Astroloji: Ocak 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Ocak 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Ocak 2020 aylık burç yorumları
Astroloji: Ocak 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Ocak 2020 aylık burç yorumları…

Astroloji: Ocak ayı burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Ocak 2020 burç yorumları

Koç Ocak burç yorumları: Koç burçları yılın ilk ayına oldukça şanslı başlıyor. Üzerinizdeki ölü toprağını atın ve mücadele için hazır olun. Hedefleriniz gerçekleştirirken gökyüzü sizinle olacak ve hem başarınızın hem de popülerliğinizin arttığı bu ay size güzel imkanlar sağlamaya hazırlık yapacak.


Kariyer konusundaki başarınız bu ay sizleri etkileyecek ve sürpriz gelişmeleri önünüze taşıyabilecek. Bu tutulma ile beraber kariyerinizde biraz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayatınızda beklemediğiniz insanlardan beklemediğiniz yardımlar alabilirsiniz.

Finansal konuda bu ay şans sizinle. İyi bir bütçe planı oluşturmalı ve bunu sağlam adımlarla desteklemelisiniz. Bu ay beklenmedik yerlerden ödeme alabilir ve finansal anlamda rahatlama yaşayabilirsiniz.

17 Ocak’tan sonraki dönemin yeni girişimlere başlamak için oldukça iyi bir zaman olduğunu söyleyebiliriz. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ve sosyal desteğinizi kullanın. Bu ay aşk konularını bir süreliğine ikinci plana alabilirsiniz. İletişimlerinizde politik olmalısınız.

Mümkün oldukça bilgi ve birikimlerinizle kendinizi ortaya sunmalısınız. Bu ay kariyerinize ve sosyal çevrenize odaklanıyorsunuz bu da size yaptığınız işler konusunda oldukça referans sağlayacaktır. Kısacası ocak ayı size mutluluk ve zafer vaat ediyor. Kurallarınızı ona göre belirleyin ve meydan okumaktan korkmayın.

Bu ay duygusal ilişkiler konusunda inişli çıkışlı bir ay olabilir. Küçük sorunların bile büyük bir çığ haline geldiğini görebilirsiniz. O yüzden bu ay alttan alan bir tavır içinde olmalı ve olayları sükunetle ilerletmelisiniz. Ay boyunca hoşgörülü ve diplomatik olmak size yarar sağlayacaktır.

25 Ocak Kova burcunda yeni ayı ile Venüs’ün de etkisiyle romantik zamanlar başlayabilir ve yeni heyecanlar tüm hayatınızı ele geçirebilir. İlişkilerinizde daha sempatik ve samimi olun ve aile ortamındaki uyumu korumak için ciddi çatışmalardan kaçının. Sağlık konusunda kendinizi bakın ve bağışıklık sisteminizi güçlü tutacak beslenme şeklinde olun.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Ocak 2020 burç yorumları

Boğa Ocak burç yorumları: Bu ay Boğa burçları hedeflerinde oldukça aceleci bir tavır içinde olabilir. Bu konuda biraz yavaşlamalısınız. Gezegenlerin itici gücü sizi ilerlemeye zorlasa da bu ayın 18’ine kadar yavaşlamalısınız. Kendi fikirlerinizi özgürce söyleyebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Bir takım yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Bu konuda iç sesinizi dinlemeli ve tüm zorlukların üstesinden gelebileceğiniz bu ayı iyi değerlendirmelisiniz. Satürn-Plüton kavuşumu sizleri oldukça güçlü ve başarılı etkiler getirecektir.

Yenilikçi düşüncelerinizi harekete geçirirken sabırlı olmanız size yarar sağlayacaktır. Sosyal aktivitelerin ve kariyer konusundaki hedeflerinizin bu tutulma ile sizi üst sıralara taşıması mümkün olabilir. Eğitim hayatınız, ticari bağlantılarınız, kariyeriniz oldukça değer kazanacaktır.

11 Ocak’ta Uranüs, Boğa burcunda ileri hareketine başlayacak. Bu durum sizler için oldukça iyi haber. Özellikle aşk ilişkinizde uzun zamandır sabırla ilerlediğiniz her şeye netlik kazandırıyorsunuz. Ani aldığınız kararların sonuçları sizi oldukça zorlamıştı. Şimdi bunların telafilerinin bir nebze olduğu bir döneme gireceksiniz.

16 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda hareket edecek olması ilişkilerinizde hoş davranışlar içinde olmaya özen göstermeniz gerektiğine dair ufak bir mesaj veriyor. Aile büyüklerinizle ilgili birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yaklaşımınızda diplomatik olun ve bir uyum yakalamaya çalışın.

Bu ay harcamalarınıza oldukça dikkat etmelisiniz. Bütçeyi dengelemek için iyi bir planlama yapmanız gerekecektir. Bu ay sağlık konusunda ve kariyer konusunda yapacağınız konuşmalarda oldukça dikkatli olmalısınız. İş seyahatleri beklentilerinizin istenen sonuçları vermeyebilir.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Finansal anlamda planlamalarınızı yaparken gelir gider dengesini iyi kurmalısınız. Bu ay eğitim konularıyla ilgili biraz motivasyonunuz düşebilir ama bunun sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

Biraz daha çabayla işin üstesinden gelebilirsiniz. Seyahat için bu ayı es geçmeli şartlarınızın uygun olduğu zaman bu seyahatleri gerçekleştirmeyi seçmelisiniz. Çocuklarınız varsa onların sorumlulukları ya da ihtiyaçları sizleri biraz yorabilir. Bu konuda daha organize ve planlı olmalısınız.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Ocak 2020 burç yorumları

İkizler Ocak burç yorumları: Bu ay İkizler burçları kendilerini oldukça motive olmuş hissedebilirler. Geçtiğimiz ay ilişkiler sizleri oldukça yıpratmış olabilir. Kariyerinizdeki müthiş çalışma temposu sizlerin enerjinizi gelişmeye itecektir. Bu yüzden kariyer hırsı içinde olabilirsiniz. Bu konuda aşırıya kaçmamanız gerekmektedir.

Kariyer hayatınızdaki ilerlemeniz duygusal hayatınızda ise biraz gerilemenize neden olabilir. Bu yüzden bu dengeyi üstün bir şekilde kuruyor olmalısınız. 6 Ocak’ta gerçekleşmeye başlayacak olan Satürn-Plüton kavuşumu sizleri yeni bir düzen kurmaya doğru ilerletecektir.

10 Ocak’ta halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ile birlikte yalnızlaştığınızı düşünebilirsiniz. Bu yoğun duygusallık halinden hemen çıkıyor olmalısınız. Sosyal çevrenizle olan iletişimleriniz sayesinde kariyer planlamanızda yeni değişimlere gidebilirsiniz.

Özellikle parasal konular ve ortaklı ilişkileriniz çok önemli olabilir. Evliyseniz ya da partnerle ortak işler içindeyseniz bu bağlamda sizleri güçlendirecek yeni iş birlikleri içine girebilirsiniz.

16 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda hareket edecek olması sizlerin seyahat planlarınızı arttırabilir ve bu yolculuklarda kendinizi manevi anlamda güçlendirebilirsiniz. Hatta bu yolculuklar sırasında hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu ay politik olmalısınız. Olumsuz durum yaratacak herhangi bir şeyden hızlıca uzaklaşmalısınız. Ocak ayında aile içi ilişkilerinizin artacağı pozitif anlamda güzel anılar biriktireceğiniz güzel bir zaman diyebiliriz.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile maddi konulardaki rahatlığınız sizleri daha iyi bir nefes aldırabilecek. Bu ay sağlık konularında oldukça şanslısınız. Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile yaşam konforunuzu arttıracaksınız. Kariyer konusunda üstlerinizden göreceğiniz destekler sayesinde terfi alabilirsiniz.

İş seyahatlerinizde aradığınızı bulacaksınız. Sanat ve eğlence alanında iş kuran insanlar bu ay beklediklerinin üzerinde kazanç sağlayabilirler. Finansal stratejilerinizi iyi belirlemeniz size kazanç sağlayacaktır. Ancak, bir şeyleri başarmak için daha çok çaba sarf etmelisiniz. Eğitim konusunda bu ay gücünüz test edilebilir. Sabırlı olun ve sadece çok çalışın. Sonuçlarını göreceksiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Ocak 2020 burç yorumları

Yengeç Ocak burç yorumları: Bu ay Yengeç burçları hayatlarında büyük dönüşümler yaşayabilecekleri bir dönemden geçebilirler. Bu yaşadıklarınız sizin hayatınızda daha hızlı bir şekilde ilerlemenizi yardımcı olacaktır. Yeni girişimler başlatmak adına oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Bunu iyi değerlendirmelisiniz.

Gerçekleştirmek istediğiniz projelerinizle ilgili çevrenizle kurduğunuz bağlantılara güvenmeniz gerekir. Bu bağlantılar sayesinde kalıcı başarılar yakalayabilirsiniz. Sizler için en önemli olaylardan biri 6 Ocak civarı gerçekleşecek olan Satürn-Plüton gezegenlerinin kavuşum gerçekleştirmesi olacak. Sizler için yepyeni bir serüven başlıyor. Pozitif anlamda daha kararlı ve yenilikçi bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Bu ay özellikle mesleki hedeflerinizle ilgili durumlar gündeminizde yoğun bir şekilde yer alacaktır. Bununla birlikte, doğanız gereği iletişimleriniz insan ilişkileri ve duygusal konular üzerine olacaktır. Ay tutulması, sizlerin üzerinde güçlü bir etkiye sahip olacaktır. Sizi davranışlar konusunda kökten değiştirebilir ve projelerinizde geçici olarak yön değişikliklerine sizi götürebilir.

Ocak ayının 2. haftasından sonra kurduğunuz ilişkilerde daha cesur olacak ve kişiliğinizle fark yaratacaksınız. Aşk ilişkinizde yeni kararlar alabilir ve duygusal bağınız daha da güçlendirebilirsiniz.

Partnerinizde bu konuda sizinle aynı düşünceler içinde olacak ve ilişkinizi güçlendiren bağları kurmak için harekete geçecektir. Evli Yengeçler eğer ilişkilerinde bir sorun yaşamıyorlarsa bolca sevgi ile hayatlarını güçlendireceklerdir. Aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizde bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Burada sükunetli olmalı ve aileyle olan ilişkiniz iyi yönetmelisiniz.

Eğer hukuksal konularınız varsa bunlarla ilgili önemli sonuçlanmalar elde edebilirsiniz. Evliliğiniz uzun zamandır zorlayıcı durumlar içindeyse bu bağlamda bu tutulma ile artık her şeyi netleştirme kararı içine girebilirsiniz. Kişisel hikayeniz ne yönde ilerliyorsa bu noktada netlikler elde etmeye doğru ilerliyorsunuz. Özellikle mahkemelerle ilgili konularınızın önem kazanması söz konusu olabilir.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu sağlığınızı koruyabilmek için sağlıklı beslenmeye devam etmeli ve detokslarla bünyenizi güçlendirmelisiniz. Büyüklerinizin ve meslektaşlarınızın desteğiyle kariyerinizde ilerleyebileceksiniz.

Bu dönemde maddi kaynaklarınızın da artacağını gözlemleyebilirsiniz. Aile ve iş ilişkilerinizde samimiyetinizle birçok olayı çözebileceksiniz. Bu ay bazı iş seyahatleri oluşabilir ve bu seyahatlerden kariyerinizi ileri taşıyacak bazı hamleler görebilirsiniz.

Finansal durumunuz ayın 20’sinden sonra iyileşme gösterecek ve ailenizden de maddi konuda destek göreceksiniz. Banka işlemlerinizde de gerekli finansal desteği bulacaksınız. Eğitim, seminer veya vereceğiniz organizasyonlar konusunda biraz daha fazla çalışmanız gerekmektedir. Ay boyunca seyahatleriniz gündeminizi oluşturabilir. Engelleri aşacaksınız, sadece biraz daha sabır.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Ocak 2020 burç yorumları

Aslan Ocak burç yorumları: Bu ay önemli konulara yoğunlaşmanız gerekebilir Aslan burçları… Özellikle ayın 20’sinden sonra işleriniz hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve bu süreçte enerjinizi maksimum düzeyde kullanabilirsiniz. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz ve bu iletişimleriniz kariyer başarılarınız da oldukça etkili olabilir.

Burada sosyal çevrenizle iş birliği içinde olmanız size avantaj sağlayacaktır. 6 Ocak civarlarında Satürn ve Plüton gezegenlerinin kavuşumu ile bu aya damganızı vuracaksınız. İş sorumluluklarınızda terfi ve yer değişimleri büyük bir sürpriz yapabilir.

Bu ay gündeminizi kariyer konuları yoğun bir şekilde oluşturacaktır. Ocak ayının ilk ve son haftalarında yeni bir projeyi başlatmak için oldukça olumlu bir zaman diliminde olacaksınız. Gökyüzü bu ayın sizin için ana ilgi alanlarınızın kariyer, refah ve ilişkiler olacağını gösteriyor.

Bekar Aslanlar için bu ay romantik birçok fırsat önlerine çıkabilir. Tutkulu ve agresif yapınız sayesinde karşı konulmaz bir enerji içinde olacaksınız. Bu ay yeni bir ilişkiyi başlatabilirsiniz. Partnerinizle sosyal çevreniz vasıtasıyla tanışabilirsiniz.

16 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda hareket edecek olması özellikle duygusal ilişkiler konusunda gündeminize yenilik katabilir. Evli Aslanlar da partnerleri tarafında tutku ve sevgiyle şımartılabilirler. Aile üyeleriyle ilişkilerinizde son derece diplomatik olmalı ve her türlü çatışma ve çatışma yaratacak durumlardan kaçınmalıdırlar.

Finansal anlamda gelir gider dengenizi kontrol altında tutmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Bu ay egzersiz ve doğru beslenme sizi zinde tutarak sağlıklı olmanıza vesile olacaktır. Sağlığınız nedeniyle bu ay oldukça neşeli ve iyimser olacaksınız.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Kariyer hayatınızda meslektaşlarınızla ilişkileriniz biraz gelgitli olabilir. Bu konuda daha politik olmalısınız. Bu politik duruşunuz aynı zamanda ilişkiler konusunda da süregelen problemleri kökünden çözebilir. Daha sakin ve sabırlı olmanız gerekmektedir.

Sosyal çevreniz finansal ilerlemenizde önemli bir rol oynayacaktır ve bu durum sizin bilginiz haricinde gerçekleşebilir. Karlı yatırım yapmak için bu ayı iyi değerlendirebilirsiniz. Bu ay akademik kariyerle uğraşan Aslan burçları için parlamak ve fark edilmek için oldukça güzel bir ay. Parlak bir kariyer için şans sizlerden yana olacaktır.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Ocak 2020 yorumları

Başak Ocak burç yorumları: Bu ay Başaklar için oldukça güzel ve keyifli olmaya aday diyebiliriz. Bu ay gündeminiz aile ve duygusal yaşantınız oluşturabilir. Kariyer konusuyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama aile ve duygusal hayatımızdaki durumlar kariyer hayatınızı oldukça etkileyecektir. 6 Ocak civarında gerçekleşecek olan Satürn ve Plüton kavuşumları sizlere güçlü bir yön verecektir. Bu durum kendi hikayenize göre değişim gösterecektir.

Başaklar bu ay başarıya ulaşmak için başkalarının desteğini aramalı ve koşullara uyum sağlayacak kadar esnek olmalısınız. Hayat her şeye rağmen akıyor. Hayatınızda duraklamaya yer yok her daim hareket içinde olmalısınız.

10 Ocak Ay tutulması ile elinizdeki projeleri tamamlamalısınız. Bu tutulma ile beraber duygusal ilişkilerde oldukça romantik bir yapı içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizde oldukça duygusal ve romantiklik içerebilir. Eğer ilişkinizden eminseniz bu birlikteliği evlilikle taçlandırabilirsiniz. Aile ile aranızdaki bağın artacağı bu ay oldukça neşeli ve samimi ilişkiler kurabileceksiniz.

11 Ocak Cumartesi günü saat 05:17’de Uranüs, Boğa burcunda ileri hareketine başlayacak, güven duygumuz tazelenecek. Hayatınızda anlam yüklediğiniz ve sizi yoran şeylerin aslında o kadarda büyütülecek konular olmadığını göreceksiniz.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Sağlığınız bu ay harika diyebiliriz. Yine de beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmeli kronik rahatsızlıklar için kullandığınız ilaçlar varsa onlara devam etmelisiniz. Kariyer hayatınızda hedeflerinize doğru giderken agresif yapı içinde olabilirsiniz. Bu konuda biraz daha sakin bir yapı içinde ilerlemelisiniz.

Hedeflerinize ulaşmak için çevrenizden gerekli desteği görebilirsiniz.  Finansal anlamda bu ay güzel bir ivme yakalayabilirsiniz. Eğitimsel anlamda da şanslı olacağınız bu ayı son derece başarılı bir şekilde tamamlayabilir hatta başarınızla parlayabilirsiniz. Ocak ayı üzerine kurduğunuz seyahat planlarınızı bir sonraki aya ertelemeniz tavsiye edebilirim.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Ocak 2020 burç yorumları

Terazi Ocak burç yorumları: Bu ay Terazi burçları için oldukça önemli gelişmeleri barındırıyor. Yılın ilk günleri sizler için biraz gergin olabilir. Ancak, ay boyunca işler yavaş yavaş aydınlığa kavuşacaktır. Ocak ayı gündeminiz siz ve ilişkileriniz üzerine olabilir.


Özellikle aile üyeleriyle aranızdaki samimi ilişkilerin sürdürülmesi birinci önceliğiniz olabilir. Bu süreçte aile ilişkileriniz önem kazanırken kariyerinizde aynı şekilde odaklanmanız gerekebilir. Herhangi bir değişikliğe sebep verebilecek güçlü ve pozitif bir ay içindesiniz.

10 Ocak’ta halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Sosyal çevrenizle olan iletişiminiz kariyer hayatınızda önemli bir etki sağlayabilir. Zorlukları aşmanız için özellikle gökyüzü sizin yanınızda olacak. Bu süreçte iş bitiriciliğiniz sayesinde oldukça parlayabilirsiniz. Bu motivasyon da sağlığınızı ve entelektüel yeteneklerinizi büyük ölçüde artırabilir.

Bu ay şans sizlerle olacak, tadını çıkarın. Ayın ortasından itibaren partnerinizle kısa süreli birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Burada barışçıl bir yapıda ilerlemeniz ve ilişkinizi renklendirmeniz sizin elinizde.

Bekar Teraziler için olumlu etkilerin altında olacağınızı söyleyebiliriz. Venüs’ün karşı konulmaz enerjisi özellikle ocak ayının ilk iki haftası size yardımcı olacak. Kariyerinizle ilgili bulunduğunuz ortamlarda hayatınızın aşkıyla tanışabilir ve bunu uzun vadeli bir ilişkiye dönüştürebilirsiniz.

16 Ocak sonrası Merkür’ünde kova burcuna ilerlemesi ile daha rahat bir nefes alacağınız söylenebilir. Ocak ayının ilk yarısına kadar otorite figürleri ile bazı gerginlikler olabilirken, bu durumdan dolayı kararlar vermeye sürükleyebilir. Ani kararlardan uzak durmanız gerekmektedir.

İlişkilerinizi sürdürmeye ve çatışmaları en aza indirmeye odaklanmalısınız. Sağlık konusunda bu ay yeme içme düzeninize ve fiziksel zindeliğinize dikkat ederek sağlık sorunlarını azaltabilirsiniz.  Gerekli yerlerde tıbbi yardım almanız sizin için faydalı olacaktır. Kariyerinizle ilgili bu ay biraz daha yoğun mesai yapmanız gerekebilir.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Meslektaşlarınızla kurduğunuz diyaloglara dikkat etmeli çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Yoksa bu durum kariyer beklentilerinize zarar verebilir. İlişkilerinizde diplomatik olun ve iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler içinde olmaya özen gösteriniz.

Finansal anlamda alacak- verecek denginizi bu ay iyi kurmayı seçmelisiniz. Aynı zamanda iyi haber bu yeni ay ile aşk ve ilişkiler konusunda muhteşem bir döneme giriş yapıyor olmaya açıksınız. Yeni bir ilişki başlatmak ya da var olan ilişkinizde sevildiğinizi hissettiğiniz özel bir süreç sizle olabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Ocak 2020 yorumları

Akrep Ocak burç yorumları: Bu ay Akrep burçlarında engellerin ve baskıların üzerilerinden biraz daha kalktığı bir ay olabilir. Bu süreçte birçok şeyle mücadele edebilirsiniz olanları sabırla karşılamalısınız. Bu ay içsel kaygılara ve yaşamın duygusal yönlerine odaklanabilirsiniz.

Duygularınız öngörülemez ve düzensiz olabilir. Bu süreçte başarınız duygularınızla nasıl savaştığınıza bağlıdır. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinize düşen sorumluluktan daha fazlasını yapmanız gerekebilir. O anın şartlarına uyum sağlamayı öğrenin ve iş birliği yapın. Öfkenize yenik düşüp bireysel hareketler yapmak size yeni hatalar yapmaya sürükleyebilir.

10 Ocak’ta halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ile çaresiz ve karışık duygular içine girebilir ve kendinizle bir çatışma veya ikilem yaşayabilirsiniz. Olayları akışına bırakmalı ve gevşemeye çalışmalısınız. Bu durum sizin için daha iyi olacaktır.

Venüs’ün balık burcundan size vereceği destek sayesinde bu iç dengeyi daha rahat koruyabileceksiniz. İlişkilerinizde siz isterseniz bir toparlanma ve iyileşme yaşamanız söz konusu olabilir. Belki çocuk sahibi olma kararı ya da hayatınızda yeni bir eve taşınma durumunuz gibi konular ilişki bağlılığınızı arttırabilir. Bazı sürprizler yaşanabilir. Her şeye hazırlıklı olun! Bekar Akrepler yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

İlişkisi olan Akrepler; tutkunuz artabilir ve partneriniz ilişkinizi ve tutkunuzu beslemede size öncülük edebilir. Bu ay ailenizle oldukça keyifli vakit geçirebileceğinizi söyleyebiliriz. Birleşme ve kutlamalarla aile ortamında eğlenceli gelişmeler olabilir. Partnerinizin hukuksal sorunları çözüme kavuşabilir. Eğer doğum haritanızda sert etkiler yoksa daha rahat bir ay yaşayabilirsiniz.

16 Ocak birçok gezegenin Kova burcuna geçmesiyle samimi ilişkileri sorgulayabilirsiniz. Bu ay sağlık bakımınıza dikkat etmeli ve mevcut rahatsızlıklar için derhal tıbbi yardım almalısınız. Kronik hastalıkların yoğunlaşması muhtemeldir. Sağlığınız aşırı çalışma ve başkaları ile olan çatışmalar nedeniyle de tehlike altına girmemelidir. Yeterince gevşeyerek gerginliği azaltmaya çalışın.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu yen ay beklentilerinizi düzene sokabilir ama tam olarak istediğinizi vermeyebilir. Bu yüzden acele etmeyin. İş yerinde olan durumlardan etkilenebilirsiniz. Performansınızı etkileyecek bir hayal kırıklığı ve kaygı duygusu oluşursa bu tuzağa asla düşmemelisiniz. Yatırım yapmayı düşünüyorsunuz bunu harekete geçirebilirsiniz.

yay

Yay burcu Ocak 2020 burç yorumları

Yay Ocak burç yorumları: Bu ay telaşlı ve hareketli bir ay içinde olabilirsiniz Yay burçları. Hayatınız gezegenlerin güçlü momentumu tarafından yönlendirilecektir. Bu ay hayatınıza iç endişeler ve yaşamın duygusal yönleri hakim olsa da siz bunları kolayca aşabileceksiniz.

Tüm eylemleriniz doğru duygulara dayanmaktadır. İradeniz sayesinde kendi kaderinizi belirleyebilir ve bu konuda başkalarına bağımlı olma zorunluluğunuzdan uzaklaşabilirsiniz. Bu ay gündeminiz kendinize olan saygınız ve özgürlüğünüz olacaktır. Bu konuda partnerinizden anlayış bekleyebilirsiniz.

Sizi ilgilendirecek en önemli konulardan biri 3 Ocak Cuma günü saat 13.20’de Mars, Yay burcuna geçecek, rekabet artacak. Kendinize daha fazla mücadele ederken bulabilirsiniz. İşler yoğunlaşabilir ve kendinizi her alanda gereğinden daha fazla savunmak zorunda hissedebilirsiniz.

İlişkilerde sanki partner sizi anlamıyor gibi gelebilir. Bunların hepsi geçici etkiler. Bu yüzden bu ocak ayı içinde gereğinden fazla sorumluluklar üstlenmeyin ve üzerinize gelenleri biraz çevrenizle paylaşın. Bağışıklık sisteminize daha dikkat edin.

10 Ocak’ta halkalı Ay tutulması gerçekleşecek Yakın çevreyle görüşmelerinizde önemli bağlantılar kurabilir ve parasal konularda sonuçlanmalar deneyimleyebilirsiniz. Ortaklık veya hukuksal konularınız önemli bir gündem yaratabilir. Aile ortamı uyumsuzluklarını çok fazla büyütmemelisiniz.

Bu süreçte alttan almalı ve sabırla yaklaşmalısınız. Aile içindeki barışı ve anlaşmayı düzeltmeye çalışmalısınız. Finansal anlamda savurgan yapı içinde olmamalısınız aksi taktirde bu ay maddi zorluklar yaşayabilirsiniz.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla disiplin gerekiyor. Ayın 20’sinden sonra para kazanmak için daha fazla enerji harcamalısınız. Sosyal çevreniz ve aile üyeleriniz gelirinizi artırmada etkili olabilir. Eğitimlerine devam eden yaylar için akademik çalışmalarına biraz daha ağırlık vermeleri gerektiğini söyleyebiliriz.

Bu ay seyahat yurt içi ve yurt dışı seyahat planlarınız olabilir ama gereksiz zaman ve para kaybını önlemek için seyahatinizi temel amaçlarla sınırlamak gerektiğini söyleyebiliriz. Mümkün oldukça biraz daha bu konuda planlı olmalısınız. Bunun dışında evinizde arızalanabilecek aletlere karşı daha önlem alıyor olmalısınız.

oğlak

Oğlak burcu Ocak 2020 yorumları

Oğlak Ocak burç yorumları: Ocak ayının Oğlak burçları için harika bir ay olacağını öngörebiliriz. Çok yönlü bir büyüme ve refah içinde olacaksınız. Yeni girişimlerin başlaması için iyi bir zaman içindesiniz ama tabi bazı şeyler çok kolay olmuyor.

Bu ay içsel kaygılarınızla kendi kendinize kariyer hayatınız ve hedefleriniz üzerinde baskı kurabilirsiniz. Ailenizle olan diyaloglarınızda uyum içinde olmanız iyi olacaktır. Zihniniz rahatlığını evde de göstermelisiniz. Huzurlu bir aile, hayattaki hedefleri gerçekleştirmede yardımcı olacaktır. Aşırı kontrolcü halinizden eser kalmamış olabilir. İlk kez akış içinde yaşamayı öğrendiniz belkide.

10 Ocak’ta halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için bağımsızlığınızı kullanmayı öğreneceksiniz. Bununla birlikte bazı önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu tutulma sonucunda yeni ortaklıklar gelişebilir veya var olan ortaklıklarınız sonlandırabilirsiniz.

Bununla birlikte, daha güçlü ilişkiler hayatta kalacakken, zayıf olanlar parçalanacak diyebiliriz. Bu ay oğlakların aşk ilişkileri istikrarlı ve eğlenceli olacaktır ve bazı alanlarında değişiklik yapma fırsatı da bulabilecekler. Bekar olanlara yeni romantik ilişkiler kurma konusunda Venüs yardım edecek. Sosyal çevrenizde bu tanışmalar olabilir. İlişkisi güçlü olan oğlakların evlilikleri daha da güçlenecektir.

Aile büyüklerinizin arasında bazı gerginlikler olabilir. Bu da tam aileye yansıyabilir. Burada arabuluculuk yapmak ve bir uyum duygusu getirmek size kalmıştır. Sağlınıza bu ay ekstra özen göstermelisiniz.

Çalışma arkadaşlarınız ya da çalışanlarınız varsa bu bağlamda bazı aksamaları yönetmeniz gerekebilir. Sıkı çalışma, mesleki ilerleme ile sonuçlanmaz. Ancak, değerlerinize bağlı kalıyorsunuz ve iyi şeylerin olmasını kurallara uygun bir şekilde bekliyorsanız sonuçlanır.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu ay finansal konularda oldukça iyi bir duruma sahipsiniz. Maddi anlamda gelirinizi artırmak için mükemmel fırsatlara sahip olacaksınız ve gelirleriniz artabilir. Eğitimlerine devam eden oğlaklar bu ay biraz daha gayret içinde olmaları gerekiyor. Biraz daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

Seyahatleriniz bu ay size güzel kazanımlar elde etmenize sebep olabilir. Bu ay karakterinizin ustalaştığını hissedeceksiniz. Duyarlılığınız ve yaşamı daha kolay anlıyor oluşunuz size şaşırtıcı fırsatları beraberinde getiriyor olacak. Güdülerinizin peşinden sürüklenmemeyi ve aklınızın oynadığı tuzaklara düşmemeyi bu ay başaracaksınız.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Ocak 2020 burç yorumları

Kova Ocak burç yorumları: Bu ay Kova burçları için oldukça etkili ve yetkili bir ay olma noktasında diyebiliriz. Gezegenler ocak ayının sonuna doğru kova burcuna ilerliyor olacak. Ay boyunca iradenizin ve özgürlüğünüzün gücünü hissedeceksiniz. Ayın başında seçimlerinizi sorgulayabilir ve ayın sonunda seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Hakim olmanın ve işleri istediğiniz gibi yapmanın zamanı geldi. Amaç, hedeflerinize ulaşmak için bazı reel adımlar atıyor olacaksınız. Kariyer ve hedefleriniz gündeminizi oluştururken ayın sonlarına doğru aile ve manevi duygular gündeminizde olacaktır.

Mesleki hırslar arka planda olabilir. Yeni bir iş alanı oluşturmak ya da yeni iş imkanları ile karşılaşmanız mümkün olabilir. İlişkileriniz ile ilgili ayın 20’sinden sonra daha romantik bir hissiyat içine girebilirsiniz. Bu ay aşk hayatınız güçlü ama bir o kadar da çalkantılı olabilir diyebiliriz.

Bekar kovalar için bu ay bir ilişki başlatmak söz konusu olabilir. Aile bütçenizin gelir gider dengesini iyi ayarlamanız yararınıza olacaktır. Sağlıklı beslenme ile ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.

16 Ocak Çarşamba günü 21:31’de Merkür, Kova burcuna geçecek. Kariyerle ilgili bazı anlaşmalar ya da sözleşmeler yapmanız mümkün olabilir. Bu zaman diliminde yapacağınız konuşmalar ve anlaşmalara daha dikkat etmelisiniz.

Bu ay kovalar için maddi anlamda oldukça faydalı olabilir beklenmeyen bir yerden gelir akışınız olabilir ve kar edebilirsiniz. Eğitim alanında başarılı olmak için mücadele etmenizi sağlayacaktır. Bu ay Seyahat planlarınızı ertelemeniz tavsiye edilir.

20 Ocak Pazartesi günü 18:30’da Güneş, Kova burcuna geçecek, özgürleşme süreci başlayacak. Kendinizi daha iyi hissettiğiniz ve işlerinizin daha hızla ilerlediği bu zaman dilimi daha güzel olacaktır. Çevrenizde insanlar tarafından daha samimi ve dürüst görünmeye başlayacağınız ışıl ışıl bir dönem başlangıcı denilebilir. Size acı veren olayları ve durumlara karşı yargınızı ve yorumlama biçimini değiştirmeyi başaracaksınız.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile ilişkinizde ya da kariyer hayatınızda bambaşka bir başarı sizleri bekliyor. Olayları ve durumları değiştiremiyorsak içlerinden geçip gitmenin ne kadar büyük bir erdem olduğunu gördüğünüz bir dönem. Özellikle 2018 yılından bu yana yaşadığınız sorunların artık içinden çıktığınız bir yeni ay olduğunu da söyleyebiliriz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Ocak 2020 yorumları

Balık Ocak burç yorumları: Bu ay Balık burçları için de yükselme ve başarı döneme denilebilir. İçinizde bir şeyleri büyütme kararı alıyorsunuz ama bunu çok duyurmak istemiyor olabilirsiniz. Çünkü 2015 yılından bu yana oldukça ağzınız yandı. Şimdi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsunuz. Aksine her şey farklı bir dinamik kazanıyor.

Sizler büyümeye doğru ilerliyorsunuz. Hakkınızı alamadığınız şeylerden hakkınızı almaya ilerliyorsunuz. Balıklar için bu ay büyüme ve başarı öngörülebilir. Genel olarak harika bir ay sizlerle olacak.

Bu ay gündeminizi kariyeriniz çok önemli olabilir. Bunun için sizlerin de güçlü bir şekilde hayatınıza yön vermeyi seçmeniz gerekmektedir. İradeniz ve özgürlüğünüz hayatınızı yöneten en önemli iki kavram olacak. Özellikle arzu ettiğiniz şeyi yapma özgürlüğüne sahip olacaksınız. Sağladığınız başarılar sizi daha fazla motive edecektir.

Bu ay özellikle sosyal çevreniz ve manevi duygularınız ön planda olacak bu tür ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Bekar Balıklar için flörtöz bir ay olabilir. Çiftler içinse daha çok arkadaşlık ve ideal olma dürtüsü ön plana çıkacaktır.

Çekim gücünüz sayesinde bu ay oldukça popüler olabilirsiniz. Aile ile olan ilişkiniz güçlü olacak. Sağlığınızı devamlılığı için düzenli spor ve doğru beslenme ile devam ettirmelisiniz. Kariyer konusunda balıklar bu ay oldukça şanslı bir dönem içindeler.

25 Ocak’ta Kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile birlikte Hedeflerinize ulaşmak için çevrenizden gerekli yardımı görebileceksiniz. Sıkı çalışmanızın karşılığını alacak ve güven duygunuzu pekiştirecek olaylar içine girebileceksiniz. Bunun tadını çıkarın.

Finansal anlamda bu ay rahat bir akış içinde olabilirsiniz ama yine de gereksiz harcamalardan kaçınmaz önemli olacaktır. Biraz daha sabırlı ve gayretli olun elbet şans sizin yararınıza dönecektir.

Bu yeni ay için kendine çekil ve yönetici aklın, kendi kendine yetebilecek bir yaradılışa sahip olduğunu hatırla. Doğru olanı bu yeni ay ile bulacaksınız. Kendinizi dinleyin. Akıllı insan başkalarının eylemleri ile ilgilenmez. Kendi eylemlerinin sorumluluğunu yaşar.


Astrolog Aygül Aydın / Detaylı yorumlar: Hürriyet Astroloji

2020 yılı burç yorumları: Kariyer, ilişkiler, aşk, para, sağlık


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.