaj, spa gibi bedeninizi şımartarak, rahatlamalısınız. Hatta belki de kimseye haber vermeden bir arınma kampına giderek, yeni yıla ruhen ve bedenen daha zinde girebilirsiniz.

Hafta sonunda Yay burcuna geçecek olan Mars, arkadaşlarınızla sizi keyifli, macera duygusu yüksek bir tatile çıkartabilir. Yeni kültürlerle tanışmak, bilgi dağarcığınızın zenginleşmesine destek olacaktır. 2020 toplum önünde sizi lider yapacak, heyecanlı konuları gündeminize taşıyacak. Bu duruma kendinizi hazırlamalısınız.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu haftalık yorumları

Balık burcu haftalık burç yorumları: Yılın son günlerinde Oğlak burcunun arazisinde dolaşan iletişim gezegeni Merkür’ün ani değişimlerin habercisi Uranüs ile kuracağı olumlu kontak sayesinde, geleceğe daha umutla bakabilir, bugüne kadar yaşamış olduğunuz zorlukların artık sona erdiğini gözlemleyebilirsiniz.

Yeni iş projelerine 2020 yılında hızlı bir şekilde adım atabilirsiniz. Yeni yılda sosyal ilişkilerinizde kuracağınız düzen sayesinde farklı ortamlara gireceksiniz. Gelecek hedeflerinizde köklü değişimleri kucaklayabilirsiniz. Derneklerle olan ilişkilerinizi güçlendirerek kariyer planlarınızda bir devrim yaratabilirsiniz.

Bürokrasi çevreleri ve kurumsal birimlerin üst makamlarıyla kuracağınız diyaloglar, iş sorumluluklarınızı artırarak kariyerinizde yükselmenize olanak tanır.


Hafta sonuna doğru özgürlük savaşçısı Mars’ın iş hayatınızı temsil eden Yay burcuna geçmesiyle, önemli toplantılara katılarak, üst yönetimin yenilikçi fikirlerine tercüman olacaksınız. Uluslararası konular, yabancılarla iletişiminizde tempolu bir döneme adım atmış olacaksınız. Astrolog: Nigar Bostan

2020 yıllık burç yorumları: Kariyer, ilişkiler, aşk, para, sağlık


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.