Astroloji: 3 – 9 Şubat 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Şubat 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 3 - 9 Şubat 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 3 – 9 Şubat 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Şubat 2020 haftalık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu haftaya olumlu başlıyorsunuz. Ani biten ve başlayan ilişkilere hazır olun. Sosyal hayatınızda hareketli, neşeli, etrafınızda pozitif enerjiyle beslenen cazibenizle güçlü bir etki bırakma şansını yakalıyorsunuz. Çocuklarla vakit geçirmek, veya çocuk sahibi olmak fikri zihninizi meşgul edebilir.


Oldukça sosyal olduğunuz bir dönem. Kredi, borç, vergi, faiz gibi konulara dikkat etmenizde fayda var. Borç alırken de verirken de dikkat etmelisiniz. Tahmin etmediğiniz harcamalar söz konusu olabilir.

Bu dönemde yalnız kalmak, kişisel gelişime odaklanmak isteyebilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak ve daha çok okumak adına bu dönem kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Dedikodulara dikkat etmenizde fayda var.

İletişim, haberleşme, kısa seyahatler veya kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinize daha çok özenmek, güzelleşmek, bakım yaptırmak, dış görünüşünüzle ilgili küçük müdahalelerde bulunmak ve daha çok alışveriş yapmak gibi durumlar bu dönem meydana gelebilir.

Kendinizi bu dönemde daha çapkın hissedebilir, flört etmeye daha yatkın bulabilirsiniz. Dolunay ile aşk, ilişkiler, çocuk, borsa, altın, spor ve hobiler gibi konular gündeminizde olacak. Kalbiniz boşsa aşık olabilir, bebek sahibi olmak istiyorsanız bunun haberini alabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta arkadaşlarınızla duyguların ön planda olduğu paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Romantik hisler beslediğiniz birine karşı, kalbinizi açabilirsiniz.

Uluslararası veya akademik konularla ilgili geleceğinize yönelik planlarınızı bu hafta bir sonuca ulaştırabilirsiniz. Bir süredir gündeminizi dolduran özel hayatınızdaki konularla ilgili bir tamamlanma sürecine girebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak için uygun bir zaman. Konut yatırımlarınız, veya yeni bir eve taşınmak için harekete geçebilirsiniz.

İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilir, sürpriz bir iş teklifi gelebilir. Stres yapmamaya dikkat edin.

Bu dönem sosyal çevre, arkadaşlar ve kariyer konularında daha aktif olabilirsiniz. Yeni fikir ve projelerle kazançlarınızı artırabilirsiniz. Gizli ilişkiler, dedikodular, arkanızdan iş çeviren, aldatanlar ve ilişkiler adına içe dönük bir döneme girebilirsiniz. Bu dönem ilişki konusunda beklemenizde fayda var.

Ev, aile, yuva, gayrimenkul, taşınma veya ülke değişikliği gibi konular gündeminizde olabilir. İşe bağlı taşınma, aile bireyleri ile ilgilenme, ev değiştirme, yatırım gibi konular ön planda olacak.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta kariyerinizde kendinizi güvende hissedeceğiniz bir proje önünüze çıkabilir. Kişisel şartlarınızı belirledikten sonra, bir takım çalışmasına dahil olabilirsiniz. Bu hafta ve ilerleyen süreçte yaratıcılıkla ilgili konular ön planda olacak. Bu dönemi, bir fırsata dönüştürmek için harekete geçin. Kariyerden elde edilen gelirler ile ilgili daha şanslı bir döneme adım atabilirsiniz.

Her yere yetişmekten, herkesin problemiyle uğraşmaktan, aşırı sosyallikten, hep bir yerlere yetişmekten, işleri düzenlemekten dolayı yorulmuş olabilirsiniz. Partneriniz varsa o da sizi yoruyor olabilir. Kendinizi bir takım sorunlar ve düşünceler arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Sezgilerinizle aldığınız ani bir karar yüzünden hayatınızın akışını bir anda değiştirebilir. Bu dönemde kendinize vakit ayırmakta fayda var.

Bu süreçte daha önce gitmediğiniz görmediğiniz yerlere seyahat edebilir veya eşinizin akrabaları, ebeveynleriyle aranızda bazı gerginlikleri tatlıya bağlamak adına konuşmalar yapabilirsiniz… Ev, arsa, gayrimenkul konularında bir adım atabilirsiniz. Enerji ve iletişiminiz bir hayli yükseliyor. Seyahatleriniz bu dolunaydan sonra artabilir, aldığınız bir eğitim varsa son aşamasına gelebilirsiniz

Bu dönemde daha çok iş, kariyer, otorite figürleri, terfi, aile büyükleri ve prestij gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen günlerde enerji ve motivasyonunuz yükselecek. Kendinizi daha iyi ifade edebilir ve öne çıkmak isteyebilirsiniz.

Bekarsanız ve kalbiniz boşsa arkadaş ortamlarında gönül ilişkileri ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönem daha sosyal olmanızda fayda var. Dolunay ile eğitim, iletişim, haberleşme, yakın çevre ve kardeşler ile ilgili konularda çözülmeler meydana gelebilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta beklediğiniz bir para gelebilir, terfi veya maaşınıza zam söz konusu olabilir. Uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz. İş hayatınızda birdenbire canlanma meydana gelebilir. Yeni iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Yeni tanıştığınız birine karşı çekim hissedebilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ne kadar güçlü olduğunuzu size bir kez daha hatırlatacak. Kişisel kararlarınızı alırken kimseye danışmak istemeseniz de ailenizin ortak mutluluğunu gözeterek hayatınızı planlamalısınız.

Dolunay sizin için finansal anlamda özgürlük sinyali veriyor. Sosyal, dışa dönük ve enerjik olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kredi, borçlar ve ödemeler gibi finansal konulardaki iletişiminize dikkat etmeli, gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz.

Bu süreçte kendinizi daha iyi ifade edebilir, uzak çevrelerle daha çok iletişim halinde olabilirsiniz. Mahkeme sonuçları, ticaret, uçak seyahatleri, yabancılar, medya ve yayıncılık gibi konulara odaklanabilirsiniz.

İşle ilgili bazı aksiliklere dikkat etmeli, yoğunluğunuzu dengelemelisiniz. Kendinizi göstermek, üstlerinizden destek almak veya aile büyüklerinizden yardım almak adına fırsatlar karşınıza çıkabilir. Dolunay ile maddi ve manevi konularda bir tamamlanma meydana gelebilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta gurur ve kibir ağır basabilir. Çevrenize anlayışla yaklaşmalı, kimsenin kalbini kırmadan savunduğunuz fikirleri ortaya atmalısınız. Artık silahınızı hedefe doğrultup, tetiği çekme zamanındasınız. Atacağınız adımlardan dolayı korkmamalı tam tersi yüksek özgüveninizle çevrenizdekileri de yüreklendirmelisiniz.

Yeniliklerden keyif almalı, rutin olan dinamikleri arkanızda cesurca bırakmalısınız. Hiç beklemediğiniz bir yerden ani bir para elde edebilir veya bir iş teklifi alabilirsiniz.

9 Şubat’ta sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile kendinizle ilgili kararlar almak, bazı konularda bitişler, tamamlanmalar yaşamak durumunda kalabilirsiniz… Sosyal çevre, arkadaşlar ve sosyal sorumluluk projeleri gibi hayır işleri gündeme gelebilir. Bu konularda bağlantılar kurarak sosyal çevrenizle daha fazla iletişimde olabilirsiniz.

Uzun süredir birliktelik yaşayan Aslanlar için güzel bir evlilik teklifi gündeme gelebilir. Evlilik ve ilişkiler konusunda değişimler olabilecek bir dönem sizleri bekliyor.

Uzak seyahatler, yabancılar, büyük projeler, yabancı dil ve uçak yolculukları gibi konular gündeminize gelebilir. Dış görünüşünüz, güzelliğiniz, bakış açınız, ikili ilişkileriniz veya hayat planlarınızla ilgili birtakım sonuçlanmalar meydana gelebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 3 – 9 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler, iletişim, partner, eş, evlilik veya ticari anlaşmalar gündeminizde olabilir. Uzaklarla iletişim, yabancılar veya ticaret gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizle olan diyaloglarınızda daha uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Bu hafta sonu gerçekleşecek Dolunay, size artık dur ve hayatının hızlı akışına bir çekidüzen ver demek isteyecek. Elde ettiğiniz başarıların gururunu yaşamak için unutmayın ki sağlıklı olmak her zaman birinci madde olarak dikkate alınmalıdır.

Ortak paylaşımlar konusunda hızlı bir hareketlenme gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda aynı anda birkaç konuyla uğraşmak, çok fazla iletişim kurmak zorunda kalmak sizi yorabilir. Her şeyi takip edip, sorumluluğu üzerinizde tuttukça bu durumdan sıyrılmanız pek mümkün olmaz. Çevrenizdeki insanlara güvenmeli, iş sorumluluğunu paylaşmalısınız.

Bu hafta ast üst ilişkilerinde, kiracılar, evcil hayvanlar ve sağlık konularında yepyeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bilinçaltına ittiğiniz konuları da kapatmanız gerekebilir.

Endişe etmeyin, 23 Şubat’taki gerçekleşecek Yeni Ay ile rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Kendinize güveniniz geri gelecek, projelerinizi hayata geçirmek için ayağa kalkacaksınız. Bir süredir isteksiz olduğunuz konularda da yeniden canlanma yaşayacaksınız.

İş çevrenizden de destek alarak kendinizi yöneticilerinize daha başarılı gösterebilir veya tavsiyeler alabilirsiniz. Ev ile olan ilişkilerinizde rekabetten uzak ve kırıcı olmadan ilerlemenizde fayda var.

Bu dönem alacaklar, borçlar, krediler, miras, nafaka, tazminat veya mahkeme davaları gibi konularda şanslı bir dönemde olacaksınız. Alacaklarınızı daha rahat tahsil edebilir, kredi başvurularınız varsa kısa sürede sonuçlanabilir.


Dolunay ile bilinçaltı, rüyalar, gizli düşmanlar, eski sevgililer, dedikodular veya bağımlılıklar gibi konularda birtakım çözülmeler gündeme gelebilir. İşle ilgili veya gizli kapaklı işlerinizle ilgili göz ardı ettiğiniz konular da gündeme gelebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta ilişkilerde daha sağduyulu bir yaklaşım izlemenizde fayda var. Başkalarının işlerini üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğunluk nedeniyle unutkanlık yaşayabilirsiniz. Bu süreçte ev ile sosyal hayatınız arasında bir denge kurmak isteyeceksiniz.

Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ani gelen yeni iş tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden ödeme alarak parasal olarak rahatlayabilirsiniz.

Ev konuları, dekorasyon, estetik gibi konular ön planda olabilir. Çocukları olanlar onların sorumlulukları ile yorulabilirler. Sanatsal ve eğlenceli konulara yönelmek sizi mutlu edebilir. İlerleyen süreçte günlük rutinlerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Ortak kazançlar, alacaklar, borçlar ve ödemeler ön planda olabilir. Lüks harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Bu dönem iş, sağlık, günlük rutin, iş çevreniz, beslenme şekliniz ve hizmet aldığınız konularla ilgili daha meşgul olabilirsiniz. Daha çok çalışmak veya iş konularının daha çok gündeminizde yer alması mümkün görünüyor.

İlerleyen dönemde enerjiniz yükseliyor; iletişim veya uzak seyahatlerle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde, eş veya partner konularında şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Planlarınız arasında evlenmek veya ortaklık gibi konular varsa şanslı fırsatlar elde edebilirsiniz.

Mesleğinize göre yapacağınız anlaşmalar varsa onun için de şans sizden yana. Arkadaşlar, sosyal çevre, ilişkiler, kariyerden elde ettiğiniz gelirler, umutlar veya çocuklarınızın eğitimi gibi konularda birtakım tamamlanmalar meydana gelebilir. Arkadaş çevrenizden size ilgi duyan biri olabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 3 – 9 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Aşk hayatınız hareketleniyor. Eski bir aşk yeniden alevlenebilir. Çocuğunuzun kişisel ihtiyaçlarıyla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Uzun seyahatlerle ilgili bir karar alabilirsiniz. Yurt dışından gelenlerle yeni iş anlaşmaları veya süre giden işin daha sağlam bir zeminde ilerlemesi mümkün. Tanıtım, lansman gibi etkinliklere açık bir dönemdesiniz.

Bu süreçte aşırı yoğunluktan dolayı hiçbir şeye tam anlamıyla yetişemediğinizi düşünebilirsiniz ama endişe etmeyin. Hayatı akışa bırakıp her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediğini kabul edin.

Dolunay kariyer ve aile konularında size bir tamamlanma süreci yaşatabilir. Sanki uzun zamandan beri üzerinde emek harcadığınız bir iş, konu veya projenin meyvelerini toplayabilirsiniz. Kendi gücünüzün farkında olduğunuz bir aydasınız, yeni başlangıçlar yapmak için enerjiniz yüksek olacak.

Bu süreçte yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz. Yakın sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evle ilgili yaşadığınız sorunların ikili ilişkilerinize yansımamasına özen gösterin.

İlerleyen süreçte ortak kazançlar, alacaklar, borçlar veya krediler gibi finansal konular gündeminize gelebilir. Mali konularda aile büyüklerinden destek alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kariyer konusunda beklemediğiniz bir gelişme olabilir; terfi alabilirsiniz.

yay

Yay burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeni haftaya başlarken enerjiniz biraz düşük olabilir. Öte yandan kariyer iş hayatınızda da ciddi iş projeleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlara doğru ilerlemek isteyebilirsiniz.

Sosyal hayatınızda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Kişisel özelliklerinizin öne çıktığı farklı gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Dolunay sayesinde ani bir yurt dışı gezisi gündeminize gelebilir. Akademik konularda da bir canlanma döneminde olabilirsiniz.

Finansal konularda güzel gelişmeler yaşanacak bir dönemdesiniz. Dolunay ile akrabalar, eğitim, din, felsefe, hukuksal konular ön planda olacak. Bu süreçte ortaklaşa bir işe başlayabilirsiniz.

Evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz; evle ilgili tadilat konuları gündeme gelebilir veya aile büyüklerinin işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. İlerleyen günlerde enerjiniz bir hayli yükseliyor. İkili ilişkiler, eş veya partner konuları gündeme gelebilir.

Aşk, ilişkiler, çocuklar, hobiler, borsa veya şans oyunlarında parlak bir döneme adım atıyorsunuz. Daha flörtöz olabilir, aşık olabilir veya bebek sahibi olmak istiyorsanız şanslı bir dönem sizleri bekliyor.

Hafta sonunda gerçekleşecek Dolunay ile uzak seyahatler, yüksek eğitim, yabancılar, yabancı dil, büyük projeler veya ticaret gibi konular gündeminize gelebilir; bu konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Cesaret gerektiren işlere daha kolay adapte olabilir, önemli başarılara imza atabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu 3 – 9 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Önemli bir iş anlaşması gündeme gelebilir. Bir işle ilgili tanınırlığınız artabilir, maddi kazancınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunay ile finansal konular ön planda olacak; ödemeler, borç, faiz vergi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel iş imkanlarınız olabilir. İşe girmek isteyen Oğlak burçları da bu süreçte bunu gerçekleştirebilir.

Aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobiler gibi eğlenceli konular gündeminizde yer alabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. kısa seyahatler, iletişim, haberleşme, yolculuklar, eğitim ve kardeşlerle ilgili konularla daha meşgul olabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizden çok farklı biri olabilir zaten sizi bu cezbedecek.

Haftaya enerjik ve neşeli başlıyorsunuz sevgili Oğlaklar. Bu konularda harcama yaparken ufak tefek gerginliklere dikkat etmelisiniz. Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile bu dönem zihniniz. Yakın çevrenizle daha çok iletişimde olabilirsiniz.

İlerleyen süreçte iş, sağlık, günlük rutin ve koşuşturmalar gündeme gelirken parasal anlamda maddi destekler de elde edebilirsiniz. Hafta genelinde ikili ilişkilerde güç çekişmelerinden ve rekabetten uzak durmanızda fayda var.

Ev, aile ve gayrimenkul konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Evde tadilat, dekorasyon, aile büyükleri ile ilişkileri geliştirme konusunda olumlu bir süreçtesiniz. Ev almayı veya satmayı düşünüyorsanız da şanslı olabilirsiniz.

Dolunay ile ortak kazançlar, alacaklar, prim, ödemeler, ceza, vergi veya kiralar gibi ek gelirler konusunda sonuçlanmalar yaşanabilir. Sezgilerinizin de sizi hırslandırması ile alacaklarınızı tahsil etmek için harekete geçebilirsiniz. Miras, nafaka, tazminat gibi konularda da kazanç elde edebilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 3 – 9 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sonu karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşecek dolunay ile bir tamamlanma, sonuçlandırma, çözümleme sürecine doğru ilerleyebilirsiniz.

İlişkilerinizde krizler yaşayabilirsiniz, yeni kararlar alarak yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayatınızdan çıkması gereken ne varsa, hepsiyle vedalaşıp yepyeni bir beyaz sayfa önünüze açabilirsiniz.

Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle maddi kazancınızda bir artış gündeme gelebilir; ancak parasak konularda mücadele etmeniz gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Kendi kararlarınızı istediğiniz gibi alacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Kısa yolculuklara çıkabilir, arabanızla ilgili işlemleri halledebilirsiniz.

Kafanızı biraz dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Ev, aile ve yuva konularında fikir ayrılıkları veya küçük tartışmalar yaşanabilir. Aklınıza yatmayan konular gerginliğe sebep olabilir. Kazanç artırımı veya bütçe yapma gibi konularla daha yoğun olabilirsiniz. Bakış açınız ve hayatınızın gidişatı ile ilgili sürpriz durumlar meydana gelebilir.

Partnerinize veya çocuklarınıza karşı ısrarcı tutumlar sergilemekten ve rekabetten uzak durmalısınız. Hobi edinmek veya spora başlamak bu hafta daha kolay olabilir. Yakın çevre, kardeşler, seyahatler ve eğitim gibi konularda şanslı bir döneme adım atabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 3 – 9 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Günlük hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza bu dönemde dikkat etmeli, kontroller yaptırmalısınız. İlerleyen süreçte ise her konuda güzel başlangıçlar ve müjdeli haberler var. Ev ve aile konuları gündeme gelebilir.

Bu dönemde kalbinizin sesinizi dinleyerek alacağınız kararlar sizi yanıltmaz. Arkadaşlarınız ve ilişkilerinizde gelecekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançları gündeme gelebilir. İş teklifi alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

Hem yeni bir aya hem de yeni haftaya başlarken kendinizi biraz bitkin, yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Tartışmalar içine girmemeye özen gösterin.


Maddi ve manevi konularda daha şanslı bir döneme adım atabilirsiniz. Terfi, maaş artışı, kazanç artışı gibi konularda şans sizden yana. Dolunay ile kariyer konularında görev değişiklikleri, hatta iş değiştirme gündeme gelebilir.

Şubat 2020 aylık burç yorumlarınız için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.