Astroloji: Balık burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Balık burcunda Yeni Ay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Balık burcunda Yeni Ay burç yorumları
Astroloji: Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Yeni Ay burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni başlangıçlar zamanı. Harcama ve alışverişlerde daha temkinli olmaya dikkat edin. Keyif ve zevkler ön planda olabilir. Geçmişten gelen bazı problemler canınızı sıksa da, çözümü kolayca bulabileceksiniz. Hayatınızın amacına ulaşma yönünde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arayanlar yeni bir işe girebilirler.


Bu Yeni Ay ile birlikte bilinçaltında ve rüyalarında önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Size sıkıntı veren şeyleri bırakmanız ve vazgeçmemiz gerekebilir. Önemli bir hastalık sürecinden geçtiyseniz iyileşme sürecine girebilirsiniz.

Yalnızlık, geri çekilme, iç çalışma ve korkularınızla ilgili olarak yaşadığınız yeni bir noktaya odaklanma zamanı olabilir. Buna odaklanırken de içinizde dünyanın tüm yükünü taşıdığınızı düşünebilirsiniz. Bugünlere birçok zorlukla geldiğinizi düşünerek kısa bir mola vermek isteyebilirsiniz.

Bu dönemde bazı kafa karışıklıkları yaşamanız olası. Kendinize kafanızı dinlediğiniz gizli bir alan oluşturun. Kariyer yaşamınızla ilgili sorumluluklar, iş yoğunluğu veya aile sorumluluklarınızdan bir parça olsun kaçabilmek isteyeceksiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu Yeni Ay sosyal hayatınıza değişiklikler getirebilir, yeni arkadaşlar ve yeni bir sosyal çevre edinebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bolca bulunabilir, sosyal yardım çalışmalarında aktif rol oynayabilirsiniz.

Hayatınıza yeni arkadaşlar girebilir. Sizi olumlu yönde etkileyecek yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan biriyle güzel bir romantik ilişki süreci başlayabilir. Bu dönem yaptığınız her şey çevrenizde aslında ne kadar bu işi iyi bildiğinizi gösteren bir ispat olabilir. Bu duruma ihtiyacınız varsa bu hafta kendinizi ispat etmek için harekete geçebilirsiniz.

Ticari anlaşmalar yapabilir, araba veya elektronik eşya alabilirsiniz. Kardeş veya yakın arkadaşınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Geçmişten gelen bazı borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Gelecekteki hedefleriniz, beklentileriniz, arkadaşlarınız, gruplarınız, akranlarınız ve nihai umut ve isteklerinizle ilgili olabilir. Sosyalleştiğiniz yeni konulara odaklanma zamanı. Bu, dürüstçe inandığınız şeyin arkasında durduğunuz ve geleceğinizin yükselmesine izin veren şeyi yakalamanızla ilgilidir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Duygusal bir gündeminiz olabilir, duygularınızı göstermekten çekinmeyeceksiniz. Bu ara biraz daha sessiz sakin, kendinizle baş başa geçirmek isteyebilirsiniz. ancak ilişkiler istiyor. Evlilik veya ilişki teklifi alabilirsiniz.

Yeni Ay iş yaşamınızda, kariyerinizde, görev ve sorumluluk alanınızda değişiklikleri beraberinde getirirken yeni hedef ve planlara yelken açmanız mümkün. Kariyer hayatınıza yönelik bir teklifi değerlendirebilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kariyeriniz, kamusal ve mesleki yaşamınız ve otorite konusundaki görüşlerinizle ilgili yeni başlangıçlara odaklanma zamanı. İşleriniz veya kariyeriniz ile ilgili planlarınıza daha fazla ilgi göstermelisiniz. Yöneticilerinizden veya otorite figürlerinden keşfedilmeyi beklemek yerine bunu sizlerin sunması gerekmektedir.

Alacak, verecek konularında sorunlar çıksa da; farklı bir perspektiften bakarak çözüm üreterek, istediğiniz sonucu elde edebileceksiniz. Hayattaki konumunuza odaklanacağınız bir dönemdesiniz. Dış görünüşünüzle ilgili eleştiri alabilirsiniz. Estetik operasyon veya dış görünüşünüzle ilgili değişikliklerden bu hafta uzak durun.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Daha özgür ve bağımsız bir tutum içinde olmak isteyebilirsiniz. Uzaklardan haber ve yolculuklar söz konusu olabilir. Yeni Ay yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı yeni bir gelişmeyi, yeni bir macera veya yolculuğu gündeminize getirebilir. Hafta sonunda ise sosyal bir gündem sizi beklerken arkadaş ilişkilerinde sabırlı tutumunuzu sürdürmelisiniz.

Yeni Ay’ın en güzel etkilerini alacak burçlardansınız. Hukuk, eğitim, yurt dışı bağlantılı konular haftanın ana teması. Hafta sonuna doğru kredi veya ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Eşleri veya sevgilileri ile sorunları olanlar çözümlemeye kavuşabilirler.

Bu Yeni Ay daha çok hukuksal ve akademik süreçlerini etkiliyor olacak. Bir yüksek eğitime başlamaya karar verebilirsin. Aynı zamanda bu yurtdışında veya yabancılarla yapılacak yeni başlangıçlarında habercisi olabilir. Bir sözleşme imzalaman gerekirse Merkür’ün retro olduğunu unutmadan detaylara dikkat etmelisin.

Hayatınızı yeniden gözden geçirmeniz ve olması gereken formatına dönüştürmeniz gereken bir dönem içinde olabilirsiniz. Sanki tren raydan çıktı ama kimseye bir şey olmadı gibi. Sadece yeterli hevese ihtiyacınız var. Birileri bu konuda size yardımcı olacaktır.

Yardımcı olan insanları yanınıza alarak treni raya sokun. Yeniden eğitim görme isteğiniz veya büyüme ihtiyacınız ortaya çıkabilir. Bu ihtiyaca cevap verin. Gerçek olanın yanında durmayı seçin. Ortaklık ilişkilerinizde kendinizi ifade etme biçiminizi değiştirmelisiniz. Fazla para harcamamaya dikkat edin.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ortak maddi konular, iş yükleriyle dolu bir gündeminiz olabilir. Yeni Ay yeni bir iş ortaklığını, yeni bir girişimi beraberinde getirebilir. Hafta ortasında daha rahat, bağımsız hareket edebileceğiniz bir gündeminiz olabilir.

Birçok konuda harekete geçebilir, kendinizi kısa yolculuklarda bulabilirsiniz. Hafta sonuna ise hedef ve planlar damga vururken, görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz.

Ödemeler, evlilik ve ortaklı işlere yoğunlaşacaksınız. Eşiniz veya ortak iş yaptığınız insanların, davranışlarınızla ilgili olarak, başkalarının ne düşüneceği ile ilgili eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Emek verdiğiniz işlerde hak ettiklerinizi alacaksınız.

Finansal kaynaklarınızı yenileme ve artık korkularınızı ortadan kaldırma zamanı. Kendinizi yenilerseniz hiçbir olumsuz duyguya teslim olmazsınız. Yenilenme ve değişme yetenekleriyle ilgili olarak dönüştürdüğünüz yeni noktaya odaklanma zamanı.

Kariyer hayatınız ve sosyal yaşamınız bu yansıtıcı cevabı size verecektir. Çünkü alacağınız ödüller alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi doğru bir düzene koymanızla ilişkili olacaktır.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Yeni Ay burç yorumları

Başak burç yorumları: Karşıt burcunuzda meydana gelen Yeni Ay yeni bir ilişkiyi gündeminize taşırken acele etmemekte fayda var. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkıp özgürleşmek isteyebilirsiniz. Duygusal ilişkilerde de karşı tarafın akışında hareket etmeyi öğrenmeli ve beklentiler oluşturmamalısınız.

Sağlık, günlük rutinler, evcil hayvanlarla ilgileneceksiniz. Üstünüz pozisyonundaki insanlarla tartışma ihtimali yüksek. Özellikle kendinizi güçlü hissederek buna eğilim gösterebilirsiniz. Ancak akılcı davranmak en iyisi.

Birebir ilişkilerin çalkantıları sizi etkileyebilir. Dağınık, karmaşık koşullardan çıkıp kurtulmak için çaba harcamanız gerekebilir. Her şeyi akışına bırakmak daha kolay bir tercih olabilir. Sosyal çevrenizden gelecek destekle, emek verdiğiniz konularda başarı elde edebilirsiniz.

İkili ilişkiler alanını, evlilik konularını, ortaklıkları, sözleşmeleri etkileyecek olan bu Yeni Ay süreci ile birlikte yeni oluşumlar ve yeni anlaşmalar içerisine girebilirsiniz. Daha önceden almış olduğunuz teklifleri şimdi değerlendirme sürecine girebilirsiniz. Herhangi bir anlaşma sözleşme imzalamanız gerekirse çok dikkatli incelemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

Ortaklıklarınız, yasal anlaşmalarınız, iş ve kişisel ilişkilerinizle bağlantı kurarak odaklanma zamanı. Şimdi, gerçeğin tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışmanın zamanı geldi. İlişkinizde ciddi bir noktaya gitme isteğinizin sizin istediğiniz koşullarda olması tutkusuna kapılmamalısınız.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Yeni Ay burç yorumları

Terazi burç yorumları: İçinde bulunduğunuz karmaşık, dağınık şartlardan kurtulmak biraz daha gayret gerektirebilir. Yeni Ay gündelik yaşamınızda bazı değişiklikleri beraberinde getirirken sağlık konuları ana gündem maddeniz olabilir.


Alışkanlıklarınıza, kendinize ve başkalarına hizmetinizle ortaya çıktığınız konulara ve fiziksel sağlığınızla ilgili yaptıklarınıza odaklanma zamanı. Başkalarıyla ilişki kurmayı sevdiğiniz kadar kendi ihtiyaçlarınızı da önemsemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

İlişkiler konusunda şanslı, destekleyici bir dönemden geçtiğinizi unutmayın. Aşk, çocuk ve hobiler ön planda. Ulaşmak istediğiniz noktaya gelebilir ve üzerinde çalıştığınız konularda başarı elde edebilirsiniz.

Olaylara farklı bakış açışıyla bakarak aile içi sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Eşiniz için fazla masraf yapabilir, sonrasında zor duruma düşebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara özellikle de ayak bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz.

İş yeri sahibiyseniz yanınıza yeni bir çalışan gelebileceği gibi kendi çalışma alanızda da önemli yeniliklere gidebilirsiniz. Yaşamınız boyunca sizi ilerletecek rutin işlerinizi yoluna koymanızda fayda var. İş yerinizde veya sorumluluklarınızda önemli bir denge oluşturmak için güzel bir süreç olacak.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Yeni Ay yorumları

Akrep burç yorumları: Aşk, ilişki, sevdikleriniz, çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni Ay yepyeni bir aşkı, yeni bir uğraş alanını hayatınıza taşıyabilir. İlişkilerde sabırsız, aceleci davranmaktan kaçının. Karşıt burcunuzdaki Ay ilişkilere odaklanmanızı sağlıyor, bu alanda dönüşüm kaçınılmaz olabilir.

Çalışma ve gündelik yaşam koşullarınız gündemde olabilir. Ayrıca aile, ev ve gayrimenkul alım-satım veya kiralama işlerine odaklanabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, üzerinde çalışma yaptıkları bağlantıları yapabilirler. Bazı akrepler ev mi iş mi ikileminde kalabilirler. Kardeş, yakın arkadaş veya komşunuzla sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yeni Ay aşk ilişkilerin, çocuklar ve keyifli aktiviteler ile ilgili alanlarını etkiliyor. Eskiden yarım bıraktığınız bir aşk ilişkisi şimdi tekrar alevlenebilir. Akışına bırakmanız gereken şeyler söz konusu olacaktır. Sahip olduğunuz bir gayrimenkulün satışı veya kira geliri gündeme gelebilir.

Bu dönem yalnızlık hissediyor olabilirsiniz. Sizin için doğru olduğunu düşündüğünüz kişilerle yolunuza devam etmelisiniz. Aşk ilişkileriniz, hayatınızdaki zevkleriniz ve yaşamın keyifli yanları ile ilgili konularda yeni noktaya odaklanma zamanı. İlişkileriniz zaman zaman sizi hala bir labirentte kaybolmuş gibi hissettirse de hayatınızdaki yeni yönleri keşfetmenize de yardımcı olduğu söylenebilir.

yay

Yay burcu Yeni Ay burç yorumları

Yay burç yorumları: Ev ve aile konuları, kardeş, yakın çevre ilişkileri ve ticari konular gündeminizde olacak. Ailenize ilişkin yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Anne ve babanız ile ilgili fedakârlık göstermeniz gereken yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Hedeflediğiniz anlaşmaları yaparak, maddi kazançlardaki sorunlarınızı çözebilirsiniz. Özellikle çok emek verdiğiniz konularda başarı gelebilir. Gelen paraları doğru kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Yeni bir ev satın alma, ev kiralama veya evini satma gibi bir yenilik içerisinde olabilirsiniz. Evinde de bir yenilik, tadilat veya dekorasyona girebilirsiniz. Hatta eskiyen ve tamir gerektiren şeyleri yaptırmak isteyebilirsiniz.

Zihniniz dağınık olabilir ve size oyunlar oynayabilir. Hafta ortasında neyse ki capcanlı bir ortam ve gündem sizi bekliyor. Geçmişi geçmişte bırakıp bugünde kaldığınızdan emin olmanız gerekebilir. Vazgeçmeniz, bırakmanız gereken şeyler varsa yeniye yer açmak isteyebilirsiniz.

Değişiklikler yaparak kendinize yeni bir yaşam tarzı keşfedebilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz yeri veya durumu bulduğunuzda sizin için her şey yoluna girecektir. Memnuniyetsizlik içinde olup enerjinizi düşürmek yerine çözüm için kendinize doğru soruları sormanızda fayda var.

oğlak

Oğlak burcu Yeni Ay yorumları

Oğlak burç yorumları: İletişime dair yoğun bir gündeminiz olabilir. Organizasyon becerileriniz karmaşık gündeminizde size destek olabilir. Kardeşler, seyahatler, sözleşmeler ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Hafta genelinde maddi konularla, hafta sonu ise kendinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Eşiniz istediği konuma gelerek, kalıcı başarı elde edebilir. Kardeş veya yakın çevrenize yapacağınız maddi destek sebebiyle, eşinizle sorun yaşayabilirsiniz.

Kariyer hayatınız, ticaret veya müşterileriniz ile ilgili geçmişte yarım kalan her türlü konuyu ortaya sunmalı ve çözme becerilerinizi bu sayede geliştirmelisiniz.

Yine yakın çevrende olayları akışına bırakmanız gereken konular olabilir. Yeni bir sözleşme yapmanız gerekirse Merkür Retro olduğunu unutmadan çok detaylı ve dikkatli bir şekilde incelemeli ve imzanızı ondan sonra atmalısınız.

Yanlış anlama ve algılara dikkat etmeniz gerekebilir. Eğitime dair yeni konular söz konusu olabilir. Ev ve aileye dair uğraşlarınız artabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Aşk ön planda olabilir.

Düşüncelerinizi değiştirmeniz gereken ve düşündüklerinizi gerçekleştiremediğinizi fark ettiğiniz bu dönem sizleri agresif biri yapabilir. Zihninizi açmak için kısa geziler, yakın dostlarınızla sohbetler size çok iyi gelecektir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Yeni Ay burç yorumları

Kova burç yorumları: Yine iş ve para konuları gündeminizde olacak. Özellikle finansal alanlarda yanılgı, aldanma ve kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. İş disiplinini korumak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

Yeni Ay yeni bir iş veya kazanç kapısı getirebilir. İletişim açısından hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Ev ve aile konularının yoğun gündemine çekilebilirsiniz.

Melankolik olma ve bunlar neden hep benim başıma geliyor psikolojisine girme olasılığı yüksek. Bekarlar sevgililerine ve hobilerine; evliler ise çocuklarına odaklanırlarsa bu duygu durumunda çıkarak rahatlayabilirler. Bazı Kova burçları bu dönemde işten ayrılabilirler.

Bu süreçte yeni paralar kazanabileceğiniz gibi, yeni yeteneklerinizin de farkına varabilirsiniz. Finansal konularda fedakarlık yapmanız veya bir şeyler için paradan vazgeçmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Sevdiklerinize parasal yardımlarda bulunabilirsiniz.

Geliriniz, değerleriniz, mülkleriniz ve genel güvenlik duygunuzla ilgili sahip olduğunuz şeylere yani kısaca ‘yeniye’ odaklanma zamanı. Burada olan yansımanın en iyisi olduğuna güvenin. Aile hayatınızın değiştiği bu süreçte hayatınızdaki bazı gerçekleri kabul etmenizde fayda var.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Yeni Ay yorumları

Balık burç yorumları: Ay sizin burcunuzda ilerlerken kendinizi göstermekte, ilişkilerinizde söz sahibi olmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Yaşamınızda yeni başlangıçlar zamanı. Dağınıklığı toparlamak için ihtiyaç duyduğunuz ivmeyi kazanma fırsatınız olacak bu dönemde. Maddi konulara da odaklı olabilirsiniz.

Zihniyetinizin çevrenizde yaşanan bir takım olaylara göre değişmesi, kendinize olan güveninizi sarsıyor olabilir. Ancak sorunları sürekli üzerinize çekmeniz, sizi iletişim kurmaktan uzaklaştırmamalı.

İlişkilerde sabırsız davranmayın. Kendinizi daha fazla ifade etme şansınız olabilir. Bekarlar evliliğe adım atabilirken; boşanmış olanların da eski eşleri barışmak isteyebilirler. Hafta başı dışa dönük, hafta sonu ise; daha içe dönük olabilir, evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Emek verdiğiniz konularda harekete geçme zamanı.


Bu Yeni Ay ile bir şeyleri değiştirme döneminde olacaksınız. Hayatınızda bırakmanız veya feda etmeniz gerekenler önemli hale gelebilir. Fiziksel görüntünüz ve sağlığınız ile ilgili yenilikler gündeme gelebilir. Görünüşünüz, ortaya çıkan benliğiniz ve dünyaya giydiğiniz maske ile ilgili olarak yeni olana odaklanma zamanı.

AstrolojiYeni Ay’ın detaylı etkileri için haftalık yorumlarınızı okuyabilirsiniz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.