Astroloji: 10 – 16 Şubat 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Şubat 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 10 - 16 Şubat 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Şubat 2020 haftalık burç yorumları…

10 Şubat, 11 Şubat, 12 Şubat, 13 Şubat, 14 Şubat, 15 Şubat ve 16 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu haftalık burç yorumu…


Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz için mücadele etmemiz gereken bir dönem başlıyor. Kendimize yeni hedefler belirleyebilir, geleceğimiz için aksiyon almaya başlayabiliriz.

Bu dönemde üstlerimizden destek almamız mümkündür. Bir terfi ya da iş değişikliği de söz konusu olabilir. İşinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyeceğiniz ve üretken olabileceğiniz bir süreçtesiniz. İşiniz ve yapmanız gereken diğer konular arasında kalabilirsiniz.

Günlük rutininizde detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizin veya yakınınızın sağlığına dikkat etmenizde fayda var. İkili ilişkilerde haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konuları açığa kavuşturmakla uğraşabilirsiniz.

Duygusal ilişkiler konusunda incinme yaşayabilirsiniz. Seyahat kararı alabilirsiniz. Sorumluluklarınıza odaklanmaya başlayacaksınız. İş ve ev hayatı arasında bir denge oluşturmaya çalışacaksınız.

Yaşam biçiminiz ve şu ana kadar yaptığınız seçimleri değerlendirmek için muhtemelen kendinizi izole etmeniz gerektiğini hissedeceksiniz. Kendinize zaman ayırmaktan korkmayın.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun zamandır eğitim almak istediğimiz bir konuyla ilgili yeni bir fırsat önümüze çıkabilir.

İş ya da eğitim ile ilgili çok sayıda yurt dışı seyahati yapabiliriz. Yabancılarla iş yapmamız söz konusu olabilir. Hukuksal konularda, çözülmesini beklediğimiz sorunlar bizim lehimize sonlanabilir.

Bu hafta aşk hayatınızda soru işaretleri olabilir, fazla endişeli hissedebilirsiniz. Partnerinizin biraz özgürlük istemesi sizde zaman zaman kuşku uyandırıyor olabilir. Aşırı duygusal ve hassas olabilir, en küçük şeyden nem kapabilirsiniz. Karşınızdakini kırmamaya özen gösterin.

İkili ilişkilerde arka planda olan konular gün yüzüne çıkabilir. Sevdiğiniz kişi sizden daha çok ilgi bekleyecektir. Finansal konularda güvenliğinizi koruyacak, sağlama alacak şekilde kararlar almalı ve bunları tereddüt etmeden uygulamalısınız. Bürokratik ve akademik konular ön plana gelebilir.

Herhangi bir hedefi yeterince uzun süre gözünüzde canlandırırsanız, yakın zamanda sizi doğrudan ona yönlendirecek bir plan yapacaksınız. Ancak, adil düzeyde sabır gerektirecektir. Hedeflerinize ulaşırken işinizi ihmal etmemeye dikkat edin.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili korkularımız su yüzüne çıkabilir, korkularımız ile başa çıkmak durumunda kalabiliriz.

Bir miras konusu gündeme gelebilir. Borç, alacak, vergi ya da sigorta gibi konularla ilgili sorunlar göstereceğimiz çabalarla bu dönemde çözülebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı aktif bir şekilde kullanabileceğiniz bir dönem. Dekorasyon, evinizde değişiklik gibi konular ön planda olabilir.

Aile içinde bazı gerilimler yaşanabilir. Özellikle annenizi bu dönemde eleştirmemeli, onun eleştirilerine de hoşgörüyle yaklaşmalısınız. Vergi veya bir borçla karşı karşıya kalsanız da diğer yandan ortak paylaşımlar alanında finansal açıdan güçleneceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.

Flört etmek ve kısa süreli ilişkilerde yer almaktan zevk alıyorsanız, durumunuzu yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Uzun vadeli bir ilişki içindeyseniz, kesinlikle geleceğinizi planlamaya başlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Duygusal yaşamda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerle ilgili karar verirken ikilemde kalabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz.

Karşımızdaki kişilerle hedeflerimiz çatışabilir ve aramızda tartışmalar yaşanabilir. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.

Dolunay’ın fiziksel anlamda gergin etkilerini henüz üzerinizden atamamış olabilirsiniz. Biraz kendinize vakit ayırmak ve dinlenmek size iyi gelebilir. İletişim ve eğitim konusunda yeni bir alana ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Farklı şeyler yapmak, kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

Kariyer yaşamınızda ve ilişkilerde zorlandığınız konuları çözmek için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Anlaşmazlıkları gidermek için harekete geçebilirsiniz. Aile yakınları ile olan ilişkilerinizde kırgınlıkları şifalandırabilirsiniz.

Kolayca depresyona girebiliyorsunuz. Bu süreçte sizi eğlendirecek ve dikkatinizi dağıtacak aktiviteler bulmaya çalışın. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Evdeki sorumluluklarla ilgilenebilir, herkesin ihtiyaçlarına çözüm getirebilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kariyer, iş hayatı, günlük rutinler ve sağlık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda çok çalışmak zorunda kalacağımız bir döneme giriyoruz.

Bu yüzden kendimizi bedenen ve zihnen çok yorgun hissedebiliriz. Kendimizi rahatlatmak için meditasyon ya da spor yapmaya yönelmek bize iyi gelecektir. Ayrıca sağlığımızı da bu dönemde tekrar gözden geçirmekte yarar vardır.

Temkinli ve diplomatik davranacak ve hem ilişkileriniz hem de işinizle ilgili şeyleri önceden düşüneceksiniz. Bir arkadaşınızdan planlamanıza yardımcı olmasını istemekten korkmayın ve hemen bir şey elde edemeyeceğinizi unutmayın.

Yeteneklerinizi üretken olmak için kullanmalısınız. Yeni ve sıra dışı şeyler tasarlamak, bunları herkesin beğenisine sunmak hoşunuza gidiyor. Kendinize sakladığınız düşünce ve hissiyatlarınızı muhtemel sorunlar yaşadığınız yakın çevrenizle açık ve net bir şekilde paylaşmanız faydalı olabilir.

Planda olmayan bir seyahat gündeme gelebilir. . İlişkilerin taşıdığı yüklerden etkilenebiliyorsunuz. Bu yüzden karamsar enerjilere çekilmemek için enerjisi düşük insanlarla bir arada durmamaya özen gösterin.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 10 – 16 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda yaşayacağımız ufak tefek gerginlikler bizi biraz da olsun strese sokabilir.

Sosyal ortamlarda, partilerde eğlenmek yerine, daha sportif aktivitelere katılmaktan daha mutlu olabiliriz. Bu zamana kadar hobi olarak götürdüğümüz bir projeyi bir işe dönüştürmek isteyebiliriz. Çocuklarımız varsa, onların sorunlarını çözmemiz gerekebilir.

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başladı. Kendinizi fazla yormamaya özen gösterin. Aksi halde fazla yorulmanız ve mükemmeliyetçi olmanız sizi hasta edebilir. Yanlış anlaşılmalar yüzünden partnerinizle aranızda tartışmalar çıkabilir.

Etrafınızda güvenebileceğiniz hiç kimse yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Olumsuz duyguları analiz etmek için vakit harcayacaksınız. Ancak bu acınızı daha da derinleştirebilir. Yeterince güçlü olduğunuzu ve durumunuzu tersine çevirebileceğinizi unutmayın.

Neticede, bunu sizin için başkası yapmayacaktır. Bu dönemde ilişkilerinizde daha çok duyulmak, görülmek isteyeceksiniz. Bazı hayal kırıklıkları enerjinizin düşmesine ve sinirlenmenize neden olabilir.


Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler yaşasanız da tedbirli yönünüz sorunların üstesinden gelmenizi sağlayacak. Herkesin sizin kadar mükemmeliyetçi olmasını beklemeyin, özellikle duygusal ilişkilerde karşınızdakinin elinden geleni yaptığını göz önünde bulundurun.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bir aile bireyi ile aramızda geçmişten gelen bir konu hakkında sözlü tartışma yaşanabilir.

Yeni bir ev almak ya da bir ev satmak amacıyla harekete geçebiliriz. Ya da şu anda oturduğumuz evimizden taşınma ya da evde tadilata girişme kararı alabiliriz.

Başarısızlık veya reddedilme konusunda endişe yaşıyor olabilirsiniz. Bu aşırı durumlar depresif hissetmenize neden olabilir. Korkacak bir şey olmadığını bilin, çünkü yapılan her yanlış büyümemize ve gelişmemize yardımcı oluyor. Hemen hemen her konuda aşırı tepkisel tutumunuz insanların sizinle bir şeyler paylaşmasına engel olabiliyor.

Bu hafta ilişkiler sizi yorabilir. Siz uyum ve adalet peşinde koştukça karşınızdakilerin bunun tam tersini uygulamak istedikleri yargısına kapılabilirsiniz. Kariyer konusunda bir işiniz iptal edilebilir veya geçici süreyle askıya alınabilir.

Bu durumu fırsata dönüştürüp, kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Maddi konularda gereksiz endişelere kapılmamalısınız. Bu dönemde iş hayatınızı değiştirmeye yönelik kararlar alabilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 10 – 16 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile aramızda bir rekabet ve çatışma ortamı meydana gelebilir.

İşle ilgili olarak çok sayıda yolculuk yapabiliriz. Günlük yaşamımızda ve kısa yolculuklarda ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmemiz için mücadele etmemiz gerekebilir.

En küçük bir sorundan bile rahatsız hissedebiliyorsunuz. Arkadaşlıklardan, duygusal ilişkiye, ve hatta aile ile olan ilişkilere kadar kendinizi rahat hissedemiyor olabilirsiniz. Ancak yakın gelecekte büyük değişiklikler olduğunu göz önünde bulundurun, endişe etmeyin.

İlişkilerin gerildiği bu hafta sevdiklerinize duyarlı yaklaşmaya özen gösterin. Kariyer, para ve finansal konularda daha girişken olabilirsiniz.

Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yardıma muhtaç olan kişilere el uzatabilirsiniz. Bu süreçte yakınlarınıza aşırı eleştirel bir tutumda olabilirsiniz, ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmenizde fayda var.

yay

Yay burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda sıkıntı yaşayabilir ve mücadele etmek zorunda kalabiliriz.

Para durumumuzda ani dalgalanmalar olabilir. Riskli yatırımlardan ve aşırı harcamalardan kaçınmak zorunda olduğumuz bir dönemdeyiz.

Zihninizden ziyade kalbinizi takip etme eğilimindesiniz, bu nedenle birçok farklı anı ve acı ayrılık sizin için yabancı olmayacaktır. Bu süre zarfında kendinizi biraz kısıtlamaya çalışın, böylece daha sonra acele kararlardan pişmanlık duymazsınız. Sadece kendinize değil, etrafınızdaki insanlara da zarar verebilirsiniz.

Evlilik konusunda sonuçlar bekliyor olabilirsiniz. Benzer konuları sürekli konuşuyor ancak sonuçta bir aşama kaydedemek umudunuzu kırıyor olabilir. Hayatındaki kişiyle olayların iç yüzünü konuşmalı ve bazı şeyleri açıklığa kavuşturmalısınız.

Bu dönemde kariyer yaşamınızda kendinizi endişeli ve gergin hissedebilirsiniz. Kimseyi memnun edememek sizi üzebilir. Yeni bir ilişkiye acele ederek adım atmamalısınız. İlişkiden beklentilerinizi gözden geçirmeli, alma verme dengesi arasındaki uyumu fark etmelisiniz.

oğlak

Oğlak burcu 10 – 16 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Mars sizin burcunuzda ilerliyor. Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha canlı, atak ve özgüvenli hissedeceğimiz bir dönemdeyiz.

Çevremizden ve otorite figürlerinden destek alabilir, hedeflerimize ulaşmak için harekete geçebiliriz. Dış görünüşümüz ile ilgili değişiklik yapmamız da söz konusu olabilir.

2020 yılı başlangıcı sizin için oldukça belirsiz geçmiş olabilir. Ancak Mart ayına kadar beklemeniz gerekecek. Satürn’ün Oğlak burcundaki güçlü etkisinden dolayı, reddedilmekten ve hatta başarısızlıktan korkmanız olasıdır. Bu nedenle, iş yerinde işlerinizi geçici tutabilir ve kendinizi çok fazla ifade etmemeye çalışabilirsiniz.

Partneriniz için de benzer bir yaklaşım izleyeceksiniz ve bu nedenle klişelerden ayrılmamak için elinizden geleni yapacaksınız. Sinirli ve gergin hissedebilirsiniz. Yakınlarınızla aranızda iletişim sorunları ve yanlış anlaşılmalar olabilir.

Hukuksal işlerle ilgili verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı sorunların üstesinden daha rahat geliyorsunuz. Yurt dışı bağlantıları gündeme gelebilir. Başka bir ülkede yaşamak isteyenler bu hafta detaylı bir araştırmaya girişebilir.

Özel yaşamınızda ilişkileri sorgulama sürecinde olabilirsiniz. Kızgınlıkları öfke ve krize dönüştürmeyin. Yaşamınızda daha kararlı adımlarla ilerlemeye başlayacaksınız.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 10 – 16 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde iç dünyamızda dışarıya belli etmek istemediğimiz fırtınalar yaşıyor olabiliriz.

Çalışmalarımızın karşılığını alamadığımızı ya da takdir edilmediğimizi hissedip, içimize dönmeye karar verebiliriz. Gerçek dünyadan kaçıp, mücadele etmeyi bırakmamalı, sorunlarımızla yüzleşmeye çalışmalıyız.

Niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun, birilerinin hayatına burnunuzu sokmanız krizlere neden olabilir. Hatalı müdahalelerinizle birlikte yakınlarınızla olan ilişkileri yok etme noktasına sürüklemiş olabilirsiniz. Kendi işinize bakmalı, birlikte rahat zaman geçirdiğiniz arkadaşlıklar ve romantik ilişkileri güçlendirmeye özen göstermelisiniz.

Haftaya maddi konularla ilgili endişeyle adım atıyorsunuz. Ödenmemiş vergi borçları başınızı ağrıtabilir. Bu konularda daha düzenli olmanız gerekiyor. Finansal konulardaki gerginliklere dikkat!

Kişisel gücünüzün farkına vararak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız. Bu süreçte yakınlarınızla tartışmaktan kaçınmanız önem arz ediyor. Sorunlarınızı bilinç altına itmeye çalışabilirsiniz. Ruhsal durumunuz sağlığınıza da yansıyor, özellikle eklem rahatsızlıklarına dikkat edin.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 10 – 16 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, ideallerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Arkadaşlarımız bize ihtiyacımız olan desteği sunabilir. İşimizle ilgili olarak bu dönemde tanıştığımız kişiler bize yeni fırsatlar sunabilir.

İletişime önem vereceğiniz bir süreçtesiniz. Duygusal ilişkilerde kararsızlıklar yaşayacağınız bir sorun gündeme gelebilir. Aşk konusunda her şeyin partnerinizin beklentilerine teslim ediyorsunuz ancak bu süreçte kendi değerinizin farkına varmalısınız. Hayatta her şeyin karşılıklı olduğunu unutmayın.

Balık burçları Mart ayına kadar Neptün’ün Kova burcuna getirdiği büyük bir yaratıcılık dalgasının tadını çıkaracaktır. Bu, yalnızca eğlence faaliyetlerinde bulunurken ve hanenizi idame ettirirken değil, aynı zamanda iş yerinde de faydalı olabilir. Özellikle, pratik düşüncelerinizin takdir edileceği ekip çalışmasında gerçekten başarılı olacaksınız.


İlişkilerde sürekli eleştiriye maruz kalıp moraliniz bozulabilir. Kendinize vakit ayırmalısınız. Finansal konularda dikkatli olmanızda yarar var. Gereksiz harcamalardan uzak durun, birikime odaklanın. Bu süreçte başkalarının sizi istemediğiniz sorumlulukların altına itmesine izin vermeyin. Enerjinizi düşüren kişilerden uzak durun.

Astroloji: Şubat ayı burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.